Барета, застраховател, съветник в ДАНС: Кой е Алексей Петров?

61-годишният Алексей Петров бе подсъдим и оправдан по делото "Октопод" и бе експерт по корпоративна сигурност и антитероризъм

Обратно в новината

Коментари - Барета, застраховател, съветник в ДАНС: Кой е Алексей Петров? | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ПРЕСТАНЕТЕ ДА НИ ЗАНИМАВАТЕ СЪС СМЪРТА НА ЕДИН НЕГОДНИК ,,,,,,,

Държавна Сигурност. Ама явно не особенно значим в йерархията защото го гътнаха. Просто бушонче.

да е жив и здрав

Се е тая кой е бил. Сега е минало...

24 часа по-късно: - не знаем къде е убийството. - не знаем колко стрелци е имало. - не знаем какво оръжие и калибър. - не знаем дори коя е ранената жена. - не знаем защо трима охранители са невредими. Меко казано странно е това - и не е непременно конспирация, просто аматьорщина от страна на МВР.

А нямаше ли нещо в Лев-Инс, а по Витошка? Много фризирана тая статийка!

В България няма правосъдие. То е просмукано от мутренско, това на ДС, политическо влияние и корупция, щом може да осъди подстрикател и организатор на убийство на 15 години затвор, безхда разкрие мотивите и истинския поръчител. Щом от 25 години, намалява присъдата на 10, а след това го пуска предсрочно занимавайки 8фгодини от присъдата. Убитият е създаден от все още живата ДС.

Да се чете от 15, не от 25 години

Типичен пример на срастване на мафията с държавата. Сикаджия съветник на ДАНС.

Според МВР и прокуратурата групата, към която принадлежи и Алексей Петров, се занимавала с изнудвания, силово събиране на дългове и рекет?!

му прическата за погребението, бе. С това бретонче прилича на пълен цървул!

Дива мутра, боклук и кръвопиец!

Таслкива са всички от мракобесната ДС, създадена от БКП/БСП, сивия генерал и останалите боклуци.

И много важна добавка - овластен.

Щом жената е видяла кой ги е застрелял, охраната не е ли видяла същото?

Доц. Д-р. Тракторов вече не е сред живите. И както се казва за мъртвите или добро или нищо. Но...все пак нека да кажем нещичко. Завършил е средното милиционерско училище. А сега бил голям специалист по киберсигурност. Ако е така, аз предлагам да бъдат закрити всички компютърни специалности в СУ и ТУ. Щото, след като един милиционер може да стане водещ специалист по киберсигурност просто от всички тия спецоалности във ВУЗ няма нужда От средното милиционерско училище става барета. С научна дейност в този период не се е занимавал. И изведнаж, зам. Шеф на ДАНС. После доктор, после доцент. Милиционер, преподавател в УНСС. Ебах ти образованието. Каквото е търсил туй е и намерил. Както се казва, веднаж стомна за вода, два пъти стомна, третия път се чупи. Е, днес му е бил третия път.

Украинска следа. Правете си изводите кой стои зад това. Менторите на Зеления.

В прекрасно кътче е роден! Какви гледки и каква природа има в Тетевенския Балкан !!! Не знаех, че е бил и кандидат-президент чиляка ... , но ако бе мирно седяло, не би чудо видяло!

Крайно време беше ...

Най обикновен мафиот е бил за мен. Облечн в бели якички.

Ами, то по физономията му си личи - примат ...

Точно неговата физиономия е много далеч от приматска. Преподавател в университет не се става с една прочетена книга. Дори университетът да е нашенски.

Би е възпрепятствал интернационални престъпни трафици, или е знаел нещо и е проговорим. Ако си престъпник, няма да те очистят

Статията не се казва защо този украинец е искал да го убие, събитията са от 2015,какво общо има украинец с бивш служител на Данс

Обикновено за физически изяършители се наемат хора от бившия СССР. По гладни са, т.е. задоволяват се с по-малко и са по-незскрупулни защото животът в бившия СССР няма никаква стойност.

Се опитват да те ликвидират и а не знаеш кой е и защо е ужасно

Кой, може и да не знае, но ЗАЩО със сигурност е знаел!

Преподавател е бил тоя бе?! Мутра ореподавател хахаха

Превъртат по БНТ 1 "под прикритие". Една частица от подземния свят.

Вижте кои ще отидат на погребението му.

