Байдън покани Зеленски в Белия дом, щял да отстоява суверенитета на Киев пред Путин

Срещата на руския и американския президенти ще се състои на фона на остри разногласия по редица въпроси

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Българите сме на страната на Украйна и САЩ

Байдънчо за порден път доказва ''здравословното си'' състояние колко му помага когато си говориш каквото си спомниш па макар и да е 1/10 от него......

Байден чякал с нетьрпение ... Свьршиха се проблемите в Кравария ???

Този склеротик няма ли най после да си го преберат в старческия дом?

Ами докато не започнаха да бият и убиват собствения си народ, хохлите си живееха добре. Не че сега ги закача някой от вън...

Получи удар след като Сащ се отказаха от санкции срещу Северен поток 2. Плака по медиите че вече няма 3 млрд.д.на година от таксите за газ с които са поддържали армията. Бг благодарение на Герб загуби от Южен поток 600 млн д.такси на година.

Хохлите все още не могат да проумеят, че са прецакани. Така е, защото с превърнаха в черна дупка, в която потънаха милиарди на Запада и защото не отговориха на очакваниятан. А Зеленский се оказа смешник и в политиката.

Значи Крим го отписаха?

на подлогата си Зеленски, чe в САЩ за Украйна пари няма, но е съгласен със всичко, което той мисли. Може и да го потупа по рамото пред камера или да го погали по наведената глава. И да му нареди между другото да ремонтира за сметка на Украйна газапроводната система, като преди това назначи синчето Хънтър и компания за мениджъри в някоя по-печеливша укро държавна фирма.

"щял да отстоява суверенитета на Киев пред Путин", щял ама някой друг път

Моите очаквания за срещата между Путин и Байдън се, че Русия държи Байдън с някакви компромати за боклучавия син на американския президент. Уведомяването за това какво имат и какво могат да направят с тези мат"риали, е станало малко след като Байдъня се изцепи, че Путин е убиец.Като резултат Байдъня поиска спешно среща с Путин, като първоначално искането беше ако може да се срещнат след седмица. Разбира се, при Путин не става каквото някой си иска, а става каквото Путин иска. Тези дни Русия предупреди за някои неприятни сигнали, които ще изпрати на американците преди тази среща. Сключи всобхватен договор с Китай вкл и за военна взаимопомощ, в случай, че страна по договора е нападната. Първата тръба на СП-2 е положена и в момента я закопчават за бреговата част, по-голямата част от която е вече в употреба от германски фирми. Блокира продажби на титан и паладий за САЩ и предупреди, да се свалят санкции от руски фирми, ако САЩ искат поддръжка от Русия на МКС след 2024г. Резна поокупки на долари за руския фонд на благосъстоянието и започна да продава нефт и в други валути. А Зеленски в опит да окаже натиск върху Путин(тоя Зеленски е пълен тапигьоз)поиска да се срещне с Байдъня, който се дръпна като опарен и спомена, че щял да го приеме през лятото.Което е противно на дипломатическата логика, ако САЩ искаха да имат силни карти на предстоящата среща в Женева.Друг въпрос е, че срещу Путин силни карти е трудно да има някой :-)) Та очаквайте интересни събития

Убеден съм че Бидона е твърдо решен да се сражава с Русия до последния украинец...

Горките украинци. Само ако знаят каква съдба им гласи западът.И те като нас ще се осъзнаят един ден , че са станали доброволни роби на англосаксите. Поживьом увидем.

Всъщност доста по-лошо от роби.САЩ и западът искат България и Украйна да са страните, които ще започнат войната срещу Русия.Зад това им искане стоят икономически причини, заложени в начина на работа на капитализма и те са просто принудени да започнат такава война срещу Русия, в противен случай загиват.Разбира се и както обикновенно, ще искат мръсната работа да я свърши някой друг вместо тях. Лично се надявам, че стратезите на Путин знаят за това и когато дойде моментът, Русия да бъде бърза и безмилостна към подстрекателите.

