Байдън е оптимист за здравето на демокрацията и дава 690 милиона долара за укрепването й

Авторитарните режими по света стават по-слаби, а не по-силни, смята президентът на САЩ

Обратно в новината

Коментари - Байдън е оптимист за здравето на демокрацията и дава 690 милиона долара за укрепването й | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ОХХ УСПОКОИХМЕ СЕ ЗА ДЕМОКРАСИТО, СЪН НЕ БЯХМЕ СПАЛИ.. НЕЩО ЗА ФАШИЗМА ДАЛИ ГО ПРИТЕСНЯВА ОТКАЧЕНИЯ ПАПАРДАК?

БайПън е крайно време вече да влиза в някоя лудница!

Байгън от Байдън!

Тоя кога ще си ходи?

И аз съм оптимистка за здравето на Сенилния и на демоСрацията.

Демокрация =Хегемония на американската империя!

Байдън колкото милиони долари даде за демокрацията, взема много повече милиони от демокрацията. Байдъновата демокрация я виждаме в Украйна и навсякъде по света.

То пък голяма демокрация в САЩ хахахахахайахаах ей майтапчии

Всеки който ни се подчинява е демократ.

малко пари дава за подкупи... ъъъъ пардон за дИмокрация исках да напиша :)))))))))))))

За грантаджиите и НПОтата ще има папо

Изтрещял памперс,крайно време е да пътуваш към Ада,барабар с цялата си фамилия! Лека чистка от радиоактивни боклуци!

Ама и джурналята-пропангадисти ги вършат едни! САЩ са олигархична плутокрация, т.е нищо общо с т.н. "демокрация". Правилно е да се казва западен либерализъм, който изби на глобализъм, при липсата на опоненти до преди 10на г. Този либерализъм, или индивидуализъм като идеология е в основата на днешното западно общество. Демокрацията е нещо друго и се среща по света под различни форми, но не и в западнияшкия демагогски вейк....

Сащ от 21 гид източват златото на България..Това е грабеж..Златото се създава за период от 100 млн години..в природата ..затова е ценно..

Никоя друга държава в света не се стреми към контрол и грабеж на масата ,както Сащ и Англия ..Това е абсолютна диктатура ..Ким Чен диктува в малката си държава..Сащ искат да диктуват в целия свят ..Затова са тез 690 млд ..За ДИКТАТУРА..

Уса ще наливат пари в тероризъм за укрепване на демокрацията.

Американсерите очевидно не смятат така, ако се съди по рейтинга на Деменцията.

Американците дават пари(финансират) унищожението на света, чета и се плаша, водя се българин а американец ми казва как ще живея , как да се държа към кучетата, да им правя път, как да уважавам мангалите и да им давам път, и да работя за да броя дните до края на живота ми. НОВИЯТ СВЯТ НА АМЕРИКАНСКИ ТЕРОРИЗЪМ

...абе ние като го гледаме...нещо не сме много оптимисти ... Казват ,че Камала щяла да обикаля из Африка ??! Черни чепове ли ще търси...че то иначи за какво ще ходи ?!???

Да види дали няма някой забравен предтеча по дърветата или в пясъците!

