Байдън обяви 500 нови санкции срещу Русия, за да "плати Путин още по-висока цена за агресията"

Американският президент обяви наказателните мерки в навечерието на втората година от началото на войната в Украйна

Обратно в новината

Коментари - Байдън обяви 500 нови санкции срещу Русия, за да "плати Путин още по-висока цена за агресията" | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Е сега вече Путин ще си го премести в другия крачол.

змията хапе най -много когато умира

М-р Байдън е супер креативен. След всяка глупост си мисля , че не може да измисли нищо по-смешно и все намира начин да ме опровергае.

Тия двамата, Байдън и Путин даде наговорили да унищожат и си делнат Европата .

БайДън мое да обяви само дъното си! ББААХАХА

Понеже всички санкции бяха срещу Русия а убиха нас: Съдя че: 1 явно Ния сме убили гяадални че си има причина защо посолството да а обяви нови санку(който имат за цел да клатят на като до сега) 2 явно УСА изискват да фалират (до сега живееха в стил демокрация и сънища) и никой с финанси да инвестира там... 3 държави с малко мозък харчеха долари за злато (и Ния сме много такива само де сме купили въздух нашето злато е у саксонците)

Слабичко, другарю Байдън, слабичко! С 500 нови санкции за Русия си доникъде, така че се напъни още малко та да станат поне 1500, че да ти свършат работа!

600 санкции за България от бидона....500+ психично състояние на този старец е равно за 500+100 (досега беа санкции срещу нас...

Утре - 1000 ! Абе, тоя изкуфял дъртак тия цифри за нищо ги няма бе !

Тоя дето дължи и на кучетата по целия свят 34 трилиона, тръгнал да обяснява че някой друг трябвало да си плати, гоем виц

за всичката агресия на републиканците????

Хубавото на демокрацията е,че винаги можеш да го туриш словесно в мръсните русоробски устички дето славят Путин.

Квичете, сороски свине, само това ви остава!

ХА ХА

Длън байДън

Да умира в Укрията бе. Добре захлебихте там с ВПК то. Сринахте икономиката на Европа. Избихте и осакатихте милион Украинци. Изгонихте останалите. Посяхте семената на раздора. Дотук ок. Нищо ново във външната политика на САЩ водена от дийп стейта по скрижалите на некон/неолиб фашистите като Бжежински. Ма да питам, някой помисли ли дългосрочно? Щото отслабеният ЕССР, в стремежа си да централизира всичко по плана на Давоските фараони, бутайки в кофата суверенитета на държавите членки, няма да постигне нищо от планираните мерки. Зеленият парцал се оказа пробити мечти на апаратчиците от Брюкселя. Великото решение с електрокарите нито има нужната инфраструктура, нито условия за евтин ток, за капак и потребителите отказват да попаднат в малоумието един автомобил да трябва да сменя батерия на 5 години за да запази поне половината от дефинираният пробег. Реално дългосрочно каквито и политически мерки да се хакнат с цел да прецакат Русия и износа и на енергийни ресурси, САЩ ще трябва да се сцепи да копае газ и петрол първо да си оправи икономиката и чак след това да покрие липсите в Европа. Тоя Ленински призрак Байдън под натиска на екоталибаните на САЩ спря износ и на ЛНДЖИ. Ъ? И са ко ша праи ЕУто бе? Не стига, че ще е три пъти по-скъпо от Руската газ, няма да има достатъчно за индустриално развитие. Е кой печели бе идиоти краварски? А? Китай печели мърши тъпи. Единственият ви реален враг всъщност. Но понеже сте затъпели до край, и сте изгонили всичките специалисти като сте ги заменили с промити тикви от Йейлски троцкисти, това ще ви е резултата. Старата идея на Бжежински, която гласеше, че без Украйна Русия е локална сила а с нея глобална не е измислена при наличие на производственото чудовище Китай бе. Идиоти тъпи сте. Вместо да обедините Европа и Русия и да работите с тях срещу Китай, са като резултат ще дадете Европейските пазари на тепсия на жълтите. Щото едно е да сриваш съвсем друго е да изгражаш. Но нямате специалисти по изграждане.

