Байдън и Шолц: Мобилизацията в Русия показва горчивата цена за грешните сметки на Путин

Общото събрание на ООН обсъжда резолюция, осъждаща анексията на четирите области на Украйна

Обратно в новината

Коментари - Байдън и Шолц: Мобилизацията в Русия показва горчивата цена за грешните сметки на Путин | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Мобилизацията в Русия единствено показва, че съвсем скоро Путин ще обяви официално война на Украйна. Не знам какви ги блещи тоя демент.

Едно нещожество което е с дълбока деменция и ще подложи народа си на глад раздава правосъдие Ако това не е театър на психично болен здраве му кажете Да забравих да му честитя световния ден на психично болните Той е днес и наистина го доказа че е такъв

Вашите сметки са без кръчмар, мръсни боклуци.

Събрали се двама идиоти , да решават кои сметки на Путин са верни и кои грешни.

Но Шолц е тотално безмозъчно разочарование. На малкия пръст на Танте не може да се намаже, въпреки, че и тя доста глупости направи.

Путин досега караше без мобилизация и до момента държи 15 % от бивша Украйна. Резултатите от частичната мобилизация ще се видят догодина, а винаги може да обяви и пълна мобилизация. В Украйна пълната мобилизация вече е факт. Така,че чии сметки са грешни в крайна сметка ?

Здравейте Г-н Байдън

Казано е "Пилците се броят на есен"

"В телефонен разговор лидерите разкритикуваха ядрените заплахи на Москва и се съгласиха, че подобен ход би имал изключително сериозни последици." Не може да бъде! Но именно сънливият Джо още в петък твърдеше за високата спетен от надвисналата опасност от ядрена атака. Въпреки че по думи на разузнаването му от няколко дена по рано, не се наблюдавало каквото и да било движение на ядреният арсенал и че няма опасност. Явно чак днес го информирали!? "отказът на Русия да се съобрази с международните искания за прекратяване на военните действия води до все по-голяма международна изолация на страната" Международни искания? Нали исканията бяха за преговори и именно украинците бяха тези които отхвърляха тази идея? Сега какво искат да ни кажат? Че защото Украйна отказва да води разговори е необходимо Русия да предприеме мерките, като че се договорили в полза на Украйна!? ахахахха "Шолц и Байдън осъдиха референдумите в Донбас в телефонен разговор и се договориха да продължат санкционния натиск върху Русия" Тоест пакет номер ...., до кой номер стигнахме?! А да пакет номер 9. Въпреки че според чичо Джо санкциите няма да вършат работата заради която се правят. Тоест да спрат войната! Хей а какво става с разследването за тръбите? Разбра ли се кой без да бъде засечен е виновника?

Избийте всичката руска Сганн

После българската такава

Ако сащисаните не се бутаха навсякъде, нито Крим щеше да е руски нито щеше да има война. Най-големият агресор в света са сащисаните!

lu4ka

Мдааа... той, и Ердоган вчера така каза.

И Байдън и Шолц са марионетки !!! Каквото и да кажат-това не са тяхни мисли...

Показва още и че Путин ще остане след тях.

Специалната руска туристическа операция е в ход. За 5 дена над седемстотин хиляди мужика избягаха от държавата незаобиколим фактор, пълна с газ и природни богатства. С това темпо след няколко месеца Путин ще мобилизира уличните кучета и котки.

lu4ka

Цяло лято по хотелите бяха руските мужици с украински номера на колите, нали? И когато им казаха да напуснат хотелите на първа линия, пак те намазаха с фекалии стените на стаите. Много бързо и услужливо забравяте.

Удари по цяла Украйна. А тия говорят врели некипели.

BBC в ефир…докато се кефят на инцидента на кримския мост…: https://t.me/RVvoenkor/28513

Пуерт Рико имат право на глас САЩ да не потискат пуерто риканците, интересно е защо Германия мълчи и не защитава демокрацията в пуерто рико, там тя е смазана от САЩ

Абе тъпчо Пуерто Рико гласува да е присъедини към САЩ - ДОБРОВОЛНО, като щат, но САЩ не ги прие ! ти изобщо можеш ли да направиш сравнение как Путака избива народи и после ги присъединява с ''референдуми'' ?!

lu4ka

Нещо за Косово???

Абе пичове, що не си видите посрания гъз, а сте тръгнали кусури на другите да търсите?

защо не се позанимаят с техните си страни?

Укротроляка е тих, а в Киев гърмят взривове. Около сградите на СБУ…

САЩ да се върнат на Англия! САЩ са сепаратисти, откъснали се от Британската империя през 1776 година.

Флорида Тексас Орегон Аризона Калифорния Анекдиранинот Мексико и Испания

А и от Куба Гуантанома, както и петролните полетав Сирия - да не забравяме, че точно там законното правителство им каза да се махат.

И на мен това ми мина скоро пре, ума Ха ха ха ха Неделима Британска империя. Ха ха ха ха

Лошото е, че политиците на водещите държави са на нивото на Борисов. Даже почвам да мисля, че са под неговото.

Внукът на Щурмбснфютерут от СС Шолц и военният престъпник и корупционен Байдън обсъждали .........

