Байдън: Вместо да направи Европа неутрална с финландизиция, Путин я НАТОизира

Според президента на САЩ свободните общества са заплашени от нашествието на Русия в Украйна и морската експанзия на Китай

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Срам ме е да ви чета преводите. Погледнете си заглавието отново и кажете вие самите нещо разбирате ли от него???

Хайде мили русофоби, стегнете си куфари те и при бай Дън, там ще сте щастливи, защото видно тук всеобщата русофилия ви прави луди.

Тъпите русофилски копелета как са наслагали минуси на цитатите на Раковски.Смятай какво гнусна и отровна паплач е това!Да заплюе един от революционерите си,че да угоди на руските твари.Да се молят руските тролове да не става война,защото тогава няма закони.Това,което правят Азов в Украйна с предателите и с руските окупатори ще им се стори,като представление в детската градина.Народният съд ще е като куклени шоу!Тогава ще разберат руските подметки какво е брат да убие брат си.Ще съжаляват,но ще бъде късно.Който сее ветрове,жъне бури.

Ако стане гражданска и те срещна разговор няма да има

Жалко но за сметка на това пък си е закономерно тази нация да приключи именно по този жалък начин точно с такъв подобен жалъкк държавен глава на чело поздравявам го

"...смятам за голямо нещастие за себе си, че съм роден в Русия...неведнъж се срамувах, че принадлежа към дива нация"

След това което си написал без значение дали Почива на истински факти или не ве0ее трябва да те е много срам

Ми да се беше родил в Индия,да си на място

"Никому не се надявайте - говореше той (Левски) - Ако ние не сме способни сами да се освободим, то значи, че не сме достойни да имаме и свобода. А който ни освободи, той ще направи това, за да ни подчини отново в робство"

Баидан е изперкал със него идва краят на тоталитарния режим на САЩ.

Путин е изперкал със него идва края на тоталитарния режим на педеРассия

"трябва да изразя тъжната си гледна точка за руския човек - той има толкова слаба мозъчна система, че не е в състояние да възприема реалността като такава"

Затова имат толкова световни личности,колкото ние селяни

ПУТИН Е ПУТЛЕРе

"малко са умните хора сред руснаците. Ако намерите подходящ човек тогава той непременно е евреин или с примес на еврейска кръв" хихихи

"руснаците не са способни да имат ум и съвест"

"народ (руския) който не признава човешкото достойнство, не признава...нито свободния човек, нито свободната мисъл"

" (руснаците) мизерна нация, нация на роби от горе до долу все роби"

Ние щото никога не сме били роби

"Не народ (са руснаците) а адски урод"

"не народ (са руснаците) а добитък, дива орда убийци и злодеи"

"(руския) народ...търси какво още може да разруши и унищожи"

"в нашия (руски) национален характер преобладават...безобразието, кръвожадността, дивачеството и ПИЯНСТВОТО" хихихи

"руснаците са народ който...обича своите кървави деспоти, не чувства никаква красота, мръсен е физически и морално, живее векове в мрак, мракобесие и не е вдигнал пръст към нищо човешко, но винаги готов да завладее да подтисне всички и всичко, целия свят. Това не е народ а историческо проклятие на човечеството.

"основна черта на руския национален характер е жестокостта и тази жестокост е садистична" ; "ние (руснаците) сме жесток звяр, във вените ни все още тече тъмна и зла робска кръв...в руската жестокост се усеща дяволска изтънченост"

"Русия не съдържа здравословно и ценно зърно...Това е ужасен фантом, ужасен кошмар който смазва душата на всички просветени хора"

"Русия е най-гнусната, кърваво отвратителна страна в цялата история на света...там бяха изведени чудовищни морални изроди...през цялата си история тази нация се е лутала в айна и в същото време иска да удави целия свят в айна"

"Русия...монголска, дива, зверска"

