Бащата на Протасевич: Синът ми е подложен на физическо насилие, за да направи признания

Председателят на ЕП предлага по европейските летища да се сложат снимки беларуския опозиционен журналист

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Доказателство, че работата е нагласена от Европа (най вероятно германските служби) е, че още на другата сутрин започна истерията срещу Берарус и Лукашенко. Само американците мълчат като гъзове, защото предстои важна за тях среща с Путин през юни и те се страхуват той да не се откаже от срещата с Байдън. На тази среща те ще се опитват да привлекат Русия на своя трана при предстоящата война с Китай. Въобще Пиндостан е в разкрачено положение. Ту се опитва да направи нещо срещу Русия, ту срещу Китай. Сега, след неуспешната среща в Аляска, където китайците шамаросаха пиндосите, изглежда Байден се е ориентирал да насочи усилията на Пиндостан срешу Китай и за това му трябва поне неутрална Русия. А междувременно Луфтханза се преименува в Луфтфафе, защото Протасевич е бил командос във фашисткия баталион Азоф. Това е още една причина пиндосите да не се включват в защитата на Протасевич...

Историята със самолета и арестуването на Роман Протасевич са активно мероприятие на европейските спецслужби, на които той е бил агент. Съобщение за бомба в самолета дойде от Швейцария и Протасевич бе подхвърлен на Лукашенко, който нямаже друг изход, освен да го арестува. Протасевич преди арестуването си пише е-мейл до своя куратор (водещ офицер), че той е плъх, който го е предал и сега ще получи пари за това, че ще се обострят отношенията с Беларус. Пита се, защо това е направено от европейските служби и защо Европа тласка Беларус към Русия? Единствения отговор е, че за Европа няма интерес да се направи пълна блокада между Русия и Европа, каквито са целите на САЩ. Ако кордонът беше осъществен, това би позволило на щатите да прекратят всякакви икономически връзки между Европа и Русия, и попадане на Евр. Съюз в пълна зависимост на САЩ и постепенното му оглозгване, защото САЩ нямат друга алтернатива при плачевното сстояние на своята икономика и срутващия се долар. Германия не може да си позволи за бъде употребена и изхвърлена като използван презерватив. Освен това Русия вече е първа икономика по ППС в Европа (преди Германияот 2020 година) и е основен доставчик на суровини към Европа. Между другото, Русия съзнателно бави довършването на Северен поток-2. Когато бяха наложени санкциите, цената на газа бе 70 дол/1000м3. В момента е вече 300 дол/1000м3 и тепърва ще започва пълненето на хранилищата в Европа с газ. Чичко ви Путин е опасен политик и който се е заел с него страда от дълбок гъзобол...

А на какво ''насилие'' е бил подложен да призовава не веднъж към насилие от протестиращите, да се избиват децата на полицаите??? Хайде поспрете се вече че всеки разбира как като родител друго няма как да кажете....

При арестуването му няма тези белези.Явни е бит и то са искали да се вижда щом е по лицето.Тук чета коментари че във Франция щял да лежи 15 години за това което изобщо не е вярно.Там спукаха от бой полицаите и реално 70% от агресорите не бяха осъдени.публикувал данни за полицаи.Добре но това секретно ли е?Полицаите са също хора.Те над закона ли са?

Имаш някакви липси в главата/ Има си закони. Като ги нарушиш, носиш отговорност. Само че за теб тези понятия са твърде далечни, важно е Лукашенко да е диктатор и да умре като Кадафи. А публикувай на някои ЕГН в България да видим дали няма да те осъдят за това. Публикувай пълните данни за полицаи в САЩ и с призиви да убиват техните жени и деца да видим какво ще ти се случи. Да те светна, в България не сме туземци. То трола по условие е тъпо същество, особено американските. Просто чупят тъпомера.

Мутричката му напомня малко...Даун.

С демократичен трепет очакваме интервюто с баба му..

