Коментари - Барометър: 30,9% ще гласуват за ГЕРБ, 27,2% -за БСП | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

При цялото ми уважение към "Барометър", но всички по-добре запознати знаят, че те са партийна социологическа агенция на ВМРО, поради което винаги завишават резултата на псевдовоеводите. При ниска избирателна активност Джамбазки може да влезе, но чак ДВАМА евродепутати е абсурд! Малко са попрекалили с пропагандата:)

Най правилния избор е ГЕРБ.......

Наздраве за победата на ГЕРБ, СДС, БЗНС, Гергьовден и ВМРО

Тези, които ще гласуват за герб, гласуват за обичния си Бойко, не за техните евродепутати. Ако се вгледат в листата, ще се откажат. Много са слаби.

Вие сте милиони натикани от ГЕРП в крайна мизерия. Идете и гласувайте всички срещу ГЕРП! Ако пенсионерите не ударят жестоко ГЕРП значи заслужават да мрат с мизерните пенсии, подхвърлени от ГЕРП. Гласувайте за тези, които обещават да преизчислят пенсиите ви! Излезте от скотското битие, бъдете хора - разумни, знаещи. Въздайте справедливост на палачите ви! Сега!

Ако ГЕРБ спечели без фалшификации, значи няма по-прост народ от българския. Защото ГЕРБ са най-прости , най-крадливи , най-некадърни и най-нагли от всички партии , управлявали през прехода.

Тези Барометър се появяват само Преди Избори и подкрепят тези които Плащат Най-много. В последните 10 години и в Следващите 10 това ще са ГЕРБ. Просто защото ГЕРБ.. Откраднаха Повече от Всички Преди тях! Шампиони.. и си отиват.

Ама насила да ме карат след апартаментите няма да се гласувам за Герб. И кръговото във Варна още повече.Преди месец си заплюх БСП заради ,как е подредена листата- водача е Елена!

На президентските избори тези бяха прогнозирали по-висок резултат на Каракачанов отколкото на Радев.

Баце владее добре номерата от селски вечеринки, като това със социологическите проучвания. Обаче като всеки рептил, няма чувство за мярка и върти едни и същи номера, които като всяка дъвка, която дъвчиш дълго време, се износват. А няма нищо по-неприятно от износена дъвка. Всъщност нови дъвки са десетките оставки на заподозрени в корупция негови висши велможи, но тези другите дъвки, Баце ги лепи отдолу на борда на масата, за да не се виждат! Уж че тези дъвки били други, много морални дъвки! Морални, морални, а ги залепва под стола. Между другото се опита да пробута и една друга износена дъвка - че някой си щял да прави Костинбродска афера пак. Сякаш предната не беше тяхно дело! Но едва ли някой разумен човек го взема вече на сериозно.

Защо ББ ходи из страната и наивниците мислят, че ще гласуват за него - великия строител? Всъщност точно тяхната листа е най-слаба - две жени с чужди фамилии, които нищо не са направили досега и провален бивш политик от сдс. Те ли ще ни представят в ЕП?

Ще гласуват , повярвай ми. Перспективата с Курни просто е отвратителна. Впрочем ще се убедиш много скоро, след 2 дни.

Само идиот, когото са наели за пиколо на личния асансьор на Цветанов може да пише такива глупости !!

След последните избори за президент, никога не вярвам на социологически изследвания пуснати непосредствено преди изборите.

Обиждате българина. След всички тия издънки на ГЕРБ, след толкова много корупция и злоупотреби, да твърдите, че нищо няма да им се случи е все едно да твърдите, че българинът е тъп и ограничен и тия неща не му влияят. Обиждате хората!

при така разгърнала възможностите си "алтернатива", нищо чудно от ГЕРБ да спечелят. Аз не чух едно смислено нещо от БСП по време на цялата им кампания. Само с мазане с л..на не става. Трябва и акъл.

Затова пък от ГЕРБ слушаме смислени неща от сутрин до вечер, от магистрала на магистрала, от кръстовище на кръстовище, от телевизия на телевизия.

Ако наистина се случи АЗ напускам българия, с малка буква.

Връщаш се в русия?

Ако статуквото което е сега ви харесва,а то е добре известно на всеки нормален човек,и искате трийсе годишната агония да продължава,гласувате за някоя от така наречените "партии" или изобщо не гласувате.Ако това статукво не ви устройва ИЗБИРАТЕ квадратчето "не подкрепям никого".Освен ако не разбирате разликата между "гласувам" и "избирам."Съвсем просто е.