"О, колко трудно, колко непоносимо трудно да живееш в Русия в тази воня среда на мръсотия, пошлост, лъжи, измами"

"Руското правителство, кое до сега лъстеше нашите добродушни българи със всякакви лукави и лъжовни обещания, днес вече открива булото си и явно показва убийствената и злобната си политика срещу тях. То е наумило и труди се със всичките лукави и безчестни средства да разори и опустоши милото ни отечество България и да уникакви нашата народност...Русите са били един най-див и най-варварски народ, както са си и досега останали такива...Всякога проклетата Русия, когато е имала бой с Турция, лъгала е бедните и добродушни българи, че уж за тях отваря такъв бой и че тях уж иде да освободи! Но нейната цел всякога е била да им разори милото отечество...Нейната злобна политика се познава твърде добре и от това щото тя в ни един си договор с Турция нищо добро не е споменавала за българи, ако и да е имала най-добри удобности за това. Тя всякога е само своята политика гледала, а собствено за завоевателните си планове е имала грижи, как по-добре да ги приложи в действие"

Русия е нашия най голям брат! Дебилите от долу са просто имбецили от Дьбь и полуидиоти влюбени в идеите на джендъризма и обилно гарнирани с доларчета!

"Руското правителство, кое до сега лъстеше нашите добродушни българи със всякакви лукави и лъжовни обещания, днес вече открива булото си и явно показва убийствената и злобната си политика срещу тях. То е наумило и труди се със всичките лукави и безчестни средства да разори и опустоши милото ни отечество България и да уникакви нашата народност...Русите са били един най-див и най-варварски народ, както са си и досега останали такива...Всякога проклетата Русия, когато е имала бой с Турция, лъгала е бедните и добродушни българи, че уж за тях отваря такъв бой и че тях уж иде да освободи! Но нейната цел всякога е била да им разори милото отечество...Нейната злобна политика се познава твърде добре и от това щото тя в ни един си договор с Турция нищо добро не е споменавала за българи, ако и да е имала най-добри удобности за това. Тя всякога е само своята политика гледала, а собствено за завоевателните си планове е имала грижи, как по-добре да ги приложи в действие"

"...най-големия ни неприятел днес е...Русия. Няма пакост, няма мерзост даже и подлост, които да не е пуснала в ход тая държава...от тоя знаменит ден, когато ние почнахме своето политическо и самостоятелно съществуване...Турили един път те намерение да направят от България Задунайска Губерния, нищо свято не ги спира. "Всяко тържество на България е смърт за Русия" пишеше в един брой на "Русь"

"но ще кажат мнозина: Русия беше, която ни освободи. Да това е вярно...но трябва ли да бъдем благодарни и за това, че Русия ни освободи, за да ни зароби отново"

"руснакът е най-големият и най-наглият лъжец на света"

"руският човек е голяма свиня"

България иска да живее мизерно като САЩ, а не охолно като велика Русия.

Изказване на един шизофреничен и изкукуригал човек. То цялата нация им е такава

Байдън много прилича на бай Боре, беше теляк в народната баня по времето на бай Тошо. Ама, копие!

Да живее САЩ и Европа. Джо Бсйдън е велик.

Отивай да те дялат негри идиотке

Глупав човек - марионетка. Единственият критерии за да бъдеш политик на запад.

Пудинг викаш е най умен. Болен мозък си като него.

Свободните обществата, кои били тия? Вие дето цицате от целия свят ресурси, 90 % от населението ви яде замразени картофи или кучи пастет в краваристан, вие ли сте свободни общества? Алцхаймер хелоу..

Русия и Китай и обединениято им с Европа И съм ПРОТИВ: САЩ, всички подобни на Бадън и “Демократи”, тяхната “брутална” война с живота на хората по целия свят и инвазията им на единствените свободни и не географски територии - моретата. “Ценностния принцип” на. Света показа след тази война на сащ срещу съществуването на Русия в Украйна, че сащ не са част от него. Много скоро това ще бъде най-бедната и мизерна икономика и територия от Света както не веднъже показвал Холивуд

Като сте и двамата такива военнолюбци защо не си устроите един дуел с ножове до смърт и да се приключи?

