Байдън заплаши да ограничи достъпа на Русия до международната банкова система

Президентът на САЩ с двучасова реч по случай 1 година от встъпването си в длъжност

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Бай Гън заплаши,а Путин си го премести.Как аджеба ще си плащат масрафите? Със злато което е на хартия? Първо техните банкери ще изреват .

Путан нищо не е преместил, защото няма какво да премести, нали все пак затова се казва Путан ….

натиаканият малък стъклен магазин бананов слон ФАЩ плаши гаргите и размахва хартия по телевизора.Късно е либе за ктитка -за корумпираният им геронтофилски режим и за бандитската им олигархия .Няма мърдане.Чакам да наложат "ужасяващите" санкции и да натиснат спусъка на пистолета опрян в челото им.Ама надали.

по начало плаши гаргите.Това е невъзможно да стане защото пряко засяга ЕС.ЕС все още има икономически връзки със Русия.Това ще е удар по Европа.Това например означава край на доставките на газ за Германия по Северен поток 1.А ще доведе и други непредвидими последици.

Нападне ли руската империя Украйна е редно всички с руски паспорти и всички руски фирми да бъдат изгонени от България и ЕС. Хем не харесват "еврогейския " а пък напират на опашка да дойдат.

Това да го видя някога. Без да се задълбочавам много ,имам само едно бързо питене- рафинерията в Бургас, Аец Козлудуй и Булгаргаз как продължават да работят . И взимаш орден Стара Планина

НЕ съм привърженик на Крайните/Драстичните Действия, Колеги…предполагам го Знаем Всички. ..НО ! - при Сегашните СвръхОбтегнатости (Глобално) , а И СвръхОбременената (Локално) Проблематика с Кремъл - Би следвало да Експулсираме г-жа Митрофанова ! ..и да Закрием Всякакви Руски представителства у Нас !, и то от Посолство и консулства, ра до СледЗуката Берьозка.

Не миждам проблематика с Кремъл. Проблематиката по-скоро е с Вашингтон

кво шмъркаш, че не ти се разбира кво ломотиш ??

С Русия проблеми нямаме , проблемите ни са със сащ-саните, които се месят във всички дейности на България, проблеми имаме с мустакатата и целулитна кака мустафа, която си вре грозния нос във всичко българско...А относно бай-дън този клет човек е пълен олигофрен и изобщо няма да коментирам сенилните му дейности... няма никакъв шанс да ограничи достъпа на Русия до международната банкова система....

Дреме им на руснаците на Уйа! То и най-тъпия и дебилен козак знае че ако изключат Русия от банковата система за трансфери всяка страна по света ще си каже, за къв чеп ни е да сме в независима международна банкова система която прави каквото и кажат от ФашингтоН! И тази система излиза че не е международна и НЕЗАВИИСМА а краварска! Затова и никой няма да посмее да изключи Русия от нея, защото след това целия свят просто ще се откаже от нея! А дори да изключат Русия от нея, какво им дреме на руснаците! Руснаците мси имат своя така система МИР, както и китайците имат такава! Само ще накарат руснаците повече да не търгуват с долара като валута както и ще направят и китайците и краварските мистий след като вече никой няма да им ползва валутатта ще фалират за отрицателно време! Те и без това са в перманентен фалит с тия 30 трилиона долара дълГ! ФактИ!

