Батман спаси света с помощта на 5-годишно дете

Батман отново спаси света, но този път с помощта на Баткид. Петгодишният Майлс Скот се превърна в детето-прилеп, за да отпразнува успешната борба с левкемията.

Обратно в новината

Коментари - Батман спаси света с помощта на 5-годишно дете | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

В следващият епизод в спасяването на света ще вземе участие и "Дядо прилеп" -дядобат или ня дядо ти прилепа. -последното всеки да си го тълкува както намери за добре. Радвам се,че чух часовника тази сутрин,дано и утре да е така.

Булшит.

Ей такова нещо,никога не може да се случи в България!!!

Един от най големите критици на американската политика(а не на американските граждани)знаете-много добре-съм аз!! Мисля че доброто трябва да се признава! Дали не е време да погледнем с друго око на някои неща и да вземем пример от американския народ?Говорим за неща за които не са нужни-толкова-пари,а зелание и хуманост...........а няма по голямо удомлетворение от това да помогнеш!В същност помагаш на себе си,чувстваш се удовлетворен и полезен.......

Имате основен редакторски ГОЛЯМ ПРОБЛЕМ! За съжаление, много деца са обречени да умрат от левкемия. Някои са в ремисия. Малцина са спасени. Срамота е да копирате американска реклама като бреикинг нюз. Засрамете се копи кетц

добрите новини трябва да се показват - съпричастност и желание да помогнеш на болно дете са прекрасни новини, трябва да бъдат водещи. Писнало ни е да четем за кражбите на ДПС или демагогиите на БСП, искаме новини за човечност и взаимопомощ!

това е реклама на Батман, 100% е имало и други мечти на други деца... нали не ни смяташ за толкова доверчиви? Новинката не е лоша, но е за 'розовия' дир, не като водеща световна/национална.

Напълно се присъединявам с теб... Направи обаче още една крачка,и ще ти писне и от С.И.К.аджии,второстепени мутри които се правят на спасители на народа!! Тогава вече ще си``съвършено``прав а не просто прав.......

Повече от прекрасна постъпка! Здраве и живот за всички!

друго си е станишев и борисов да си мерят .........е................а иначе новината е страхотна

Евала на всички които са допринесли за една детска усмивка. Човек не може да си избере къде да се роди и т.н. Ясно че има много по тежки случаи но се прекланям пред хората които са направили магията пред едно дете . Дарили са му миг щастие и е забравило ежедневието си.

В Сан Франциско постоянно срещаш тичащи и спортуващи хора и по улиците и по парковете. Дебелите въобще не са повече отколкото в други градове и държави. Пръскат се от ядене на бургери друг път. Тук дори е трудно да намериш храна, която да не е органик в магазина.

Аман от захласнати псевдообразовани псевдоамериканизирани неграмотници. Фанатизирани тичащи (богати) американци с изплезени езици, много с обратни наклонности (богати) от двата пола, малко (богати) купуващи "органична" за балъци (няма стандарт) храна и пр., и пр. (признавам, че за богати имам предвид тези, които могат да си позволят)

Мдаа, и се напиват с Кока Кола.

А колко милиона деца по света умират от глад и мизерия преди да навършат и пет години, но нямат късмета да са Батмани. За тях никой не пише и никой не чува.

Нямам думи!

много мило от страна на тези хора.ако наистина ги е грижа за населението, могат като начало да си контролират качеството на храните.

В Щатите на всяка храна задължително се описват съставките и всеки с поне основно образование може да се справи със селекцията на лошите от добрите храни.

Затова се пръскат от ядене на бургери и 90% са с наднормено тегло.

Това е числото от картинката. Много захласното вярвате на етикетите в уса. Те са една от основните причини за тлъстите задници и големи здравни сметки

Какво пише на киселото мляко, бе американизиран ганю? Какво ти пише на пречистената вода? Че няма калории или въглехидрати? А пише ли какво има?

Това е така...в същия момент,или не уведомяват хората за това кои съставки са вредни,или още по лошо,твърдят че са полезни!!!Жертва както винаги е американският гражданин.При нас ситуация е същата,по други въпроси........

ееееиии евала бре,а бе кажи му американска работа и не му прави повече комплименти

грешка - не американска,а човешка!

т.е да заключим , че хора живеят само в щатите