Никой не ви държи насила в България.. Събирайте си парцалите и марш в Азия.Паразити в България бол

Всичко е ясно. Вашингтон ще се оттегли от бивша Украйна и ще я предаде в руската зона на отговорност. И това ще е най-малкото, което Байдън ще предложи/даде на Путин в Женева...

Путлер не е на себе си че изгуби Украйна. Разделителните линии са налице и е наясно че работливите украинци ще се разграничават от руските алкохолици.

Американска подлого-скрий се в дупката си от къде си изпъзял!

Стига бе, аз не съм чувал л-но да се върне оттам, отдето е излязло.

измамници в света са САЩ., защото трупат коросолни нечувани дългове, срещу които печатата долари като бесни- А това със зеленски е елементарен политически ход за пред путин---

могат да им помогнат ...

Бойдън и СУВЕРЕТИТЕТ?! Демократизаторите ОБРАХА Украйна - ОТКРАДНАХА 100 МЛРД. долара: 70% от тях за Байдъна и Килърката; 30% за Режима на Порошенко. П.П. К'о стана с делата за КОРУПЦИЯ на Байдънови в Киев?!

Бидоня щял да претака Зелето

Зеленски ще пита ли що бият негрите в щатите? Всеки демократ трябва да се застъпи за правата на негрите!

Ще се срещне със Зеленски в Белия дом и ще му каже, че изпълнението на " Минските споразумения" е задължително за О Крайна. Днес Председателя на ЕС Мишел е провел телефонен разговор с Путин и е заявил, че единственото решение на проблема в О Крайна, е изпълнението на " Минските споразумения". Но ДИРА, като САЩ-сан сайт, ЕС не ги интересува.

Западът е в безпрецедентна криза – $2,3 квадрилиона глобален дълг, деривати и нефинансирани задължения. Такова нещо не е имало в историята на човечеството. Няма и да има. И това колосално дългово домино в момента рухва. Но те продължават да си печатат пари, които вече имат нулева стойност. $2,3 квадрилиона дълг, от които: глобалният дълг е над 300 трилиона долара; дериватите са над $1,5 квадрилиона; нефинансираните задължения са 500 трилиона. Общо – 2,3 квадрилиона. Но ужасът е в това, че тези квадрилиони въобще ги няма. Това е най-голямата измама не само на съвременния капитализъм, но въобще в историята на този свят.

Надявам се разбирате разликата между трилион и квадрилион. Не знам откъде черпите информацията, но изглежда пораздута поне 20 пъти. В момента се спряга едно число от порядъка на $115 трилиона дългове, в.т.ч. дериватите. Това е почти 6 пъти БВП на САЩ! Или 600%. До сега Япония държеше първенството за държавен дълг от 250% на БВП.

Клета, клета страна е Украйна... Обещаваха им по 1000 евро пенсии и 5000 евро заплати на Майдана, а сега си продават органите по целия свят. От ЕС преди Майдана им обещаваха членство, но след това дори и намек, че ще ги приемат след 50 години не последва, да не говорим за план за членство или преговори. Половината население в чужбина на гурбет, много от тях в Русия, другата половина боси и гладни, управлявани от клоуни и от бандите нацисти и престъпници, които владеят улиците. И всичко в резултат на демократизацията и не без наша помощ и подкрепа...

Ахаха, Путин токущо получи троен хемороид. Сухопътна граница на СССР и САЩ. Остава само НАТО да се разположи в Украйна муахаха.

Къде е великия трол "dp " да ни обвини всички в обсесивно-компулсивна депресия ?!? Аз имам огромно желание да се срещна нс него на 4 очи... Без свидетели !!!!!

Байдън и Зеленски са Пълни Недоразумения.

Шегаджия, само да не забрави до тогава. :)

Украйна си е суверенна и цяла . Руснаците си прибраха само Крим, защото си е техен .

