Байдън е предложил на Путин да се срещнат следващия месец в трета страна

Американският президент призова за деескалиране на напрежението с Украйна в телефонен разговор с руския лидер

Обратно в новината

Коментари - Байдън е предложил на Путин да се срещнат следващия месец в трета страна | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Президент Байдън ще предупреди късокракият кремълски хулиган за последно, и след това ..... ще последват шамарите ..... Доста години търпяхме този кагебейски недорасляк да се вживява в ролята на "световен лидер"

Друго тълкувание на разговора на Путин с Байдън се дава в руската преса: Украйна в момента бърза да приема закон, позволяващ разполагането на военни бази на НАТО и САЩ на нейна територия. САЩ сключват споразумение с украинското ръководство за разполагането на бази тук и едностранно разполагат три от своите бази в Украйна, една военноморска и две сухопътни. И трите летища ще бъдат модернизирани, за да побират всички видове американски самолети, включително тежки транспортни самолети. Това, според американците, ще блокира руския план за мащабна военна операция срещу Украйна, в случай на влошаване на ситуацията в Донбас. Под прикритието на тези бази, или по-точно американското военно присъствие, Киев ще може да извърши поетапно почистване на Донбас, без да се страхува от отговор на Русия. Както каза източникът, в рамките на този план беше обявена инициативата на Байдън да се срещне с Путин и да проведе среща на върха. Процедурата за подготовка за срещата и обсъждане на дневния ред ще спечели на руснаците време за подготовка за приемането на закона, сключването на договора и разполагането на американските войски. Всъщност руснаците трябва да бъдат водени за носа в продължение на шест месеца, които са необходими за подготовката и изпълнението на американския план ... ... Като цяло всичко е много логично ”. Между другото, имаше пресказания на полски ясновидец за започване на голяма ядрена война през септември...

НА КИТАЙ ЯВНО ТЪРПЕНИЕТО ЗАПОЧНА ДА СЕ ИЗЧЕРПВА. ЗАЩО БАЙДЪН Е ПОИСКАЛ СРЕЩА С ПУТИН?.... Статия разкрива хуманитарни бедствия, причинени от агресивни войни в САЩ 9 април 2021 г. От: Синхуа ПЕКИН, 9 април 2021 г. - Китайското общество за изследвания на правата на човека публикува в петък статия, разкриваща тежки хуманитарни бедствия, причинени от агресивни войни на САЩ срещу чужди държави след края на Втората световна война. Съединените щати водят войни в чужди държави под знамето на "хуманитарна интервенция", причинявайки огромни загуби на военни животи, сериозни цивилни жертви, както и имуществени щети, се казва в статията, озаглавена "Тежки хуманитарни бедствия, причинени от агресивните войни на САЩ срещу чужди държави. " В статията се отбелязва, че Съединените щати са водили 201 въоръжени конфликта от общо 248, които са се случили в 153 региона на света от края на Втората световна война през 1945 до 2001 г. Освен че са пряко замесени във войните, САЩ са се намесвали в делата на други държави, като са подкрепяли прокси войни, подбуждат към антиправителствени бунтове, извършват покушения, осигуряват оръжия и боеприпаси и обучават антиправителствени въоръжени сили, които са причинили сериозни вреда за социалната стабилност и обществената сигурност на съответните държави, се казва в статията. Чуждестранните войни, започнати от САЩ, са довели до катастрофални последици, включително масови жертви, щети на съоръжения, стагнация на производството, бежански вълни, социални вълнения, екологична криза, психологически травми и други сложни социални проблеми, се казва в статията. Войните на САЩ също са причинили вреда на страни, които не са участвали във войните, се казва в статията и се добавя, че дори самите САЩ са станали жертва на започналите войни. Хуманитарната криза, причинена от военни действия, произтича от хегемонистичния манталитет на Съединените щати, се казва в статията и се отбелязва, че е нелепо да се очаква хегемонистична държава да защитава правата на човека на други страни. Хуманитарните бедствия могат да бъдат избегнати само при отказ от САЩ на хегемонистичното мислене, мотивирано от личен интерес. Само по този начин могат да бъдат постигнати взаимни ползи и естествените човешки права да се ползват от всички хора по света. Пълен текст: Тежки хуманитарни бедствия, причинени от агресивните войни на САЩ срещу чужди държави chinahumanrights.org/uploadfile/2021/0409/20210409040239791.doc

Не знаех че Бидона е такъв голям оптимист....Да доживее до следващия месец! А аз си мислех че е на път да гушне букета и да се срещне не с Путин..а със свойте гласоподаватели от оня свят! Факт

В резултат на далновидната си политика и решаващата американска и европейска намеса във вътрешните и дела Украйна ще се свие до Киевска област. 5 от съседите и ще си разширят териториите, пак за сметка на въпросната държава.