Сичко имат тез безстрашни ватници и западна електроника не им трябва за какво са им разни там Интели-минтели АМДта и НВидии като имат перфектните Елбрус и Байкал, на руска 'операционка', за к'во им е Бентли като имат Аурус, че даже и руски сериал отговор на Гейм ъф Тронс ще пускат :))) (задължително гледане на всички желаещи да се посмеят). Само да ти напомня- в много по-магучия от днешна путюва ЕрЕфия СССР също имаше ерзац-и на почти всичко западно, обаче решиш ли да го използваш лъсваше неудобната реалност - в сравнение със западния оригинал руското беше тежко, грубо, грозно, заяждаше, трошеше се и не работеше. Така че да пожелаем УСПЕХ на новата Северна Корея :)

Ама ти вярваш ли си? вярваш ли си на всичките тия козяцки краварски шитни и кравешка тор които изсра на форума? Да зя няколко жълти цента може и да ги изсереш, ама наистина вярваш ли си? защото никой друг по света не ти вярва! Последните 10 години Русия си стана самодостатъчна, и то благодарение точно на всичките тия козацки санкцийки които накараха руснаците да почнат отново да си произвеждат всичко сами!ФАКТИ! Ак во произвеждат лудите говедарИ! Само козацка тор и нищо повече! Всичко е мейдин Чайна! Факт!

Мнооо си тъп баце

За чий им е на руснаците Украйна? Това, което им трябваше те вече си го взеха. За чий им е да изхранват 40 милиона мързеливи хохли?

Взеха ли си Крим с казината и шлюхите, а оставиха стратегически производства в които сами бяха инвестирали - ракети, турбини(!), корабострителници. Приоритети.. И за какво са им 40 мил 'хохли', дефакто 1/4 от рускоезичното европейско население когато си имат чеченци, чукчи и буряти - къде-къде 'по-качествен' човешки материал, а?

Това със санкциите май не работи. Русия внасяше пшеница от Канада, Арежентина, България и от къде ли не. Просто не им се занимаваше. Праснаха санкциите и за няма и 10 години Русия е световния износител номер 1 на жито. Просто няма как да санкционираш 1/6-та от световната суша.

Чудя се кога ли голямата мечка ще се развърти над тия млади, нахакани, необразовани, прости американци, които са големи смелчаци, само защото скоро не са яли бой. Русия има традиция в кризите, мизерията и бедността. Ама САЩ тепърва трябва да свиква с мисълта, че вече е втора, след Китай. Долара става просто хартийка.

И като изхвърлиш Русия от банковите преводи какво? От Германия ще тръгнат камиони натоварени с кеш пари, че газа все пак трябва да се плати.

Според зависи. …и да НЕ забравяме че “нашта”Борика и Токени - ДъСъ Директна Врътка на ВТБ/ВКБ.

Да спрат , Виена,Лондон,Милано,куала лампур дубай, абу даби, и кой знае още къде руснаците отдавна изкупиха по един или друг начин контролните пакети на редица банки. Могат да си правят каквито поискат финансови операции. Но за продуктите които реално продават не им трябва дори са се напъват- нефт,газ,титан,атомни технологии,космически услуги,зърно ,злато,диаманти,редкоземни елементи и оръжие. Дали ги вълнува ,че няма да ги продават в долари.

Тавариш ! - у Вас Будет свьотлае будушее развитии кариеръй ! ..:-))))))) …ама сериозно - Може ли ДъСъ-те ЧакТолкоз тамтаковата ?!

Не се опитвай да пишеш на руски! Смешен си, да не кажа жалък

изплюй полюциите на Путин защото се давиш

Ъхъм, ше ги резнем значи да не могат банкови трансфири да бичат. Чудно. Ми те ако спрат газеца за Европата, що ще чиним ний зимъска.Може и снег да не забръска, ама газец требе. Требе и през другите сезони. Начи батсе, ако искаш да подразниш Русия спираме износа на сливи и грозде, да не могат рикия да варят и така ги прецакваме зловещо....:)

Тея клоуни вече станаха скучни. Ма, въвеждайте тея санкции бе, айде, да видиме, кому ще стане по-зле. На всички ни е ясно, че вече сте абс импотентни, и макс което можете, е да изгърбите некоя малка държавица като наща. Смешници. Калинки недоклатени.

Те цялия ЕС исгърбиха, ти за България се кахъриш ...

