Коментари - Байдън протестира с автомобилни работници в Мичиган за 40% ръст на заплатите | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

И нашите лъжци в България не се осмеляват да лъжат чак толкова много

Създаваш криза, пращаш данъците на хората в размер на 12 милиарда в украйно. По вероятно 20 милиарда в украйна и 100 в джобовете на бай дън и след това ходиш да протестираш за повишаване на доходите. Нормален народ би го разкъсал!

.

Явно въпросната компания от Мичиган не фигурира в " обръча " от фирми / на Байдън/ . Ако пък го е направил съвсем спонтанно - това сие иновация , президент - синдикален лидер .

Айде към старческия дом

ㅤ

За какво протестира тоя тензух?! Малка му е заплатата ли?!?

Ще демонстрира и още как. Нали той предизвика инфлацията дето им стопи заплатите.

40% повишаване на заплатите, Повишени цени на практически всичко Повишена инфлация Ниска производителност (сравнена с Китай примерно) Така се прави едно производство конкурентноспособно

Какво общо има помоща за Украйна със заплатите в тези компании и данъците? Ти знаеш ли колко са 20 милиарда от бюджета на САЩ? 0.3% Не вярвам, че плюсовете ти да са истински. Няма толкова много хора, които да са толкова неграмотни.

Байдън протестира срещу себе си мухахахахайахах

Неграмотен си ти, с 20 млрд можеше да вдигне заплатите на протестиращите в Мичиган

А дали знае къде е бил и какво е правил там??

Господи, ела си прибери вересиите.

Путин беши праф кат каа чи съжалява Памперсчу

Никакво вдигане на заплатите ! Даже на всеки мичиганец трябва да се зачисли по един усраинец, да си го гледат, хранят и поят докато е жив !

Да прати на всеки стачкуващ по един хаймарс да видим шефовете дали няма да вдигнат заплатите кат ги запукат с ракетите.

Нищо хубаво не е дошло за света от кравария!

хаха дядото пък закво протестира, ами нали тея хора протестират срещу него и правителството, голям смях, как на са го набили там не знам

Който купИл кола - купИл. Сега ще струват двойно!

В щатите хорицата си късат четирибуквията за да има хляб на масата, точно както навсякъде другаде по света. След 9/11 начинът им на живот се изравни с този на всички останали. Единствения плюс е, че ако имаш заложби, никой не може и няма да те спре. Няма да дойдат дебеловрати с бухалки и да кажат - ъъъъъъ - 50% за нас, щото да те пазим. Там идват IRS и вземат пак горе-долу толкова, но поне знаеш за какво ти отиват парите, друга тема! Детройт е ковачницата на щатите - там се правят голяма част от ДВГ моторите на САЩ. А и както навсякъде по света, инфлацията яде парите на хората. За това е и разбираемо!

Левите другари започнаха да им затрварят заводите заради рестрикциите, които въведоха на ДВГ автомобилите и после иим обясняват, че се развивали много добре и трябвало запалтите имд а са по-високи. Те скоро ще са без работа тези, заради електрокарите и другите "зелени" глупотевици

Светът се променя. Автоматизацията навлиза. Една машина работи за 100 човека и бълва константно качество. Т.е. - производителността се увеличава. Въросът който възниква е свързан с преразпределение на благата. Това ще е следващото предизвикателство.

Човекът който прецаква работниците в САЩ, стачкува в тяхна подкрепа!!!? Също като в Украйна, САЩ водят война срещу Русия, а досега умряха 500 хиляди руснаци от бившата държава Украйна!

Кукла на конци. Напомпа заеми, съответно двуцифрена инфлация и сега стачкува с прецаканите. Тоя е пътник ако не изфабрикуват изборите или затворят Тръмп.

Алооо дирнициите,цял свят видя как му казаха да се шиба на дедо ...

Сигурно си е мислил, че е на предизборна кампания :)