Байдън се спъна и падна на церемония в американска военна академия (видео/снимки)

Инцидентът стана, след като президентът на САЩ връчи дипломата на последния курсант

Обратно в новината

Коментари - Байдън се спъна и падна на церемония в американска военна академия (видео/снимки) | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Кукловода е дръпнал потрязко конеца и марионеткататсе е сгромолясала.....

Макар че съм атеист, Бог чува молитвите ми ;)

Байпакпаднал се бори за втори мандат за Търкул-Президент на Сатанинските Англосаксонски Щати!

mnogo se smqh na tozi dartiq mai pardesuto mu prechi...

Тоя изкупел дъртак ще вкара света в трета световна война

Други над него го правят. Той е кукла.

По-скоро извинението, отколкото кукла. Нужен е някой да направи малко поразии, да натисне червеното копче, някой сенилен ... Еми, вие сами сте си виновни - сами си го избрахте!

Кажете кога и къде не се е спънал, или няма такъв случай :-)

Путин ли му е подложил крак, или пак е бил неадекватен?

Саудитска Арабия поздравява Байдън: https://www.youtube.com/watch?v=Vx3NBiQhQxQ

Байпакпаднал се бори за втори мандат за Търкул-Президент!

No Komment!

Джо Брежнев, докато приемал парада, забелязал украинско милионче до трибуната и в най-добрите традиции на семейството си се е хвърлил да го прибере.

Според новините един ще има дете на 82 години, докато друг не може да пази равновесие на 80. Все ми се ще да съм като първия.

Всеки път ли като падне ще низ анимават с него

За енда бройка войната да свърши!

Ужас! Тоя старец постоянно го будят внезапно и той статистически ще се претрепе някъде.

Памперсния сай наакал, сичкуй ТТ

Не се присмивай на стар човек, че не се знае дали ще го надживееш.

Не е човек

този така е подкарал, че и много хора по света може да не го надживеят! Пандемии, войни и ... намаляване на населението на земята до "златен милиярд" е все през неговото управление!

Голям мерак ви е на украинските нацистки дезертьори у нас, а и на нашите фашисти, изпълзели наскоро от фекалиите, да пратите български войски в украйната да се бият срещу руснаците. Все по-често виете за това. Но това няма да се случи. Виж да изритаме дезертиралите украински мърши от тук е много по-вероятно. Стига зеленият наркоман в Киев да се сети и да почне да квичи за това.

Стига сте се злорадства бе, русофилистици. Скоро и вашия дядо ще се спъне, ама вместо на земята, ще падне в асансьорната шахта, а вас ще ви пратят на фронта да спирате куршумите с лопати.

За да се спре тоз БАЙДАНЧО май внучките му ще е най добре да са в компанията на украинския наркоман и другите там ,пък после....

Този е кукла на конци и да умре ще му дърпат конците и ще говори за демокрация

Да беше се пребил бе ! А тия кадети ги прати в Порт Бургас. Преди години ги счупихме от бой едни такива подобни...

Склерозата паднал? Боклука държи още. Кадетите май трябва да държат матура в Украйна ?

пълен резил за америка

що ли не го пратят тоя в някой старчески дом , продължава да ги излага пред света ?

а, сефте.

Жалко ,старостта не прощава на никого...! Но какво прави на този възраст ,на тази длъжност????? Той пада и вероятно и светът искат да се разпадне...

Що ти като се спънеш не падаш ли?

е, че много често започна да се спъва и това от такъв човек да зависи съдбата на света никак не е добре

Не е добре човек да се присмива на възрастни хора. Никак не е добре. Обаче пък и човек трябва да знае кога да се оттегли. Във всичко трябва да има мярка. За този деменционен дебил мярката отдавна е прехвърлила. За кашмер става цяла държава. Жалко.

Поправка: на цял свят, не само на една държава!!!!

Гледай клиповете с паданията на любимият ти Путлер и тогава давай акъл, тъпако!

С какво ли го тъпчат тоя, че още не се е потрошил при толкова падания?

такива водят светът към гибел , след мен и потоп

Точно този не. По-скоро едни други Путкин, Сталин, Хитлер.. едни такива имена. Този старчок ще го запомнят с абсолютно нищо.

