Коментари - Бащата на убитата Андреа поиска среща с Борисов: Нека законът се промени заради нея | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

те каквото са променили, променили... няма как да приемат закон с ретро-активно действие. Оня младеж ще лежи няма и 15 години и ще излезе. За съжаление колкото и да е наказанието, това нито ще спре подобни случаи в бъдеще, нито ще върне жертвите обратно към живот. В такива случаи държавата трябва да подсигури професионална помощ на близките на жертвата. Щото шокът е огромен.

Уви, нещастният човек, търси помощ от онзи, който го е изгонил, буквално, от държавата му, от онзи, който косвено е виновен за това, което му се е случило. Защото, ако т.нар. управляващи, управляваха, а не крадяха и лъжеха, то този човек щеше да си е у дома при детето. Цялата ни управленска класа е от изключително некомпетентни, алчни и нагли същества, всички и сегашни и предишни.

Боко Тиквата сега ще си прави ПР, от който няма да има никаква полза. Боже, пази България!

И да се промени закона, няма да има обратна сила. Въпреки. че не знам дали помните, сегашния облегчен режим беше приет специално заради Мишо Шамара.

Трябва внимателно да се разследва и чичото на момичето и по-точно какво е накарало едно 18 годишно момиче да предпочете да отиде да спи само в коптор в близост до ромляните, само и само да не е при любящия си чичо. Или май е бил прекалено любящ?

""След този случай много мои близки няма да се върнат повече в България. Не си заслужава да се върнат в страна, в която няма закони и ред“, каза още Руменов." ""Андреа за всички беше ангел. Нищо лошо не е направила на никого. Аз поех попечителството над децата и оттогава посветих целия си живот на тях. Винаги съм ги учел да бъдат човеци. Да бъдат добри, възпитани и съвестни хора“, разказа мъжът." Защо българите да остават да живеят в такава държава, която освен това е на челно място по смъртност в света, челно място по корупция и бедност в ЕС? Добър въпрос е задал този ром на великите българи... И после ромите били виновни за положението на страната, да не би ромите да управляват от НС?

Какво прави този лумпен в Англия, оставяйки на произвола на ромските изчадия детето си. Как всички ние можем да отглеждаме децата тук. Да си стои в Англия и той и останлите като него. Тук родоотстъпници не ни трябват.

Никой не напуска България от хубаво, никой! Само самодоволни глупаци като теб, които не виждат по-далеч от носа си, не го разбират! Не хората са виновни, че търсят препитание и нормален живот. Държавата в лицето на управляващите и институциите е виновна, че 30 години не може да осигури нормално развитие и живот на гражданите!

Ей ? бягай да миеш кенефи и да продаваш страната си за жълти стотинки, отрепко продажна!

Какво значение има дали някой е навършил 18 години? И защо точно 18? Важно е какво е извършил! Има изключително отвратителни престъпления, като това и тези в Русе и Сотиря, при които е повече от ясно, че престъпникът трябва ЗАВИНАГИ да се отстрани от обществото, за да не извърши престъпление срещу други хора. Защо трябва да ценим живота на изверги, които от своя страна са доказали, че за тях човешкия живот не означава нищо!

Първо: Закона няма да го променят,защото има европейски стандарти и непълнолетните не могат да отговарят наравно с възрастните.Второ:Дори да го променят,той няма да засегне убиеца на дъщеря му,защото ще действа за в бъдеще,основен принцип в правото.Проблемът е в болното общество,в неработещите,пристрастни и корумпирани институции и това не е от днес и вчера.

Еми закона ще действа в полза на обществото. Ти представяш ли си при нас пълнолетие да се нашършваше на 21 години като в Щатите, когато ромите вече стават баби и дядовци - какво ще съдим тогава малолетен дядо. Тоя паразит доживотен трябва да изкара и пак не му е достатъчно. Какво ще го издържаме 5 години на топло зимата и ще го хрантутиме, че да излезе и пак да коли? Малолетен?!

Горкия човек. От цялото си сърце, съчувствам на него и на близките му. Да отгледа сам човек, мъж, две деца, да станат хора, и този мръсен изрод да му отнеме детето, думи нямам.

Те са се отгледали сами, докато той си е веел байрака из Европа.

