Байдън повика починала жена по време на конференция в Белия дом (видео)

Нееднократно попитана от журналисти на брифинг вчера прессекретарят на американския президент не призна, че той е допуснал грешка

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Не е кукловод, а кукла. Нещо като плевнята.

Байдън си говори с мъртвите,но изпраща на смърт руско говорящи украинци да се бият с украинско говорящи руснаци!

Тоя с деменцията не трябва да се допуска до бутона с ядрени оръжия. Ще помисли,че пуска нещо друго и...бум

Когато намерят това отвратително чучуло озъбено някоя хубава утрин, цел свят ще празнува и най-вече самите американци...

ДЯДО БАЙДЪН Е ЗА ПСИХИЧЕН БОЛНИЧЕН ЗАТВОР КАТО ХИТЛЕР СТАЛИН

САЩ стават за смях ... тръгнали с Русия да се заяждат докато имат старец с не всичкият си за президент.

не е с акъла си горкия, ръкува се с въздуха

Хахахах Много хитър ход на ЦРУ. Вчера резнаха газопровода, уре ще пуснат някъде атомна бомба, обаче всичко ще припишат на Бай Дън-деменцията. Не са прости краварите, винаги си оставят изход за измазулване !

Abe stiga s toia baidan be tva e starets sas dementsia 4y4elo slamen prezident

Важното е да не обърка Зеленски с Путин.

Тоя Хамерикански уруд! Мани,не само следва стъпките на миналите такива УРУДИ да обявява войни и после да гледа.Тоя с деменция мъртвец ще причини и трета световна!

Горкия човек .Защо се подиграват с него мръсните Кукловоди в Белия Дом? Той не е за тази работа.Смотани американци?!!

Защо не им пратим нс марихуанците Росен Плювналиев ?

Ясно си личи до каква наглост са стигнали и представители на говорителите на президента. И тези нагли самоуверени еднодневки се стремят да управляват света където им падне??? Жалко за хубавата идея, която преди години сащ анонсираха за така наречената американска мечта. В момента половината сащ е залята с наркомани, зомбирани хорица по улиците и хора с ненормално поведение, с разни празни идеи и незнаещи какво става извън техния свят. Само вижте за начало улица Кенсингтън във Филаделфия, както и други райони и градове, извън ”богатите” квартали и представителни търговски центрове, да видите какво чудо е... пълен потрес.

след като започва да халюционира, значи не е за този свят и време да се пресели в отвъдното!

бай Дън, не знае на кой свят е, време му е да се пресели при своите набори!

И ТАЯ СКЛЕРОЗА ИСКА ДА ОПРАВЛЯВА СВЕТА !?!?!! УТРЕ КАТО НИЩО МОЖЕ ДА НАТИСНЕ КОПЧЕТО , КАТО СЪЩИЯ ТВЪРДИ ,ЧЕ ПРОСТО Е СМЕНИЛ КАНАЛ НА ТЕЛИВИЗОРА !!!???!!!!???!!

1 април 2023 г. След като Байпън е натиснал ядреното копче, един куп генерали се навират в Овалния кабинет и ревват: - Ама г-н Президент, защо натиснахте червеното копче на ядреното куфарче !?!?! Почна ядрена война!!!!!! -А, к'во? Ама това не е ли дистанционното? Ееее .... разбрах защо не се сменят каналите...

Без коментар!

На сайта на един български застраховател, вече почти три години също фигурира за контакт името на починал служител. Ама на кой му пука, щом върви търговията.

Ама не е точно същото Тук става дума за съвсем други неща

Скоро ще отиде при Джаки

си на определена възраст има неща, с които е по-добре да не се занимаваш!

И тоя неадекватен късопишльовец си мисли че управлява планетата...Падението на свободните, демократични ,западни общства е мощно....

Всъщност има логика да я вика, нали той има някакви свръх естествени сили, защото преди време се ръкуваше с друг призрак. Той вижда мъртви хора!

Скоро и него ще го повикат...

Дедо Джо Бидоня вика духове! Талант!

Айде, айде, голяма работа станала, не може да знае и помни съдбите на стотици хиляди хора, както в Щатите, така и по света.

може да взривява, нали?

