Байдън нареди сътрудничество със Съда в Хага срещу Кремъл, въпреки че Пентагонът е против

Американското правителство ще започне да предоставя данни за предполагаеми руски военни престъпления в Украйна

Обратно в новината

Коментари - Байдън нареди сътрудничество със Съда в Хага срещу Кремъл, въпреки че Пентагонът е против | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

т.е. Бай Гън ще даде данни на хагчето и за хамериканските военни престъпления в Ирал Либия и Афганистан...и ще може хагчето да съди хамериканоси....защото сега хамериканоси не могат да бъдат съдени в хагчето ....или така не е димократично...хамериканските военни престъпления най димократичните престъпления

Байдън да нареди сътрудничество със Съда в Хага освен срещу Кремъл, и срещу Киев , за извършените военни престъпления срещу мирни граждани в Домбас от 2014 г. с използвано доставено от САЩ оръжие.

Полека ни подготвят за очакваната новина - утилизиране на билогичния отпадъчен дует Сорос и Алцхаймер, разпускане и международен съд за терористичното недоразумение НАТО.

Хенри Кисинджър обичал да казва на шега: "Да си враг на САЩ е много страшно нещо, а да ти е приятел САЩ е повече от ужасно!" Да ни пази Господ от "любовта" на Америка!!!

Путин нареди сътрудничество с АМЕРИКАНСКАТА прокуратура за далаверите на младия Байдън

бункерното жуже покаже ли се от бункера ....и айде в Хага и от там при братушките негри в затвора...ха.ха много ще му се зарадват на белия задник..ха.ха

Ма.., май има един палавник, доста по-фриволен от Радев. И пакостите му се ширят по цял свят, обаче никой не го повдига на въпрос. На Байдън е простено, нали, защото е 90% инвалидност със специални нужди.

Към "ПОР" Я ПАК КАЖИ КОЙ Е ЗАПОЧНАЛ ВТОРАТА СВЕТОВНА ВОЙНА. КАЖИ ЗА ДА РАЗБЕРЕМ И НИЕ И ЦЕЛИЯТ СВЯТ. ПРОСТАК С ПРОСТАКА. ПОР!

Напоследък в България непрекъснато се повтаря една огромна, опашата и крайно глуповата лъжа. Опитват се да ни внушат, че имало у нас някакво страховито разделение. 50% от българите били „прозападни“ , а другите 50% били „проруски“. Според говорещите телевизионни глави половината население било „модерно и либерално“, пък другата половина от народа бил „немодерен и консервативен“. Нищо освен глупотевини не съдържат подобни твърдения. Истината е съвсем различна. Огромното мнозинство от българите са нормални хора. И понеже сме нормални и здравомислещи, изобщо не сме съгласни България да се идентифицира с истеричавата русофобия. Да, прибалтийските държави, както и Полша, имат всички основания да бъдет русофобски настроени. Ние обаче нямаме техния негативен исторически опит с Русия. И затова не желаем да ни присъединяват към тази групичка. Проблемът е там, че има едни пет процента, хайде, нека са десет процента от населението, говоря за така наречения „елит“, които винаги се правят на по-католици от папата. През първата половина на 20 в. това бяха прогермански настроените, през втората половина на миналия век това бяха просъветски настроените, а сега са проамерикански настроени. Това е „елитът“, който винаги обслужва чуждите началници. И понеже този „елит“ днес е постоянно в телевизорите, а там са и неговите интелектуални лакеи, може да се създаде впечатлението, че наистина има някакво разделение петдесет на петдесет. Няма такова. Има 90% нормални хора срещу 10 % /максимум/ купен от евроатлантическите началници „елит“. Затова и съм спокоен за бъдещето на България. Защото купеният от чужденците „елит“ рано или късно ще си отиде. Разбира се, колкото по-рано, толкова по-добре за всички ни.

Картър,Клинтън,Буш,Обама,Тръмп и Байгън ще се предадат на МНС,ще му съдействат,като си признаят за престъпленията срещу човечеството

Джо цървула е подстрекстел на война ..Също и Урсул фашиста..Това е военно престъпление ..Преди това беше Обама ,,и Клинтон .Красавци...

Изчадието Срайна ,ще бъде убита от създателя си .. Библейски сюжети..