Агент Шаломов ( Путин ) изпревари по постижения и нанесена вреда на врага даже агент Миша ( Горбачов ) И вече за трети път получава от президента на САЩ званието Герой на Съединените Щати

Изкуфелия дъртак явно мисли че всички сме като него склеротични.И забравихме как обещаха да не разширяват НАТО след разпадането на Варшавския договор.И как си плюха на обещанието и започнаха да налагат марионетните си режими.Така че дали две нови марионетки ще се присъединят не е от някакво особено значение.За да има мир трябва да се ликвидира Америка и то до дъно.Европа след това бързо ще капитулира,Китай ще лапне Азия и Африка, а Русия ще бъде от Ламанша до Владивосток.А защо да не си върне и Аляска.И света ще се нормализира.Защото ако демокрацията беше нещо нормално то цялата природа щеше да е устроена на нейната основа.А виждаме че там има един закон-този на естествения подбор.Не е нормално някакви генетични отпадъци като педали , джендъри и всякакъв подобен отпадък да дават тон на обществото , вместо да бъдат рециклирани като всеки брак.

яко се размечта :))) сигурен съм че надминаваш и руснаците в мечтите им...и то със доста ! Осъзнай се......почни оттам че Китай е обвързан търговски със Запада , капиталите и технологиите са на Запада , пРоссия няма да стъпи в Европа вече....и те така ! Отивайте да заселвате Сибир , идва глобално заотпляне и чувам , че там щяло да стане РАЙ.

Виж ся, тя и русия не е стожер на морала. Царска русия декриминализира зоофилията. Съветска русия първа в Европа декриминализира хомосексуализма. В Путинова русия съществува закон декриминализират кръвосмешението. Изводите си ги направете сами. Комунистите са лъжепророци, от 150 лъжепророчестваха че капитализма щял да се разпадне пък то се разпадна комунизма. Цял живот слушам русофилите да лъжепророчестват че САЩ щели да се разпаднат, пък то се разпадна СССР, хихихи. От 15 години, всеки месец русофилите прокубяват разпадането на Европа, хихихи

Виж ся, русофилията е нелечима психична болест, затова е време русофилията да бъде включена в списъка на психичните болести, не е нормално някакви генетични отпадъци като путлеристи, русофилистици и всякакъв подобен отпадък да дават тон на обществото, вместо да бъдат рециклирани като всеки брак. Единственото хубаво на тази война е че до доведе до пречистване от русофилистията. Земята се чисти от всичко гнило, ненужно, съветско, путлеристко. Без бог, без религия, без комунизъм, без русия, без Путин, без КГБ, без русофилски тролове, Земята ще бъде Рай, ще бъде, ще бъде, Амин

Този дърт кукумицин, да вземат да го махнат вече. Всеки път когато дойдат демократите на власт разпалват война в Европа. От тях се носи воня на гнилоч!

То, ду тугаз ОТАН няа гу има. Азовстал падна и на следващия ден в централата на ЦРУ в Ленгли се появиха нови две звезди, символизиращи загиналите по време на акция агенти. Сигурно е случайно съвпадение.

Тъй ли?Брях маамустара!Туй путлераските мърди сте били много информирани бе?!

И това го казва дементирал старец, с 39% подкрепа, който си прави здрасти с въздуха. Постигнал галопираща инфлация, 5 милиона емигранти без паспорти от Мексико и двойни цени на бензина. Тръмп доста трябва да се потруди за да му оправи бакиите.

И това го констатира тролеща за капейки вата ?

Да не го е чул това дементния от невидимия, с който постоянно се ръкува...как точно се финландизират например българите!?!