Този дедо е сложен за параван на истинските злодеи, за не можеш да търсиш отговорност , цъкайки с език само.

Надпис в каубойски бар Не среляйте по пианиста той толкова си може..

Е, тъпи …

Вместо да се подигравате на хората, да си гледате там дереджето и как ви лъжат и "обгрижват" ежедневно, а скоро след броени часове и официално за поредния път, и продължавате да се спъвате в един и същ камък?

не разбрах жената дошла ли е

Не е дошла... той ще отиде при нея

Тия са ебати смешниците!Президента търси някоя ,която е ритнала канбаната преди месец ,а похлупака на пчката се опитва да замазва по мниого нелеп начин изкуфелостта му!Карикатури,и тия ми се правят на политици!Аз пък мисля че от тия палячовци нищо не зависи!!!Те са просто некакви чучела поставени там!!!

Откачалка.

Две важни тръби за снабдяване с газ към Европа са взривени, а английските и американските медии почти нищо не споменават за това. Защо ли? :)

Споменават! По английската даже казаха, че такъв взрив може само голяма държава да го направи и затова това го е направила Русия.

всичко е фалш и една фасада. Демокрацията като режим е лъжа и измама спрямо хората. Просто това е поредния метод с който се опитват да ги държат в подчинение.

там е фалш и измама, пълна порнография. и винаги е било така!

Байдън има деменция - той поне си има извинение. Реакцията на прессекретаря на американския президент е вече стандартна и дебелоока демонстрация на лицемерието и наглостта на америслямците. Фактът, че дементирал старец, чиято администрация е готова да вика на черното бяло, командва америслямските щати и държи червеното им копче, е силно обезпокоителен, но явно "демократичният" свят няма притеснения точно това изкуфяло старче да е "защитник на демокрацията" по света и да дава акъл на всички останали държави от висотата си на изкуфелник.

И тя дойде ли

На САЩ управлението прилича на старчески дом, пълен с дементни.

Карин Жан-Пиер - много готина маймунка са си избрали да го защитава с празни приказки! :-) Става за комедиено шоу!!!!

Ама той така погрешка взриви северен поток,само погрешка да не почне по Нова година да стреля с истински ракети вместо фоерверги.

За Алцхаймера все още не е късно да хване промоцията. Всичко включено - безплатно бръснене, обличане, копане с притъпкване.

Има ли бели в белия дом???????????????

Еее, колко бял искаш да съм.

Вече не е смешно! Краварската пародия на демокрация се превърна във фарс! Разни изкукуригали склеротици се опитват да решават съдбата на цялата Земя. От тях може да се очаква абсолютно всичко. Правилно Путин се опитва да пренареди пъзела, защото светът не може да остане заложник на някакви деменции.

правилно само дета ботокса децатя му не са в Русия а в лошия запад..аман от лицимери

имена знаеш ли, къде живеят? Сега ли започваш да ровиш в гугъл? Аман от празнословци!

Лекувайте човека,че всички сме пътници!Всъщност няма лек за Алцхаймер.

Елибет, къде си?!

''Тук съм, идвам да те взема с мен, в отвъдното.''

Ако г-н Президентът толкова иска да се срещне с въпросната жена ще трябва не тя да дойде при него, а той при нея.

И изпълнява поръчки! То са му размити границите на живот и смърт

Каква безочлива пасмина са тези демократи. Мисля, че Тръмп и републиканците са по-добрия вариант.

Хора, молете се Байдън да е жив да си доизкара мандата! Че ако пукне, президент ще стане Камала Харис. Ако при него си казват думата деменцията, алцхаймера, то при нея тъпомерите направо чупят всички скали. Днес, говорейки пред американски военни, г-жа вицепрезидентът на САЩ Камала Харис заяви следното: "САЩ имат много важни съюзнически отношения с Република Северна Корея! Това е силен и здрав съюз!" Боже, Господи мили, какви хора ни управляват?! От кого зависи оцеляването на човечеството?!

Малоумна чернилка, сложена от кукловодите за цвят и в духа на толерантността.

Пък аз си мислех, че Лиз Тръс е образец на необразованост. А тя си имала дружка-последователка.

Отивай при кралицата мумио!!..