От два шамара се напикава

този и приятелката му са публикували лични данни за полицаи и техните семейства в нета - имена, адреси, телефони... Във Франция има закона, че ако само снимаш лицата на полицаите си за затвора. Защо Беларус да не съди този за същото, че и по-лошо? Какви са тези двойни стандарти?

ако Протасевич беше във Франция щеше да лежи поне 15 години.

Малкия калъф да лъска наровете при Невалния! Тоя е журналист колкото ония дето капат биткойни са миньори!

Лукашенко е изрод!!

За това ли приличаш на него – на баща си; майка ти не ти ли каза?

самказва,че не виждал сина си ,но описва куп глупости! Да вземат да опънат синаму понационалния ефир , нали това обичат всички предатели и да с еуспокоят и двамцата! има хиляди начина да нпаравиш някой луд без дори да го удариш !

Дали са го пребили в полицията и всеки ден го изтезават?

Организацията по задържане на терориста Протасевич бе перфектна. Изненадата в ЕС и САЩ - пълна. Затова и западните реакции са толкова крайни и объркани. А признанията на белоруския опозиционер поставят всичко на място. Протасевич пее като канарче и казва всичко каквото знае за организацията на цветната революция в Минск, за терористичните атаки и планътза физическо унищожение на Лукашенко

Чакам да ти го отперем, маймуно мръсна!

Чакай си ...

Трудно е като не ти стигат знание и интелект да напишеш нещо разумно, а и е тъжно когато мозъка ти е малък и промит!

Стига плака, че вместо долари, ще застанат за голият ти задник рода черни батковци, да ти платят за глупостите... без вазелин.

Защо насилие? Я, какъв е хубавец....! Ще облече само дългата бяла рокля.

Няма какво да бави, а да започва ,,да пее,,.

Ние сме за Русия и Белорус, която също е Русия

синът му е вече дружка на лука - со кротце и со малко кютек

Бащата на Протасевич признава, че синът му е воювал в Украйна на страната на фашистите: https://t.me/sashakots/23162

Лошо е да биеш някого в ареста, но още по-лошо е да подстрекаваш хората да правят размирици и да ги насъскваш един срещу друг. В Германия за такова нещо със сигурност ще лежи. Не му мърда т.нар. насаждане на омраза сред населението.

За държавна измяна Мамин запъртък

Кой е бит в ареста? Гледа ли интервюто на Протасевич?

А той сестра има ли? И красива ли е?

Роман Протасевич каза истината, какво точно е правил и какво се е случило. Но това сякаш няма значение.

И какво е е казал и правил. Че то ако в България е тоя режим на Лукашетко целия дир щеше да е в затвора за по 15 години

Булбашите ще ядат бахура.

За никого не е тайна, че имперското величие на Русия, размахвано пред публиката главно преди избори, не струва пукнат грош.По данни на руския сайт by24.org, който цитира кап. I ранг Константин Сивков, д-р на военните науки, Русия отстъпва на САЩ: • по самолетоносачи 12 пъти; • по броя на крайцери – 6,5 пъти; • по ескадрени миноносци – 5 пъти; • по многоцелеви атомни подводници – 4 пъти. ВМФ на Русия превъзхожда ВМС на САЩ единствено по броя на неядрени подводници и на кораби от крайбрежната зона: корвети, малки ракетни кораби и катери с различно предназначение. Но това предимство на Русия се компенсира от огромното количество и качествено разнообразие на малки кораби във ВМС на другите страни от НАТО, пише libertarium.ne. Във въздушно-космическата област положението е същото: по брой на бойни самолети (изтребители, бомбардировачи и щурмови самолети за поддръжка на Сухопътните войски) американските ВВС превъзхождат ВВС и руската морска авиация 4 (четири) пъти, като руските самолети са две поколения по-стари от американските. Ако бъдат добавени транспортни и други осигуряващи самолети, превъзходството на САЩ нараства до 8 пъти. Русия разполага с отлични образци на ново въоръжение като изтребителя от пето поколение Су-57, но броят им е твърде незначителен за постигане на паритет или превъзходство над САЩ. Русия катастрофално изостава и по брой на боеспособни сухопътни съединения, и по приетите на въоръжение високоточни оръжия. Константин Сивков не е първият руски военен експерт, който признава пълната несъстоятелност на РФ при хипотетичен военен сблъсък със САЩ. Още през октомври 2015 г. докторът на техническите науки проф.Пьотр Белов заяви, че „Русия вече не притежава „ядрен щит” поради изтичане срока за годност на огромен брой балистични ракети. Единствените комплекси, които биха могли да бъдат задействани, са 40 стари ракети „Сатана”, чиито ресурс неведнъж е бил удължаван. А през март 2018 г. не кой да е, а вицепремиерът Дмитрий Рогозин, който отговаря за военно-промrшления комплекс, в мигове на откровение заяви, че „при реален военен конфликт със САЩ Русия ще загуби войната само за шест часа”.