Кефя се, на Американското законодателство : Такива уроди, ги съдят по 100 години , а при рецедив,... (какъвто е този изрод)... и по 150-200,... или... полицаите го Oтстрелват,.. като диво прасе... с пушки помпи(примерно: "проявил агресия при задържане"... и готово) !!!!;))

Точно. Тука наказанията са насърчителни, а не възпиращи.

Абсолютно.Не плащай парно 5 години и не работи.

5 до 12 подигравка, яовека е прав, ние плащаме данаци искаме честно правосъдие - най-малко 30 години!!!

Българска работа.

За да се оправиме трябва да спреме с тоя израз. Кой човек българин не иска нещата в станата ни да се оправят?Тия които натискат в противовес не са хора.

Чакайте изкъртените съветски мозъци да променят украсените с грим димитровка конституция и съд. Трябва да измрат още поколения, за да се случи това

По време на соца, тоя щеше вече щеше да е в Белене.

кой, кой кой. чие народно събрание одобри тези закони и под чие влияние?

Моите съболезнования, ужасно е да загубиш детето си по такъв нелеп начин, желая ти успех. Алооооо .... ЗаконоДателите.... докато не въведете наказание от 50 години с принудителен труд в полза на държавата и без право на обжалване, подобни престъпници убийци като този изрод няма да се стреснат. Лек ден.

Казват, защо момичето е оставено само. Защото депутати, министри не приемат закони в интерес на гражданите. Приемат нови закони, правилници, реформи за държавно финансиране на " частни доставчици на частни услуги" в МОН, здравеопазване, икономика- след което децата стават функционално неграмотни, здравната система е в колапс, а 2- 3 млн. българи- несемейни, семейни, родители са принудени да напускат държавата, защото са " в икономически риск". Държавата- депутати, министерски съвет, министри умишлено не е взела мерки за момичето, не защото няма финансов и кадров ресурс, а защото депутати, министерски съвет, министри действат в интерес на частните НПО, които си направиха закон за " частни НПО доставчици на социални услуги" да бъдат финансирани от държавата. Този частен НПО закон си го написаха и самообсъдиха в парламента единствено- депутати, министри и НПО-та , министри го предложиха, а депутатите го приеха. Затова на министри, депутати не им пука за децата на българите, когато са в риск, пука им да си направят частен закон за държавно финансиране, за частни НПО, които да лапат държавни пари.

Бесило направо за този изрод! Относно родителите,не могат да се нарекът такива.Майката да хванеш да е смачкаш,долна мастия.Пишеше,че с брата живеели на квартира във Враца,но като заминал,момичето не може да е плаща,разбира се,че не може-ученичка е,и се преместила в бащината къща.Та питам аз тоз баща,двама работят в чужбина,как не може да осигури нормално жилище на детето си,а спокойно е спал,докато тя седи в тая съборетина?Да не говорим и за обкръжението там.Така ,че горкото момиче,с такива родители просто нямам думи.

Един от малкото коментари по същество, браво!

Има една дисциплина, наречена криминална психология, която на базата на много изследвания отдавна е установила, че дори и смъртното наказание НЕ възпира завършени социопати и престъпници. Те живеят с мисълта, че убивайки някого не правят нещо нередно и че НИКОГА няма да бъдат заловени. Това е така, заради пълното отсъствие на ценностна система у тях, за тях човешкият живот няма никаква стойност, нито са способни да изпитват състрадание и емпатия към жертвите си или към друго човешко същество. С други думи, при такива получовеци превенцията, която следва да изпълнява едно евентуално смъртно наказание, НЕ действа. Страхът от него би подействал на един нормален( що-годе) човек, каквито надявам се, сме повечето хора. От друга страна, един нормален човек, възпиран от моралните си устои, вяра, религиозни убеждения и т.н., не би си помислил, камо ли да извърши нещо толко ужасяващо. Иначе съм съгласен, че подобни извършители като в случая са абсолютно безполезни за обществото и не би трябвало да дишат повече въздуха на тази земя. Най-хуманно би било, ако се разполага със съответната технология, да се промени изцяло съзнанието на мозъчно ниво на такива престъпници и те да станат на практика нови хора.. За съжаление съвременните наука и медицина не разполагат с такива възможности, но един ден, кой знае...

която ще даде резултат е възстановяване на смъртното наказание. Всичко друго са еквилибристики.