Винаги съм се чудил, как изчисляват тези проценти социолозите, при положение, че избирателните списъци не са актуални ??

Аз ще гласувам за някой, който да ни изкара от ЕС и да ни присъедини към Тексас. :D

Предстои епичен сблъсък - л.йнометите срещу стреснатите калинки. С подкрепа от маалата и "бизнеса" и за двете страни. А БСП направо се прецакаха сами с глупавата си кампания.

Егати купената статия - кой я поръча Цветанов молитвената закуска или Боко тиквата по известен като агент Буда ?

По напред писах, че утре ще се появят обратни соц сондажи. Сбърках гледам галъб вече действа и дават обратни проучвания. Неам способностите на пророк...подцених бсп...действат на мига, мобилизацията е пълна и от двете страни на барикадата...стрелят с халосни патрони, пушилката е голяма, яка пара се харчи, социолозите потриват ръце доволно.

Опровергай социологията , спаси си Родината.

само дето твоята родина е русия!

Пидалче , толкова ли можеш в глупостта си ?

кви ги търсиш тук?Чемодан, вокзал, Масква. Остави България на тези които я обичат. Анадънму?

Това е чисто платена статия с предизборна цел . Статистиката стана стъкмистика,а това е метод на влияние на избираните върху избиращите ги. Нищо НОВО под слънцето в тази България... Хората тук продължават да не гласуват, защото според тях "НЯМА за КОГО", но на практика това се оказва Голям Грешка. Така се дава по-голяма възможност за решаващо влияние на "купеният вот". Тези, които купуват гласове и тези които си продават гласовете разчитат ТОЧНО на ТОВА и така печели този, който успее да направитова по верният начин. А какво става в крайна сметка.???? След изборите става така, че тези, които купуват гласове с помощта на "купени" и "реални" гласове от "симпатизанти ПЕЧЕЛЯТ изборите на кантар... Положението в държавицата си остава същото , защото статуквото не се и не иска да се промени....и "Илия си е пак в тия".... ТАКА ПРОМЕНИ НЕ СЕ ПРАВЯТ ДАМИ И ГОСПОДА БЪЛГАРИ!!!!!!!!!! А нали ТОЧНО това искате.... ДА или НЕ ..решете сами...! Аз лично мисля , че оправданието "Няма да гласувам, защото НЯМА за кого" е чиста безотговорност. В живота Няма идеални неща....Той НЕ винаги е честен или справедлив..... Аз бих изразил мнение- ГЛАСУВАЙТЕ ! Гласувайте ОБЕЗАТЕЛНО, ГЛАСУВАЙТЕ!!! Ще кажете пак "Не харесвам" НИКОГО...Добре.... НО, все някой от кандидатите, все пак е най-близо до вашите виждания, НАЛИ? НЕ говоря за идеално съвпадение, говоря за "някаква степен" на покритие.... Ето това трябва да осъзнаем и само така можем да променимбъдещето си и това на тези след нас...а не само да ги обвиняваме , че гледат към Терминал 2. ЗА БОГА, БЪЛГАРИ - ГЛАСУВАЙТЕ !!!!!!!!!!!!!!

Споко дрОгаре! Ще дойде пак нашето време! Не унивайте от временни десетгодишни неуспехи. Великия тавариш Путин скоро ще дойде на върха на щиковете и както едно време, властта пак ще бъде наша, социалистическа! И тогава, и тогавааа, дупе да им е яко на гербери, джендъри, демократи и вся асталная несоциалистическая сволач! Ще възстановим лагерите в Белене, в Ловеч, в Скравена, ще вдигнем пак кльоновете по границите и ще върнем граничарската отпуска за убит беглец от светлия социалистически строй! После е само една крачка до светлия комунизъм! Дерзайте дрОгаре! Пабеда будет наша!

За такива като теб само Белене!

И последните манипулационни сили на греб са пуснати в действие. Явно много им е важно да не загубят. Е , със сигурност- ще , то няма как толкова да си се надървил, че няма и да не хапнеш дървото.

Ееее, Посерко… Посерко… нямате край!!!

Kalin

Absurd

пишеш ли молбичката?

Ясно, бат Боко е дигнал миизата!