Беше шеф на ДАНС и викаше сега като връщам лентата се сещам как викаше водещи фигури от криминалните среди да пият кафе в ДАНС.После полежа известно време в затвора.Не се знае последно бранник на държавата ли беше или криминален субект.

Не може да изхарчи сега заграбеното. Блокаж.

Чета статията и не мога да разбера да се радваме ли или да тъжим, че са го гръмнали тоя?

Аз го помня като преподавател по национална сигурност в УНСС т.е като човек от академичните среди а също и мисля беше зам шеф на ДАНС.

Филантроп, изследовател, дарител и закрилник на бердните!!!

Украйнците НЕ прощават . Първия път не успяха сега са точни.

"На зла кучка - зъл прът"

Хубава работа, да ходят да убиват в Украйна, не при нас

Така го обявиха по Нова. Бизнесмен. После обявиха, че спътницата му викала за помощ , ранена. После. Оживяла, ама тежко ранена После, жената починала. И още по-:после обявиха, че е жива!? Алооо, стига лъжи!

Щом в продължение на 20 години се опитват да те очистят, бая трябва да си сгазил лука.

- е заемала високи държавни постове? - не е допълнително разследвана, въпреки оправдателната присъда? - не са разследвани контактите ѝ, особено с настоящи и бивши държавни лица? Цв. Цв. време е да каже

Защото БСП си пази своите хора.

от ДС , но преди години до 1989г. бяха законни, грижеха се за безпрепятствено преминаване през България на наркотици и оръжие!

Утрепаха един толкова добър, умен ,работлив и човеколюбив спортист и приятел! Като чета статията и си казвам, защо не го пазихме, да беше станал я президент, я премиер!?

Пазили са го - трима....

Рашист беше. От поставените от ДС/ruZZia "бизнесмени". Прогнилата кочината се разпада и такива разчиствания са сред последствията. Забелязвате ли как свинският принц на Републиката, соПола от Дръндар и Баце - все рашистки мекерета, рязко се афишираха като отявлени евроатлантици, че и Конституцията са навити да редактират? Знаят че матушката им е бита карта, и щат не щат - бъдещето на България е в ЕС и НАТО, но вече по евроатлантически правила, а не азиатски. Чак и бай Ердо се усети и заговори за членство на Турция в ЕС. Ще има още разчистване.

Ако ЕС и НАТО така разчистват, по-добре да бягаме.

Пък, все Русия ти е виновна, нали искахме демокрация, ето ни демокрация.

Ако следователите и прокуратурата имат сили и способност да разберат ,кой иска от политиците и има полза да се затвори устата на Алексей Петров ще стигнат до поръчителя .Евроатлантическите партньорски спец служби също трябва да помогнат на България за да се разкрият поръчителя и изпълнителя.

Тежко Руско наследство

Връщаме се в мутренските времена.... глупости...това в системата капитализъм е ежедневие,нещо нормално...въобще не се учудвайте...В Америка и Англия всеки ден има убийства

Пишеш от Англия, имаш 10 фейк паспорта, но не искаш в Русия

Правят организираната престъпност, въоръжени са и с гранати, тежка работа

А дали тройната коалиция не е замесена в това политическо убийство....защото Алексей Петров знае много неща за тях....особенно за мутрите в тази коалиция!

Не е невъзможно, но човек навлязъл в тези среди е ясно, че това рано или късно ще се случи

В спомената фирма "Будоинвест" били Борисов, Алексей Петров и Румен Николов Пашата (от основателите на СИК). Когато са заедно с Борисов охранители на милиардерката Бориславова (Бойко и неин любовник и после обслужил като кмет плащанията да са през нейната банка), са взривили джипа на Бориславова с нея вътре, но оцелява. За това обвиняват Алексей Петров, че на него дала ключовете за джипа да го премести, но той отрича да има общо с взрива. Но омразата им е и на лична основа.

Можеше да бъде и академик, вижте премиера, в БГ всичко е възможно....вижте колко народ ще се изсипе на погребението, всички с черни очила и много крадени пари по офшорките....и това ако е държава....фарс!

Много шум вдигат! Смятам, че човешкия живот е безценен, независомо дали си известен или обикновен човек! А за тези с тъмните очила е ясно, нищо чудно м/ у тях и да е самият убиец!

Ех, Жаки, де да смятаха е те така.......ама не смятат. Затова България е пре.бана отвсякъде, с всички нас. Бездействащи идеалисти са също толкова вредни, колкото и откровените престъпници.

Да не е бил в "Миротворец"?

