Бащата на убиеца от Костенец: Аз съм последният, когото ще потърси

Георги Зайков прекъснал отношенията си със сина си преди 15 години

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Да го търсят на Позитано 20, там се укрива. Утре баретите да атакуват без предупреждение и бой по всичко що мърда.

МеВеРе-то нещо издиша. Няма доносници, няма техника, няма пари. Само със Жандарма и фатмаци не става. Първо Пелов, сега тоя тумбак. Поръчковите убийства е ясно, че не могат да ги разкрият...ама и битовите ?!?! Друго си е статистиката - цифри, съпоставки, анализчета...всяка година - ръст на разкриваемостта - вече сигурно е над 500 %

След криенето в бидона лицето придобило сега;ната форма...

Ха-ха-ха, добро попадение!

г-н Зайков, предайте се за Бога ! Гарантирам ви че ще направя от вас евродепутат в Брюксел ! Ще изкараме купища пари сед като осъдим Гешев и строителната мафия в Страсбург за набеждаване ! Уредил съм Ви лично омбуцманът на републиката да ви чисти кенефската чиния. Само не се криите. Имам и договори за серия от интервюта при моят приятел големият МЪЖЖЖЖ Диков, дългогодишен телевизионер, никога не вземал пари.

Както се писа тя имала приятел Разпутин и не се криела дори. А имала дете от човека и той само като си представил как съда заради детето и приписва неговия имот който го изплаща ,а тя с разпутин в него и му е причерняло.

Тоя е като Левски бе - каква потеря го търси, а той ги баламосва !

Горкият човек, наложило се да я върже, да я пребие и да я убие. Горкичкият, тъй ми е мъчно...

аф

Те се правят, че го търсят, той се прави, че се крие... По-добре да спрат търсенето, той сам ще си се покаже .

Нема смисъл да го търсят, вече му е поникнала брада, сигурно носи и шапка и според критериите на МВР е невидим.

Има паралел. Левски е бил превозен до яташка къща в бъчва.

Това е "мъжко" момче! Играе на криеница с полицаите! Боклук с боклук!! Дано да го хванат...

Този боклуци отдавна е трябвало да е на топло но на полицията не и се работи

За този сарказъм няма място.

Преди Борисов си имаше рефрен " ние ги хващаме , те ги пускат " . Сега трябва да казва , ние ги гоним те бягат , и се крият " .

От над сто знакови убийства да са хванали някого,че да го пуснат?Последното десетилетие които хванаха - "килърите" и "наглите" ги осъдиха.Лафът е на Силвестър Сталоун и очевидно е успешен - кмет,премиер и ако знаеше езици щеше и европейска кариера за направи.

Трудно ще го хванат,защото той не ходи по пътища,а полицията по пътища.Съмнявам се да е той,защото от ревност или ще я пребие до смърт или ще я застреля,но е малко вероятно и двете,все пак при ревност са импулсивни престъпленията.Как няма да се крие,винаги един от първите заподозрени е половинката и ако се предаде той си знае,че ще го тикнат в ареста.При това престъпление е до 1,5 години задържането в досъдебното производство и ако не е той и не хванат истинския и да свалят обвиненията от него по-рано няма да стане,а ако не ги свалят и го вкарат в съда задържането ще продължи до приклчюването на делото.Този си е обикновен апаш и досега не е извършвал насилие над хора,а по тъмни доби си краде,а бе като разузнавач в тила на врага си е,че и телефон не му трябвал,значи може и в гората с години да оцелее.

палката вдигни,хайде спри ме провери ме,лоша съм нали.С твърда сигурна ръка ти закона извади,покажи го,завърти го и го наложи.Чичко,чичко полицай палката вдигни,колко много съм сгрешила пак ми обясни,лоша съм нали.

Като бръснач ти е ума,имаш огън в кръвта.

Проблемът с издирването е,че и тези които могат да го срещнат и те вероятно са отшелници и като него без телефони.

За разлика от онзи от Нови искър този , нито е барета, нито от чуждестрания легион и прави полицията смешна. Като е много възможно да е напуснал страната , което прави родните издирвачи в много неловка позиция. Никой, обаче не пита обществото, което протежира самозабравящите се жеснки какво ще правят сега? Какво ще го правят сега и ще върнат ли живота на своята посестрима?

Що така бе чиче?Без пара кво се натиска този с джобове пробити?

Вчера бях в града там. Само една патрулка видяхме. Как го търсят не знам

Тъпанар!

Било с коли,било в планина при различни мнения къде да отидем завъртаме един пумпал картата и където спре там отиваме.Този няма да напусне страната,тук си познава обстановката и няма да бие на очи,а и при това обезлюдяване и толкова изоставени къщи в район,в който времето е спряло,то лафа е за Родопите,а това май е в Рила.Е,определено няма да отседне в хотела източно от рилският манастир,Царев крест ли бе,дето се влиза от третия етаж.

Онези двамата, кито избягаха от затвора, не ги търсеха толкова. Егати работата...

Стоян Зайков - Диогена

Може да сте били в града но полиция,жандармерия и барети са на всеки изход и вход към града и околните села,проверява се всяка една кола,така че не говорете глупости,а по кафетата в които сте дремали и видяли няма как да видите какво се случва.