Байдън и Путин ще разговарят на фона на страховете за руска инвазия в Украйна

Разговорът между двамата президенти ще засегне дългият списък от разногласия между САЩ и Русия

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Украйна си е руска провинция и вместо войски с танкове и т.н. би следвало да изпратят полиция и вътрешни войски за въстановяване на реда в провинцията.

Язък ви за очилата! Явно ги носите само от куртоазия. Иначе и Овчарката ви дори знае, че границите на държавите се определят с МЕЖДУНАРОДНИ ДОГОВОРИ! Сега ми напишете в кой действащ международен договор Украйна е посочена част от РФ. Обаче ако не намерите такъв документ, ще ми напишете три пъти. "Мето куче е по-умно от мен"!!!!

Конфликтът НЕ Е ЗАПОЧНАЛ когато след референдум Крим се присъедини към Русия. Започна на площада в Киев - имаше Майдан - за тези, които не си спомнят.... и след това продължи с огромна сила в териториите населявани предимно от руснаци

Хайде хитрец, напиши ни за какво е бил Майдана и какво се променило във властта в Украина след него?

НАТИСКАЙТЕ БРАТУШКИ И НЕ СЕ ПОДДАВАЙТЕ НА "ДЪЛБОКАТА ДЪРЖАВА", ВКАРАЛА СВЕТА В ХИЛЯДИ КАТАКЛИЗМИ !!!

Лукашенко вече изскимтя, че заради санкциите беларус скоро ще загуби государственост Примерът е добър и втората унищожена със санкции страна трябва да е русия

линк къде Лукашенко твърди подобно нещо!

Че премествайки големи войскови съединения до границата с Украйна не застрашават никого и това си е тяхна работа са изключително нагли. Това обаче не е нещо ново, защото всеизвестен факт е, че лъже толкова естествено, както диша. Трябва да бъде спрян суифт и всякаква търговия с руските варвари, та като се върнат в каменната ера, да се осъзнаят

Не се ли замисли, че ако имаха изгода, нямаше да пропуснат да спрат Suift? Ако го спрат, кой ще загуби повече? Държавите начело с Германия, дето не могат без руските суровини и горива?!? Или Русия, която единствена може без останалия свят!?! А светът не може без Русия...

Статия, пълна с неверни твърдения от автори, пишещи по поръчка. Внимание заслужава само цитата на Лукянов "Това е истерия, подклаждана от Запада - коментира той. - Войните избухват неочаквано. Започне ли нещо, ще започне другояче." Замислете се - някой някога чу ли шефа на Пентагона или някой от шефовете на коя да е от американските разузнавателни централи да заяви, че Русия ще атакува Украйна в близките един-два месеца? Никой, нали? Защо тогава всички се надпреварват в стремежа си да ни покажат кой най-малко познава Путин? Я си спомнете кой от пенещите се западняци позна кога руснаците отидоха в Крим или кога се озоваха в Сирия? Проспаха толкова важни събития, а сега реват само и единствено да се харесат на Байдън преди преговорите на 7-ми декември. Като казах Байдън, та се сетих как през деня той посочи Путин като убиец, а същата вечер веднага му се обади, за да се извини... Нали така беше!?! Та - с две думи: с масово джафкане срещу луната утрото няма да дойде по-бързо :):):)

I Putler shte svurshi kato uchitelq si ot Germaniq.

И Садамката си беше повярвал и Кадафито и той.И Слобо беше решил да се реваншира заради разпада на Югославия ама виШТе ко стана. А Украина е близо и Путин е същата откачалка,но с атомно оръжие.Дано да се възгещиса и да не напада Украина,че е близо

Всичко е предновогодишна политика. САЩ знаят отлично, че Русия не се кани да напада Украйна – просто няма защо, но дори и да имаше, е толкова рисковано, че може да предизвика нова световна война. На Русия пък и през ум не й минава за агресия към Украйна, с която има всякакви исторически и икономически връзки.

