17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Schilo

Колкото в Украйна ли? Че то, за Тайван вече и Джавелини не останаха!

Забравихте да споменете РСМ като първа между призналите Тайван държави. Изключително важно международно признание.

Значи за Тайван и Косово може, за ДНР и ЛНР не може ? Де гиди каубойски номера.

Ей това е "велика" нация! Това е като онзи генерал, дето беше казал, че САЩ може да води война едновременно срещу Русия и Китай и да спечели, ама щели да дадат много жертви. Това искам да го видя и си мислех, че подобна глупост може да стане само в научните фантастики, но Джо Бидоня е на път да сбъдне мечтата ми!

В Тайван там ще защитят интереса на бай дън тайванеца.

Войната в Украйна явно се изчерпа, сега идва следвщата - Тайван.. пак същите хора и страни са и в основата на тази война..а и на всички войни и конфликти от над 100 години насам..англосаксонците завземат и крадат целия свят..не се наядоха..

САЩ откакто е суперсила не е водила война с наистина силна държава. Изхода от такова начинание е непредсказуем. Китай ще направи точно това което иска

На друг път мой човек има работа със Св. Петър.

Да отиват ако им стиска.. Тъкмо ще ни оставят тук да вземем възух.

Браво. Само със САЩ напред. Ще гласувам отново за ГЕРБ, които подкрепят САЩ

И китайците ще го изядат като ватниците в Украйна

На краварите им хареса да подклаждат военни конфликти, за предпочитане на няколко хиляди км далеч. Хем залежало по складовете оръжие ще продават, хем печатницата на ФЕД няма да стои без работа.

Тъп си.Опитал си да кажеш нещо ама си се осрал

Демократите са тези които разпалват войните по света.

Кой гласува за Възраждане в този форум? Аз съм възрожденец

е, колко да са много - зависи да ще включат вътре и незаконните емигранти.

Американците заслужават някой да въоръжи индианците.

Хората гласуват от зор или от кеф. Ти от кои си ?

С други думи: САЩ са готови да воюват с Китай до последния тайванец, както воюват с Русия до последния украинец.

Този сдухан дядо няма ли да го прибират вече в психиятрията не се търпи вече...

В голяма грешка сте! Ние възпираме войните, като правим превантивни войни. Разбираш ли тънката граница? Това е като атаката над Хирошима и Нагасаки - вярно, избихме 120 000 човека от раз. Вярно, после още стотици хиляди измряха от лъчева болест. Но пък спасихме живота на хиляди хора, като накарахме Япония да капитулира.

Да не вземат Русия и Китай да защитат индианците в Кравария

Оправиха Украйна, да се готви - Тайван.

А ще помага ли на иракския Кюрдистан? Там преди месец Турция направи нахлуване, подобно на Русия срещу Украйна. И все още продължават боевете там. Там е родена и Херо Мустафа. И тя нещо въобще не е загрижена за родното си място. Нашите медии съвсем подобаващо не казаха нищо за това. Та за това питам господаря...

Комунисти, почваме ви!

Не си!

Както се знае от историята, никоя империя не може да съществува вечно. Вижда се и краят на американската империя. И те си го знаят, затова и така ожесточено драпат да се задържат още някоя и друга годинка на повърхността, макар и с цената на разпалването на военни конфликти или военно напрежение по целия свят. От зората на човечеството до ден днешен най-лошото възможно е, когато световният самодържец е само един. Защото ВИНАГИ се замозабравя, опиянен от манията си за величие и неповторимост. И това НИКОГА не е водило до нищо добро за хората. Дори на локално ниво това се е доказало като истина: вижда се особено добре при тоталитарните системи, където управляващият е един.

Ами , до 2027 прогнозата на експертите е, че Китай ще достигне военен паритет със САЩ-тистан. Т.е. Китай просто ще изчакат 5 години. Байданаки с 99 .5 % вероятност няма дори да е жив до тогава.

САЩ подкрепят ГЕРБ. Както подкрепят и почти всичките други ППподлоги.

Тоя е по откачен от Путин.

апа ние сме готови да излеземе и от натото и от европата!

Айде краварите пряко да се степат с някой по-голем от тях и всичко да завърши на тяхна територия, та да се кротне света най-накрая.

Офф, па тия не се спряха бе. Непрекъснато "раздават" демокрация. Няма ли кой да ги сложи на място най накрая?

Ако Китай използва момента с Украйна и нападне Тайван, за янките се оформят странни времена. Ако Тайван устиска - ВПК-то, ще бачка на макс, но ако островът падне бързо ще е страшен шамар за US.

Ще има як тупаник по пекинските гъски и путкинските рашисти ! ЯКО!

още колко време ще търпим америкастан, папистан и европистан с безумитята им?

време е за измитане на краварите от световните конфликти

Ги де , ганьо : D

тоя проклет алцхаймер не пукна. Ще подпали още една война. Еба и и кръволока.

Нито една държава където Америка е влезнала не е просперираща напротив ограбване.

Време е да се пролее и американска кръв. Да може трансджендърите да вкусят и те истинска война не само да правят хаос по цялата планета и да грабят богатствата на слабите

Досега като има демократи на власт в САЩ винаги става война! Случайност?

"Властта развращава, а абсолютната власт развращава абсолютно". Какво повече има да се каже?

Военен конфликт между САЩ и Китай ще доведе до края за съществуването на САЩ !

Не гласувам за никого, минус ли трябва да ти сложа?

Слава Тайване!

Ами Пекин видя какво прави Москва и се поблазни. Сега да видим, дали и Анкара ще опита същия номер. Ако вземе, че стане, очаквам вълна от путинофили по сръбските хотели. Те родина нямат, първи ще се ометат.

Тъй наречения "Нов Световен Ред-Световен Икономически Форум" са едни от пипалата на глобоционизма, т.е. необолшивизма. Както през векове те използватат гойска военна сили, преди са били римляни, британци...днес машата им е Американската Империя на Лъжата. Използват всякакви средства. Ей го, оня ден пуснаха нов инжениран вирус-маймунска шарка. Пак ще има "пандемия", задължително боцкане, локдауни, телеметричен контрол на раята...

Виждам старите “гаЛбици” дето пратихте в Украйна много помогнаха да се избегне частичната й окупация и разпарчетосването…

тея агресори се опитват да разпалят война и в Азия , няма по-зли и нагли хора от американците, докато съществува тяхната прогнила държава няма да има мир на света