Тилърсън: Приоритети на САЩ са борба с ИД и сваляне на Асад

Главен приоритет на САЩ в Сирия остава борбата с ИД, заяви Рекс Тилърсън. Свалянето на Асад е приоритет, каза постоянният представител на Вашингтон в ООН.

Обратно в новината

Коментари - Тилърсън: Приоритети на САЩ са борба с ИД и сваляне на Асад | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Някой да свали рижко и останалите терористи.

Кой ваш послушник,марионетка, предлагате?

Господине ого заблуждавате??Вече всичко е явно и се вижда,не можете да заблудите никого!!!Колко хим.оръжие има Асад,колото имаше Ирак ли???Нищо,празно,нула!!Само вашите съузници Идил имат и вие ги подкрепяте!Не се ли срамувате да лъжите безсъвесно!

Не знам що, ама при соца много .обичахме . софиянчетата и... краваругите.

Свалянето на Асад не е като да ме .свалите. мене .

на Тилърсън са му обещали нефтени полета, та се чекне като луд

Не му ли стига 1 на 2 и 2 метра надоле , та чак и ...Полета?

Казаното от Тилърсън, означава - ,,Да помогнем на Ислямска държава, като свалим Асад.,,

САЩ не се умориха да свалят законни президенти на чужди държави! НО ... къде са нашите политици да се разграничат от САЩ от НАТО?! От престъпната им дейност! Къде са световните политици да се разграничат и обърнат гръб на САЩ!!! Всички ли са на заплата от САЩ?! Законият президент на Сирия с руската армия (помолена за помощ) громят ИДИЛ - това е факт! САЩ започвайки военни действия против сирийската армия започват война срещу Русия! Това ли искат световните и българските политици?! Или просто си заравят главите в пясъка и чакат дано ги подмине?! Или пък те ще се скрият някъде (в САЩ) пък народа им да мре на бойните полета! Това ли искате и вие поддръжници на САЩ - трета световна война?!

Какъв законен президент кви пет лева??? Това е една династична фамилия където властта се предава от баща на син а за фасада се правят избори с предизвестен финал ей-така за пред света. Още през 2014 г Асад използва газ срещу опозиционни квартали в Дамаск въпреки намиращите се там наблюдатели от ООН. Съдбата на Кадафи и Садам Хюсеин скоро ще сполети и Асад!

КАТО ОБСТРЕЛВАТЕ СИРИЙСКАТА АРМИЯ ЛИ?!НЕЩАСТНИ ЛИЦЕМЕРИ!!!ПСИХОПАТИ!

Само дни след неоторизираната бомбардировка на Сирия и на най-всеотдайните борци срещу терористите от ИД, г-н Тилърсън заявява, че главен приоритет 'на САЩ' в Сирия остава борбата с ИД. Часове преди бомбардировката по изцяло фалшив предлог, Рекс Тилърсън обяви (без разни степенувания), че се предприемат стъпки по отстраняването на легитимния сирийски президент, а седмица преди бомбардировката твърдеше, че дали Асад ще е сирийски президент или не, зависи от сирийците, а не от Вашингтон. Макар и трудно разбираемо, външнополитически всичко това би било лесно обяснимо, ако политически кумир на г-н Тилърсън е г-н Ердоган, който един от първите (заедно с Тел Авив и Рияд) разкритикува едни, похвали други и обясни на останалите, какво трябва да се прави в Сирия. Подобно съмнение относно Тилърсън би се потвърдило, ако той се заеме да лансира сред колегите си и да ги принуждава да следват тезите за Сирия на потенциалния европеец Реджеп. Но ако не от политически, как ли изглежда станалото от икономически и ресурсен аспекти, евентуално все още близки до Тилърсън. Чрез използването напълно фалшифициран повод (който Тръмп даже забрани да бъде дискутиран) и така опитвайки се напълно да скрият реалните причини и цели на действията си, Тилърсън е съучастник във фактически извършени измама, мошеничество и кражба на значителни материални, човешки, финансови, военни и други американски ресурси (вземани засега, ако не от всичките 50, то поне от много от щатите) и предоставянето им (в противоречие с реалните, подразбиращи се интереси на представяното население и явно изразените такива интереси и приоритети на изборите) за използване и частна употреба от банда истерични, бързащи и паникьосани глобаляци. В този смисъл: от бизнес, ресурсен и икономически аспекти, снимката от тази статия ни показва физиономията не само на вашингтонски дипломат, но и на крупен измамник, мошеник и крадец. Това е и основното, а не какви са главните приоритети на този крупен измамник, мошеник и крадец.