Каква истерия какво чудо само от тия! Не можело да има военни бази на Русия и Китай по света защото би било огромна заплаха за САщ. Не можело различните нации да купуват руско или китайско оръжие защото и то би било огромна заплаха за САщ. Но хей няма проблем американците да имат свой бази и прочие из целият свят и във всяка нация съседка на Китай и Русия. При всяко руско учение тия се насират от ужас и истерично започават да приканват нациите на Европа да се намесят и да спрат тези учения. Да спрат военни учения на руска земя със сила!!! Да какво може да се обърка от това, все пак САщ са на едни 6-9 хиляди километра разстояние. "много-много трудно за г-н Путин да направи онова, което хората се страхуват, че ще стори" Е хем трудна работа и да не кажем невъзможна задача, но ето че именно авериканците най-много вият до небесата за сериозна заплаха!? Най-добре щеше да е ЕС и НАТО да игнорират истеричните бръщолевения като от малки деца и да водеха дипломация с Русия. Вместо да подхранват американската истерия. Според американците, газопроводите които все спират от реализиране са опитите на Русия да възстанови икономиката си. И че има риск за Украйна да остане без нейната тръба от която печели чрез транзитните такси. А не че ЕС се нуждае от допълнително руски газ! НЕ не не ЕС няма нужда от руски газ защото иначе няма как да е енергиино независима. Нищо че изключително много зависим от старата руска тръба.

Вашингтон има страх не Путин .

Парите на Путин и компания са в загнилия запад. Децата и семействата им също. Путин има в Русия само един дворец... пука му за ватенките ха ха хи хо хо хи

Всички руснаци и деца и големи искат да избягат на Запад, за да станат разузнавачи и да служат на Русия! А също да организират референдуми тип Крим!

Рейгън изигра Горбачов. Горбачов предаде ГДР без бой, а Рейгън обеща НАТО да не се разширява на изток. НАТО е на руската граница, Б-я, Румъния, Полша, Литва и т.н. са в НАТО. САЩ са в Украйна и това преля чашата. Русия ще удари Украйна, а САЩ ще си мълчат, защото се некоректни и лъжци.

Я бе, геополитикът! Ще ни кажете ли с кой договор или споразумение Рейгън е "обещавал" НАТО да не се разширява? Нещо дата, година, място на договарянето? И Горбачов не е дал ГДР а я ПРОДАДЕ за 80 милиарда марки, защото мужиците тогава все бяха измрели от глад, поркане и болести.

Римското споразумение и Будапещенския меморандум

Да започнем с меморандума от Будапеща! Колко точки има документът и в коя пише за разшрението на НАТО?

В скоро време на Байдън му предстои да изнесе реч пред Конгреса, а няма с какво да се похвали, нито във вътрешен нито във външно-политически план... и затова спешно му се налага да се срещне с Путин, па макар и онлайн.

_stankow

И понеже никой няма да чуе какво са си говорили и понеже Русия няма да нападне Украйна, Байдън ще каже - "видяхте ли как го спрях !?" :)

Украйна е под външно управлвние. Командите се издават от Вашингтон

Това няма НИКАКВО значение! Важното е да горят повече танкове на нашествениците и да гинат повече техни войници. Дали това е заслуга на Америка, Англия, Франция или Бразилия е без значение.

Не се безпокой. Танковете на нашествениците ще горят и войниците им ще гинат. Дали са дошли от Америка, Англия, Франция или Бразилия няма НИКАКВО значение!

Не, "ще горят", а ВЕЧЕ горят! И странно но са САМО руски. Защо така? Алкохолиците сега започнаха да им слагат едни решетки над куполите, което прави излизането на екипажа, при пробив, почти невъзможно! Което по принцип радва!!!!

Нямя руска агресия. Това е фейк на САЩ, за да оправдаят присъствието на американците в Черно море и Украйна. НАТО е миманс ...

