17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Всеки пенсиониран военен, който има пистолет, е ОФИЦЕР ! Всички бивши офицери запазиха оръжието си благодарение на бсп, защото висички бивши са КОМУНИСТИ ! На всички бивши офицери, трябва да се изземе оръжието ! Независимо каква е причината, УБИЕЦА БИВШ ОФИЦЕР трябва да бъде съден, /заслужава да бъде разстрелян/, но тъй като у нас командват комунистите в лицето на Гешев, ОФИЦЕРА УБИЕЦ ще бъде изкаран невинен ! :(

Този Женски пазар /разбирай слугински/ е само един развъдник на всичко черно и нелегално, за което сте чували! Някога имаше идея да покрият с бетонни плочи част от коритото на Канала по "Сливница" и там да го пляснат, хем по-лесно и направо щеше да се чисти и измива вечер, но идеята пропадна, предполагам заради прословутата "липса на средства", т.е. не удовлетворяваше нечии интереси. Затова сега в центъра на една европейска столица ще търпите подобна цигания и мърсотия!

За пинсонера - ясно. Българин. С останалите действащи лица как стоят нещата? Подавал ли е пенсионера сигнали срещу застреляния си комшия? Колко пъти? Резултат има ли от сигналите? Какво друго му остава, освен да се прежали, и: - да се премести на друго място - да се отърве от проблема

Това за вратата е дрън,дрън ,за да изпуши тоя и да стреля на месо ,има нещо друго.

Правосъдието в отпуска, народа изперка и саморазправите започнаха.

Кирков може го преименуват на сирийския пазар

В Закона за етажна собственост пише: Никой няма право да усвоява общи пространства без съгласието на останалите.

Ако имаше три деца... по-малка ли щеше да бъде трагедията? Или ако имаше едно? Тези събития в тази клоака вече ги бройте за нормални! Простотията в това племе стигна ниво, от което няма връщане! Да масово хората са имбецили! Вече срамно да си показваш паспорта дори!

Добре го е застрелял, един урод по- малко.Жалко,че ще го лежи:)

Дано и тебе някой те затрие, още един изрод по - малко ще има !

оръжието при пенсиониране? Ква е тази професия, не сдават ли всичко при пенсия?

Жертвата междинна врата и други тъпотии.

Жертвата искал... Българи ли пишат тези статии?!

и двамата са подавали сигнали ,и двамата са се надявали държавата да им разреши спора,но държавата не я интересуват проблемите на хората ,затова се стига до това решение да застреляш някого ,заради липсата на държава

Защо единия е гласувал за Тиквата а другия за поливача и Драгалевския циганин

Дрисльо!

Така е, днешните военни и полицаи не могат да стрелят, но бившите могат. Докога на тези перковци, полицаи и военни ще им се дава оръжие при пенсиониране? Докога това ще се прави и в извън работно време. Когато не си на работа мястото на оръжието е в поделението или управлението.

Боже, Боже ... за една врата!

Последно "съпругата му" или "жената, с която живеел на семейни начала"?

все същото е.

Не е същото. Живеещи на семейни начала значи, че нямат брак, а съпрузи, че имат. В началото на статията пише, че са живели на семейни начала, а в края, че са съпрузи. Хайде да се замислим, какво е вярно всъщност в тази статия след като един път пише, че нямат брак, а после пише, че имат. Каква журналистика може да е това? Мислете малко с тея глави.

И според теб това ли е най-важното или че има убит. Егати дребнавите хора. То и убиецът явно е такъв.

Ами мен ме боли фара дали са били женени или не, но това е протиречива информация в уж достоверна статия.

Приеха закон че ако живееш с някой на семейни начала повече от 7 години то се третирате като съпруг/съпруга от законова гледна точка. Така че зависи

Всичко е ясно, да влезе убитият.

Единственото животно по-тъпо от настоящ военен е бивш военен. Промити, безмозъчни същества. Още не съм срещнал военен, който да не е заклет русофил и да не мрази всичко и всеки.

