Коментари - Бързият влак Бургас - София дерайлира на Централна гара в столицата и блокира движението за 5 часа (снимки) | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Преди 35 г. СДС-Шайката изкорми подредената ни държавица и от 27-мо място в световната класация по жизнен стандарт,сега сме на 120 място и на-бедната в Европа.За това"дерайлиране" мисирките от кенеф-медията,като"Факти" никой не се сеща да пише .

Пълни некадърници са сегашните управляващи на БДЖ , НКЖИ и министъра и неговия заместник Папукчийски. Железния път е пълна развалина, Централна гара е батак от 2 госдини- тогава НКЖИ беше управлявано точно от Алексиев/сегашен министър/ и Папукчийски/сегашен зам/. Виновен е който ги сложи министри, тези некадърници. Батак след батак след тях. Водят ги само лични интереси/я продажба на някой значим имот, я ПИМК да уредят......../ Оставка и това е.... Ама, колкото на Зарков за котката му поискаха оставката...........толкова и на тия смотаняци....

Най ефективно би било постоянната черна финансова дупка БДЖ да се закрие и да се предаде за старо желязо. Поне най накрая ще е на печалба

Поддържането на релсовия път ,се извършва от неквалифицирани кадри(ниско интелигентни,необразовани хора),без разбиране за това ,което вършат........ А системата от релсови пътища е огромна.Изоставането в подръжката ,се наслагва във времето и резултатът е налице.Но това е специфична материя и малко хора вникват в проблема.Палиативната мярка е ....."намалена скорост"....!?!?

Да ти се драйфа само като видиш нашарените с графити вагони

Клепоухата брадавица съсипа България, откакто вдигна юмрук всичко тръгна надолу…

БДЖ е жалка институция, вагоните нашарени като великденски яйца, катастрофа след катастрофа, дебили я управляват

Как можаха да позволят на копилетата си да надраскат непоправимо всички вагони в БДЖ!

В близките няколко години се дадоха за ремонти на железен път и контактна мрежа в района на Централна гара над 100 милиона лева. Откраднаха се безшумно и сега това е положението. Проследете пътя на Христо Алексиев и Красимир Папукчийски. Ще ви станат ясни много неща, всичките за Прокуратура и Съд. Обаче, момчетата са наши.

Това да не е обещаният влак стрела от Герб

тука някакъв гамен говори, че Тошо е съсипал БДЖ. Не е Тошко Живков, спонсорите - шефове на 2-3 големи турчеещи се фирми за автобусен транспорт го сториха. както и тези, които активно участваха в източването и разграбването. всичко това е свързано с далаверите на магистралите, които нямаше да са толкова нужни, ако имахме просто адекватни железници и локален общински транспорт до селата.

Така е, но трябва да пише лъжи за шепа центове. Всички обаче помним, че при Бай Тошо имаше електрички дори и до селата в стройно изградена мрежа. За жалост евроатлантите унишожиха почети всичко!

или в мангалите, или като мементо за Буново.

Не пътувайте с БДЖ, това е опасно за живота Ви.

всъщност е по-безопасно от автобусите.

Многото крадене - срам за майстора.

Може би саботаж от страна на наетата жп фирма-ремонтьор която преди месец два осъмна с прекратен наемен договор, а онея там погледнаха ли всички ли рапидни винтове (на жп език: тирфони) са налице,лично наживо ,от близкото централно упр-ие (м\у соф. центр. жп чакалня & бил. каси и соф. трансп. болн.) на държ. предпр-ие национ. комп-я жп инфрастр-ра, и\или пък зломишленик е сложил твърдо железо откъм вътреш. релсов горен ръб с цел да излезне влаков. търкала ? Умната, живи & здрави

От както закриха Транспортни войски релсовия път няма кой да го поддържа качествено, затова се случват подобни инциденти, които ще зачестяват все повече! Погледнете където и да е някой релсов път в страната и ще видите липсата на крепежни елементи по него. Основната причина е: ЛИПСАТА НА КАЧЕСТВЕНА ПОДДРЪЖКА!

е дерайлирала държава . А народ, който няма против да е така, си заслужава съдбата.

липсата на крепежни елементи може лесно да бъде проследена през берачите на желязо до пунктовете за скраб. ама родната полиция ги пази.

Опитваме се да подържаме инфраструктора на 60-70 години щото имаме крадливи политици. За нас обновление на БДЖ означава да се пребоядиса някоя малка гара и да се сменят няколко релси на въпросната гара.

Разбирасе че ще излезе от релсите в София като си помисля че има народно събрание и на мен пътя не ми стига. Пък то в БДЖ работят само неграмотници.

sys-dev.calmaves.com

Това дали е стнло на вече реконструираната част от гарата? Че там текат едни ремонтни работи със смяна на релси и т.н.