Байдън, ети санкции не работает. 5000 санкции до сега. Айде, пенсия си вече, стига толкоз се напъва, изборите чукат на вратата.

Колко да не работят ?

Работает инфлация на Европе - толкова можем, толкова правим. Малоумие граничещо с дебилност.

И газта пада и има топло и всичко е по-добре без Русия

Инфлация на практика няма. По телевизията ви лъжат

СССР издържа цели 45 години, ама русия едва ли ще изкара 5 години. Ще се сгромоляса по-зловещо и от СССР - союз нерушимий ха ах

Света отново методично се разделя на икономически зони, това е смисъла на санкциите! Това разделяне е опит да се намалят последиците от глобалната депресия, която идва, като се търси вината другаде...

На копейките депресията

Русия икономическа зона ли бре хахахахахахахахахахахаха. Хахахахахахахахахахахахахахахахахахах.държава с два пъти по ниска средна заплата от България най бедната в ЕС. Бе варнии в Нигерия са по богати от орките

И тебе ли като мене та ибът алабамските негри !

Америка те обявят за враг пропагандата няма да те спаси. А Байдън ще вземе и още един мандат!

Каква съдба за Биден - да завършиш живота си като злобен дядка който всеки ден пръска омраза и ненавист заради собствената со некадърност и старческо слабоумие.

Приятелските на Америка държави и се боди с тирания на диктатори. Ще си отиде герой

Кво да прави пенсионера, не го вдига вече. Простата го мъчи. Червена боровинка.

Арестувате Путин и бандата му и всички санкции свършват като с магическа пръчка

Ти що не се опиташ да го арестуваш, като е толкова просто. Те Боката борисов още не са арестували дето открадна сума ти пара, та Путин ще хванат.

Gugnelid

Верно ли бе? Ами като е просто, защо ти не припнеш до Москва и да го арестуваш? А? Май си само насран диванен палячо?

тръгнах и го арестувах.

Имате и санкции Пито, платено Дръжте си го и му се радвайте

Нещо великият рубъл със златното покритие стана 50 рубъла за една българска стотинка ха ха.

Не е важен ръбъла, важно е Путин да е начело, та ако ще и екскременти да ядат

А санкциите ги стискат за гърлото

Gugnelid

Защо така реши? Кой те излъга?

Само за подаръци за погребения ти вземат И им се мръщят

Gugnelid

Значи ладите са им проблем?

ГГ

Един санкций и от мен. Аз подкрепям бай Дън.

Направо е смешно, че има още калмуци, които още наивно вярват, че САЩ не водят война срещу Русия от години, а защитават Украйна.

До разпада, както разпаднаха ссср Българите се надяваме да е скоро

Гледам съветските свини не вярват, че Путю е пътник и си мислят, че младият Тръмп ще бъде допуснат до избори, хахаха.

Да слага, после Тръмп ще маха.

Минфин США ввел санкции против предприятий ВПК, включая "Элекон" и "Завод № 9"

Путин досега се забавляваше с Дедото , но виждам че вече го сърбят пръстите да натисне копчето. Тогава всички по света ще видят как една световна война се печели за 30 секунди и целия запад ще му падне в краката и ще му лижат подметките.

Няма нужда нищо да натиска, те сами ще се убият икономически. Лошото е, че и нас ще повлекат.

Ще натисне на баба ти хвърчилото, за началото на войната в Украйна преди да започне знаеха Путин, Шойгу с най-приближените им хора и Байдън , айде у лево ватници прости..

Чекай са да доде март, април. Сепуко ще си правите тука публично:)

Този дядка вкара 10 милиона южноамерикански навлеци само за 3 години, които в скоро време ще си направят по няколко деца. Държавният дълг е 34 трилиона и нараства експоненциално, с по един трилион през няколко месеца. Над 40 процента от населението получават държавни помощи в някаква форма. Престъпност, наркомани, бездомници... Ама за тези проблеми дори не се говори. Бай Съм най-много се е загрижил за Украйна и още санкции за Путин. Китайците сигурно се подсмихват и доволно потриват ръчички.

Неше дело правое, победа безусловно будет за нами!