петров беше преди всичко и най-вече служител на Москва. Може би тая линия е станал ненужен напоследък.

Достоен. Да почива в мир!

"Будаинвест" ООД!!!!! Съдружници - Румен Пашата и...... и Боко Тиквата- Буда.....

Затова ли по времето на правителството на Бойко Борисов е арестуван, а после пуснат от съдебната система, чиито далавери лъснаха в кабинета на Румен Радев преди да ви изведе от обора директно на площада с един вдигнат юмрук.

чети, бъди любознателен съединител!!!

боцата го арестува, колкото да покаже че се "бори" с руските служители.

Кой е? Бил е мутра./ от днес/.

И нито дума за Борисов. където се скарват покрай взривен джип, където оцелява милиардерката Бориславова, на която са били охранители, а Борисов и любовник. Познавал и бащата на Кирил Петков.

КОЙ БЕШЕ...

Можеша да сте по-кратки с биографията на това мутре. Като ви чете човек, ще си помисли , че става въпрос за гений, постгнал грандиозни успехи в икономиката, бизнеса, спорта, политиката. А можеше просто да напишете: Старшина по образование, натрупал пари с рекет, впоследствие си купил диплома за икономист, докторат и т.н.т. Тая чорба я кусаме 30 години- всички чалгаджийки психоложки и всички мутрета икономисти. Самоковеца също беше "завършил" икономика без да знае къде е Икономическия

как да им се довериш, като познавам колко майки разплака този, а тук мале, мале......биография му написали. После страдат от раздвоение на личността,...не знаят кои са. И не е само той. Пълно е с такива като него ЛИЧНОСТИ в управлението НИ.

ама лично ли ги познаваш тия майки? Я дай пример, че да не излезе, че си тъп лаладжия...

Кратки, приятелю, Ти колко лекции пред студенти си водил? Колко хора около тебе са водили лекции на студенти? Не смяташ ли, че някакви качества и умения, да не говорим за знания, се изискват, за да работиш такава работа? Вярно е, че е със звание старшина от милиционерското /по време на курса и завършването/ училище в Пазарджик, ама ти с начално образование ли се изтъкваш, въпреки че след това си завършил и основно, надявам се и следващи степени? Пък дано и лекции на студенти да водиш и те да са ти благодарни!

Биографията му можеше да е едно изречение: "Алексей Петров беше видна мутра, много деен през 90-те, когато беше върхът на мутренската престъпност."

Барета, застраховател, съветник в ДАНС: Кой е Алексей Петров? Дете на прехода и службите. С ББ са като 2 капки боза. https://t.ly/nLXlO

п.п. Другите двама на снимката, за онези под 30 години, са бай миле и маджо. Който иска да разбере повече - да си търси сам кои са и какви са ги дъвкали през годините.

Виждате ли как могат да ви манипулират дами и господа. Аз го направих и за някакви си 10 мин обрах одобрението!????? Не бъдете толкова лековерни! Снимката е фейк на служителите на галя от посолството - глутницата жълтопаветни джендъри и човекомразци. https://t.ly/AxQQJ "Българските консуматори на грантове от Америка за България очевидно са в тотален хормонален дисбаланс по време на пролетните климатични колебания. Ударното ядро журналисти на Иво Прокопиев продължават да пускат фейк новини, като една от най-разпространените е тази снимка. Ясно се вижда, че колажът е зле направен, а с подобни несръчни опити няма как да се печели политическо влияние. Социолозите вече смятат, че „Демократична България“ е на ръба на пропастта и на следващите парламентарни избори ще се бори да премине 4-процентната бариера за влизане в парламента. Няма как да е иначе, защото полетът на мисълта при определящите се незнайно защо като десни нашенски неолиберали не е особено висок. От няколко години сектата разпространява фалшивата снимка, а едни от първите, които я продуцираха бяха Полина Паунова и Найо Тицин." Ето кого трябва да въдворяваме на Белене! И систематично да ги извеждаме от обществото ни! https://t.ly/AxQQJ

линка не се отваря

Гого, ето друг. Копирал съм текста, вътре е и снимката. Можеше да потърсиш с произволна част от текста в кавичките... https://tinyurl.com/2jaysb6c

Много шум вдигат! Смятам, че човешкия живот е безценен, независомо дали си известен или обикновен човек! А за тези с тъмните очила е ясно, нищо чудно м/ у тях и да е самият убиец!

Поредния от ъндърграунда в България

Боли ме фара за поредната убита мутра..