При конфликт винаги има превес у някой от страните. Въпросс за тролове - коя от страните обикновено търси преговорите за уреждането на конфликта? Тази със или тази без превес... В случая - в едната страна дойде на власт нов президент и той лично, и администрацията му надуха балона със закани, обиди и лъжи. И изведнъж - преговори... в трета страна... Първо обиждаш президент на велика сила и веднага след това - преговори?!? Какво ли ще да е прозряла страната, предлагаща преговори? Да не би да предложи братска дружба ... срещу Китай??? Щото друго не се сещам. И малко подсказка на троловете - може ли Байдън да седне и да преговаря с Путин, имайки в предвид състоянието му?

Нешънъл интеристс от началото на седмицата пръска много тревожно новина в която малко ми се вярва:РУСНАЦИТЕ ЗАРЕЖДАТ 3 АВТОНОМНИ ТОРПЕДА АВАНГАРД С КОБАЛТОВИ ЯДРЕНИ БОМБИ.Не измислените цунами заплашват по този начин крайбрежията на САЩ а тотално радиоактивно заразяване за над 60 години - периода на полуразпадане на Кобалт 60.ДАНО НЕ Е ИСТИНА ЗАЩОТО ОТВЕТНИ МЕРКИ СА НЕМИНУЕМИ А НИЕ СМЕ БЛИЗКО ДО РУСКИ ТЕРИТОРИИ!

Ти си болно мозъче недоклатено

Госпожо редактор Калина Петрова, Крим не е окупиран, а след законния референдум се е върна у дома си - В Русия. Това е волята на народа,А за Косово защо мълчете?

Защото такава е позицията на Република България. Да имаш някой въпрос и за Каталония?

и руснаците нямат право да провеждат референдуми и избори в чужда държава!!! Все едно Ердоган да организира избори в Кърджали..

Нещо не ти се получава троленето, не ти стига акъл за това. В Автономната Република Крим референдуми са пронеждани през 1991, 1994 и на 16 март 2014г. Проведени са от гражданите на Републиката, които имат това право.

Много положителна новина. Ясно е че студената война ще си продължи. Предполагам ще се въведат някои правила и процедури за да се избегне гореща фаза, която може да унищожи човечеството.

Всички вие драскачи тук нищо не проумява те! Ядрена война НЯМА ДА ИМА защото САЩ са достатъчно умни за да знаят че в нея те ще загубят много повече като добре уредена и организирана държава.Я си спомняте думите на Путин:защо ни е светът без Русия.Мина времето когато САЩ размахваха атомната тояга.Сега при колит след 2 часа няма да има и двете държави независимо коя е "демокрация и коя "диктатура".Атакива купчини изпражнения като България ще загинат след 15 -20 минути.Няма да помогнат нито Изжиси, нито самолетоносачи нито Ф-ки 35.

Ядрена война няма да има защото децата на Лавров, Песков, Путин и цялата разбойническа шайка живеят и правят бизнес в загнилия Запад..ха.ха

Като пишеш това вярваш ли си или само ей така да има какво да се изкажеш?Много примитивна и изтъркана логика за пред наивници пубертети!

Пишат какво е казал Байдън на Путин, ама защо не пишете и какво е казал Путин на Байдън. Нали разговора е иницииран от САЩ - т.е. САЩ е поискал да разговаря с един "убиец"!!!!!????

Защото Путин не е дал такава информация. Да не искаш американците да говорят от негово име?

ще ходи на среща с Путин !? това план да свитнат Путин ли е ?

предвид ЕГН-то на прадядо най-добре е да има онлайн среща, щото освен да се отъркаля отново на някои стълби, прадядо е възможно този път да не се изправи.....

