Баща преби жестоко 2-годишния си син

Майката твърди, че тя ударила детето, защото се "лигавело"

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Народът оскотя и вече полудява.

Да не е от тъмно-зелените?

Още един, заради когото трябваше да приемем Истанбулската конвенция! ;)

Бащата на 21, а майката на 16?

цигани, пак!

От синьо-зелените ли са?

При всичките такива случаи освен бащата олигофрен има и една дебилна майка.

Не е за коментар . Кастрацията и на двата примата е задължителна .

Не ценят!

с право са го били! пречело е на зачеването на поредното джаве!

Осатавам на страна евентуалният етнос на хората. Статият обаче е доста тенденциозно написана - баща преби дете на 2 години. Четем оба

... обаче и някак с недомлъвки се установява, че не е побой, а по-вероятно шамар. Тук отварям скоби - не бих си позволил да ударя сина си (и той е на около 2 години) - едно на ръка, че този метод на възпитание по-вероятно да не даде резултати, детето се наскрбява, става плашливо, вероято затворено и т.н. От друга страна както в случая шамарът явно е бил по-силен и детето е паднало, а който е гледал деца му е ясно, че когато едно дете (особено на тази възраст) падне е възможно да не успе да се предпази и да си удари главата. Последиците може да са от нищо до много тежки неща. В никакъв случай не оправдавам случката и участниците, а и казаното от мен по никакъв начин н изключва възможността хората да са си долна паплач, но е факт, че тези новини са си чист clickbait.

... обаче и някак с недомлъвки се установява, че не е побой, а по-вероятно шамар. Тук отварям скоби - не бих си позволил да ударя сина си (и той е на около 2 години) - едно на ръка, че този метод на възпитание по-вероятно да не даде резултати, детето се наскрбява, става плашливо, вероято затворено и т.н. От друга страна както в случая шамарът явно е бил по-силен и детето е паднало, а който е гледал деца му е ясно, че когато едно дете (особено на тази възраст) падне е възможно да не успе да се предпази и да си удари главата. Последиците може да са от нищо до много тежки неща. В никакъв случай не оправдавам случката и участниците, а и казаното от мен по никакъв начин н изключва възможността хората да са си долна паплач, но е факт, че тези новини са си чист clickbait.

Ей такива отрепки като родителите искам да ги бухам с бухалка по главите дървени докато омекнат. И всички които си позволяват да бият жестоко деца ги искам при мене да им смачкам страхливите комплексарски тикви!

Оркс

Ромски IT специалист, прави ъпдейт на продукта си.

Дали е циганин или само предполагаш? Идиоти има от всякаква националност. А това, че е на 21 пак не говори нищо. Ако бащата беше на 17 тогава щеше да е друго.

2018-10-29 17:23:55 Бащата е! (нерегистриран) Уникален коментар ! Авторът е гениален!

Бащата е! (нерегистриран) Ромски IT специалист, прави ъпдейт на продукта си. Наистина е уникален коментар! Да се патентова!

Странно.... Да не са избирателите?

Ся това човекоподобно с мъжките атрибути катетгорично не може да се нарече мъж, още по-малко баща. Друго с женските атрибути - също. Така че от социалните да не се помайват и да спасят детето от подобни примати!

''другото с женските атрибути - също'' не може да се нарече БАЩА, го знаеме;-)...проблемът е В това, че и МАЙКА не може да се нарече...

Не само трябва да им вземат детето, но и кастрация. Такива не трябва да се размножават, независимо дали за българи, цигани или каквито там се самоопределят.

След това да им се осигури работа в полза на детето. За тях да остава от заплатата им (при 24 часов режим на работа, 365 дни годишно) парите от извънредния труд положен след работното време.

Това 6та новина за мангасар пребил бебе, броя от една година !

Сиганин..културни особенности

Абсолютно

Познавате ли случая? Откъде знаете, че са цигани?

Точно пък циганка ще каже, че е ударила детето, за да го превъзпита.... Айде холан!

Дайте снимка на "бащата" да не излезе пак мангуста !

Уроди ...как ще посягаш на такова малко детенце???

Въпрос към онези, чийто коментар касае етническата принадлежност на причинителите на това меко грозно деяние: какво бихте /си/ казали, ако разберете, че става въпрос за чисто бели българи? Как бихте коментирали постъпката им тогава?

това са уроди!

Ей умник, всеки ден се плющят и в преносния и както виждаш в буквални смисъл тия цигани... И ни пускат "кликбейтове", ако беше обикновен Българин, тогава само би било новина, нали ?!?

Сега, ясно ми е, че повечето няма да го разберат. Но кратичко да обясня: това, че сте създали дете, не го прави ваша собственост. Това, че му причините физическа болка, без значение с каква е цел е достатъчно основание детето да ви бъде ОТНЕТО и да бъде отгледано в семейство сред любов, грижа и разбиране. Знам бе, знам маймуни, че няма да го осъзнаете. Наясно съм. Но лека - полека, нещата ще си дойдат по местата.

