Байдън подписа указ за отчетност на полицията на годишнината от смъртта на Джордж Флойд

Днес ние действаме. Показваме, че откритото говорене има значение, заяви американският президент

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

дементен, корумпиран боклук.

Малките деца са чисти , невинни доверчиви .... Но като пораснат (4, 5 годишни) гледат дъртите какво правят и след време го правят и те . Дъртите шибеци трябва да разберат , че децата не са домашни любимци . Всеки носи отговорност за дрцата , ние ги формираме като личности .

Тоя вече подписва каквото му дадат, че вече не знае на кой свят е.

Вече??,, Той не знае е къде е от 3-4 години.

Рецидивист , престъпник и наркоман умрял от свръх доза е национален ГЕРОЙ заради който бяха разрушени бизнесите на невинни хора и нанесени щети за милиярди от гневни крадци... И после се чудим защо един нацист също го гледат като герой...

Дедо Дън им разказа играта на америте. Сега полицаите им, ще са като нашите фигуранти, ще ходят на местопроишествие,след като си изядат поничките,пият си кафето, разходят кучето, опнат съседката и доволни от живота- отиват да работят. Тази държава се крепи на синята полицейска униформа - без нея, ще се върнат с двеста години назад- демек - дивият запад. Само че сега , няма да стрелят по невъоръжени индианци!

Цитат: "Указът беше подписан вчера, ден след масова стрелба в училище в щата Тексас, при която бяха убити 19 деца и двама учители." Еми САЩ. Преди Русия бе много зле на убийства, но се подобри при Путин в пъти, а в САЩ се увеличават и сега вече не е спорно, дали в САЩ не са повече на човек от населението (или на 100 000 за година което е коефициент за убийства).

"опитаха да утешат както хората, засегнати от стрелбата, така и тези, които са пострадали от полицейска жестокост" И какво е общото между двете? Невинни деца убити от млад психопад и престъпник починал при арест. Ужким отиде за роднините на жертвите пък го обърна на "указ за отчетност на полицията" поради голямата годишнина , като че това ще промени нещо.

Снимката към материала е доста показателна за нещата в САЩ:) Тази държава няма да я бъде дълго.