Решил Путин, да изпита нервите на Байдън. Пратил самолети на бомбардират Украйна. Минала една седмица, а от САЩ никаква реакция. Пратил танковете, да нахлуят в Украйна. Минала още една седмица, а от САЩ никаква реакция. Накрая пратил пехотата и превзел цялата Украйна. От САЩ пак само мълчание. Не издържал Путин и звъннал на Байдън. А бе какво правите там бе, нали все се заканвахте, да пазите Украйна, а аз я превзех без една дума от вас, какво става? От среща се чуло провлачен отговор от Байдън - ааа бе аз само да си спомня кой беше ти, тъй ща на бомбя, аха...

Маневрите около украинската граница постигнаха целта си! Путин отново ЩЕ спаси света от война! А Бай Дън как ще бъде твърд с Путин, като му заяви, че САЩ ще се бият с Русия до последният украински войник !!!А предварително избрани “журналисти” ще зададат предварително предадените им въпроси, а Байдън ще прочете предварително написаните отговори. Това сега се нарича “пресконференция” във Вашингтон.

Да се срещне с американския президент и да му иска автограф та да се фука пред ватенките с какви велики хора се среща.

Въх - пропуснали са де ти кажат на инструктажа , че срещата ще е онлайн .

колкото и да се напъва капутин русия се разпада и икономически

Те ли купуват от нас газ или ние се молим за ниски цени ( майната и на пазарната икономика ) ?

_stankow

В момента Русия печели 1 (един) милиард долара на ден, заради високите цени на газа. Да да е господ на всяка страна да се "разпада" така ... Европейците от глупост просто ѝ подариха високите цени.

че кой е Клутин да разговаря с велики хора като президента на САЩ... . Джуджето е един азиатски вожд който се опитва да си прави реклама с агресия ..ха.ха.ха

Пак си забравил хапчетата да пиеш .

Kenn1111

Ако руснаците имат такива намерения определено никой няма да разбере.Колкото разбраха за Крим или пък оная история в Сърбия на времето.Така че това е дигане на напрежение без реален повод.Защо го правят е ясно.

Schilo

Руснаците няма да нападнат Украйна, освен, ако Зеления не пожелае война. По-скоро, укрите се надяват от нова порция кинти, че ги чака глад и студ.

От кога желанията на украйна , касаят някого ?

До русофила-олигофрен Шило: Казвате, че тези 15000 загинали руснаци и украинци, не са в резултат на инвазията на РФ в Украйна. Т.е. според вас в Донбас война НЯМА?

Войната в Донбас е между украинци, на украинска територия

До А: Ще ви се!!!! Само дето едните ги погребват в Майкоп,Псков, Ленинград и т.н, а другите в Лвов, Мариупол Одеса и Харков....!!! Не трудно дори с вашия умствен багаж да се определи, колко е "гражданска" и колко не е войната в Донбас.

Ако Путин след това публикува разговора ще Байдън ще лъсне в целият си склеротичен блясък.

Не знам, ама тая руска инвазия заприлича все повече и повече на сексуални фантазии на тийнейджъри. В чиято роля е украйна и запада. Искат искат, фантазират, ама няма. Истината е простичка. Украйна реши да ликвидира ДНР и ЛНР. САЩ ги подлъгаха пак, че ще ги подкрепят и пратиха в знак на солидарност един военен кораб в Черно море, който най-много да регистрира какъв бой ще изяде Украйна. Русия вече очевидно няма намерение да предупреждава повече Украйна, която я уведомена веднъж, че военни действия срещу двете републики ще струва държавността й. Която обаче се е поучила от Грузинския опит и сериозно се е притеснила. Още повече, че Русия просто мълчи, само струпа войски и чака. Предупреждението е дадено, вече само действия ще има. Мълчането е страховито и еднозначно. Времето на приказките е отминало.

В момента Путин е на екскурзия в Индия и въобще не се впряга за какво точно си мечтае Смолченко и останалите изгладнели украинци... ;)