Това го обясняваш в държавата, където простаци и простакеси искрено вярват, че "боят възпитава", въпреки че вече 30 години гледаме доказателства за обратното.

Цар Крум да стане от гроба и да сложи на място и циганите и Валери Симеонов, и сем.Баневи, и сем.Арабаджиеви и Георги Гергов и всеки един отъркал се у Парламент, Правителство и Община.

Тва е хан, бе.

Такива случаи не бива да се допускат!

Не е ли време, живеещите на семейни начала, да започнат да плащат ергенски данък!Ай си кана бе майна!

И как това ще допринесе срещу домашното насилие, което се обсъжда в темата?

Ахаа, значи, когато циганина пребие чаавето е проблем, а?! А когато малкото у вас ви изпили нервите е нормално да го ошамарите, а ?! Евентуално, да го накажете да седи в ъгъла, а?! Що пък да не е на колене с черехови черупки под коленете, а ?! С вдигнати ръце, а ?! УРОДИ !!! И се хвалите, че сте станали хора, а ?!

Еее, прекалихте. Да, някога е била възпитателна методика. Знам го от баща си. Било е с царевични зърна, а не с орехови черупки. Но това е било преди 60 ...70 ... години.

Ще се учудите как подобни "методики" се прилагат и до днес. Повечето родители смятат, че част от здравото и добро възпитание на децата е да ги ошамаросаш от време на време.

Би било зловещо ако подобни мъчения все още се прилагат! И съм адски гневен, ако нямаме работещи служби по защита на детето, които не вземат мерки в подобни ситуации! Това си е чисто изтезание!

Отвратително е! Как така ?! На колене с черупки под коленете? Ужасяващо е ....

Абе умник шамарене на 5-6 годишно и побой над 2 годишно за болница само вие МАНГУСТИТЕ ПРАВИТЕ ! Това 6та новина за мангасар пребил бебе, броя от една година !

Какво врещиш бе? Едва ли има родител, който да не е прилагал някакъв физически метод за наказание! Обаче в спешното с травми?! Това не е нормално - това е изродщина.

Циганина е с телк и получава пенсия, нямат брак и майката е самотна и тя взима пари за циганчето, разхода в болницата пак за наша сметка, и кражбите на уж болния циганин, а дядо ми щотп е глупак и е работил 45 г. за тази държава , взима по малко от тези! Глупав народ сме ние Българите и за това ще исчезнем като такъв, защото бягаме от проблемите като прадня в гащи а не ги решаваме!

Дори да си посегнеш на детето е грях...а да му хвърлиш такъв бой си е за затвор. Ами и майката лъже... Горкото дете! Надали това е единственият път, когато такова нещо се е случвало...

Щом пишат имената без инициали са българи!

Онзи дето стрелял котката на комшийката го чака три години затвор и глоба 5000 лв. А този дето е пребил собственото си бебе, какво наказание го чака?

Нали ревяхте против истанбулската конвенция, че щяла да произвежда джендъри. Ей ви на резултата - такъв, какъвто винаги е бил. Жената я е страх, затова поема вината, за да не я смели от бой после, защото НЯМА механизми, реални и работещи, в закона, който да я защити - нея и детето. А тоя, дето е пробил 2-годишно дете, собствено или не, в по-голям джендър от тия, дето се разкарват по прашки със знамена веднъж годишно. Ай радвал се. А за котката не 3 години, а 10 години. Между другото, за твоя информация, котката по закон се води собственост, както всеки предмет. А ако случайно до нея беше застанало дете - пак щеше да квичиш на умряло, нали?

глупак, нищо общо нямя джендърската конвенция с елементарните психо състояния на бай мангал, ясно ли ти стана недоразумение нещастно

Много сте прав. Откакто се заговори за джендъри на всеки втори му порастнаха "мъжки" криле...

Много ми е смешно, когато стане някакъв битов скандал и веднага ... от маалата ще да са. По какво познахте? В статията няма нищо, ама нищо, което да подскаже какъв е етноса на тия хора. Освен че бият детето си... като 80% от българите....

Съгласен с вас!

Не че ми пука ама ти защищаваш циганите очевидно. Българи които защищават циганите са по лоши и от самите цигани!

Как да ги защитавам като просто питам вие откъде разбрахте, че са цигани?

BRCK

Ти колко бащи на 19 познаваш дето не са цигани?

Ами боко прост и те прости. Ти чел ли си винету и други книги на Карл май? И там бяха само добри и лоши. Добрите винаги бяха изтъркани от добродетели, а лошите най гнусните изчадия. Та и 90% от коментиращите (ако съдим по отношението на плюсовете към минусите) виждат нещата така.

престанете да ни отвличате вниманието с МАНГАЛИ!Само за мангали и побойща се говори напоследък

Ами то не останаха българи в Бг за какво друго да пишат.

