Коментари - Байдън: Постъпихме правилно като свалихме балона. САЩ ще бъдат уравновесени към Китай | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Смях! Три дена свалят един балон! Сащ наистина са един надут балон!

според мен китайчетата трябва да спечелят нобеловата награда за зелени технологии +. да се обосновем: цо2 отпечатъкът на този метео-балон е отрицателен и самият той струва да речем... айде от мене да мине - 5000 евракис, а империята на злото под ръководството на сатанисто-фашистите похарчиха поне 100 пъти повече да го свалят с ефката и направиха дупка в атмосферата от зор. фед също е пуснала такива балони, но те са невидими, като пръднята на йелън. но пък, ще ми хареса да бъдат пуснати 3000 такива балона над империята на злото, ама с надписа лгбтку+ боядисани с цветове на дъгата. ще бъде забавно да гледаме как ги свалят "демократите" с ефките... бухахахаа.. bye-bye biden. Бог с нас

Смешници, един балон 3 дни не могат да свалят, а се печат. Ужас

Времето, което отне на администрацията на Бай-дън да свали въпросния балон е потресаващо! Балона прекоси цялата страна преди да се усетят

Той не знае, какво прави вече, деменция напредва.

Горд дядо с деменция.Не може да се нарадва,че е спукал един балон.

Три дни свалят китайския балон колко ли време ще им отнеме да свалят руски посейдон

Руси китай явно ще се вдигнат дружно срещу сащ

Да очакваме в скоро време масово сваляне на боклукчийските кошчета на Мъск прелитащи над Китай. Те са доста по-високо, но мисля, че китайците имат възможност да ги свалят. Абе какво стана с прехвалените стар-линкове на украине? Нещо не ги ползват много много напоследък.

Гледай си бастуна и броениците

Склери ! Да не се окаже това американски метеорологичен балон !

Тоя се е побъркал.....да се моли Китай да е уравновесен към тях...

Байдън е прав - всичко дето лети над една държава и тази държава не му е разрешила да лети е легитимна цел за сваляне. Да си го запишат някъде американците, защото главно техни летатала летят над чужди държави, а след това вият, че някой им свалил това онова и се налага да се пенявят.

Тоя изкуфял льольо не може да си спомни къде е тоалетната, пък тръгнал да се изказва по такива въпроси.

Кой е тоя Жан-Пиер? Папен? Едно изкопиране не можете да направите!

Всичко е балон.

Цирк!

Станаха за смях на целият свят !!! Нали уж са много силни един балон ги паникьоса 4 дена над САЩ хахахаха смях смях смях !!!!!!!

Разходите по свалянето на балона (300 млн.$)се поемат от Българският парламент, в знак на добра воля и засвидетелстване на вярна преданост към по-големият брат.

САЩ отново и за пореден път спасиха галактиката от извънземно нашествие, и по трядиция президента им лично е анихилирал клалицата маика на извънземните.

САЩ винаги са "правилно", там са абонирани за "правилно" и няма никакъв начин да постъпват различно от "правилно" защото те определят кое е "правилно"

Позабавихме се малко, защото индианците от близките резервати трябваше да бъдат разпръснати в полето, за да ловят останките на падащия балон още във въздуха. Хау!

Руските пропагандни тролове да си се приберат в прекрасната Русия и да спрат да но тровят атмосферата българска!

Хайде друм към кравария. Ама там не дават пари за тролене.

Станахте за смях за пореден път ! Правилно ще постъпят ако те свалят от поста ти ,защото нямаш идея колко уши имаш на изкуфялата си глава !!!

3 дена свалят тоя балон, с най модерните си оръжия и безмалко да им избяга. ами ако беше хиперзвуков Балон?

Холивуд трябва да снима филм за геройчното сваляне на "може би" шпионският балон и тежките решения който трябваше да се взема. Или просто цялата работа е един голям балон :).

Китайците ги направиха смешни. И им развързаха ръцете, сега, ако сметнат, че някой самолет им прилича на балон ...

Параноята е лош съветник. За съжаление е водеща за евроатлантическата част на света. Явно не е случайно. Предполагаемите ,недоказаните и откровено лъжливите новини са съществена част от арсенала им.

ПИПО

Не дай си Боже, да пуснат хвърчило с формата на дракон, че тогава не ми се мисли....