е то така ако ще генерализираме - е няма по-тъпо от комунист, освен бивш комунист, електорална овца на Дебилна България, вярващ във великите евроанални ценности

Я сега ми кажи ти колко пъти ходи на почивка в прекрасна Русия и колко пъти в Анална Европа? Аман от двойни стандарти. Като си такъв заклет русофил, ходи там, никой те не иска в България. България е за българите, не за русофилни помияри като теб!!!

Русофилите и русофобите сте си все същите. Света ви се върти около една далечна и всъщност слабо позната страна.

Ако си мислиш че САЩ са по-блики и по-добре познати.... помисли пак. Та особена разлика между русофили и америко-фили няма - все са промити мозъци.

Не разбрах това с почивката...сега кво праим като половин ингилизия ходи в Турция ....а някои ходят в Тунис и Мароко... ти какво искаш да годиш в Сибир на почивка ли да плажуваш на Баренцово море...а защо не си запишеш почивка в Аляска все пак тя е в най великата демокрация

А милиционер не е ли по тъпо от военен?

Едно от малкото, но много хубави неща на пандемията, е че малко след началото й изчезнаха маршрутките!

Кой рече "мутри вън" ?

Май “журналистката” калина е доста неначетена и не знае, че “най-големия пазар в София” се казва “женския пазар”. Не ме интересуват битовизми, но исках да разбера да не би някой друг пазар да е станал най-големия.

Е в пъти по-голям от женския

докато туземците озлобено се трепат един друг Гоподарите прибират парите и си смянат вилите, колите, жените.... демокрация е това! европа!!

През 2020 г. станахме свидетели на безумна агресия, провокирана от скучаещи безделници! Не реагирахме адекватно и сега берем плодовете й -заблудени, немислещи деца: деца, насилници: военни, забравили чест и достойнство, решаващи битови конфликти с личните си оръжия: мошеници, маскирали се като нови, "честни" политици и други подобни извращения! Докога ще търпим тормоза!?

"Още една входна врата" си е чудесен аргумент да гръмнеш опонента си, но може би има и още нещо, което да накара стрелеца да дръпне спусъка без да му мигне окото...или просто бившият военен е изпърдял напълно...

Само не ми е ясно, защо военните , за които е доказано, че работата им нанася психически изкривявания и също така не блестят с особен интелект, след като се пенсионират имат право на лично оръжие ?

Сигурен съм, че винаги има две гледни точки. Ако от години живея в страх за себе си и семейството ми, ако са ескалирали на такива ниво нещата.... може би мозъка му е изключил. А може и просто поредния безмозъчен нервак.... докато се прибера от Люлин до Младост нали виждам и в самото шофиране. Няма толеранс , всеки ти мина светка, бърза да не се преебе, до последно натискат газ на червен светофар.... Народа е оглупявял....Лош човешки материал.

Ако го е страх защо би бил против допълнителна врата?

Населението хептен изтрещя!

Жалко за децата - останаха без баща, но всички трябва да знаем, че общата собственост за това е обща защото никой самостоятелно не може да си върши квото му скимне!

ВСИЧКИ СТЕ ВСЕЗНАЙКОВЦИ И ПИШЕТЕ.МЪЖЕ НЯМА ТУКА....

Е, сега ще поседи зад друга врата, която не харесва тоз герой...

Застрелян е хладнокръвно в главата, това е убийство и то "яко". Не е нито защита при напдение, не е нито случаен изстрел. Този е бил на 100 % адекватен и е знаел какво праи и какво ще последва. Затвора е най-малко което трябва да му се случи. Ще кажа само, че това военните и полЮцайте са измета на обществото. Първо трябва да се почне с тях и след това нагоре по стълбицата.

Нормално за България, почти навсякъде роднини са се изпокарали за имоти и се съдят, всеки иска да направи някаква далавера, съседите не се понясят един друг и не си говорят от години.В България само където има еднолични собственици може нещо да започне да се развива.