дядо Бъйдън първо да се извини за това което каза, ако изобщо помни, пък тогава пак може да се помоли на Путин да се срещнат

Байдън ескалатор за Air force 1

Байдън моли за среща!!!! Това е нещо ново.

Минск, Берарус е най подходящо място за среща!

Путин да отказва, щото оня може да умре в ръцете му!

Май беше Естония, която загуби 11 милиона товари през пристанището си заради домакинята кандидат президент. Берарус изнася само 600 000 тона и не е подновила договора.

Според договорът за транспорт на газ с Украйна, до 2024 година, Русия ще продължи да транзитира газ през Украйна в размер до 40 млрд кубика годишно, при капацитет 180. Няма да продължават договора. Това ще наложи закриването на тръбопроводи, тъй като разходите за поддръжка са много големи. Като заработи Сев. поток 2 Украйна губи 10 % от БВП. Вече губи от Турски поток много пари. Това са последни издихания на Украйна и Полша.

Gugnelid

Има тук един "Павел", който с всички сили лапа Хамериканските пишоци и мечтае черните афроамериканци да му пръскат задника на общо основание всеки втори ден. Павле, вземи се скрий и млъкни - жалки ибрикчии като теб има под път и над път, но те поне получават по някой цент, а тук най-много да ти пратят вазелин.

За изрода Павел: аз предложих да го игнорирате и той да говори сам със себе си.Не му правите удоволствие.

Русия изпрати военни кораби със заповед да потопят всеки полски кораб. Франция панически отрича да има нейни кораби около Фортуна.

И като се събуди пет рубли между бузките ?

Gugnelid

То и на майка ти така било, ама се оказало, че освен това са й депозирали "Павел ибрикчията" с 9-месечен матуритет.

поне освободят волжките българи...и редица други чувашия башкирия татрстан кабрадино болкария и т.н.

Кои това , американците ли ?

май не знаеш нашите братя.... На повторното откриване на Съборната Джамия в Москва, възстановена след 10-годишен ремонт, той предложи създаването на Булгарска Ислямска Академия, която да обединява привържениците на традиционния ислям в Русия и да се противопоставя на идеолозите на Ислямска държава и емисарите им, стремящи се да вербуват руски граждани - потомци на волжките българи. Така вече на най-високо равнище в Кремъл волжко-българското културно-историческо наследство получи официално признание и не е далече моментът на признаването на дуалистичния характер на Руската Федерация: източно-славянски и древно-български.

Харковска област също иска да се отдели от Украйна.

Това сериозно ли?

Сериозно

мумия срещу мумия.....

Я, та Байдънката търси среща с Путин, не с Меркелунда Трептящата.

Деменцията напълни памперса! Шойгу каза че са готови да отразят всяка НАТО-вска агресия, демек хайде давайте, вие сте на ход. И кво? Звъни телефона на Путин.... БУАХАХХАХА

А гномчето не смее да се покаже от бункера ?

Ха ха ха, ти вярно си с акъл на 10-11г лапе! Путин изнесе слово пред 85 хиляди на Лужники миналия месец по случай присъединяването на Крим, ти за бункер говориш, отпусне се малко, напрегнат ми се виждаш! Има време, като пораснеш и започнеш да разбираш нещата, ще можеш да пишеш тук при големите! :–))

Поляците нападнаха кораба Фортуна, който строи Сев. поток 2. Военни кораби и дори подводна лодка. Две полски рибарски лодки се блъскат в него. Има видео. Става въпрос за нападение на цивилен кораб.

Типично за натовски войници да нападат цивилни.

Укро президентът издал заповед за атака, но изведнъж връзките се нарушили. Изчезнал GPS сигнала. Дроновете не изпълнявали заповедите, хвърляли бомби не където трябва. Един се взривил още в базата и ранил двама укри. Отдават го на руските РЕБ. Показаха ги.. И така, атаката е спряна и се сяда на преговори.

И като се събуди пет рубли между бузките ?

Да ! Така е ! Дпуго да кажеш латерна?