Ама гласуваш се третополовите евролиберали от ГЕРБ нали, педалите от Европа забраниха смъртното наказание, а Бойко всевишни им целува дупетата точно на тия. Така че никакво връщане на смъртното наказание няма да се наблюдава следващите поне 50 години.

Драконовски закони трябват за тази паплач. Само това може да е превенцията.

А ти обсъдил ли си тия закони с БХК, чужди НПО на Шорош и банкстерите, с ромските НПО? Защото държавата е тяхна, ако не разрешат, никакви закони няма да се приемат. Много от държавните служители- депутати, министри, съдии, и други държавни служители са минали на промивка през тия частни НПО-та, някои още са на тяхна хранилка- семинари, проекти и т.н..

до сега не можах да намеря нито един разумен довод, който да оправдава тази безобразна джендър дупка в закона, която е оставена нарочно от народното събрание за да угоди на перверзниците "толерантни" и педофилите масони. една присъда от 75 години без право на помилване ще даде чудесен втори шанс на родения за убиец да се поправи в затвора, където може и да поработва, докато лежи на една кълка...

....ЗАКОНЪТ трябва да разрешава като алтернатива саморазправа от страна на роднините и приятелите на жертвите с престъпниците. Преди време беше заклана бременна жена. Защо да не се даде право на близки и приятели в определен срок да решат дали са съгласни със съда или да извършат саморазправа по тяхно осмотрение?

саморазправата просто ще приравни роднините с изродщината на изродите, а аз лично не вервам на такава "справедливост". просто законите трябва да са Справедливи, а не по джендърски да слугуват на престъпниците, а да осъждат жертвите. и най-вече да се спазват, какъвто не е случаят на всички територии с джендър- ес режими. където жертвите трябва да се оправдават, че са станали такива, а определени групи от асоциални и психопати по рождение да имат повече права от нормалните граждани.

Нали се на американците се кланят нашите първенци? А защо не преписахте техните закони? Толкова ли е трудно? Бездарници!

проблемът на тази джендър-масонска мафия е, че не спазват дори законите, които сами са писали и одобрили в антинародните си събрания. инак довлекоха всичко от "америка", щото било по-добро от европейското. като се почне от банковите кризи и се свърши с кризите в образованието, здравеопазването, пенсиите и тоталната приватизация... има и още, но списъкът е твърде дълъг.

Взимай си хапчетата редовно!

Ако това зверско гадно изчадие гнусливо не бъде осъдено на доживот без право на замяна, ще е много жалко да се констатира какви жалки нищожества са поели българската държава.

За тежки престъпления трябва да ги съдят като всичи останали, значи този може да изнасилва и убива но в затвора не може да лежи? Да го направят от 13 години нагоре да ги съдят като възрасни. Все си мисля че до 13 някой ако те нападне все ще можеш да му биеш два шута.

_stankow

Може ли да се променя законът след всяко престъпление. Аз мисля, че трябва да се спазва, и то преди да е станало !

Може може да се променя, законите трябва да отговарят на реалната ситуация.

Кой казва "след всяко", глупако?! А всъщност защо да не е "преди" - преди следващото, което със сигурност ще се случи?!

Преди време даваха предаване по телевизия "Investigation Discovery" за някакви американски непълнолетни гамени бяха убили един човек...Осъдиха ги на по 50-70 години, без да се съобразяват, че са непълнолетни. Защо там да може, а тук-не, нали на тях искаме да приличаме?

А всъщност как трябва да се промени закона? Да лежи 20 години, а не 12 ли? И това ще го превъзпита или ще има възмездие за убитото момиче?

Преди всичко трябва да започнат с кастрация, поне да не се множи урода като излезе, защото вероятността копеленцата-паразити да поемат по неговия път е огромна.

Възмездие, Тинче, и най-вече - превенция!

Гледах интервюто и очите ми бяха все пълни. Не може да съдиш някой, че работи дълече за да гледа семейството си. Не може да държиш сметка по този подъл и арогантен начин на хората опитващи се да живеят по някакъв начин. Има държава, има институции който винаги спят.. Човека изглеждаше съкрушен и в същото време добродушен, мъката на лицето му беше огромна... Никой не би тръгнал на гурбет с опасението и опцията че някой ще убие детето му и после мъртво ще го изнасили тва е отвратително.. Бъдете солидарни и поне малко смирени и не се правете на професори раздаващи акъл..Тва да си Българин не е лесна работа..

