Коментари - Байдън ще говори пред рекордно голяма аудитория и вероятно ще поеме към нов мандат | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тоя човек толкова много се излага че просто няма накъде вече аз не знам как ще говори пред много хора той ще си забрави думите и ще почне пак да бращо леви небивалици. Просто му дайте почивка на човека да си доживее дните

Като знам как държи речи ще е фенуменално шоу да се види как се мъчи да прочита речта си! От друга страна Джо няма шанс на следващите избори, няма да има никаква подкрепа от неговите хора. След като много от политиките му обединиха демократите с републиканците против тях!?!

Този освен договор със сатаната няма с кой друг да направи печеливш договор. Той съвсем ще закопае Америка, но не ми пука... като са такива нагли свине си заслужават управниците!

А той знае ли накъде ще поеме?

Към гробищата!

Тоя крадец, до тогава ще е поел към гробищата! Бах'ти и джурналята, вече се ебават с целия свят... Някой прочете ли диарията?

Втори Сенилен мандат?! Майтап!

Ораторските му качества са всеизвестни.

Не върви на добр свта

Само някой да му напомни къде и кога,че деменцията 100% вече е забравил.

Ако този остане на власт проблемите за света ще се удвоят ако не и х3 даже.Зад всички мръсотий по света стои поне 1 американски политик.

Дъртият педофил така се надява да отърве съдебно преследване

https://t.me/RVvoenkor/37680 Поредния смъртник, който е отвлечен от дома си пред очите на жана си и отправен да мре за байдън и нато. Ужасяващи картинки. Украинските терористи трябва да бъдат спрени на всяка цена. Ако требе и ядрената тояга да играе

тотален провал 100%на загуба тези републканци токова ли нямат сериозен кандидат? пълен маитап човек на който мислите му се губят и общува с призраци да управлява Америка

Малка му е пенсията, не може да си плати парното.

Че има блато, има. Ама няма как точно Тръмп да го пресуши, като той си е типично блатно чудовище. Малко кинти тука, малко връзки там, малко заплахи на трето място... Кои са тия демкорати дето твърдят, че няма блато не знам. Все пак демократите не бърката блатото с правителсвтото. Без правителство нещата няма да се оправят магически от самосебе си. Без правителсвто по "предприемчивите" ви съседи с техните приятели ще ви приватизират колата, че може и жената да ви вземат и за бира с ваши пари да ви пратят. А, ако си мислите, че вие сте тия здрави съседи - не сте. Те не висят тука. Те и сега умуват, как да ви гепят колата. :))

Данни на Мосад,за жертвите,ранените,и унищожена техника в войната в Украйна. https://politikus.info/events/149790-poteri-v-vsu-nato-i-v-vs-rf-dannye-tureckih-istochnikov.html

Oт роСЛЯМСКИ сайт информация не искам. Запази си я за руските ти братя.

Нов мандат на Байдън, значи край на човечеството.

Ако се кандидатира отново няма шансове срещу Тръмп. Русофилите да не се радват предварително. Дойде ли Тръмп ще разкаже играта на Рашата за нула време! Ще има Рейгън 2.0!

Ще Ще Ще.............това ли измисли глупав трол. Изчакай инструкциите от козяк. Не се излагай тъпанар прост.

Байдън направо ги бави. Тръмп е човек на действието. Американците ще го изберат за да се разправи с Капутин и Рашистката Педерация по бързата процедура!

И как точно ще им я разкаже като Тръмп е един психически нестабилен клоун. Единственото, което може да направи е да започне ядрена война, в която Русия ще бъдат победители, по простата причина, че имат доста по-голяма територия, с която американците трябва да се справят, съответно нужно им е повече време за унищожаване на повече територия, докато руснаците, поради по-малката територия на САЩ биха поразили повече територии за по-кратко време. И кой ще е големият потърпевш от цялото това нещо - обикновените хора... Така, че всички трябва да се надяваме такъв сценарий да бъде избегнат!

само с ядрена война плашите щото само това ви остана. Рейгън победи сесерето за по-малко от 10 години без да изстреля и една ракета. Тръмп ще победи това жалко подобие на СССР за много по-малко време!

Ама не казваш как бе соросе

кажете как ще превземете Украйна че тридневната обосрация вече наближа година...

"От дете слушам как всеки можел да стане президент на САЩ. Започнах да го вярвам !"

Абсолютно. Стига да е бял все пак. Дубия и Тръмп са светъл пример за всеки полуидиот, че няма нищо невъзможно, ако е роден в правилното семейсвто. :))

Ще държи топа до2024.

Публиката видима ли ще е, или пак Бай Дън ще търси душите на починалите и ще се ръкува с въображаеми събеседници? И дано има някой да го пази да не се загуби пак в градината си.

Сектата ще бъде в екстаз !!!

Eдинственият път, свързващ Русия с Грузия и Армения, е затворен за всички видове превозни средства от понеделник, съобщи руската агенция "Интерфакс". В информация на руското Министерство на извънредните ситуации се казва, че спирането на потока за излизане от Русия е "до второ нареждане". Като причина се изтъква лошото време. Пътят, свързващ Русия със Северна Осетия и Грузия, е използван активно от руски граждани, опитващи се да напуснат страната. През лятото стотици хиляди, бягащи от обявената мобилизация за Украйна, минаха по трасето, за да напуснат Русия, тъй като за Грузия не се изискват визи.

пълно е с психопати верни на Сорос

С това име не бих те взел и тоалетните да чистиш, ставаш само за общ работник в пернишка мина.

"Дълбоката държава" ще свали Байдън и ще издигне на негово място съпругата на Обама

Majat an OBama , me se znae koi kogo

А плиткият ти ум може ли да сътвори нещо различно от това в кенефа? Копейкаджиите изпадат в ужас само при мисълта,че може пак да изберат дядото а не тяхната перука:))))

Ма, той умрял ма!

кат почне да се насира,трябва да се оттегли.

Е за това вече е късно.Този кукловодите ще го държат докато стане на мумия.

той се насира гаранция

Ще поеме към старческият дом. Окрадоха за няколко поколения напред. Ще си плати на който трябва, ще се оправдае със здравословното си състояние и дотам. Дълбоката държава на САЩ е наясно, че Тръмп няма да се откаже и за това търсят денонощно ново лице, без значение дали републиканец или демократ. Там вече и за децата е ясно, че цялото шоу се управлява от едни и същи незаменими и богоизбрани в сянка.

Не, “дълбоката държава”, ще остави азиатското джудже, да и се меси. Колко си пост, кремълски маргинале?

ДА БЕ ВЕРНО .....АЗ БЯХ ЗАБРАВИЛ ЧЕ ПУТИН НАЗНАЧАВА МАРИХУАНСКИТЕ ПРЕЗИДЕНТИ........ДА ТЕ ЕБА В НЕЩАСТНИКА ПРОЗДЪ .

ами тя "дълбоката държава" е тази, която се меси на всички по света, така че според собствената ти логика, би трябвало да разбираш, че "азиатското джудже" няма как да остави "дълбоката държава" да му се меси!

За късокракия гном знаем как ще свърши-другарето от ГРУ имат точно разписание за провалените тартори-примери искате ли или си ги знаете помияри тъпи?