Да не стане така, че напускайки доларовата система (или изгонена от нея, без значение), Русия ще спаси своята икономика от краха на долара. Вместо да извадят очи, ще изпишат вежди, както със санкциите.

САЩ вече цяла година предлага на Русия да окупира Украйна... А Путин вече на няколко пъти каза че възстановяването на Украйна, дори и без война, би му струвало 2 трилиона долара, така че НЕ, благодаря за предложението но си задръжте Украйна;)

Байдана иска с гъз таралежи да лови

Спомням си като наказаха Иран със същото. Тъй като не можеха да взаимодействат с долара работеха само на бартер с Русия и Китай. И тъй като долара влезе във финансова криза, те бяха изолирани от финансовата криза. Заплашва че ще ги изхвърли от нещо, което вече има огромна инфлация и се движи към пропастта...

Путин е разположил армиите с танкове, артилерия и самолети, и се чуди кога да удари, БайПън плаши с нещо виртуално. Или слагаш на масата сила, или си Г-н Никой.

Путин е разположил танкове в казармите на своята територия, а Байдън на чужда. Това е разликата ...

А какво ще стане с преговорите за доставка на нефт от Русия, след като Джо провали сделката с Канада? Джо спря проекта за тръбопровод с Канада за нефт защото било лошо за климата. За разлика от стотици камиони всеки ден който да правят доставките. "Този път в продължение на час и 50 минути той отговаря на въпроси" Да отговаря на въпроси? Така ли се нарича? Дори и при срещата си с Путин Джо "отговаряше" на шепа журналисти само от американски произход и само на специално подбрани. Защото както Джо твърди, не му е позволено да дава отговори на конкретни журналисти. Само на тези за чийто въпроси има предварително написан отговор от екипа му. Последнитя път като гледах запис от негова реч я приключи с думите "усмихни се и благодари на хората" защото това му написали и нямал нивото на акъл в момента на четене да се сети да не го прочита на глас. Ако беше в час като президентите преди него щеше да приключи речта си за 20 минути. А той както срича, едва чете написаното и непрекъснато споделя моменти от живота си чудно как и шест часа не е била срещата. "Инфлацията в САЩ се покачи до 7 процента от 1,7 на сто, колкото беше при встъпването му в длъжност" Няма страшно според Джо инфлацията е хубаво нещо! Защо? Защото хората продължават да харчат пари. Мда!

Дърт смешко

Санкциите, страшните последствия от Руската агресия. Щели да спрат достъпа на Русия да доларови операции. Че защо са им на руснаците тази хартия, Китай има трильони от нея ,Иран директно си ги печати, откакто отмъкнаха оригиналната матрица през 70 те. Чудно в какво ще плаща Боинг за титана, САЩ се оказаха едни от най големите потребители на тежък нефт ,тоест руският Урал. Да не коментирам ,че 90%, от атомното гориво е руско или с огромен процент руски произход и ноу хау

По-добре Байдън и сие да се заемат с американската икономика, защото 25% промишлена инфлация за 2021, си е направо катастрофа. Но изглежда нямат достатъчно акъл , за да оправят положението и затова дрънкат врели-некипели и баламосват народа.

Промишлени мощности, по евтино им беше да ги изнесат в Китай. Но сега им се връща тъпкано. Продават на Китай скъп втечнен газ, суровините поскъпнаха 2 пъти и Китай им връща продукция оскъпена с 25% ,заради скъпия газ купен от САЩ. Не е ли ирония. Не случайно така вият срещу дракона

Той заплашваше и Афганистан, но талибаните по джапанки позорно го изгониха от страната си.

Дрън-дрън! И как американчетата ще купуват тогава нефт, титан и др. от Русия ...

А ответната реакция ? що не продалжиш разговорът напред ? Тоя плаши гаргите !

От тия само заплахи и дрънкане на оръжие чуваме.