Джо цървула не какво говори ..Той е склерозирал цървул .Пукни ,курво долна ..!!..

Уродут Изсрайна ще бъде убит от СССР...Слава на Русия.!

Слава на Русия ,създала третата Българска държава...и Изсрайна ...Вечна слава !

не бъркай Русия и СССР.

САЩ да предоставят данни за собствените си военни престъпления в Ирак (последната си инвазия) Помните ли Маделин Олбрайт - "500000 цивилни жертви - деца ,са ниска цена за постигнатото от американската армия в Ирак...". Ами американските военните престъпления във Виетнам,Гренада,Либия,войната в Босна,Афганистан...??? Трибунала в Хага е изродена институция за справедливост,обслужваща пристрастно интересите на САЩ ,Великобритания,Нидерландия и др.

Пентагонът знае какво са военни престъпления.

Малка поправка : Пентагонът е специалист по военни престъпления...

Байдън да си нахака съда в Хага отзад

За да се съхранят, народите, културите, цивилизаците с техните ценностни основи, трябва да се движат към полицентричността. Трябва да се разбере, че Западът не само не доминира, а е абсолютно малцинство в човечеството. Неговият елит даже не се подкрепя напълно от местните народи, в Европа той е мразен, даже и в САЩ - представителите на Байдън и администрацията му, която се състои от непонятни, безполови същества с отсътствие на човечески черти. Даже немалка част от демократите не могат да търпят Байдън. Англо-саксонският елит е просто една група от налудничеви хора, която трябва да бъде изолирана, за да могат западните народи да си отдъхнат и да заживеят спокойно.

По същата логика да започнат разследвания за военни престъпления на американския режим, започвайки от Виетнам та чак до Афганистан.

Германският бизнесмен и политически активист Ким Дотком е заявил, че Украйна явно губи в конфронтацията с Русия. В тази ситуация американските власти ще трябва да преместят на позиция другата си пешка - Полша. Страните-членки на НАТО играят ролята на не повече от шахматни фигури в геополитическата борба на САЩ за своето оцеляване, заявява Дотком, цитиран от световните издания. В случай на формиране на многополюсен свят, базиран на БРИКС+ и последващия отказ на страните, включени в тази асоциация, да използват американски долари във външнотърговски операции, това неизбежно ще доведе до краха на САЩ под влиянието на огромния обем на външния дълг. "Няма печатане на пари = няма империя", това написа Дотком в акаунта си в социалните мрежи. По-рано предприемачът подчертаваше, че блокът на НАТО е безпомощен в конфронтацията си с Русия. Според него, Западът е силен в областта на информационните войни, но не се представя добре в реални въоръжени конфликти с еднакви по сила съперници. Според Дотком обучението на украинския военен персонал от инструкторите на алианса се е оказало неефективно, като същевременно общите военни разходи на страните от НАТО са 1,2 трилиона долара и въпреки това военният блок е свършил боеприпасите. Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram.

https://de.wikipedia.org/wiki/Kim_Dotcom

Значи фащ не го признават, ама щели да си сътрудничат с него? Как става тая работа?

Айде сега Клинтън,Буш и другите на скамейката в Хага

100 +

И какво е сътрудничеството? Като използват съда за узаконяване на престъпленията си и бухалка срещу противника? Единствения честен съдия в Хага, който се противопостави на скалъпените измишльотини за сваления малайзийски самолет над Украйна го отстраниха от наказателни дела, защото всявал съмнения в присъдата и го принудиха да си подаде оставката.

"и го принудиха да си подаде оставката. " Това е "Демокрацията".......

Напомням забравеното. На 13 декември 1941 година в остра фаза на ВСВ България обявява война на САЩ и Великобритания. Това го правят пронацисткото българско правителство и парламент / същите като днешните боклуци/, които не осъзнават последствията, въпреки, че са в пъти по-умни и по-образовани от днешната шлака. И тогава е имало единици публични фигури, които са се противопоставяли на това безумие, но политическият слугинаж и тогава надделява над всичко и всички. В България винаги са се отглеждат такива паразитни видове, които да бъдат ползвани срещу Род и Родина, независимо от световните политически кризи. Последствията от обявяването на тази война знаете ли? Осем огромни планини от трупове в София, направени от телата на мъже, жени и деца. И пълно унищожение на огромна градска инфраструктура. С опция за заличаване на цялата държава и нация!!! И тогава, както и сега продажните депутати и министри са били убедени, че няма да има никакви последствия за държавата и народа, но дълбоко са грешали. Както грешат и днешните политически боклуци, които искрено вярвам, че ще понесат отговорността на техните предшественици. Български политици няма, приятели мои! Но българоубийци има в излишък.