Първите виновни в случая са родителите! Когато са се разделили, момичето е било непълнолетно - кой е получил родителските права, съотв. задължения и в каква степен ги е изпълнявал? Ако бащата е пребивавал и работел (със сина си) законно в Германия, е могъл да вземе момичето там - да учи, да работи, да се развива в една далеч по-нормална обстановка.

Опитвам се да се поставя на мястото на този баща. Просто не виждам алтернативно бъдеще, където този циганин диша. Миролюбив човек съм, но не виждам такова бъдеще. Аксел би бил ходещ мъртвец. Дано съдбата се погрижи за тази гад.

Този “баща” трябва да го разстрелят заедно с убиеца.

Задавам си въпроса: Дали от кого е инициирана тази среща? Дали не е от Вожда ни? Той може и да не е умен, но е много хитър. Вероятност 50 на 50.

Да! Малоумен си......Все заговори виждаш

Има поредица романи на Робърт Шекли, книги с неочакван край. Когато Доброто ни пази, Лошото ни забелязва и напада с все сили за да възобнови равновесието в Вселената... 3 Орисници, орисват детето... Вероятно Две са дали дарби и красота, а Третата друго...

Гледам има не малко без контролно оставени деца родителите на които са в чужбина , изпращат им на банковите карти евро и се чуват чат пат по разни начини и това е връзката им , да ама така не става! Нямат контрол , свободно поведения нисък морал много от тях дори без и правят децата им глупости , а след като се обърне колата виновна е държавата - всички ние че не сме взели мерки!

Държавата, общината, училището и настойник имат отговорност за непълнолетни, особено малолетни по места! В САЩ малолетни без придружител не може да видиш по улицата...

Като им е било мило детето защо са го заряза ли да живее само? Сега друг им е виновен за лошото, което ги сполещтщя. И PR на гърба на детето си правят родителите. Когато й бяхте нужни къде бяхте?

Дедо, ами отишли са тия хорица да изкарат хляб за децата си...с тях не можеш да отидеш в ония въшливи съборетини около Бирмингам, да им търсиш училище и пр. В най-добрия случай спастряш по 500 паунда на месец с робски труд, които пращаш вкъщи. А вкъщи седи селския дерибей от Банкя, фука се как преборил безработицата, и не го е еня,че озверелите мангасари колят децата на гастербайтера, който всеки един ден се бори за единя хляб.

Става дума за пълнолетно момиче, до кога да я дондуркат? И пълнолетните ли трябва някой да ги пази?

Оставена е непълнолетна от малоумния гурбетчия. Явно и ти си толкова баща.

Смъртта ще дойде с бързи стъпки при това изчадие >

Наистина не искам да съм на мястото на този баща, защото освен мъката по детето ми, не бих си простил, че при двама живи и здрави родители е било само!

18 годишен човек с кой, трябва да бъде?

Кога е станала на 18, заплес такъв?! Циганите дърпат детски в Европата, той защо не я е взел със себе си - да учи, да работи, но да е при него.

Гледах интервюто - сърцето ти започва да кърви, като слушаш бащата. Добър, възпитан човек, тръгнал да търси препитание за семейството си от немотия.

Просто трябва да се въведат две неща: - истинско утежняване на присъдите за рецидив. Т.е. нека първата за кражба да е лека от 1 до 2 години примерно по НК. Ако обаче повтори да няма прави на условно. Ако потрети изисканото в НК да се умножава по 1,5. Ако почетвърти да се умножава по 2. Ако пети път сгафи да се умножава по 3. И да видим дали този с 5, 6 или 7 присъди изобщо ще излезе от затвора. - присъдата да се състои от отделни присъди за всеки компонент на престъплението. Сега дават само за най-тежкото. Ама на въпросния манго могат да му дадат няколко години за влизане с взлом, после отделно други години за убийството, после отделно за изнасилването, отделно други за грабеж... И ще се съберат над 20, а не 12.

Всичко това е заслуга на Тиквата. Изгодни хората в чужбина, за да се фука после, че нямало безработица. То и държава явно няма, защото разпасани мангали избиват децата на същите тия, които селяндура е напъдил с безобразията си.