Товя онова ще накажете русия е в това време какво ще се случва с украинския народ на който обещахте светло бъдеще за да направят това което направиха……. Война мизерия глад и мъка ето това!!!! И ще им помагате да продължат да са във война глад мъка и мизерия до последна капка кръв…..

Пътя на Украину е в ръцете на украинците. 100% ЛУСТРАЦИЯ и 100% частна собственост. Малка Литва го направи и днес е ГИГАНТ в ЕС по селскостопанско производство. Дори Литва ВНАСЯ В РУСИЯ през Белорус...."белоруско" месо, мляко, млечни продукти.

Schilo

То се вижда. По примера на турците, на път са да я преименуват в държавата 404

Защо този гигант Литва не продава своята продукция в ЕС, а е принудена да ползва руския пазар с толкова врътки?

И ние българите сме с Русия, против САЩ

В отговор на Бидона-Путин да разпореди:Спирам напълно износа на ТИТАН и ЯДРЕНОТО гориво за САЩ!! Това ще срине самолетостроенето, програмите на НАСА и за капак енергетиката! Русия СНАБДЯВА с гориво 52 блока на американски АЕЦ!

Чукча, когато академик Щурчатов заявява на Сталин в Кремъл, че графита не може да се използва за забавител на ядрената реакция(по откраднати германски и британски тайни защото в естествения графит има достатъчно примеси на бор) то през това време САЩ са построили ОГРОМЕН ЗАВОД АВТОМАТИЧНО ПРОИЗВЕЖДАЩ не уран а ПЛУТОНИЙ. В Невада. За 3 г американска електрическа компания създава технологията за производство на 100% чист графит и добиват ЧЕТИРИСТОТИН ТОНА ЧИСТ ГРАФИТ. Когато Курчатов докладва, САЩ имат работещ ядрен реактор на графичен забавител и 50 КИЛОГРАМА ПЛУТОНИЙ. Так что иди ты, Чукча, на пионерском лагере в Артек и больше не пизди сюда!

Малоумник

Русофобията е сериозно психическо заболяване, при това добре платено

Това'ищи не пиздите! Я рад, что как Матросов бросились на амбразуре писать, мне, красные звёздочки. Не се блъскайте, един по един.....ЛУСТРИРАМ ЕДНОКРАТНО И ОСОНЧАТЕЛЬНО.

Как е там времето в Чикаго? Казват че минавал някакъв циклон и било адски студено. Негрото до теб там топли ли те хубаво?

Фандъкова, моля да си припомниш образованието и да преведеш този комент.

и тоя Мунчо ,си е купил фабрика на 8-ми септември.... ама явно не го знае! , Прости му Господи, той не знае, какво говори, болестта му е такава!

Русофилията е неизлечима болест. Жалко за хората, които са болни от русофилия.

Ти ваксан ли си, или си идиот генетичен??

Ами ако след това Русия реши в отговор трайно да ограничи достъпа на всички ни до интернета, как ще печелят Бил Гей, ФесБук, Дир и прочее грипаджии-глашатаи? Пак повтарям - трайно ограничение, чрез събаряне на приносителя!

Ответ на Вашим вопросом: Не пишите из Сибири, засранцы!

вече е забравил какво е казал...

И български. Защото двата народа са братски !

е как няма да са братски като Волжса България си е българска.. Само че Иван Грозни разграби .И Сталин изгони последните 12 000 българи от Крим

Schilo

Тъй ли? Според теб няма българи в Крим? А, кой покани Радев да посети полуострова?

Schilo

А бе, да те питам още нещо- казвате, руснаците са срещу нас от древни времена, щото княз Светослав бил сключил сделка с византийците и опустошил столицата на Първата българска държава- Плиска. Та, в този ред на мисли да питам- Светослав е Киевски княз. Руснак ли е или украинец?

ти ми кажи къде е сега Волжка България ? И Дунавска България искате да съсипете и разграбите от восточната орда.