Памперс

Бой по руските говеда! Да си плащат за всичките идиотщини. Толкова войни започнаха руснаците, че е време да си плащат. Втората Световна война я започнаха руснаците, Чехия и Унгария нападнаха, Афганистан, Чечня, Грузия, Украйна, Сирия. Ние сме следващите. Добре, че е Костя Копейкин, който ще развее руското знаме и ще посрещне с хляб и сол Червената армия.

Наистина имаш нужда от помощ.

Абе ти поне вярваш ли си?

Нямам думи да опиша колко си прост.

Елитите на САЩ и Великобритания избраха Украйна като плацдарм за самоунищожението на славянския народ. Това е заявил Валдемар Гердт, бивш депутат от германския Бундестаг, член на германската дясна партия „Алтернатива за Германия“, цитиран от световните издания. „Англосаксонският елит избра Украйна като плацдарм за пълното самоунищожение на славянския народ, провокирайки военен конфликт в Украйна“, казва Гердт. Според него, при смяна на властта в САЩ конфликтът в Украйна може да бъде спрян за един ден.

Когато викат Укропите ... Москаляку на гиляку...И га трепаха руските в Донбас,,със ЛЮБЕЗНОТО СЪДЕЙСТВИЕ НА САШ ,НАТО И ПОДЛОГИБЕШЕ ДОБРЕ ...А??.Руските са гаден враг ...ще пада рязана на хохлювски тикви......

САЩ забраняват на Западните медии да пишат за нацистите в Украйна Това заяви германският политик и бивш журналист от ARD Кристоф Херстел, в интервю публикувано на 22 юли в YouTube-канала Flavio von Witzleben. По думите му, само преди няколко години западните медии писаха за украинските нацисти, но сега тази тема е забранена. «2014 година у нас имаше прекрасни репортажи за нацистите в Украйна, а днес вече ги няма. Това, разбира се, е въпиещ случай», — каза той. Херстел обясни този факт с наличието на «съответна заповед» от Белия дом. При това той обърна внимание, че тази заповед не може да се намери, «на хартия», понеже се дава устно, при лични срещи или по телефона. Посланикът на Русия във Вашингтон, Анатолий Антонов, нарече позор за САЩ подкрепата им, за нацисткия режим в Украйна. По неговите думи, в страната се срещат абсурдни закони, например, забрани за провеждане на паметни мероприятия, против нацисткия режим.

Дано да предават на живо ,га бесят ,,коравите момчета,,,от Азов стомана .. Мнения го рев и сополи ще има ...Ахаха ...Руските са кофти враг ..

Преди Хага почва ,Съдът в Донбас ..Ще има яко рокендрол..10000 Азовци са с написани показания ..Чакат да отърват въжето...И НА УКРОПУТЕКЪ Е МИЛ ЖИВОТА ..

Ще пия едно Джони ,га пукнеш долна курво.За Джо .Дано да иде в ада ...Ахаха ... ..

Най- великият американски президент! Байдън премести Расия в Азия. Слава на Бандера!

Лакомията за грантове заслепява и полудява нЕкой индивиди.....

Пукни ,Джони..!.Освободи земята от твоето лицемерие и наглост ,злоба и перверзия...

Бой по руските говеда! Да си плащат за всичките идиотщини. Толкова войни започнаха руснаците, че е време да си плащат. Втората Световна война я започнаха руснаците, Чехия и Унгария нападнаха, Афганистан, Чечня, Грузия, Украйна, Сирия.

Умри бе,куросмук !!!

:)))) Хубава дума !! На османски се казва "chupapollas":)

Исках да кажа на испански

Ти си за психиатрията

САЩ и Русия не са под МНС. Ако арестуват Путин ще стане ядрена война! Що за дебили са тези!?