Прав си, преди няколко години можехме с повече хора да се събираме на чаша кафе или бира примерно...сега и това е трудно !!!

Раздайте оръжие като в Украйна и ние ще се избием сами без война !!!

Хахахаха, колко вярно !!!!!!

Колоко първично-първобитни сме станали............конфликт за една смотана врата и .... БУМ ! Положението е отчайващо.

Този военен е служил през соца, тогава им казвахме че като махнат фуражката и отдолу няма нищо ама не косата !!!

Така е, имам спомени от това време. Цяла казарма съм им гледал простотиите.

И, сега какво, доволен ли си, че стана на твоето....ама, човекът вече го няма. И за теб няма да е вече същото! Мухльо!

ти па се сети през форума да му пишеш, дееви и форумния куражлия

ти пък, що се заблуждаваш толкова лесно и възприемаш толкова буквално....насочено е към всички първосигнално и първобитно мислещи...които обмислят да действат по този или сходен начин и си мислят, че като отстранят опонента, всичко ще си тръгне по старому...мед и масло...

Много му разбира тиквата на лайняния фатмак. Той първо стреля, после мисли, ако изобщо може.

А какво ще му е? Сега ще седи на топло, ще яде за наша сметка до живот и всички проблеми със съседите ще се разрешават със секс.

Това военните са ..........

в квартал Гоце Делчев един военен уби цялото си семейство и себе си :(

За дечицата ми е жал. Убиеца естествено бивш военен. Половината от тях наистина изперкват.

И сега тоя ще си има само една врата с решетки докато диша.

Див, агресивен и прост народ. Точка.

От цял свят само в България цигани изнасилват, изтезават и убиват възрастни хора, защото държавата е заета да развъжда цигани. Който може да бяга в чужбина,за да оцелее. Когато някой ви освободи или дойдат истински политици ще се върнете . Имате само един живот.

Първо провери да не си объркал хапчетата. Второ провери в коя новина коментираш. Този 62 годишен бивш военен (да дали е циганин) е убиецът.

В момента точно военните управляват, сещайте се за какво става въпрос. Шофьори на маршрутки!

Анархия ще спаси България,ще избием боклуците

Мисля за одера жив всеки,който ми иска пари за обследване на блока и да давам още такси за санирането.

Така му се пада,да мре гада. Ще изнудва пенсионера за пари ли

Това е ежедневие, при управлението на президентската хунта.

си от хунтата на боклуците гроооооообари

бою толупа, подлогата на мутрите, спечели изборите и мутрите надигнаха глава.

на капитализма ,демокрацията и незаконното съжителствуване

Кавичките !

Ей, и по-луди имало от от мене. Усполоих се. Аз само дигам скандали.

От време на време ядеш и бой, но не си признаваш.

Военния държал ли е бардак с проститутки, и убития настоявал ли е да ги разкара? Ей тъй питам, щом ченгетата не се сещат да питат.

това кой е искал новата врата сочи по-скоро към обратното, ако въобще е имало 'бардак с проститутка'.

Бивш военен на 61! Тея са лабилни и от комунистическо им е останало, че оръжието е винаги право и не могат да спорят или да водят смислен разговор. Свикнали са по комунистическо всичко да им се сервира а те само да са верни на партията и след разпада не могат да се справят с реалният живот. За съжаление България все още е пълна с такива скотове. Заминават си но бавно… От безпаричие са или алкохолици или алтави диваци…

Като гледам снимки от такива инциденти например в Германия, Англия, Америка, хората работят. Нашите само стоят и ако не пушат цигарки, говорят по телефона. Единствено полицейските ни ленти са едни и същи ;) И се чудя, журналистите ли не снимат как хората се трудят или хората не се трудят?

Съобразно последните Признания на “наште” “управляващи” - Безработните СА 400-500 Хиляди. …значи остават “работещи” Само из БюджетноПлатените.