Цветанов обяви изборните резултати на 23 май, за изборите проведени на 26 май. Честито!!!!

Значи скоро...утре или в събота ще се появят други...противоположни, но неверни виждали сме вече подобни неща.

Пиша тук от доста време и всички знаят симпатиите ми към ГЕРБ. Според мен тия избори бяха много лесни за спечелване от БСП. Има грешки от страна на ГЕРБ а и управлението винаги води до ерозия на доверие. Малко се искаше от БСП. Искаше се да подреди една качествена листа с млади хора, хора неопетнени с офшорки и компромати. И щяха да спечелят не с 1 или 2 процента а с много. Защо Курнелия наложи в листата хора като Елена Офшорска дето на две магарета сламата не могат да пределят не е ясно. Според мен те сами се закопаха а сега друг им е виновен

атака днес не вярвам. Второ Елена си е баш на мястото. Трето....да си говорим на 26.05.вечерта. Всичко в момента е пунта Мара.

Докато вашия цвъки брои никой не може да спечели избори в България.. За това и вашия ментор не го махна точно от там ама иначе му е ''много ядосан'' че и моли хората да гласуват за гербавите и да простят на цвъки и сие кражбите което си 100 лицемерие и унижение към такива дето ще пуснат глас за тях

На вас, социалистите всичко ви пречи, изборите, избирателите и като котките никога не падате по гърб. Иначе сте мазохисти, поемате я изборната загуба не два, ами четири ката.

Хайде юруш ма пазара:)))) че на всеки час се вдигат''тарифите'' на гербавите за сетен път да ни докажат защо сме на 111 място по ''свобода'' на цоциолозите и медиите..

от нас зависи. Искам да им видя физиономиите на 26.05...вечерта.

И как ще ги опровергаете, ще ударите с голо дуупе по мъъдете изборния резултат?

Много точно. Социалиста е готов на всичко.

не става само с компромати и копейки!

Други - 17.7%. Господа, това си е още една две партии в ЕП! Време ни е за Възраждане, номер 27.

И ти ли бруте. Разгонихте фамилията на горките комуноиди.

Няма никакъв смисъл от цялата тази шумотевица около тези избори за евро парламент , нормалният български гражданин няма да усети нищо , който и да влезе от партиите , държава ти ни е много малка и не е фактор в Евро парламента , както се видя дори и тези сегашните депутати в евро парламента , не гласуваха - липсваха при гласуването за пакета Макрон , който все пак беше решаващ за един успешен и работещ бранш - транспорта .

Но ще усетиш когато комуноидите почнат да люлеят страната за да бутнат правителствот, щото са надушили, че имат шанс да захапят кокъла...

Учудвам се на изостаналоста на българите. В 21 век толкова хора да гласуват за комунисти и социалисти. Нищо чудно че България е най-бедната държава в ЕС.

И за кого да гласуват, за Кънев че да направи Орхан Исмаилов министър на отбраната.

Велизар Евчев какво счита че ни се случва днес...Афера.

Велизар Енчев отдавна е на боклука.

кой са тия другите ? Те от кой са зависими, следкато не са към независимите ?

Както виждате 23% потъват. Важно е ДПС да спечели, нали алчни за власт българи, които лесно се съгласявате на всичко, щом ви обещаят осигурено лично бъдеще? Ами не се кандидатирайте като виждате игрите до какво водят. Бъдете патриоти, гласувайте за други партии със сходни идеи. Пуст нарцисизъм и егоизъм!

Комундетата как само цъкат минуси, изпаднали в предсмъртна политическа агония и опитвайки се да изплуват държейки Баце за шлифера.

Цоц-агенциите залебиха яко.

Ами така е когато Боеко се разкае българина вижда цъка с език и прощава. Боеко си посипа главата с пепел и продължава напред. А вие прости народе два метра под земята....

Щях да гласувам за една от малките партии,нос тия манипулации направо ще гласувам за бсп.

боли ма фара за кой ще гласуваш!!! Комунягите сте аут!!!! Чао!!!

Майкоооооор, че ги срутим комунягите. Язък дето се напъваха двете каки. Ха ха. Чао комуняги. Айде пак на есен ще ви опухаме като брашнян чувал.

От проблемите на ГЕРБ ние само печелим, или ще работят или метем.

Всички на хранилка при ГЕРБ ... :)

още ли играят голф?!