В затвора такива хора и да не излизат от птам. Държавата да вземе детето и никога да не им го връща. Това майка ли е - на 2 год. дете се лигави. Кастрация за двамата .

Ми, не че не ме е шамарил баща ми. Ама напоследък не смее. Щото след първия шамар ще е в нокаут. Чшш, аре не ми скачайте. Той ме научи така. Има ли шамар срещу мен, ще отговоря с юмрук.

Млади човече, като по учебник сте. Не, не е упрек. Констатация е.

Аман от Сигани!

Има ли значение дали детето е лилаво синьо или бяло?!? Това ДЕТЕ на 2 години ... Какъв трябва да си за да посегнеш така на толкова малко същвство? А какъв трябва да си да обсъждаш трагедията му по начин дали е лилаво, синьо или бяло. Дано бързи се възстанови детенцето и да го дадът за отглеждане на по - добри и любящи хора.

Из...ди гнусни, за такива само затвор се полага.

Такива изроди трябва да бъдат лишавани от децата си? Напълно възможно е и майката да го е пребила!!! В днешно време са по агресивни кръшкат и пият повече от мъжете си..... Горкото дете! Дано се управи по-бързо!

ти не си баща, не лъжи ти си гей и искаш да осиновиш момченце, нал тъй боклук соросоиден

Много прости хора има! И ти си един/а от тях!

Бий, бий, бий, бий хлапето си... Още на: https://textove.com/kontrol-biy-hlapeto-tekst Благодариние на textove.com

Няма да схванат посланието братле, няма. Те считат за нещо нормално да пият две ракии, да набият жената и детето. Ей, така. За да има мир.

Не че нещо, но името е Симеон М и може да са си чисти българи. За съжаление малките деца са в състояние да избият нервите на възрастните. Този тип явно не си е преценил силата. Дано му няма нищо на детето, а баща му да се научи, че с малките трябва да е по-внимателен...

Цигани .

ВНИМАТЕЛЕН???? Явно с теб са се държали доста "внимателно" като дете!!!!

Изрод. Защо не показвате снимките на такива нищожества?

Сега, етноса е подозрително ясен. Но правя връзка с едно проучване преди време, сред българи, които одобряват физическото насилие над дете, с цел "възпитание". И останах ужасЕн! Вероятно над 80% одобряват боя с възпитателна цел. Наистина се втрещих! Някакви уроди, са готови да причинят физическа болка на детето си, с цел възпитание!!! Сега, то е ясно от къде идва това /надявам се изрода Макаренко да се пържи в Ада на бавен огън/. Наясно съм и, че ако си бил малтретиран като дете, то е твърде вероятно да правиш това и като родител. Без дори да подозираш какво причиняваш на малкото човече. Което няма възможност да ти отвърне.

Ей сега ще видиш какво ще стане! "Бий дупе да не биеш дупище", "бой изгражда", "шамар сега, за да няма юмрук утре". И разни такива, чисто БЪЛГАРСКИ сентенции.

Макаренко никога не е удрял дете. Четете :"Педагогическа поема". Не знам защо е известен ,че е биел дечицата. Знам ,че един от методите му на възпитание е чрез спечелване на доверието на най-големите пакостници и детски престъпници .

Вероятно от изкривената макаренсковска методика прилагана по време на комунизма.

"Детски престъпник" е оксиморон.

Ама вие сериозно ли? Чува ли сте за Бойчиновци, нали? ТВУ-то за "детски престъпници" ? В което са били пребивани всеки ден и всяка нощ. А, странно, името на ТВУ-то е Макаренко.

Естествено, пълно е с многознайници, който не са и чували за книгата, камо ли да са я чели, но това не им пречи да са най-информираните. А как това, че са нарекли някакво ТВУ "Макаренко", доказва, че методите на Макаренко включват бой - е, това не е дадено на всеки да го разбере, трябва да е от 80-те процента все пак. Ако някой се интересува - "Педагогическа поема" наистина е много интересна книга. Прелистете я само и ще ви стане ясно, че Макаренко, който е бил с хилава физика и не е имал персонал от биячи, не би могъл (дори да иска) да бие възпитаниците си, сред които е имало доста яки юначаги с много по-голям "боен" опит от него. Разчитал е на съвсем други методи, които в много случаи са проработвали, но не винаги, както той сам си признава.

Значи, защо не се посочва в статиите, че става дума за тъмно лилавите аватари?

Това не е семейство, такива изроди трябва да се кастрират !

кастрация над раменете - доказано е най-успешната

Римляни. Да пребиеш 2годишно дете защото се "лигавело".

Бащата на 21,детето на 2годинки.Етноса е ясен.

Проблемът е, че сигурно има и още деца, а майката може да е на 16 и това да е третото й дете. Катастрофата е пълна.

Станоло е в лилавата част на града.Нали?