ПРАВ Е Г-Н БАЙДЪН - В РУСИЯ ТРЯБВА ДА ИМА МАЙДЪН По централната руска телевизия вече говорят открито за ядрена световна война. Казват че така Русия със сигурност ще спечели. Защото руснаците щели да отидат в рая, а всички други просто щели да умрат. Обаче Свети Петър гледал руска телевизия. И от Рая като разбрали, че руснаците ще идват, подали молба за членство в НАТО.

По голяма заплаха за свободата от САЩ няма

Това което виждам е, че САЩ ще драпат със зъби и нокти за да вкарат Швеция и Финландия. Това се дължи на факта, че за сега са от губещата страна, това ще им е единствената опорка да кажат, че са направили нещо положително. А как Швеция ще се справи със ситуацията нямам никаква идея, Турция е много крайна в своите искания. Освен това иска и доста допълнителни неща като отстъпки от САЩ.

Явно има натиск върху Швеция за да изпратят дипломати да питат Ердоган какво иска. Финландците казаха, че няма да има НАТО бази, но ще видим какво ще кажат когато има

Той вече каза - иска да му предадат кюрдите, така наречените терористи и да ги заклеймят. Иска от САЩ - да му махнат ветото за военна техника и не помня какво да официализират. Това което иска от САЩ е достижимо, ще признаят за грешка, но за Швеция, не знам…

късно е мечо либе за мирна китка , ше наджуджиме украйна до козирката с всякакви оръжейни системи , ако требе и крилати ракети томахоук ше им дадеми ! вие кво си мислите , че за 40 млрд $ ленд лиз ше им пращаме фуркети и спагети ли ? нема баце , казано е : кът не щеш мира , на ти американска оръжейна секрира ! треперете москалчета и вие техните бг сукалчета , иде страшен задокеански армагедон , ще размажем на пълен порцион всеки който ни се пречка , дори и пършивата и изнурена московска беззъба мечка !

Бай Dumb ще разбере, че не само сащ могат да се експандват, скоро! Освен ако вече не го е разбрал ;-)!

Империята - стара, немощна и изглупяла, хапе като за последно.

Деева и идиота! От 1990 до Февруари 2022 Русия си мълча но НАТО напредваше...защо не се финландизира тогава?

След края на боевете в Украйна НАТО пак ще се върне към "мозъчна смърт", защото не може вечно да си търсят враг и да разчитат, че страхът ще дава смисъл на организацията

Референдум "за" или "против" приемане на еврото! Референдум "за" или "против" приемане на еврото! Референдум "за" или "против" приемане на еврото! Референдум "за" или "против" приемане на еврото! Референдум "за" или "против" приемане на еврото! Референдум "за" или "против" приемане на еврото! Референдум "за" или "против" приемане на еврото! Референдум "за" или "против" приемане на еврото! Референдум "за" или "против" приемане на еврото! Референдум "за" или "против" приемане на еврото! Референдум "за" или "против" приемане на еврото! Референдум "за" или "против" приемане на еврото! Референдум "за" или "против" приемане на еврото! Референдум "за" или "против" приемане на еврото! Референдум "за" или "против" приемане на еврото! Референдум "за" или "против" приемане на еврото! Референдум "за" или "против" приемане на еврото! Референдум "за" или "против" приемане на еврото! Референдум "за" или "против" приемане на еврото! Референдум "за" или "против" приемане на еврото! Референдум "за" или "против" приемане на еврото! Референдум "за" или "против" приемане на еврото!

Няма референдум за теб. И по-добре.

Доларът по ме кефи.:)

Аз не разбирам защо се трият смислени коментари, а подобно вербално повръщано стои...

Ужасна снимка отново... не ни стряскайте рано сутринта

Дали е казал това и дали е ползвал тези трудни думи. Все пак.......виждаме и чуваме...

финландизАция

Неграмотници, но пък чевръсто трият неудобни коментари!