Прериоритет на всички цивилизовани страни е борбата срещу терорист 1 в света... САЩ !

Краварите вият като луди, че някой "се намесил в изборите" им, а без никакъв свян се бъркат в чуждите дела? И не само се бъркат, ами после и не плащат за золумите си!

Тези две неща са несъвместими.

тези съвсем се побъркаха, та нали вие създадохте ИД, от години се борите срещу изчадието си в Ирак и какво, нищо като резултат

Какво ли се е случило, та изведнъж забравиха какво са говорили преди няколко дни? Такетния удар, че не е споннтанен, а си е планиран е ясно. Може би истинските собственици на САЩ са дръпнали ушите на Тръмп и трупата, дето представят САЩ пред света.

От Клинтон насам, не виждам УСА да носи мир. Напротив, където влязат смърт и разруха следва, даже славяни срещу славяни настройват за война.

Американски терорист и лъжец.

та нали американци са контролирали преди време унищожаване на такова оръжие. Ред лекари от Западна Европа вече се е изсказал, че гледайки заснети манипулации с уж натровени деца, те виждат, че на малките деца им вкарват наркотик и всъщност ги убиват с това! САЩ истерично търсят повод и се излагат пред света

От руските служби на русофилите в другите държави им викали говноядци.Руските агенти го правили поне за пари.

Това предполагаме лично Тръмп ти го е казал.

САЩ СА НАЙ СИЛНИ В ЛЪЖИТЕ!!!

Така е, но е учудващо колко бързо този Рекс, набра скорост. Дали не е тренирал преди в американския петролен бизнес? Лъжа след лъжа. И отчитайки че Русия е една от най-пострадалите от иислямисткия тероризъм страни, как може атаката срещу Сирия, борещата с такива усилия и жертви със същия този ислямистки тероризъм, да не е атака срещу и Русия, и всички други страдащи от този тероризъм страни?

Господ преди да погуби някого, първо му взема ума. САЩ нищо не научиха от 2011 насам. Безумци.

Единият приоритет е в противоречие с другия, ама карай да върви ...

То,че с ИД не се борите, ами и Асад на дали ще свалите?

Само едно не е ясно, защо американците не помогнаха да се вдигне стандарта в България, за да покажат един добър пример. Колкото по-зле е народът тук, толкова повече номера ще им играе Турция и нейните вечни приятели от историята.

не може да очакваш от лоши хора добри неща.

Офф, пак ли краварите с техните простотии! Те не са срещу ИДИЛ, те са срещу силна Росия! Всеки, който е по-силен от тях, го приемат за заплаха, защото не могат да му наложат своите "демократични ценности". Това е простата истина! Те създадоха ИДИЛ, пък сега били против Франкенщайна си! Лошото, че ние опираме пешкира и сме все съгласни!

Има и друго. САЩ обслужват нацистите и имат много престъпност и секти във властта си. Тази мръсотия се отмива трудно.

Рекс, дръж Рекс, донеси пръчката. Бахти името.