Протестите и погромите в Съединените щати, причинени от смъртта на Джордж Флойд, накараха много американци да се запитат: дали живеят в правилната държава? Американските власти допуснаха вилнеенето на чернокожите и продължават да го правят. Очевидно афроамериканците усещат силата на тълпата зад тях, благодарение на което могат да държат правителството в страх и да манипулират всеки - дори президента. В тази връзка в Аляска активисти отново повдигнаха въпроса за откъсването от Америка и завръщането към Русия. В Аляска няма много чернокожи: там е студено и трябва да се работи - афроамериканците не обичат да се напрягат, затова живеят на държавни помощи на по-топли места. За жителите на Аляска обаче това е малко утешение. Те се притесняват, че ако в страната започнат нови погроми и зверства на чернокожите, мигранти от други щати ще се завлекат към тях. В Аляска и сега не стигат работните места, така че бежанците ще донесат само проблеми. А и къде е гаранцията, че беснеещите афроамериканци няма да стигнат и до там и няма да разбият всичко, което им се изпречи на пътя. Ако по-рано темата за откъсването от Съединените щати имаше както своите привърженици, така и критици, сега всичко се е променило. Жителите на Аляска са изготвили петиция за излизане от Америка, която се подписва активно. В този щат живеят едва 738,5 хиляди души. От тях 312 000 вече са подписали петицията. Ако над 50% от гласовете са за изключване от Съединените щати, властите на страната ще бъдат задължени да разгледат този въпрос. Възможно е в близко бъдеще да има референдум в Аляска. Жителите на този щат са уверени, че единствена Русия може да им гарантира безопасност и спокоен живот, както и да ги предпази от погромите и набезите на черните бандити. Хората искат увереност в бъдещето, която Америка не може да им даде.

Затова трябва да се изгонят всички с руски паспорти от България , ЕС и САЩ за да живеят руснаците добре в руската кочина..ха.ха. Хем за нас добре хем за тях..ха.ха

Горките укри, откакто американците им гарантираха териоториалната циалост загубиха Крим и Донбас.. само се моля да не тръгнат да гарантират българската териториална циалост!

Краварите отдавна са обещали на султана... Фесовете са ушити вече... Въпрос на време е !!!

-Ай ем со соррррри, че ваши тръби будут празни. -ничево, вьи нам памагите с доларей -аааааа, нет, ета ваш праблем, от нас только безплатное потупвание по раменей!

Ма, чиба бе бай Дън, чиба, чиба... Ах, колко ме е гнус от помияри !

Американците ги е страх да пуснат Байдън сам на срещата с Путин, а Зеленски иска помощ от него...

Ало, Дира, като пишете Володимир друг път се консултирайте. Никога Владимир Зеленский не е бил Володимир. Допреди 2 години в медиите нямаше такова име, само че Сорос медиите решиха, че е прекалено руско да е Владимир. Той допреди 2 години дума не обелваше на украински. Нямаше дори скеч на украински. По-измислен президент от тоя няма. Ако американците ни натикат по същия сценарий учиндолския главоч, тая държава я пишете бегала.

Да бе няма - още ома да учи от наш чехльо .

Нека да си поплачат заедно за ръждясващите тръби за газ на укрите, и да се потупат окуражаващо един друг.

Клутин ли се казваше джуджето.... ще има да се поти при г-н Байдън и да заеква като се оправдава. Но Великия и справедлив г-н Байдън ще накаже Клутин

Много си проЗд бе чичо

Да бе...сигурно

Бай Дъно, ти по-добре отстоявай суверенитета на ФАЩ, че ви налазиха латиноси, вследствие на безумната ти политика. А относно Украйна, бай Дъно ще отстоява там собствените си престъпни интереси. Нали наркоманизирания му син прави милиарди там ? Аман от либерастки боклуци, щял да отстоява чужд суверенитет пред Путин. Отстоявай си го, колкото искаш... То направо пародия. Днешните алчни варвари, дето разсипаха и плвчкосаха сума ти сиверенни държави, щели да отстояват суверенитета на Украйна, която също плячкосват, пред Путин... Ма, айде, холан, бе либерастки помияр !

Васали ! Зеленски е поискал среща с Байдън, преди срещата му с Путин, ама дедо Джо е отказал. Какво ни забълбуквате, че искал да го види това лято. И вие Дир вече сте същите като другите медии, които се опитват да мият мозъци. Жалки сте.