Ал БалКарийа я нарича арабина Ибн Фадлан. Същите турчоля са, както в Кабардино Бал Карийа. А България е от БогАРиа. Речник тюркски: Бал - пчелен мед Карлък - заснежен P.S. Ай, селям алейкум, артлик!

начи "заснежен пчелен мед" я виж кой измислил сладоледа :))))

Абе ти за българин ли се имаш ве, кръстоско от албански манаф и монголска славянка?

Schilo

Българин съм, овцо заспала. За разлика от теб. В рода си имам опълченци, въстанници в Илинденското въстание, участници в ПСВ и ВСВ. Имам пострадали и от комунизма. Аре, по-кротко, че българин не се става, лижейки задника на Херо Мустафа или, който дойде след нея.

Русия е империя с над 150 народа. Ти с кой си брат бе, гьонсурат....или са ти баджанаци на руската жена от Коми?

Спре ли г-н Байдън парите за руските терористи и такива като Шило също ще умрат от глад и децата им и жените им ще станат проститутки за да оцеляват.

Schilo

А бе, като ти чета глупостите, явно на всяка цена се мъчиш да напишеш нещо. На пост ли ти плащат или на минус?

за себе си ли говориш... като те гледам всеки ден си дежурен... Ще трябва да искаш от руското посолство да ти вдигнат заплатата.

Schilo

айде, още един минус, дано ти дадат още 10 цента.

Дядката сигурно се е написал 2-3 пъти по време на пресконференцията. Че и по голяма работа ...

Ние българите сме с Русия, против САЩ

Schilo

Най-вече да си гледаме нашия интерес и да не сме такива подлоги. Че и вчера на най-висок ниво стана дума за политиката "йес, сър!"

Шило, тебе не те броим

как се казваше ве, Вася, гали ба Пръмова? От клана на МАНДРАДЖИЙСКИТЕ ТЕРОРИСТИ преди Девети 1944г ПРЪМОВИ? Я ходи в Артек на пионерским лагерем, Вася. Иди...иди....

Schilo

Стефан Тафров се казва този, който първи я прокара. Както са се шегували в ООН- Тафров казва "йес" на алериканското предложение, преди янките да са го направили.

сме част от НАТО и ЕС и искаме още бази на НАТО в България.

Schilo

Със сигурност проститутките искате. Че са си пари. Нали така?

Абе вие сте уж русофилистиращи а не си разбирате смешките един на друг?!

спре ли се притока на пари за руските терористи и ще почнат сами да се колят в империята.

Schilo

Ми, няма да спре. Колкото и да се напъват менторите ти.

Крим е руски! Завинаги! Точка по тоя въпрос!

Смешник, само той си вярва!

Байдън да не забравя, че САЩ е най големия длъжник на Световната банка. И още да не забравя да си пие хапчетата...

Четох до - "Байдън да не забравя,.....", и не можах да продължа от смях!

Schilo

Няма как да забрави, защото не може да запомни. Прав е пича, че се е задъхал от смях.

Браво на г-н Байдън. На агресорите трябва да се даде урок ...бавна и мъчителна .Както те уморипа 13 милиона украинци от глад 1933г.

Не са уморили украинци а съветски граждани.

Сталин е майстор в националните различия. Дори изпраща КРИМСКИТЕ БЪЛГАРИ в Казахстан, защото България била съюзник на Германия....мать твою! А първата работа на Путя, когато анексира Крим, бе да спре БЪЛГАРСКОТО РАДИО НА БЪЛГАРСКИ ЕЗИК, сука бля!

Schilo

Ей, това историята я нямате за нищо....Интересно, що българската диаспора в Крим не споделя това виждане? Защо българите в Крим искат да са част от Русия? Защо поканиха Радев в Крим наскоро?