Ухааа, че те руснаците съвсем умрели. Защо тогава американците ги е толкова страх от тях. Само като им прочетеш по медии статии, направо американеца се замисля колко време ще преживее ако почне война. Пентагонът от няколко години прави симулации на военни конфликти с Русия. Резултатът винаги е един същ. САЩ са категоричен пътник и губещ. Дори генерали се изказаха по тези въпроси. Казаха си хорицата, че в близките десетина години нямат дори шанс да стигнат до сегашното ниво на руската армия. Да имат хиперзвукови ракети и това да се счита за нищо? Установяват се в Арктика с около 40 ледоразбивача срещу 3 американски на възраст над 30 години? И това също е нищо? А дали случайно това, което си изцвъкал не точно по американските указания, които скоро бяха обявени по медиите: ние няма какво да се страхуваме от Русия. Русия е силно преувеличена и бла бла бла. Едно към едно повтаряш инструкциите. То истина ще излезе, че американските тролове май вярно по конкурси ви подбират. Толкова сте тъпи и елементарни.

А БЕ БАТЕ , ИМАТ ХИПЕРЗВУКОВИ МУЛТФИМЧЕТА :) ДАЖЕ НЕ СА И 3D :) АРЕ ДЖА ОТ ТУКАНКАТА С ТАЗИ ХИПЕРЗВУКОВА РУСКА ПАРТЕНКА :))))

08 Февруари, 2021 „Скандал избухна във Варшава след обобщаване на резултатите от ученията на щаба на НАТО "Зима 2020", в които полските войски се противопоставиха на "цифровата" армия на Руската федерация. чаквайки да се покажат в най-добрата възможна светлина, поляците умишлено се самоподведоха, като въведоха невярна информация в компютърната програма. По-специално те увеличиха броя и промениха тактическите показатели на военната техника, като приписаха на себе си американските системи за ПВО Patriot, изтребителите F-35 и чуждестранните MLRS. Дори такова хитруване обаче не помогна на Полша. Резултатът от конфронтацията не беше в нейна полза. „Играта“ показа, че полската армия след такова "усилване" не е способна да устои на въоръжените сили на Руската федерация дори само за пет дни и след това последва пълно поражение.”

за шоп от Софето Ами те тези ракети ги тестваха в Сирия, ако не помниш. А вече са на бойно дежурство. Филмчетата прави САЩ. Проспал си малко много случки.

Защо ни пробутваш данни от 2015г.? И то от съмнителни източници... Ами цитирай самите американци - изказвания на генералите им бол. Накратко - към момента Русия както никога досега превъзхожда САЩ в статегическите ядрени въоръжения и в трите им компонента -- със земно, морско и базирани на самолети. Руснаците модернизираха 87% от носителите си и ще завършат модернизацията към края на 2023г. САЩ смятат да направят това 2030г., ама към момента нямат пари, нямат и инсталация за утилизиране на бойния плутоний !?!?!?!!!! Най-явно е щатското изоставане в новите направления на оръжейни системи - около 10-15г. Обявиха за провалена програмата за хиперзвукови оръжия и затова Байдън веднага продължи договора за ограничаване така, както предложи Путин. И Байдън поиска срещата, за която всички днес пишат. Нали не си мислиш, че е за да се репчи и да се прави на велик?!?