Как с даване на милиони американски долари се укрепва демокрацията?! Думата „компрадор“ се появява в Югоизточна Азия през ХIХ век, за да обозначи местната прислуга, - политици, буржоазия в полуколониалните територии там, която ОБСЛУЖВА ЧУЖДИ СИЛИ, работи за чужди държави и капитал, а НЕ ЗА СВОЯ НАРОД! У нас радикалната промяна на геополитическата ситуация създаде компрадорски политици, пропагандно -идеологически структури от НПО-та, включително и част от новопоявилите се капиталисти, служещи на външни, а не на национални интереси. Характеризира се с лакейското поведение на политическите елити, които служат не на интересите на страната си и народа си, а на външни сили от капиталистически център и огромни ресурси за десетки милиарди долари, принадлежащи на българския народ са УНИЩОЖАВАНИ и ЗАГРАБВАНИ по УКАЗАНИЕ на тези външни сили. КАКВО НАПРАВИХА ЛАКЕИТЕ в България? 1. Компрадорски бяха унищожени четирите блока на АЕЦ Козлодуй, а с тях и милиарди, принадлежащи на българския народ. 2. Компрадорски бяха спряни проектите АЕЦ Белене, Южен Поток, Бургас-Александропололис и така бяха загубени други милиарди долари. 3. Компрадорски по чужди указания бяха унищожени българските ракети, оръжия и армия и то в размери по-големи отколкото след Ньойския договор, с който завършва катастрофата при Първата светова война!!! 4. Компрадорски българските политици пращаха български войни да умират в наемнически корпус в измислени с лъжвиви аргументи чужди войни, като тази в Ирак. Компрадорски по чужди указания опростиха дълга, който Ирак ни дължеше. Хем ентусиазирано се включиха в измамата и разрушаването на Ирак, хем след това удариха и българския народ, като казаха, че не искат да ни се върнат дълговете, които бяха жизнено важни за нас при състоянието, до което бяхме докарани. 5. Ако си компрадор има много по-голяма вероятност да се добереш и задържиш във властта, а ако не си – това е много по-трудно и ако се добереш, може да бъдеш свален с компромати, цветни революции, различни форми на сплашване и провокации. ..................... Система, която ни убива, е престъпна система, спор няма! Системата, която ни убива има 7 основни черти: Тя е капиталистическа, неолиберална, експлоататорска, клиенталистка, клептократска, на периферен капитализъм и компрадорска! Системата убива по множество най-различни начини, водещи в крайна сметка до демографската катастрофа, реализирана чрез ЛИКВИДАЦИЯ и ПРОГОНВАНЕ на БЪЛГАРСКОТО НАСЕЛЕНИЕ в размери, невиждани в историята на България!!!

SirBob

Добро обобщение, точно така е.

Голям смях! Човекът, назначен с военно положение, е оптимист за демокрацията и говори против авторитарни режими!

Че то дори в САЩ отдавна няма "демокрация", плутократска олигархия. Тия от глобо американската империя съвсем взеха хората по света за "канарчета"

За Нексо, ДБ и Отворено Общество колк ще даде ?

Най-лошото е,че "полезните идиоти",които вярват на такива мантри,като "демокрация"и "европейски ценности" се увеличават........

Намаляват експопенциално

ЗАВЕЖДАТ ДЕЛО СРЕЩУ ДЖО БАЙДЪН ЗА ТОВА МУ ИЗКАЗВАНЕ . БЕЗ АВТОРИТАРНО НАЛАГАНЕ ТАЗИ ОБЩНОСТ ЩЕ ОТИДЕ В ПАНДИЗА А НЕ ДА УПРАВЛЯВА КОЛОНИИ !

САЩ са изключително силна демокрация. 10 години не могат да построят 8 ф-ки. Дееба и смешниците.

Заглавието е така написано че помислих че дава 690 милиона за фалшиофицирането на следващите избори.

За тях вече е дал

Бай Дън само жт нас пребра 3 млрд.$ за 2 чертежа какво го бърка да подхвърли 690 млн. на бедняците. И демокрациите не стават по силни а затъват все повече и повече в невръщаеми дългове.

Тоест, Китай, ОАЕ и Саудитска Арабия стават все по-слаби?

Междувременно френска демокрация в действие - полиция срещу пожарникари: https://t.me/intelslava/46307

Сложете си здрав човек за президент.

тоя призрак отдавна е на акумулатори

Не. Дават ги на местната прислуга - компрадорите, за да лъжат собствените си народи с прикритието, че грабежа на благата за хората е било... демокрация! Колко милиарди източиха от богата България от благата и социалните придобивки на българите?! Безплатно здравеопазване и образование, истинско образование, отдих на море и планина по 14 дни за по 50 лв., ЕВТИНИ ТОК и БЕНЗИН, недостижими на байгадъновата демокрация! Така че - ай сиктир и на такава лъжа демокрация, баламите дали свършиха, май не - социолозите показват, че шарани лапат червейчето пп дб на измамните им обещания. Пфу и на нещастните шарани!