БДЖ Е ПЪЛНО Е С НЕГРАМОТНИ ИНДИВИДИ С ОСНОВНО ОБРАЗОВАНИЕ И ПИЯНИЦИ ПРЕД ПЕНСИОННА ВЪЗРАСТ,,В ДЕПАТА КЪДЕТО ОБСЛУЖВАТ ВЛАКОВЕТЕ ИДЕЯ СИ НЯМАТЕ ЗА КАКВА ПАПЛАЧ ИДЕ РЕЧ НО ПЪК ВЗИМАТ ПО 1400ЛВ ЗАПЛАТИ..ПРОСТО ДЪРЖАВАТА НЕ МОЖЕ И НЯМА ИНТЕРЕС ДА УПРАВЛЯВА КАКВОТО И ДА Е БИЛО НЕЩО КАЧЕСТВЕНО.. ТАЗИ УСЛУГА ТРЯБВА ДА СЕ ПРАВИ ОТ ЧАСТНИК,И НКЖИ ТРЯБВА ЯКО ДА СЕ ИЗЧИСТИ ОТ НЕГРАМОТНИ СЛУЖИТЕЛИ ..

Черен влак сееее композира...

Стрелката се епревключила и талигата е тръгнала по съседният коловоз.

ако забелязвате, въпросният трети вагон, дето е дерейлирал, е последният. едно време композициите бяха от десетина вагона, имаше вагон-ресторант, кино-вагон, първи и втори класи... сега бърз влак е от 3 вагона като селските навремето.

Ами докато минат 10-15-години да ти дойде редът за кола - пътуваш с влака. Сега взимаш заплата и отиваш и си купуваш малолитражка за няколко часа.

Дам, на запад всички, дето пътувт с влак, чакат ред за коли... Тъп си! Москвичте се взимах без чакане, както Вартбурга и Трабнт.

Бабушка много плохо те е възпитала.

ний мислехме, че демокрацията ще ни донесе нови вагони, нови коли, пък и сега си караме 20 годишните трошки и вагони от соц време.

Как може различен вид управление да донесе вагони и коли? Осъзнаваш ли колко ви е празна главата? Демокрацията ти дава глас! Ако имаш акъл да избереш по-добро управление. А благата ВИЕ ТРЯБВА ДА СИ ГИ ИЗРАБОТИТЕ. А не да си ги откраднете от държавата

Че преди вагоните ние си ги правихме, а сега при демокрацияте държим на коча мадете

Обаче купуваме западно оръжие нали..? евроатлантически изтребители,вместо да помогнем на 500хил човека да им се повиши минималната заплата на 850лв

Сополко, що не се заемеш да управляваш? Ние видяхме какво могат такива като теб - образовани на ужким, най-вече с интернетско образование, и нагло нахакани, за да не се разбере колко са кухи отвътре. Ще ми обяснява какво е демокрация тъпчото. Беднотия до шия в тая държава, ама велики “демократи” ражда.

Ами как няма да дерайлира влака като и локомотивите и вагоните са от 1960 година. Пропадналото БДЖ като пропадналата ни държава - всичко оглозгано, опоскано, окрадено от скакалците-крадци, които налазиха България още през далечната 1990г. Няма пари за болните български деца, няма пари за българските старци-пенсионери и за работещите бедни та събираме пари за тях с "коледни" SMS- и и капачки. Няма пари за наука и образование, за индустрия и селско стопанство, ама иначе има пари за украинските навлеци, има пари за заплатата на Ушатия каунь(20 000лв/месец), за депутатските заплати и кюфтета, има пари за самолети на хартия и за оръжия за Украйна! БГ-раята като е проста, тъпа, малоумна и безумно страхлива да си ги избира тия капути и да им вЕрва. И да си бере робската, нерадостна участ!

Крадците налазили България 1990-та? Ти нормален ли си? Крадците налазиха и съсипаха държавата 1944-та!!!! България е от първенците в света с трамвай, влакове и самолети! Но шумкарите унищожиха всичко! И най-вече промиха мозъка на хората с бълвоч и пумия!

Я по полека, влаковете са от соц време. Що по време на демокрацията не се замениха с нови, а още се разчита на соц. вагони ??

Путин е виновен

Инфраструктурата дава фира.

бързия влак с 400 км /ч ли се движи.

60 макс

ж.п.транспортът на средни разстояния е дори по- бърз и по- надежен от самолетният, тук автобуси втора ръка са водещите.

Е как всички талиги минали по едни релси последната на последния вагон решила да мине по други?

Последно товарен с говеда ли е влака делайлирал или бързият влак? По Нова ТВ съобщиха товарен влак с 156 души ....това хора ли са или душите на животни! Мисирката си е мисирка ,правилно отбеляза великият вожд Бойко!