мъка...мъка путинофилска. Пак настъпиха мотиката.То беше радост от идването на Тръмп а пък се оказа,че дойде Рейгън. Тръмп не е Обама и това ще е края на джудженцето?Навряха му в дивия 59 ракети без Сч00 дори да ги види(въпреки ,че бяха предупредени) мъка..мъка

то панеже кашите дето надробиха в Авганистан и Ирак, вече ги оправиха и там цъфнаха и вързаха, та сега да се набутат и в Сирия

Кашата в Афганистан я забъркаха руснаците и фалираха, американците само я духат за да не фалират! Къса памет, а?

поне руснаците си вдигнаха чукалата от там, тия обаче понеже да големи разбирачи още киснат там - по глупави и от руснаците ми се струват

всъщност те, ако бяха по-умни от руснаците, въоще нямаше да стъпят там (Авганистан)

Къса е твоята памет, кашата в Афганистан я забъркаха американците с подкрепата си за талибаните срещу СССР.

Пурко, ти ли се .пишеш спец. по Афганистан? Можеш ли да го намериш поне на картата на Азия, не на Света?

Защо в цял свят пратестират срещу американските бомбардировки в Сирия а в Русия се кефят и всякакви протести са забранени!

Май Ники Хейли е по-фурнаджийскалопата от нашия Боби. Или е тотално объркана и не знае какво да приказва.

Доньо я прати в ООН, щото се беше скъсала да го критикува в САЩ, сега пък от благодарност му лиже задника

Химическото оръжие се съхранява в Бункери на това летище което го бомбандираха!И какво намериха ли го????Те тея самолети се пълнат с химически бомби от някъде!!Не намериха нищо!!!!!

Целта не беше точно химоръжието, а намека, че някоя Томахавка може да клъцне глъвъта на клепоухия Презерватив! На негово място вече бих се скрил дълбоко в някое от подземията на Лубянка или Кремъл!

от рашистката си зависимост и гледа да се поизмие малко: "Трамп задумал ввести новые санкции против России из-за поддержки Дамаска" ???

Не се спряха тия американски империалисти да свалят правителства и да убиват неудобни политици.

Друго си е Раша, само двама убити Президента и стотина политика! Кога ще стигнат Америка?

ТЕЗИ УТРЕПКИ ЗНАЕТЕ ЛИ КОЛКО СА ПРОСТИ ....

предлагам да се кандидатира , боико борисов ... там от бомбите много поjaри а човека си разбира от занаята президент - поjaрникар !!!

"Свалянето на Асад е приоритет" Международния "диктатор", сваля и слага диктатори по най-демократичния начин и налага международен ред.

Диктатора Путин диктатора Асад и диктатора Ким Чен той ли ги тури на власт! Щото приоритетите на двамата са едни и същи, да се опоска народа, да се оглозга държавата и после дим да ги няма!

а сигурно ФАЩ е върха на демокрацията - слагат маймуни като Обонго, Килъри и Тръмп - за кукли на конци, които предизборно плямпат едно а след като ги изберат вършат точно обратното - и какъв е смисъла от този "демократичен" избор?

преялите с бургери кравари са много силни, ама когато друг умира за техните интереси. Те НИКОГА до сега не са усещали руски ритник в сурата. Ама ако много си повярват може виетнамската война да им заприлича на пейнт бол. И когато започнат да кацат самолетите с найлонови чували на кравари да не вземат да размислят и преоценят външната си политика. Защото по никакви международни нормативи нямаш право безнаказано да бомбиш чужда държава - приказките, че май е използвано химическо оръжие май от това летище са излетели самолетите е хумореска

нещо много си се филмирал бе путиноид мизерен:))))) я, се успокой и си затъкни гнилата русофилистична уста:)))

отвори ауспуха за минусите, дето ще ти врътнат сороски шпионин такъв

Абе идиот нещастен, кой си ти , че да ми казваш кой крив , кой прав....знаем какво направихте вие по света с арабите!

Значи тоя шизофреник - Тръмп, направи ли втори такъв удар, всички соросчета трябва да са убедени, че трябва да си намерят по един бял чаршав и да се изнасят към гробищата!