500+

Байдън бе, няма платена демокрация, нито мирна война.... Всяка форма на управление има всъщност една крайна цел, контрол над масите. Демокрация има тогава когато управляващите се осерат и НЕ искат да си тръгнат, народът да има право да ги измете, чаткаш ли? Демокрацията не се привнася, не се налага, тя трябва да е желана форма на управление, трябва да е извоювана от хората, също като свободата.....

Байдън не знае на кой свят е самия той,но инак се "загрижил" за това какво става по света.

Горкия човецец, абсолютна гавра. Такава жестокост на кукловодите, минава всякакви граници за човешко достойнство!

Сащ се стремят към тотален контрол в света .АБСОЛЮТЕН .И ТИВА НЕ Е ДЕМОКРАТИЧНО.ТИВА Е ДИКТАТУРА ..ОКРАДОХА БЪЛГАРИЯ..И Я НАБУТАХА С 200 МЛД ДЪЛГОВЕ..

Западната "демокрация" известна още като Американски Правила е злото което мъчи планетата. Мъчи дори и американския народ. Единствено шепа американци от хазарски произход са поддръжници на Злото.

Много почна да се повтаря бай джо Абсолютно същите изречения как диктатурите отслабвали а демокрацията ставала по силна ги каза оня ден

Бай Дън си призна с тези 690 милона долара ,че американската демокрация в САЩ и налагана по света се захранва с долари.Тя не е идея .практика и волеизявление на хората а се купува и продава с пари и оръжие.Там където парите не вършат работа се вкарва американската демократична войска ,която бомбандира ,стреля и убива демократично в името на американския начин на живот и демокрация.

Тази мумия май е скъсала отдавна с реалността и се е преселила в отвъдното.

Така я укрепвате демокрацията, че доказани престъпници като боко боклука става хубав за часове, щом почне да ви играе по свирката. Долна чифутско-негърска сатанинска клоака.

Страхливите алчни престъпници са най-лесно управляеми!

Сащ да си изтеглят контингента ни от Република България..и да върнат златото..Също и 3 млд заса молетите ..В неделя Киро и кокори ще ядат дървото

ПЕТОЛЪЧКАТА ДА СЕ ПРЕМАХНЕ ОТ АМЕРИКАНСКИТЕ СИМВОЛИ ! ЗВЕЗДИТЕ В ЗНАМЕТО ДА СЕ ЗАМЕНЯТ С ЦВЕТНИ ТОЧКИ , КАТО ПРЕОБЛАДАВАЩО ДА СА ЧЕРНИТЕ !

Освен черните точки трябва да има и дупки, за ЛГБТ общността!

Искаше да каже - ще напечатим още 690 милиона долара за та стъжним животеца на още малко хора..Къде с инфлация, къде с купуване на господарите им.

От името на Съединените Американски щЕти Байдън отново ще раздава новонапечатани долари за да сее демокрация по света. Колко е загрижен за хората по целия сват, а не гледа да си оправи гетата в Бруклин и мексиканската граница. Първо мисли за хората, а после за себеси. Ито само ако му останат малко дребни пари. Такива хора трябват на вселената, истински Атлантици.

Не им ли фалират банките заради това?!?

Тоест ,Джо ,цървула ще задели ,690 млд за корупция и пропаганда ..Да лъжат ,колко са добре подлогите ,с американски военни ,на корито им крадат златото ,като от колония ..От златото по ценно няма

Режима на Зеленски авторитарен ли е? Защото тези милиони са смешни в сравнение с милиардите, които му се дават.

SirBob

"Байдън обяви, че Съединените щати ще дадат 690 милиона долара за програми за укрепване на демокрацията." Разбирай, ще отделим толкова пари, колкото е нужно, за да монтираме в различните страни правителства, които да следват избрания от нас курс. Инсталирането на Франко и Пиночет са едни от многото примери в историята за такъв подход.

Фонд за нашите избори

SirBob

Е, да де - иначе откъде такива идиоти като Киро, Боко и Христо ще могат да водят кампании?

Шило

Грантаджиите ще захлебят

Хем демокрацията жива и здрава, хем трябват един милиард тапети за "укрепването" и... Абе, не е лесно да си шантав...

Много гълта белото на Зеления