Милиардер-измамник не може да бъде съден

Американски федерален съд реши, че финансистът Алън Станфорд, обвинен в създаването на пирамидална структура на стойност 8 млрд. долара, не може да бъде съден поради здравословни проблеми.

Обратно в новината

Коментари - Милиардер-измамник не може да бъде съден | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Я по добре си проверете пак новината! Това е американски съд, а не български!. Ако е виновен, ще си лежи и 1000 години!... Не знам как е там, ама Мадоф го осъдиха на 150 г, а Мургина - само на 4, а и това не е сигурно!... Кога ще конфискуват имотите?! Аз пък си мисля нещо друго. Ако този човек, който има някакви психо-проблеми, е успял да излъже хора за милиарди долари, колко ли са психо тези, които са му поверили парите си?!... Май има поле за размисъл, а? По принципа Не е луд, който яде баницата, а който му я дава!. Мислех, че само в България го има това!... Явно парите говорят по-силно от съвестта на съдията! В България това го има от голямата промяна насам!... Така че точно оттам ни е дошло, а не е наша измислица!... Преди не е минавало. За два стека (не мастърбокса!) цигари в затвора се лежеше!... А това с номенклатурата е още по-старо, поговорката за бога и бика е от римско време, а и тогава е била вече стара: Което е позволено на Юпитер, не е позволено на бика!. А колко красиво само е казано пристъпи на силно душевно вълнение, свързани с голямата му зависимост от лечение за намаляване на чувството на тревожност", вместо простичкото ПОРАДИ ПРЕДПИСАНИТЕ МУ НАРКОТИЦИ!

Я по добре си проверете пак новината. Това е американски съд, не български. Ако си е виновен, ще си лежи и 1000 години.

Незнам как е там ама Мадоф го осъдиха на 150 г,а Мургина на само 4 и това не е сигурно.Кога ще и конфискуват имотите?

Аз пък си мисля нещо друго:))) Ако този човек, който има някакви психо-проблеми е успял да излъже хора за милиарди долари, колко ли са психо тези, които са му поверили парите си?!...МАй има поле за размисъл,а? По принципа-не е луд, който яде баницата, а който му я дава! Лек ден ви желая:)

А зъбните му редици не се ли нуждаят от лечение?

Мислех, че само в България го има това. Явно парите говорят по-силно от съвестта на съдията.

В България, драги ми Че, това го има откъм 'промяната' насам. Така че, точно оттам ни е дошло, а не е наша измислица. Преди не е минавало. За два стека (не мастърбокса) цигари в затвора се лежеше - познавах човека.

Хубаво си ги знаел нещата, а знаеш ли ако дядо му на същия е бил партизанин дали нямаше някой друг да лежи вместо него?

Колко красиво само е казано "пристъпи на силно душевно вълнение, свързани с голямата му зависимост от лечение за намаляване на чувството на тревожност" вместо простичкото ПОРАДИ ПРЕДПИСАНИТЕ МУ НАРКОТИЦИ.

Ай, пак криза. Мамка му .............

Тоя знак дето го прави с пръст не изглежда като на силно закъсал психически човек. По-скоро значи "спокойно, преструвам се".

Адвокатите са най-голямата измет на света !

Точно така!

И докторите, и докторите

..съдияяяяя-та, съдияяяя-та, съдията ..... ...