Всичко мога да простя на управляващите България през тези 30год , но безобаразията в здравеопазването и състоянието на битовата престъпност - това не мога! Не Ви е срам Дами и господа! Сред нас се разхождат някакви елементи с висящи дела, всички те добри познайници на “съдебната система”. Не тази система ги е оставила навън, не са там, където им е мястото! Те тормозят хората, обират къщи и апартаменти, бият жени и деца, тормозят стари хора и то съвсем хладнокръвно и безцеремонно, а когато решим да се защитим и започнем ние да ги стреляме тях , виновните сме ние. Да, такива трябва да се застрелват , като мръсни мърляви кучета. Не са много , като се избият, ние хората ще сме добре и шще спим спокойно. А следващия съдия, които остави някой с висящи дела навън, прокуратурата да им иска оставките и да започват разследвания с/у тези четящи и тълкуващи законите ...”хора”

Премиерът ще се срещне с него, ако не е зает да открива военна база, или детска градина в Буркина Фасо,например !

PEYTSCH

За убииства доживотен строг затвор и никакви споразумения или намаления на присъдата. При допълнителни престъпления, допътлнителни присъди, пооделно до 999 години в тъмница без контакт с външния свят.

PEYTSCH

За малолетни да се признават само тези под 12 години. Щото етноса се разпложда от 12 годишните...

Съгласен!С оглед на жестокостта , на убийството пък хептен не е за намаляване на присъдата, или за съкратено излежаване, за добро поведение! След като той се е отнесъл жестоко към жертвата и законът трябва да е жесток към него и други с подобни деяния!

Aaaaaa щом убитата е ромка - да се променял закона и да има по-високи присъди за убиеца. А до сега роми като убиваха българи - расизъм било да бъдат съдени роми за убийства

С поти всичко съм съгласен. Само не разбрах, какви са тези ромбове за които говориш? Да нямаш предвид ЦИГАНИ?

В кое предаване е било интервюто? Някой да помогне?

Погледнете под снимката! Там пише = снимка btv

Защо с премиера?Той ли променш законите?Не е ли по редно да иска среща с председателя на НС?

Аз искам да питам мин.-председателя защо имаме най-много полиция на глава от населението? ЗАЩО? И какво от това????

Премиерът на тази "държава" знае ли колко хора са разделени с децата или възрастните си родители, за да отидат навън да работят за някоя пара.

И... какво предлагаш, с вълшебна пръчица да оправиш положението или? Нещо креативно предлагаш ли?

Какво "И?" Каква е работата на премиера и министрите му, знаеш ли?

Да, това което съм предложил се изпълнява. Разбира се, едва след 73 години след като съм се родил. Ако имах и синапено зрънце вяра, планини щях да премествам ... и щях на Перник водосбора да "оправя" така, че загубите му на вода да са 99% -та.

Не Борисов, а " независимият" български съд ще ни изгони от България. Аз също обмислям напускане, заради липсата на справедливост.

Така е, но разберете, че съдиите прилагат закона. Когато в закона пише от 5 до 8 г. за малолетен (примерно), те не могат да му дадат още 5г. за мама и още 5г. за тате и накрая последно 10. Съдиите не могат да нарушават закона. В народното събрание и в партиите е заровено кучето. Партиите се грижат най-вече за най-спортния си електорат - бедните и неграмотни, с кафяво-черен оттенък на цвета на кожата им.

ТОВА НЕ Е ВЯРНО! От 1988 година е взето ОКОНЧАТЕЛНОТО РЕШЕНИЕ българският народ да се изтреби от онези, които са се спасили от окончателното решение на Ванзейска конференция от 20 януари 1942 г.. ПОВТОРЕНИЕТО НА ИСТОРИЯТА СЕ СЛУЧВА КАТО ФАРС. Само че сега вместо SS и Einsatzgruppen, в България вилнеят едни тъмнозелени чудовища, за разлика от черно-кафявите (червените), в последните 80 години.

Няма нищо по-унизително и по-трагично за един народ, ако е народ изобщо, от подобно заглавие !!

Жалка работа за семейството, и с това ли да си прави ПР баце.... Досега къде са спали всички по веригата ? Щото досега трябваше като нено лум аре в ареста и тва е

Никой не е спал "по веригата", а съвестно са изпълнявали резолюцията на "СВЕТОВНИЯ ЕВРЕЙСКИ КОНГРЕС" приета през лятото на 1988 година, ПРОГРАМА ЗА ИЗТРЕБВАНЕТО НА БЪЛГАРСКИЯТ НАРОД.