Е ДЕРАЙЛИРАЛРА ОТ ЕВРО-КОЛОВОЗА, ОЩЕ ПРЕЗ 2015 Г ...СЕЩА ЩЯЛА ДА ПРАВИ ПРИКАЧВАНЕ КЪМ АЗИТСКИЯТ ЛОКОМОТИВ .....БИЛ "ОСВОБОДИТЕЛЕН" !

В клуба на богатите влаковете са от друго измерение. Нашите вагони са близнаци на онези в дълбоките индийски провинции.

така е щото сме в ес...най прогресивната организация....качете се в сръбски влак и ще видите за кво става въпрос...да не говорим за болниците им..все едно в аптека влизаш..щото като нас не са толкоз прогресивни...

Същите вагони отпреди 30 години Няма вагон ресторант Смърди и скърца Преди поне се пушеше

Нов локомотив (нерегистриран), Приятел, в Швейцария вървят композиции по над 70-80г. Поддръжка му е майката, но май... в БДЖ нещо куца... Честита Коледа на Всички!

Герпав ремонт, вече 2 години

С влак пътуват само изпаднали бедняци и плебеи!

Плебей - а като ви спрат трошката от движение сигурно вадите перката забивате си я там дето слънце не грее и летите. По-добре направете услуга на всички и си дръжте себичното мнение за себе си

Като ти надигнат полата зад храстите, пак тези плебеи и бедняци, ще се сетиш от къде си се пръкнала, нещастна тъпа гнида... Аман от кухи лейки, които "превзеха" големите градове, идвайки от небитието, и си въобразяват, че са хванали Господ за шлифера... А след няколко години постоянна употреба на секс услугите им, колкото и да са вдигнали нивото с финанси от древната професия, Айде пак, обратно на село, обратно в небитието...

БДЖ с нова промоция - повече минути за същите пари.

Ами влязохме във войната срещу Русия сега ще берем "плодовете"...

Това пък е тъпо на куб.

Споко! ще ги оправим железниците, ей сегичка влизаме в клуба на богатите и всичко ще оправят, и нас ще ни оправят.

Ние в клуба отдавна сме влезли, ние сме обслужващия персонал. Язък за България капачки, а за Украйна милиони. Така ще е всичко влакове, АЕЦ, пътища. Ако не беше тъжно, щеше да е смешно. Бог да пази България!

саботажи.... Амоняка в Сърбия, други 2-3 повреди, едновременно... Явно российските "братушки" са започнали да взривяват и саботират всичко българско. И да гласувате пак за Копейкин и Корнелия...

Ти верно ли.Някой ни мисли за фактор та и саботажи.Мания за величие,параноя,лошо

: военната помощ се закарва по железниците до летищата и оттам със амер.самолети... Явно шпионажа им е разбрал и искат да стопират логистиката през празничните дни. Определено на руските орки им е напечено, че да атакуват в БГ, но Мимито не може да мисли ... Това е труден процес за много народ в БГ!

И двата случая са дело на саботажна група български граждани русофили. Клошари в София разказват че при едцидента се чул взрив след което силен трясък. Часове по късно клошарите изчезват а техни авери твърдят че са качени в служебни автомобили.

и бедежето ни е като държавата дето клечи в европата

Не наказвайте политиците да пътуват с влак а ги настанете за 6 месеца през зимата в селата в северозападна България с минимална пенсия

всички в паралентата, правителсвтото и президенсвто трябва да пътуват поне 3 пъти месечно с влак и междуградски автодуси в Северозпада! там автобусите са много убави и немат дъно и се вижда пътя и влиза и прах и кал. много е секси! като в мъд-деи сме!

Преди две години нали наляха едни милиони в БДЖ но дойде икономическият зам премиер краднела и ги пренасочи ! Добре поне , че с авансовите успяха да закупят някой и друг вагон и локомотив.

Наистина депутати и министри, даже и Радев трябва да започнат да пътуват с влак, за да се ориентират в обстановката. Трябва народа да ги зад лжи за това. И най-вече да вземат пример от зеленски, от северно-корейския лидер.....

А фатмака фармасонин ще ни пазарува самолети на чертеж за милиарди, докато раята се кандилка в 50г влакове, които всеки месец се самозапалват и излитат от релсите?

Понеже има мнооого сняг, мнооооого е студено И релсите..... затова

Ами дедо Еконтий спря !!!! производството на вагони в Севлиево, защо щеше да внася много изгодно полу нови рециклирани, от ЕС. И сега няма нито вагони, нито работници .. А Дедо си прави плаж в Андалусия. Докато не зафължите депутатите поне 10 пъти в годината да пътуват до избирателните си места с влак, няма да се оправи положението.

Ама какво очакваме... коледа е!... Машинистите по стар народен обичай 3 дни ядат, пт и се веселят! Той влака сам си върви по релсите!... Поне известно време ;)))))

Държавата дерайлира за последната 1 година