Байдън ще поправя демокрацията в САЩ

Целта е успешно противопоставяне на Китай, което да принуди Пекин "да плати за последиците от войнственото си поведение"

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

просто юе подписва всичко, каквото му дадат.

дъртия корумпиран педофил джо ще поправи демокрацията в САЩ като влезе във федералензатвор зедно със сина си наркоман и брат си с които дели рушветите

да подпише по един указ за всеки стълб и готово......

Обама 2.0

А Китай дали ще спи в това враме ?

а нашенската балканджийска демокрация наследство на БКП подчинена на КПСС,ще има ли читави българи подобно на Конрад Аденауер да поправи и освободи от корупцията и мутрите!Защо България да не е приветлива и културна държава като малка Австрия!

И с алцхаймера Рейгън беше така.

Явно нещо в главите на американските "демократи" съвсем се е разхлопало. Държавата им става все по-осезаема сбор от антагонистични малцинства - на белите, на черните, на латиносите, на тръмпистите, на антитръмпистите, на сбърканите в половата си ориентация и на сбърканите в акъла на тема световно господство. Това, че ФЕД постоянно печати долари и ги дава на САЩ срещу лихва вървеше при двуполюсния модел, защото той беше наложен с тази цел. С непремереното си поведение една част от техния елит се бореха за еднополярен модел, а света за десетилетие изведнъж се получи в многополярен. САЩ се развиха в негативна посока и във вътрешен, и във външен аспект.

На нас хич, ама хич да не разчита, ние сме приятели с Китай и Русия! Оттам ни пращат петрол, газ, компютърчета, техника, дрехи, абе изобщо всичко около нас е китайско, с руски суровини.

Големи заявки, но ще видим. За мен, няма да успее да обедини американското общество. То е много силно разделено от левичарите в ДП. Постъпиха много гнусно клеветейки и плюейки по Тръмп 4 години. Мисля, че това ще се обърне върху Байдън и то основателно. И неговите ризи не са чисто бели. Камо ли на сина му. Докато за Тръмп нищо не са доказали и нищо няма да могат да докажат, затова го махнаха с помощта на Биг Тек и фалшиви бюлетини по пощата.

За сега той има сили само да разхожда костюма си по коридорите на Старческия дом във Вашингтон.

Ха така, подигравайте нормалния свят докато бълбулате в говната. Путин че ви преведе допълнително рубли.

Това са празни приказки, как ще изкоренят икономическото неравенство нали трябва да въведат данъци като в Дания , как ще спечелят технологичната война като 80 от фирмите са или в Китай или са вече китайски. САЩ имат малка военна преднина пред Китай във всяко друго отношение, образование, здравеопазване, инфраструктура, икономика, международна позиция изпстават яко.

айде пак Русия и Путин и в тази тема. "нормалния сват" включва ли съюзниците Саудитска Арабия, Израел, Турция, ...?

"освобождават" народи "налагат" им демокрация по американски изпитана по индиански и цвъкат военни бази за защитават американския интерес а народа си плаща спушечно месо или ресурси

Нещо краварите не са в час! А кога те ще платят на целия свят за войственото си поведение? сащ са една съвременна империя на империя на злото на картонени крака, Времето им на командарене отдавна изтече!

А какво ще поправя на демокрацията, да не се е счупила? Има ли инструменти за поправката?

Изразът “Империя на злото” е измислен от Роналд Рейгън и се отнася за СССР (сегашна Русия).

Малко ми е жал за стария човек Джозеф. Едва ли съзнава напълно какво говори.

В Китай се използва робски труд. На това трябва да се сложи край. Цялата им комунистическа систем е прогнила и корумпирана. Принудителния труд и липсата на свобода ще доведе до рухване на модела на управление, рано или късно.

Демокрацията в САЩ умря официално на 6-ти януари.

Да на Рейгън е изразът "Империя на злото", но това е изразна форма на техния наглосаксонски похват - крадеца да вика "Дръжте крадеца".

Ха ха ;-) намери се кой да говори за войнствено поведение. Тоя ще направи някоя беля и ще се дръпне, да му мислят народите и обикновените хора. Тъпа американска "мечта" , диващина и глупост!

Демокрацията в бившите сащ винаги е била една бутафория, но чак сега това си пролича. И ще им личи, все повече, докато се превърнат в синоним на диктатурата, каквато са си в международен план откак се помним.

А ПУТЯТА ЩЕ СИ ДОСТРОИ ДВОРЕЦА И ЩЕ УПРАВЛЯВА ДО 2036 Г

PEYTSCH

Бидане, с нищо не можеш да станеш любим на хората...

Това нещо /т.н. президент бай Хой/ ще прави това, което му наредят от Москва!!!

Той е като наш Боко.Каквото му поднесат от ЕС и от САЩ той винаги е съгласен и веднага подписва !! За това сме на това дереже ! И за това го подържат ! Ако им беше неудобен отдавна да са му били шута и запорирали сметките .