БАЙ ДЪН-а и Шолц-а СА СЕ ОБЪРКАЛИ. Зеления Клоун ПОИСКА ПРЕВАНТИВЕН ЯДРЕН УДАР по Русия.

От няколко стотин хиляди запасняци все има 30 40хиляди обратни и негодни за военна служба.

80% са шкарто

Пропаганда. А и тези двамата са доказали, че не заслужават доверие. Бивш американски военен си е говорил с негов руски колега, също бивш и при въпрос, дали Путин ще успее да събере триста хиляди, руснакът му бил отвърнал през смях, че триста хиляди са нищо. Ако имало дори намек за заплаха към Русия, двадесет милиона били готови да хванат оръжието.

Всъщност Бешовежките споразумения за разпада на СССР са незаконни. Ха ха ха ха Няма Украйна, няма Русия има СССР. Ха ха ха ха Замълчете изроди. Операцията си е напълно законна. Терористичната съпротива на укропитеците е незаконна

Хаха, Украйна си беше отделна държава с отделен от СССР глас в ООН.

Плеешивата кисела наденца шолци д каже германските граждани каква цена плащат и ще плащат занапред, а не да мисли з руснаците, те се оправят и без ес - евтини горива, храна и всичко, което им е необходимо за да живеят нормално, но германците вече само се подбърсват с мокри кърпички, че топлата вода е съпа и евтин газ няма. :)

Хенри Кисинджър: САЩ са на ръба на война с Русия и Китай по въпроси, които отчасти САМИ създадоха! И преминахте ли ПРАГА на войната, а мистър Кисинджър? САЩ не знае ли друг начин за отношения с други големи държави на Планетата освен да дрънка оръжия и да мъкне техника и войска по света?! От 2020 г. НАТО започна да ЛАЕ пред портите на Русия. Папа Франциск пред световни и италиански медии ... Как се прогонва нахално куче, което го храниш и опитваш с добро да отпратиш, но то не спира да лае, че даже и хапе близките ти?! Ми взимаш сопа или пушка и го гониш. Жалки човеци

В интервю за „Уол Стрийт джърнал“ 99-годишният бивш държавен секретар на САЩ Хенри Кисинджър, заяви, че е разтревожен от „неравновесието“ в глобалната политика. „Ние (САЩ) сме на ръба на война с Русия и Китай по въпроси, които отчасти създадохме сами, без никаква представа как това ще свърши или до какво трябва да доведе“, смята той. ???? "Ние сащ НЕ ЗНАЕМ накъде да вървим", Кисинджър Представяте ли си драги разумни люде, представяте ли си безумието...

Не отразяват големите демонстрации в Германия,Италия,Испания,Ирландия и Шотландия с руски знамена На Бундестага беше написано светлинно цяла нощ Честит рожден ден Г-н.Путин

Тази година немецът няма нужда да ходи чак до Сталинград, за да мръзне и умира, както през 1942-а. Тази зима немецът може да умре от студ и в къщи. С любезното съдействие на баба Урсуля, бай Дън и дядо Шолц.

Кой им Вярва ? На тези двамата им е работата да плюят по Владимир Путин всеки денг , защото той ги превъсхожда по всичко !

Пускат поредната партенка за да ни отклонят вниманието от катастрофалното положение в НъРъБъ България.

А кризата - енергийна, икономическа, духовна, показва грешките на Запада и САЩ. Уви, цената на тези грешки ще я плащат гражданите на ЕС. За тях избор няма.

Опитват се да отклонят вниманието на хората от скачащита цени и предстоящите енергийни проблеми в предвид настъпващата зима! Те не искат мир!!! Тях тази ситуация ги устройва!

Русия ще върне Крим, Донбасс и останалите области, когато Шолц върне ГДР-то на гедерейците.

И Англия върне Гибралтар на испанците.

Русия не е отправяла ядрени заплахи бе мръсници. Путин каза ще използуваме всички средства за да защитим територията на Руската федерация. По международното право Украйна е незаконна държава без оторизирани граници от ООН Американският алкохолик Елцин е развалил СССР без акт на Парламент. След 1945 г.Укрсйна република към СССР без граници Обявяването и за държава е абсолютно незаконно. Страните от ОНД определиха единодушно РФ за правоприемник на СССР Така, че Русия освобождава своите територии от незаконните окупатори американски проститутки

хахахаха това ли са новите опорки? Нали нацисти гонехте? Сега пък Украйна била незаконна държава? Утре, какво ще бъде? хахахахахахахахаха

безказармен телефонисте ще бъдеш в Сибир

Утре УКРИ омитайте се от България

Украйна е създадена като съвременна държава и с помощта на България. 3 март 1918 Русия капитулира пред Германия, България и Турция.