Schilo

Ти ли ще си лектора? Хахахахах

историята трябва да се познава. След пакта от 1939та г. Сталин напада Полша с Хитлер. Просто Сталин за да изработи приятеля си отлага със 17 дни за да излъже света, че уж заемал части от Пол;а за да спре Хитлер. 1939та боември Сталин напада Финландия. За няколко месеца фините спукват от бой СССР. Жертвите на Сталин са огромни. СССР побеждава, но на всеки е ясно, че са слаби. Огромно струпване на войска и оръжие, но пак небоеспособни. Та следват Прибалтийските републики и Румъния. Прибалтика влиза в кочината СССР, а от Румъния е взета Буковина. Това е днешна Молдова. Сталин стига на 180 км от петрола на румънците и Хитлер разбира че е изпързалян тотално. За капак СССР точи зъби на Иран , че и на Турция. 25 юни 1941ва след като 3 дни ядат жесток бой, руснаците пак нападат Финландия и пак ядат бой, а се сдобиват така и с блокадата на Ленинград. ТАм фините просто спират и никога не нападат самия град. НА север от града има ЖП линия, но Сталин няма как да я ползва за да снабдява града - линията просто минава през Финландия, която пак са нападнали. За капак август 41ва, когато Хитлер разгромява Югозападния фронт Сталин праща 4 армии да нападат Иран, а около Киев 650 хилядна армия руска е пленена. Иранския петрол явно му е бил по-важен от спасяването на ЮЗ фронт и предотвратяването на най-големия и най-срамния разгром във военната история на света за всички времена. Ами ако в септември 1923та у нас има въстание - то е тест само. За въстанието ноември 1923та в Германия. През 1920г. СССР още не си е върнал Сибир, а вече напада Полша, защото Германия по договор е без оръжие и е лесна плячка, но поляците спират некадърника Тухачевски. Спасяват Германия от комунизма. Ето това е истинската Русия откак там няма цар.

Schilo

На какво си. Този път дилърът ти ти е дал добра стока. Я, нападни Финландия още един-два пъти.

Правилно деби, историята трябва да се знае. Колкото пъти такива продажници като тебе ни вкарват в съюзи срещу братска Русия, толкова пъти губим български територии и ни докарвате до национални катастрофи и сега пак е така.

Още с първата война с Финландия.....в СССР настъпва ГОЛОДОМОР. СССР води 4 войни с Финландия и не успява да я победи. 250 милионен СССР срещу 3 милионна Финландия. Половината финландски мъже са избити на фронта от блядовете но днес Финландия е независима а руските олигарси и чиновници мечтаят да имат вила в Финляндии. Пътят на всеки руски съсед е ФИНЛАНДСКИЯТ МОДЕЛ. Литва го потвърди. Полша го потвърди. Естония го Потвърди. Латвия го потвърди. Чехия го потвърди. Румъния го потвърди. Грузия го потвърди. Молдова го потвърждава. България.....НЕ.

Как да я победи, Финландия е била в състава на Руската империя а през 39г я побеждава.

Schilo

Финландия и Украйна са признати за отделни държави от Ленин. В Хелзинки има и паметници на Ленин. Воювали са само през 1939 год., където въпреки беспорно некадърно ръководство, СССР постига своето.След това Сталин / който е грузинец/, прави чистка в армията точно поради тази причина. Така обезглавената съветска армия наистина е била слаба в средата на 1941 год. и не случайно Хитлер започва тогава офанзивата си. Това са фактите, а не измислиците на Виктор Суворов. Сега- за финландския модел...Коя от изброените от теб държави го следва? В момента Финландия и Русия са в да не казвам отлични отношения, но в достатъчно добри. Фините не се точат и не реват срещу руснаците, като изброените от теб палета.

Ты понимаешь что написал, сука?