НАШИОТ ФИГУРАНТ МУНДЬО ЗА ПОВЕЧЕ ОТ 4 ГОДИНИ НИЩО НЕ Е НАПРАВИЛ С КОЕТО ДА ЗАРАДВА БЪЛГАРИТЕ ! СЛЕД КАТО НЕ ПРАВИ НИЩО , ЗНАЧИ НЕМА КАК ДА СГРЕШИ И ДА ПРАВИ РЕМОНТ НА НАПРАВЕНОТО ! ИГРАЙКА СИ САМО С КИТАЙСКОТО ДРОНЧЕ ( ДРОНЧЕТО Е РЕМОНТИРАНО НЕКОЛКО ПУТИ ) , НАПРАВИ ЕДНО КОРЕМНО , ВДИГНА ЕДИН ПуТ ЮМРУЧЕ И ТЕ ТОВА Е , А ВЗИМА НАЙ ГОЛЕМАТА ДЪРЖАВНА ЗАПЛАТА В БГ , ИМА И НАЙ ГОЛЕМАТА ОХРАНА , КОЯТО СЕ КОМАНДОРИ ОТ ПЪРВОТО МАДАМЧЕ ДЕСИТУ , КОЕТО СЕГА ПО ВРЕМЕ НА ПАНДЕМИЯТА СЕ ЧУДИ КЪДЕ ДА СИ ПОКАЗВА СКЪПИТЕ ТОАЛЕТИ !

Ми че той нафталина вече я поправи демокрацията! Я вижте колко работници под формата на въоръжени до зъби военни и полиция вкара във Вашингтон. Че и няколко души дадоха фирата пак в името на демокрацията. Така се прави!

А самите те кога ще платят за всичките простотии които причиниха по света? Ирак, Сирия, Либия, Афганистан, Югославия...? Що за лицемерие е това? Сеели били демокрация...А колко жертви струва на народите тая сеитба?

Ето го подпалвачът на нови войни !

То поначало т.нар. "демокрация" е капан за наивници. Тази система е създадена от хитрите и безскруполните, та да могат посредством манипулация на простите, да управляват и умните. Не е нормално неграмотен циганин рецидивист, например, прекарал половината си живот в затвора, а другата половина на социални помощи и кражби, да има равен глас с някой човек на науката с международно признание, човек на изуството, изтъкнат спортист или дори някой просто редовен данъкоплатец. Гражданските права трябва да съответстват на приноса. Затова в Италия, например, се гласува с бележка за платени данъци. Това се има предвид под "меритокрация". А, не, както е в България, например, полуграмотни и полуумни цигани, турци от Турция, изкукали пенсии, дрогирани зомбита и т.н. да определят политиката на страната, включително В СВОЙ УЩЪРБ. Или като в САЩ - по пощата да "гласуват" клошари, дрогари, алцхаймери, деменции, дебили... пък ти после върви доказвай, че някой друг е гласувал от тяхно име или че са щипнали петдесеттачка. Нужен е образователен ценз. Възрастов ценз. Социален ценз. Да гласуват хората с принос към обществото. Те са и тези, които са по-наясно с положението и процесите в обществото.

Дреме му - важното е да е от полза за тъмната държава.

Че как! Давай деде! Има още какво да се направи! Който не е черен, джендър или някакъв вид LGBT да му се отнемат гражданските права! Белите мъже да не могат да работят нищо по различно от хигиенисти! Премахване на всякакви паметници и преименуване на училища, улици и учреждения, пренаписване на цялата ви история (щото нали всички се оказаха расисти)

Коя държава с наложена демокрация от САЩ е ОК. България, Украйна,Ирак, Афганистан, Либия, Сирия, Босна,

ДРУГИЯТ КАПАН! В КИТАЙ ИМА Т.Н. СИСТЕМА НА СОЦИАЛЕН РЕЙТИНГ И ПРАВАТА ТИ СА СПОРЕД ТОЧКИТЕ ОТ НЕЯ! И АКО ИМАШ КЪСМЕТА ДА ЖИВЕЕШ В ДИКТАТУРА, А ТОВА ВЕЧЕ Е РЕАЛНОСТ В ПОВЕЧЕТО ДЪРЖАВИ, ЩЕ ЖИВЕЕШ САМО АКО СИ ПОСЛУШЕН НА СИСТЕМАТА! ВСЪЩНОСТ, ЩЕ СИ РОБ НА СИСТЕМАТА!

Всички станции на метрото в Москва са затворени Хлебарката Путин се е скрил на 16 подземен етаж от новия си бункер е геленджик и страхливо мърда с мустаци

Еми, така ще е при т.нар. "нов световен ред": кучетата са с предимство пред хората, "ромите" пред белите, престъпниците пред мирните граждани, извратените пред нормалните, мюсюлманите пред християните, жените пред мъжете. Лъжата става истина, а дяволът - бог. Иначе казано, новият "ред" е стария, с главата надолу.

Ти не си ок, понеже вече не ти плащат за доносите срещу майка ти

Добре, че бяха американците да ни освободят от руско робство и сега да сме свободни, проспериращи и членове на ЕС ,най-доброто място за живот на Земята.

ЛИЧНО ЗА МЕН, ПОСМЪРТНО ЩЕ МИ Е ПО-СИМПАТИЧЕН!

Оприличава Путин с хлебарка Колко точно...

Тука говорим само за правото на гласуване. Иначе, равни права, във всяко отношение.

От демокрацията по-добро нещо няма измислено до сега!

Кой ще ни освободи от американците

Кой друг

Соросоидиотите скочиха със спам за Русия.

IS THIS?

С такова "добро" и зло не ти трябва. Пък за по-добро, ми прочети коментара.