Видеото показва мотивациона среща между готвача на Путин Пригожин и 4 руски престъпника от ЧВК ВАГНЕР, които преди време са вербувани от Пригожин и са останали инвалиди след близка среща с ВСУ Пригожин вика на единият крадец без крака- да се научи да работи на компютър за да живее за в бъдеще То нашия ако имаше акъл да се научи да работи на компютър нямаше да стане крадец. То щом са е фанал на благите приказки на Пригожин значи няма грам мозък https://www.youtube.com/watch?v=LQbIS5bowW4

2022-10-10 07:46:37 хахаха (нерегистриран) "А деиндустриализацията на Европа едва започва, компании фалират, други местят производството си в други държави (включително САЩ), където енергията е по-евтина, инфлация, срив на еврото което вече е по-евтино от долара. Същевременно на европейците им раздават таймери да засичат колко време се къпят под душа, глоби за усилване на отоплението над 18C, къпане с мокри кърпички, пикаене в буркани за да не се пуска водата от казанчето, ползване на МНОГОКРАТНА тоалетна хартия (пере се). Цирка те първа започва." Ми те тия, цивилизованите, са пикали точно в гърнета и са си изхвърляли пикнята през прозореца през Средновековието, има много такива гравюри в градовете им, даже когато попитах какво е изобразено на тях, се чудеха какво да мънкат и усукват. Те са си мизерници и сега ще се върнат към корените си, няма нищо необичайно в това, между другото, поговорката "Кръвта вода не става" е точно немска.

И Наполеон е имал договор за ненападение с Русия. От 5 години! Ха ха ха ха Превзема Москва и чака отговор от столицата Санкт Петербург. Не дочаква. От Русия, само за 13 дена се прибира в Париж. Никой не е могъл да го стигне. Ха ха ха ха

разликата лайняр, е че тогава русия е нападната, а сега напада и като гледаме бая бой изяде и още идва

Разликата тролио злобен, е че сега ще го отнесат и вашите господари отвъд океана. А техните верни кучета от Западна Европа ще го отнесат още повече и вече го отнасят, но това е само началото на края. Това е разликата и ще я видите рано или късно.

сега остава да кажете и какво са правили Кутузов и руския император в Чехия в битка срещу Наполеон. Истината е, че императорът е сключил съюз с англичаните за свалянето на Наполеон така че Русия се явява агресивна държава в тази война

Наръчник за управление на колония ( превод от краварски). 1. Да се разбият и не се допуска съществуване на партии с автентични идеи/идеологии. Партиите да се проектират около "наши кучи синове" - стратегически лидери и чрез имагинерни масови предпочитания - любители на бира, кебапчета или чалга. 2.Да се овладеят медиите и да се промиват мозъци чрез подходящи теми и хора, като не се допускат коментари на важни въпроси освен с демагогска и популистка цел.3. Населението да е на границата на оцеляването а "елитите" да се охранят до степен докато им лоясат и очите и ушите а корупцията в която са потопени да не им позволява отклонение от линията на метрополията - под страх от пълно компрометиране и загуба на незаслужения стандарт на живот .4 Колонията трябва да е с умаломощена държавност - без армия,без държавна собственост, зависима в изхранването си , енергетиката, здравеопазването и образованието.5 Контрол на популацията...с всички средства ...

Ама нали Германия и Франция подписаха договор за произвеждане на честни избори в Украйна, ако Янукович прибере Беркут в казармите, по време на Олимпиадата? Ха ха ха ха

Че руснаците пак сами трябва да свършат мръсната работа, като през ВСВ. От 2014 запада нищо не направи, за да очовечи украинските националисти. Всеки на мястото на Русия щеше да постъпи така. Кажете ви къде по света тумбят американци и правителството в САЩ си бърка в носа!?!

путето ще го отнесе и руснака ще плати

Китай, Япония, Монголия, САЩ и Канада да сядат на масата да се разберат, как ще си поделят руската федерация на окупационни зони, а не после да се бият като балкански диваци през Втората Балканска.

Мдаа, пак най-тъпия са сложили да имитира. Абе, троляци, малко по-сериозно.

Кой ще вземе Кьонигсберг? Полша или Германия?

Латвия Или Естония Ха ха ха ха

Руснака носи сметките за плащане в края на зимата. Бъдете търпеливи.

Кой руснак? Миллер Ротенберг Усманов Алекперов Фридман Абрамович Шеломович

Пенсионира байдън и роднината на Хитлер - Шолц са пълни идиоти.

"лидерите разкритикуваха ядрените заплахи на Москва и се съгласиха, че подобен ход би имал изключително сериозни последици." Нещо не мога да я разбера западната пропаганда. Говорят така, че все едно ако Путин отговори с ядрено оръжие, те само леко ще си изтръскат дребните прашинки от реверите на костюмите си и след това сурово ще го накажат. Ами ако не могат да го накажат, защото са се превърнали във вече изпарила се плазма?

За Aegis да си чувал. Руснака ще изстреля тенекиите, но никъде няма да стигнат. После GBU-57A в бункера и край на панаира.

"Поживьом, увидим" както казват руснаците дай Боже да сме живи да ви видим какви сте ербапи. Този път тролио вашите господари ще си събират манхатъните из океаните.

Добре! 20 години Русия беше в киреча. Може ли да каже някой колко войни се водиха и колко народ загина? Ха ха ха ха

В психичното така ли се смеехте...ХА, ХА, ХА, че и ти по навик оттам