Четири войни води Сталин с Финландия. Последната е когато Съюзниците почти са разбили Хитлер и Сталин буквално изоставя Финландия и хуква към Берлин да не изтърве подялбата. Чак през 1948г СССР подписва с Финландия "мирен" договор. А евреите с украински майки Виктор Суворов и Марк Солонин можеш само да боготвориш за интелектът и трудолюбие да отворят очите на Света за сатрапите Сталин и Хитлер. И двамата нямат право на влизане в Русия, като Суворов има СМЪРТНА ПРИСЪДА. Резидента на ГРУ в Швейцария с чин полковник, когато капитан Путкин е търгувал с касетофони в ГДР.

Schilo

Сериозно? Интересно, всичките ли армии на СССР са били около Финландия? Значи, не е имало Южен фланг, централен...Не е имало операция "Багратион", "Висло-одерска" операция, не са навлезли в Румъния и България, не сме участвали във втората фаза на войната? А за "съюзниците"...Прочети нещо за Ардените...Аз чета, драги ми Смехурко, доста чета.

Schilo

И още нещо- Суворов е бил поне треторазряден служител, който е нямал достъп до документите и на съседа си по бюро. Дано се светнеш, какво имам предвид, че ме мързи да пиша.

Суворов със съпругата си СА СЪВЕТСКИТЕ РИЗИДЕНТИ НА ГРУ В ШВЕЙЦАРИЯ. С ЧИН ПОЛКОВНИК. И двамата. Какво бюро, какъв треторазряден служител? Треторазрядин служител не е полковник, нито Путя ще му издаде СМЪРТНА ПРИСЪДА, нито британското МИ6 ще го охранява а Суворов ще живее и днес в Британия под прикритие. Да не му се случи случката както с Литвиенко. Абе мисли преди да тролиш наизуст, мамицата ти кремълска!

Schilo

Хахахахха, то, ако е бил резидент, то тогава е нямал достъп и до това, до което аз си мисля бе, будала! Какво е резидент, знаеш ли?

М дааа, сиреч ще им забрани достъп до фалшивите долари. А ми Русия може да вкара златния стандарт за рублата! Ей това сащ докато не ги смжтбот бой руснаци и китайци няма да мирясат

Златото се търгува на американските борси. Руски са само рудниците. Цената на златото е ВИРТУАЛНА, както и на книжните пари. 2/3 от златото по света не е в банки а ювелирные изделия. Вобщем-то опять обосрался с твоим МАКРО-дебилизмом.

Schilo

Само там ли? Следя и шанхайската...

Schilo

А мила моя, Маша...Т.нар. от теб "ювелирно+ златно изделие не е на борсата. Ако си решила така да си пазиш парите, ще сгрешиш.

Путана дорогая, дорогушенька, от тролене не успяваш да вденеш или си природно тъпа - цената на златото не се определя от това колко е добитък или е в банките а от това НА КАКВА ЦЕНА ЩЕ БЪДЕ ОБЯВЕНО НА АМЕРИКАНСКИТЕ БОРСИ. Писах ма, виртуална му е цената, както и на книжните пари. А стойността се определя от това, колко е стабилна икономиката. На САЩ. Руската е постоянно в стагнация и инфлация. Помниш ли как $1.00 на "Калоян" през 1979г се "търгуваше" за 3 социалистически лева а през 1983г вече беше 10 лева. През 1988г беше 15 лева а през 1989г помаците го сринаха под турската лира - $1.00 се купуваше на всякаква цена от леФчета.....стига някой да извади $$$ за продажба. Така е и със златото, Дорогушенька.

LET GO BRANDON!

деменцио, дишаш с акумулатор, сереш с медицинска помощ...и само плашиш. Я се пенсионирай по-бързо, че препечената се измори да те чака.

Тия кравари гнусни що се бъркат по цял свят? Трябва да бъдат заличени от лицето на Земята. Само тогава ще има мир и спокойствие.

Политиката на САЩ се ръководи от интересите на Израел.САЩ във външнополитически план са толкова независими колкото и ние.

Тия за богове ли се мислят?