Путин поема голяма отговорност, ако се съгласи на среща с нищожеството Байдън. Байдън може да падне по стълбата и да си счупи ребрата. От Белия дом пак ще обвинят Путин за убиец

Байдън не може да се качи на самолета, а моли Путин за среща някъде по света. Байдън трябва да е съпровождан винаги от санитари и други медицински лица

САЩ са слабаци. Русия ще ги смачка като гнусни хлебарки.

Старият посерко Джо удари на молби

Днес жителите на Донбас са излезли на митинг с искане за присъединяване с Русия.

Ако срещата се състои това означава че Донецка и Луганска област официална ще се присъединят към Русия.

Дуджко никога не би излязал от бункера, та камо ли да отиде в друга страна. Като го знаем какво шубе е... силен е само зад гърба на Лавров и Шугой.

Разправят , че в Сибир шайгу бил зад неговия гръб , нищо че е джужески такъв .....

Руският народ има стремеж да се обедини. Америка що се кахъри за това? И Аляска си купиха....

Верно ли бе мурзилке , това на лубянка ли ти го казаха ?

няма друга страна продала земята си на друга държава. И то не веднъж, не два пъти...

имаш - продаваш, нямаш - седиш в ъгъла и цъкаш с език.

Абе верно що триете бе говеда нали има свобода на словото ?

Алцхаймера ще се сети ли утре че е говорил с ЧОВЕКЪТ ПУТИН щото байдана е лойно решил да се среща с убиец бахти гнусното лайно

Откога па на гномчетата човек им викат ?

Байдън да не забрави къде е срещата!

Но защо триете истината ? Бях написал за тази толкова неравнопоставена среща. От една страна най влиятелният политик в света за последните 10 години, блестящ държавник и велик стратег, голям дипломат, много умен мъж с висок интелект и образователен ценз, с човешко лице и душа.. От другата страна един дърт педофил с арогантен и каруцарски език, който сочи с лайняния си либерастки пръст кой какъв бил, който толерира само черни престъпници и паразити, обявявайки ги за герои, а обявява за терористи бели американки, достойно служили на държавата... Който толерира само извратеняци: от джендър до третополов трансджендър, който се търкаля по стълбите и не помни името си, с интелект на старо магаре, със зловещ поглед едно бездушно чудовище, за което човешкият живот няма значение... Колкото и да триете и да цензурирате, истината не можете да я заглушите... Един колос срещу едно дръгливо магаре...

+100000000000000000000000

И кво , рашкото жуже вече не е гигант а колос ? Ебати жалките смешници сте все вати :)))

Абе идиотче, вземи прочети коментари от американци за Путин и после се натегай като глист на буца тук под всеки коментар! Убитак смотан!

байдън е кукла на конци но той се управячва от воените ястреби тъй че работата е сериозна.само за два месеца се промени положението на фронта и джуджето разбра че лакеите му в двете измислени републики ще ядът голям пердах.

..да барабар с часните му армиии:)))))))))))

Варна Балчик Врайона там има местенца за гукане Ще се прочуем! Ще ни дават по телевизора!

Путин може да се срещне само с някой с топки! ... Например Харис! ... Вожда, Препъващият се Бизон е вече във Вечните ловни полета, но все още не е получил email-а!

Кой успя да сложи този глупак за президент на САЩ. Да моли Путин за среща. Само дето не е паднал на колене. Но пък пада по стълбата на самолета пред публиката ... Това никой Президнт на САЩ не е допускал

Байдън пак се изложи. Този тъпак не става за нищо. Путин го прави на маймуна

Трябва да призная, че Байдън е ку ку и съвсем изперкал

Владо- свирчока никога не пада на колене.. Джуджето може и прав да лапа..ха.ха

По всичко изглежда, че пак ще го лапате вие, джендърите !!!

Е, ти пък, сега му оправи настроението! ... Тръпне отдавна в очакване!

Срещата няма да се състои. Байдън пак ще падне по стълбата на самолета и сигурно ще се контузи тежко

Байдънката има голям зор и удари на молби към руския Президент. ,,Уважаеми Владимир Владимирович, с най-голяма надежда се обръщам към вас с огромна молба. Най-покорно Ви моля да се срещнем с и да обсъдим важни проблеми от взаимен интерес."

Народе, кротко! БайДън няма да отиде. Ще прати там асистент-говорителя си.