Факта че САЩ обявиха съда в Хага за Незаконен и отказват да допуснат техни военни да бъдат разследвани, ясно показва че САЩ покриват своите многобройни Военни Престъпления.

Крайно време е Русия да се присъедини към МНС в Хага - по този начин ще се даде възможност да се преследват от международната общност (орган на ООН) и извършени военни престъпления от рашистката армия. Това ще е очистващ процес за света. Но това не означава, че рашистките военни престъпления оневиняват фюрера Путин, който безмилостно се опитва да унищожи украинската държава и нация. И за това той и неговият "елит" ще понесат отговорност!

Какво викаш за многобройните военни престъпления на американската армия в Югославия, Ирак, Афганистан,Сирия , последния да затвори вратата

В мокрите сънища на Сорос...!!!!!

Русия използва и други високопрецизни оръжия: дозвукови Х-101 “Калибър” с морско и въздушно базиране, наземни „Искандер-М“ и „Искандер-К“, безпилотни самолети-камикадзе „Геран“. „Геран“ се пускат, като правило, масово в самото начало на атаката. Тяхната задача е не толкова да поразяват цели, колкото да провокират украинската ПВО да отвърне на огъня. Противорадарни ракети поразяват идентифицираните позиции на зенитно-ракетната система. Продължава след рекламата... “Калибър” и Х-101 са във втория ешелон - на пределно ниски височини със следване на терена. Заедно с тях лети "манекен" без бойна глава, което допълнително обърква операторите на радарите. По това време лъвският дял от зенитните ракети вече е изразходван, системите за ПВО отиват на презареждане. Украинската ПВО е пренаситена с цели и просто не може да се справи с прихващането на всички "долитания". Към края се включват комплексите “Искандер” и свръхзвуковите оръжия. Тези ракети унищожават набелязаните цели, които вече са беззащитни. Именно масираното комбинирано използване на различни оръжия, атакуващи от различни страни и на различна височина, според експертите, прави руските удари толкова ефективни. Юрий Игнат направи разочароващо заключение: въпреки санкциите и безпрецедентния икономически натиск Русия продължава да произвежда ракети. И няма какво да се направи по въпроса.

Путин е за затвора !!!

Хапчетата !!!!! Бързо.....

Gugnelid

Тичай да го въведеш в затвора, тогава.

На такъв куросмук,ако му плеснеш един шамар - не можеш да го настигнеш после......... Ама зад компютъра са много смели.

Наднационалните корпураций са виновни

Байдън първо да оправи сина си и неговите престъпления...

Ще падна от смях !!! Държавата,която е разпалила и водила най-много войни по целия свят ще дава "доказателства за военни престъпления извършени от Русия "?!???

Байдън е за затвора !!!

Няма таива нгли пидараси като Наглосаксите ДЕПМУГ

Този и семейството му още ли не са осъдени. До кога ще раздава правосъдие и разпалва войни

Този Алцхаймер още не е приключил с Путин, но вече тръгва да го съди. Да не запчнат да вадят други документи от "войната", че тогава ще стане страшно. И ще види втори мандат през крив макарон!

To хубаво но руските никой не ги знае, а украинските военни престъпления са пред очите ни и нямат край. Въобще тоз Байдън, чийто кукловоди всъщност направиха войната в Украйна, успяха да консолидират 1/3 та от света против себе си. Провалиха се в Сирия и успяха да загубят страни в които имаха особено голямо влияние, най-очевидно в Саудитска арабия и Турция. Дестабилизирайки Европа с вносът на емигранти променя толкова мноого... Очевидно си мислят че са в безопастност на островът си. Но не са. Защото истинската сила на щатите е в икономиката и тази е безвъзвратно изнасяна и унищожавана толкова дълго време че на "златният милиард" днес не му се работи. Предпочита да вегитира по улиците под влиянието на всякакви опиати. Да видим дали ще успеят да ги заменят с роботи...

Скоро ще почнат делата срещу Батальони Азов ,Айдар ,десен сектор ...захистниките от Азов стомана. ..Руския народ срещу нацизма ...Яко рязане на тикви ще пада ...

Руските боклуци в булгаристан пукат гузна вена от злоба ,че махнаха пишман президента мочко и служебните му олигофрени и така няма как да ни теглят на изток .Мрете гадове руски!