Тоз баща хич не мисли за доброто на отрочето си... Че нали всичкото дето го е приказвало синчето му още се върти из интернет. И дори сега телевизиите онагледяват "дейността" му с кадри снимани от самия него, така че това че сега пее като славейче е за да си намали присъдата, защото онез в Беларус още вярват в "разкаянието" на престъпника пред съда и дават по леки присъди;)

Тц тц, неприятно е да четеш такива като теб

Всъщност цялата фамилия Протасевич са доносници... но какво друго можеш да очакваш от син на пенсиониран полковник, преподавал в полит академията на Беларус-)

Мисля, че е крайно време да спра да чета дир, нюз, и подобните им. 90% е фейк, проверих в алтернативна преса и нищо не съвпада с поднесеното в изброените "медии". А вие не спирайте да си губите времето...

Поднася информацията по същия лъжлив и извратен начин. Дир не е журналистка, дир е руска пропаганда. Русия от своя страна винаги е била измама. Най-добрия вариант е дир изобщо да не се чете.

А какво значение е, от къде ще вземат информация и истината. Няма да четем само изпаднала американска пропаганда, написана като за дебили. Толкова сте тъпи, че дори да лъжете не умеете. Вашата помия става само за американски грухчета. Да си си направил труда да провериш, че по американски социологически проучвания всенародното американско доверие е около 15%. И тая американска информационна помия се предлага на нас българите? Да верваме в Сънчо? Ама вие психично у ред ли сте? Та вашата информация само ако се сложи заедно с руската и веднага става ясно на какво жалко ниво сте. За това подскачате и искате цензора.

Да бе, ще спреш, нали ти плаща американското посолство да тролиш. За това трябва да влезеш. Иначе няма долари.

Блажени са вярващите...

А когато участваше в майдана в Украйна проблем нямаше? А докато беше във фашисткия Айдар също? Докато беше подкрепят от западните служби и организираше + координираше протестите в Беларус същия тоя баща нещо каза ли? А докато призоваваше да се избиват децата и семействата на беларуските полицаи? ???

Какви снимки ще слагате по летищата в знак на съпричастност, бе? Далеч по-ефективно е да изключите Беларус от световната SWIFT система. И мустакатото чучело ще клекне за няма и седмица. Както се казва: "На зла круша - зъл прът"!

ако SWIFT-а имаше такъв ефект отдавна да са го приложили това като мярка. Прекалено много вярваш на глупостите, които четеш.

Ако някога се беше занимавал с икономика, щеше да знаеш що е SWIFT, детенце! И какво е значението му. Айде бягай да спиш, че "Сънчо" мина!

"Това е ЧАСТНА компания и ЕС не може да направи НИЩО по въпроса с изключването на Русия..." е, щом не могат да изключат Русия кой ще тръгне да се излага заради Беларус-)

Те и без да ги изключат в момента са толкова "включени" в тая система, че практически не може да направиш превод до там. Преди няколко години ми се наложи да преведа пари до Беларус и ми се разката фамилията. Дадоха ми нещо, което въобще не мяза на IBAN. Там въобще нямат такъв. Парите не пристигнаха, а за да пуснеш искане за разследване струваше някъде 70-80 евро. Накрая се оказа, че банката кореспондент закрила сметката на беларуската банка и ми върнаха парите с 1/3 уддръжка за обратния превод. Никога повече няма да използвам SWIFT за тази страна.

За каквото е призовавал синът му, това е получил, терорист.

Винаги ще се намерят поводи за нови санкции. С новичок номерата вече не минават. Малкият като журналист явно не си е заработил парите. Сега пито-платено.

Що на журналиста? Да сложат снимки на лукашенко

Че да сънуват кошмари.

За терористите няма милост

Именно. Лукашенко рано или късно ще намаже въжето.

Ами той Лукашенко им маже въжето постоянно, и на този терорист също го намаза.

Малко прилича на спаринг партньор на световен шампион по бокс