Китай и Русия в комбина си направиха гигантски майтап с пиндосите. С тоя зонд просто им казаха: ами какво ще стане, ако наводним със свръхевтини разузнавателни балони цяла Украйна, цяла Европа, цяла Северна Америка, териториите на базите ви по целия свят и си вземем данните, които са ни нужни? Имате ли силици да ги сваляте с тия свръхскъпи ракети? По-добре да се кротнете, идвайки на себе си, защото сте една мнима свръхсила във военно отношение.

Браво, дементий. Голяма работа сте! Оакахте се пак до ушите.

Как ми се иска и на мен да ми дадат такава трибуна и да говоря, да говоря, ще им кажа даже и кой е Васко жабата.

"предполагаемия китайски шпионски балон" хахаха Че е балон, балон е, не е НЛО колкото и да им се иска на някои, ама как разбраха, че е шпионски и че е китайски? Made in China ли пише на него? Ах колко удобно се появи баш преди срещата им с китайците!

Ама много сте груби ! Защо се присмивате на американците - те във всички филми побеждават "лошите" - я руснаци, я китайци, но най-вече извънземни. Бай Дън си живее в негов свят - ръкува се с духове, говори на починали хора , а сега му се падна, да води люта битка за бъдещето на САЩ, с този гаден шпионски ( и ней-вероятно въоръжен до зъби) китайски балон! Браво Бай Дъне - показа им кой командва !!!

Ами, ето сценарий за нов филм. Китайски шпионски балон прелита над САЩ и е на път да срине демокрацията. Формира се екип от супер герои, които след часове борба с въздушни течения, облаци и ята птици (някои от тях е възможно да са китайски) свалят балона - страшилище. Докато гледат филма, половината зрители ще получат диабет от напрежение.

ПИПО

Разсмя ме от сърце :))) Поздравления.

Свалиха го само защото се снижи до 18км. Ако беше си останал над 20км, само щяха да обикалят жално отдолу.

От един балон се из...по... на...ср... аха

Хубаво ,този балон са го свалили,балона долар като гръмне /31 000 000 000 000/вътрешен дълг тогава какво правим.

Голям майтап! Винаги е искал да го свали! Още като малко фъфърдаче, Байдънчо си е мечтаел да свали този балон!

Няма да гръмне. Ние ще помагаме, като инвестираме редовно в тяхната икономика. За оръжие, енергоизточници, ядрени централи. Кой, каквото има ще дава.

Сюжетът с балона е водевил за развлечение на оффчеглавието.

явно е бил метеорологичен балон, а тези кравари Путин така ги е наплашил, че умират от страх!

Sm3hurk0

Изветрял кучи син ! за съжаление е !

Байдън се заиграва с Русия, Китай, Северна Корея и Иран... Не е лошо да се успокои малко.

Този балон, за когото САЩ пуснаха най-модерния си изтребител, който пусна цели две ракети и прави догфайт маневри, е най вероятно изтърван балон пуснат с цел да събере информация за нещо цивилно за китайците, примерно някакво морско замърсяване. Ама непредвиден порив на вятъра го е издухал на майната си и китайците са го изтървали и американците, като типични назобани с холивуд хамчбурегоядци и кокаколопийци се вкараха в сценарий тип супермен, капитан Америка, Рамбо и Роки в едно

Ще им се наложи на краварите да воюват с Китай. Ако ги удари и Русия са дотам. Те нямат полезен ход. И Антихриста да докарат на власт с Новия световен ред краят им е предизвестен. Всичко което пише в Свещеното Писание ще се изпълни.

Краварите щяха да ходят в Китай на посещение, китайците ги отрязаха и затова измислиха тая история с балона краварите за оправдание пред западните лумпени - САЩ са изолирани вече от света.

ФАЩ никога не са имали по-голямо посмешище и учело за президент… трябва спешно да се разкара демократическата партия от властта, че иначе края на света е близо

Свалили балон....един балон и цялата армия на сащ е след него и президента вече седмица се хвали, че е победил балона

Ало САЩ умишлено провокират конфликти с "Небесният дракон",то аз не бих ги подкрепил. Разобличителя

Два балона си летели из пустинята. Единият казал: - Внимавай, кактусссссссссссссссссс... - Видяхххххххххххххх...

Руските тролове заработват копейките си!

Така не бях се смял от години,с този страшен балон

заработва. На околовръстното.