Ако погледнем на Украйна от чисто независима и обективна гледна точка,може да се констатира,че тя като всяка една национална държава,има обективното и морално право да желае да се присъедини към всеки един международен съюз,който счита за необходим. Колкото до срещата между Американският президент Джо Байдън и Руският му колега Владимир Путин,мога само да кажа,че ще бъде напрегната. Разобличителя

Ми да направят референдум за НАТО? Що не правят? Колкото направиха референдум в България! Крайно време е да направим референдум за оставането в НАТО!

Корена на укрите и макетата е български! ... Затова са толкова прости! ... Поне винаги ще сме на 3-то място! Непоклатимия се килна за СП2, килна се 3-и пъти и от "силният вятър"! ... Токова люшкане, на тези години, не е на добре!

А направо се катурна Да плюем с погнуса и да чакаме Русия да го последва

Ами чакай, като си нямаш друга работа! ... Можеш и куршум да си лееш при кака Сийка в Столипиново! ... Тулупа я препоръча!

Чакай да паднат на коча .....

Сенилно старче среща сатрап, циркът ще е пълен, но и за наша сметка.

Бузите му висят като на бременен хамстер Питай Кабаева какво и е, като си ляга до него

пиша от психодиспансера

Знаем биби - знаем .

Щатите предадоха укрите за СП2, сега трябва да замажат положението, и да ги позабаламосат. Важното е балъците да вярват

Важното е Русия да иде по скоро при ссср В Путин ни е надеждата Още малко да остане, без да го ритат

... в мокрите сънища на Джордж Сорос...!

А къде да двете кули, световния търговски център?

Безсмъртните вождове на световния пролетариат, дето и като пукнаха не намират покой

Най-накрая господарят се смили и го пусна на аудиенция Ако ушичките са червени, значи някой ги е дърпал

Къв е тоя гном, да не е тоя дето ви преева и все ревете от него?

Господаря на педофилите,джендърите и всякакви други изтресли и ...!

Путин е педфил, ама това само с теб си го знаем

ДА ПОПИТА Г-Н БАЙДЪН ЗА СУВЕРИНИТЕТА И НЕЗАВИСИМОСТТА НА ТЕКСАС..... И ЗА НЕЗАВИСИМОСТТА И ГРАЖДАНСКИТЕ ПРАВА НА СЕВЕРНО АМЕРИКАНСКОТО КОРЕННО НАСЕЛЕНИЕ.... АКО НЕ ЗАБРАВИ ДА ПОПИТА И ЗА ИЗТЕКЛИЯТ ДОГОВОР ЗА ОТДАВАНЕ НА АЛЯСКА ПОД НАЕМ....

100+

Поканил го е за да му каже какво им е разпоредил Путин на срещата на 16-ти.

Да не го вадят от дупката за мустаците като Саддам, а ако може по нежно Че нали е малко гномче

Да няма после в Щатите скандиране, Путин-президент! ... Толкова пари похарчихте за омраза, на вятъра! ...

Кажи и поне да изплюе презервативите преди това

Много ти е плитка локвата, ще изсъхне бързо, а на сухо боли!

Ще има пак мазни приказки за подкрепа и празни обещания

Какви ти празни обещания Това е голяма цел

Дали ?!?

За какво друго да се срещат Общ фронт на цивилизацията трябва срещу руските орки Че вече изпълзяват от дупките си

Като се снима с клутин Ще го плюе цяла Америка, задето се унижава така Да го видят с гнома

Пак ли много силен вятър ще духа?

Майко мила :) !!! Няма такава излагация.

Додрапа малкият гном до среща с господаря Има да го ритат сега по малката кратунка

Ръпак си се родил,тъпак ще си умреш !!!

Среща на мумия и клоун – пълен цирк...

Като си легне младата Кабаева до това изкуфяло старче клутин, ето това е цирк Има я снимана как сутрин плюе от отвращение, като става от леглото

Има го на една снимка без ретуш Бузите му висят като на преял хамстер Тежка е участта на Кабаева, ама тя я е избрала

Това е била майка ти !!! Объркал си се...