Стига бе! Сериозно?:)))) Лелеййй...разтрепериха се всички:))))) хахахаха...превъзбуден путиноид:)

Жалко е за теб , че ще умреш млад и бъди сигурен в това, ако тези пориви на лудост в Тръмп не бъдат спрени, ако трябва и насилствено!

Тъп, по-тъп, най-тъп, Тръмп. Ако Русия вземе, че удари Саудитска Арабия, дали американците ще реагират? Или потопят тия два американски кораба и кажат,че е единичен ограничен акт на отмъщение за убитите сирийски деца? Не може така безотговорно да се играе със съдбата на човечеството.

Първо тов ане са детски игри, та да подхождаш толкова лековерно. Второ Русия и СА няма какво да делят, особено на бойното поле. Трето ако това стане Русия веднага ще си генерира сериозен вътрешен проблем с чеченци и мюсюлманските си сателити. Четвърто, но не на последно място, не си се интересувал какви военни договори има СА със САЩ. Спомни си нападението на Ирак над Кувейт и последвалата четиридневна Пустинна буря.

Америка в скоро време ще бъде изпепелена, иначе докато съществува тази държава света винаги ще я грози война!

Между другото, след ракетната атака бензина поскъпна с 25 цента за галон в Щатите. Което се дължи на Руската подкрепа за Асад и ракетите на Северна Корея. След като ги набием, цената пак ще се върне на 2 долара за галон.

Приоритет на Американците е петрола на Асад и увеличаването на военния бюджет. Това са едни пари за открадване, едните от арабите, другите- от собственото си население. Не химическо оръжие, ами и ядрени удари ще му припишат, как се изтърват такива цифри... Все едно Бойко да спре да строи магистрали...

САЩ отдавна не са вносител, а износител на нефт и не им трябва сирийски нефт. Той не е и толкова много. Мисли пак.

Само да кажеш ега и на кого изнасят нефт че две трети от шистите им фалираха още миналата г од.

watch?v=5gdqIYXggpw На марихуански език е да се не мъчите да разберете колко сте НЕКАДЪРНИ луди крави)))))))

много си възбуден нещо , бе русофилистик?:))))

Вече съвсем не разбирам американците. Изказването на Тилърсън е сходно с " Мразим негрите и расизма" - Пълен нонсенс. 1.Ако свалят Асад , кой ще дойде след него? Или ИДИЛ или някаква какафония подобна на Афганистан, Ирак и Либия. Тази каша вече я сърбаме повече от десетилетие,че и още ще се забърка. 2.Единствен ,койо разполага с ресурс и жива сила " на терен" е Асад. Всички други само бомбят но никой не минава с пехота , за да прочисти територията от Ислямистите. Разрешаването на проблема няма дилема. Или Асад надделява над ИДИЛ. Или ИДИЛ превзема Сирия ако се махне Асад . Как да се случи американския мерак??? 3.Такова животно като " арабска демокрация" няма. В тези държави са нужни светски настроени диктатори. По- добре Асад да си остане на власт.Иначе всички европейци ще си скубем косите

научи смисъла на думите преди да ги използваш например " дилема"!:)

Може би е по- правилно да се каже "алтернатива" , но дилема в случая също може да се приложи. Ако искаш да знаеш защо мога да е "светна" на индивидуален чат.По - важно , че коментарът му е абсолютно точен.

Умерената и .въоръжена опозиция. Са си само пропагандни лафове за наивници. Не ми ги хортувайте на мене тия. Това са си живи и отявлени джихадисти, насочени срещу ..неудобните. и ... Ръшата?

Ердоган в една реч бе казал: "Няма умерен и радикален ислям. Има ИСЛЯМ.......Тоест-гответе се "неверници".......

Питане на руски генерал след падналите като пъпеш амерк.пиратки: това учение на флота на Буркина Фасо ли беше?