Ей, тоя ще го чакат докато пукне, за да могат тези зад кулисите да си играят игричките.

Голяма работа станало, спънал се и паднал празидента ,на всеки може да се случи определено не е за ,,Breaking news ,,

Стана му навик, да не споменавам че общува с отвъдното , здрависва се с него и ги вика умрелите да изнасят реч на трибуната...

Gugnelid

Мдам, не е - ако Путин се беше свлякъл 4-5 пъти за последната година, щяха да го обявят за мъртъв :) А този алци даже не може да стане сам, виждаш ли на клипа как се напиня първия път, присяда, повдигат го и тогава си стъпва на крачетата?

Пенсионирайте го вече, стига се е мъчил в тази роля. Оставете го да си гледа старините на спокойно в някое ранчо.

Yann

Пак ли бе? Та тоя пада повече и от Попангелов, дето му викаха Пак-падналов. Баси, тая деменция управлява САЩ?!? И ЕС не вижда тоя дърт боклук, ами и се равнява по неговите заповеди!!! Идиотизъм!

Е ако беше там и Дончо плюнката да му плювне една мазна, шоуто щеше да е пълно

"Това е най-земният президент, който някога сме имали !"

Байдън се спъна в Бахмут, контранастъплението на ВСУ се провали. Руснаците напредват, говори се за предаване на Харков и Одеса без бой. Украинците са на свършване, наемници не се взимат в плен.

То по раССиските канали какво ли не се говори.. асвабадителните раССиски войски вече превземат белия дом и се катерят да сложат съветското знаме отгоре.... само дето в реалността путлер се е скрил в бункера си и обмисля кога да си тегли куршума.

https://m.youtube.com/watch?v=hQi3vQVX6R8

Час преди началото на церемонията в региона са забелязани Петров и Баширов с по една торба пясък на рамото.

за 40 години съсипаха тази и без това псевдо-държава основана от каторжници и боклуците от света събирани с кораби стоварвани там 150 години. Към днешна дата най точно го каза американския нобелов икономист /мисля че беше Джефри Сакс/ - САЩ това е Зимбабве с фондова борса.

САЩ са основани от масони, слуги на талмудисти и деца на дявола.

имат прекрасно чувство за хумор. Първо са построили неравен подиум за своя президент. Второ са му заложили торбичка с пясък, така че да няма празно. Веселието е всеобщо!

Любими са му стълбичките на самолетите.

Не е важно на колко години е, важното е да е добро физическото и психическото му състояние. Има стари деменция има и млади олигофрени.

Прав си ! Този ако го накараш да ходи повече от 10м ще умре !

А, кой му взе колелото?! : ) Ако, беше с колелото, щеше да забута трибуната, с ВИП-овете.

Как е да ви бие куц кон? :)))))) п.п. Само да питам, Доноч като не можеше да слезе по оная рампа, тогава нямахте проблеми, или? И, когато Дончо се спъне и падне, а той ще се спъне и падне, ще го застрелваме ли като стар кон или за Дончо може? :)))

Голяма новина!

И малоумната тълпа как пляска отстрани възторжено - десетилетия на наркотици и педерастия си казват думата - не знаят къде се намират и кое е истинско и кое фалшиво - пляскаха на взривената ракета на мъск, сега пляскат на безпомощното падане на един изтрещял демент, който не може да си стои на краката, но "управлявал света" ... утре ще пляскат и когато се появи ядрена гъба в близък град - дори няма да схванат какво ги чака след тези "симптоми", както и сега не схващат следствията от тези малоумни прояви на инфантилизъм ...

Загрява за втория мандат ! Не вярвайте на всичко което виждате, той е в страхотна форма, тренира кросфит всеки ден и е готов за всички нови предизвикателства.

Бай Дън отдавна не е между живите - опна петалата от ковид или от ваксината. В продължение на разработката си на екзоскелета, ЦРУ са му изтърбушили чучелото и сега това е само корубата му с новия интегрален роботизиран скелет плюс изкуствен интелект на чип, предоставен от Мъск. Основният проблем е в поддържащата консервационна система, която трябва да предотврати разлагането на плътта.

На мумията сменят ли му памперса редовно??? Явно е бил пълен и му е натежало.