Краят на печатницата е близо. БРИКС идва!

САЩ или колективния Запад няма как да забранят глобалния Изток и Юг. Приближаваме се към убедителна победа над западния фашизъм и Русия носи знамето на тази победа спечелена за всички поробени народи. П.С.Дира от месец ме блокираше - днес ме пусна ама пък трие затова поствам отново.

Казват на кой са наложили санкции но никой никога не казва какви са тези санкции. Предполагам са нещо от рода забранявам ви да търгувате с Русия и да посещавате САЩ. Пълна порнография. На Пеевски откакто му наложиха санкции ги направи диви и щастливи. 13 пакета санкции не попречиха на Русия с абсолютно нищо. Прах в очите на хората

За какво чака да измрът 500 000 укри преди да ги наложи тези санкции

Всички познати в САЩ казват че Байдън им е евал майката

то и на нас!

Има такъв момент, но има и такива които мислят , че Тръмп и Путин са виновни :)

бе У!ъли

Бай-дън, изброй поне 5 санкции? Хахаха! Изкукуригал, насран кретен! Дано умреш в затвора, заедно с крадливия ти син!

Ако ПУТИН не се предаде на Зеленски и Украинската армия ,след 6 месеца, Русия я чака пълна разруха и разпад !

Това сарказъм ли е или сериозно?

Супер новини, дано успеят и ги спазват и русия ще клекне. За нейно добро е, иначе лудия ще прати милиони на смърт.

Ако дякона Левски беше жив такива като теб щеше да ги удушава с голи ръце ! Гнусен лизач на дърти американски задници !

Дякона е жив все още във всеки българин. Радвам се че ти е харесал поста ми ;-)

Няма страшно, деденцето ще запомни най-много 2-3.

САЩ тотално превъртяха. Газ пикаят

Да но това не се отнася за американските фирми, защото САЩ са на първо място по внос на руски петрол през Индия и на първо място по внос на амониева селитра от Русия. За производството на селитрата отиват 80% газ. Тия санкции никой не ги спазва, защото има 1200 вратички.

Извинете, но на тоя дементирал некролог, кога ще му сложат бялата жилетка? Моля, ако е възможно, час по - скоро! А преди това наркоманския му син, леко да посвири на кожени флейти в затвора за присвоени десетки милиони от Усрайна!

Спокйно, той е кукла на конци. Много добър еврейски проект. Няма случайни неща...

Подкрепям Путин в експеримента му за превръщане на руския човек обратно в маймуна Какво и трябва на руската маймуна, освен едно дърво, отрупано с банани Ах,да Портрет на Путин на най-горния клон Бухахахахахаха

Gugnelid

Ще ти се някой да се превърне в маймуна, че да опъне майка ти и да ти направи братче ли?

Челен танков сблъсъск край Авдеевка! Украински Абрамс разглобява руските нашественици. Дали не го кара Байдън ?

Един ли е? Или са хиляда? Щото от другата страна са бая танкчетата. И не знам кой кво разглобява ма като гледам украинските карти всеки ден линийте им отиват към Киев.

Първият унищожен току що го гледах.:)

Американците и евреите гледат да си опазят земите... Украинците да правят каквото си искат...

Леонид Илич Байдън :) ))))

lu4ka

:) :) :) :) :) :)

САЩ и хиените им стават все по-безумни в безпомощната си война срещу Русия! Губят на фронта губят икономически, провалят се финансово! Целият ЕС е в дълбока Рецесия. САЩ навлизат в рецесия. Русия...след две Години Тежки Санкции... .. Русия завърши 2023 с ......4% Растеж !!!

Дрислив вой на путинофили. А 50 паднал самолета, сами си го били свалили, в жест на добра воля. ХАХАХА

Свършиха им самолетите. Ракетите. Танковете. Ураааа. Да идват великите кравари и да приключват Просията. Мършляко, дневно минимум 1000 укроминдила цункат Бандера, това без наемниците. Чекай перемогата, мръшо фашистка. Ей са иде. БУ АХАХАХ

Верно, в Авдевка 50 000 при Кобзон, по данни на руските военкори.

500 000 са. Що лъжеш?