"Бърд" обявиха, че осветляват опорки на ПП, Искрен Митев ги обвини във внушения

Q&A заради скандала с имотните сделки на Асен Василев и Даниел Лорер, избора на Десислава Атанасова за член на КС и предстоящия избор на Атанас Атанасов за председател на НС

Обратно в новината

Коментари - "Бърд" обявиха, че осветляват опорки на ПП, Искрен Митев ги обвини във внушения | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Не,че е много важно, но до момента липсват едни данни за първоначалната промяна на право на собственост върху този имот........ обикновено сегашните коментари касаят врътки извъртяни за да се промени онзи принцип от Римското право- Никой не може да прехвърли повече права на другиго, отколкото самият той притежава...... Така ,че ключа от бараката е другаде и тарикатчетата в далаверата да не се правят на много отворени- ако има държава и право ще се извърши обективна проверка от ниво " нула" на имота!

Голям залък да не хапвам, голяма дума да не казвам, но тези очевидни жулики ще се прегръщат и цалуват с останалите ортаци от герб и групата на пеевски, ако трява и жените ще си разменят, но няма да допуснат предсрочни парламентарни избори,защото не само ще паднат под чертата, но ще трябва някои от тях да си наемат истински адвокати / а не като д. атанасова/ които да ги защитават ,защото са вътре с двата крака.Защо ли? Има един състав от НК в който се посочва,че който осуети наказателно преследване срещу лице извършило престъпление....... и така нататък.Тия са вътре изцяло и предумишлено!

Ха видяхме ви харвардската школа - сертифицирани мошеници и убийци на бивши съпрузи...........

КРАВАРИТЕ ПРОИЗВЕЖДАТ БОКЛУЦИ И НИ ГИ ПРАЩАТ .

Какво да пращат на крави? Отпадък. Пак по- добре от софийски чукундур.

Едно време имаше един външен министър - Соломон Паси. Та тоя синковец си даваше интервютата в електронните медии като сам си беше написал предварително въпросите и отговорите. Задачата на съответната медия беше единствено да публикуват саморъчно изготвения текст. Така Пасито разбираше прозрачността на медиите и свободната журналистика.

В сегашно време има няколко политици, които дори могат да пишат. Говорят каквото им дойде на езика. Боко, Корнела, Дуган, Слави, Тошко...

ПОЗДРАВ ЗА БАРДАКА ГР ЯМБОЛ КВ ЗЛАТЕН РОГ БЛ1

шушу, мушу, къща разваля!

Кирчо се е скрил като харвардски шумкар

Боклуци, вън от България! Вие сте нейните унищожители, подлоги долни!

Паднаха под абсолютната нула....ОСТАВКА...

Тези си крадат яко,а за народа-европейските ценности .

абе неИСКРЕН Митев, кажи за оня със сбърканото име Сабрутеф, много напирал за шеф на БЕХ, щото бил енергетик и вътре в нещата, или като боко ги намирате по кръстовищата из страната или пък като дечо колев спонсора ви и сега ще му дадете милиард за зелен водород в старозагорско, за трепане сте всичките, не за затвора....

Не, не, камъни да чукат по цял ден и привечер коричка хляб и чаша вода. И така дълги години живот, да са живи и здрави.

И тези пидали щели да борят корупцията,та те са лицето и

Тези от ПП са изключително нагли лъжци и крадци. Видни представители на "Новото поколение" подлеци. Каква "ПРОМЯНА" от тези негодници може да се роди ???

Става ясно, че поддържат еднополовите бракове, издадоха се пак.

НЕ МИСЛЯ,ЧЕ СА НУЖНИ ВЪПРОСИ! КОЕ,НА КОЙ-НЕ Е ЯСНО! ТИЯ СА ИНСТАЛИРАНИ ПОДЛОГИ,ИЗМАМНИЦИ,СХЕМАДЖИИ,КРАДЦИ..НЯМАМЕ НУЖДА ОТ-ПОДРОБНОСТИ! ЕДИНСТВЕНИЯТ ВЪПРОС Е: КАК ТАКА-ИЗМАМНИК-РЕЦИДИВИСТ(ВТОРИ СЪДРУЖНИК ГО ОБВИНЯЕА,ИМА И СЪДЕБЕН ЗАПОР,ИЗВЪНСЪДЕБНО СПОРАЗУМЕНИЕ),СЪЗ ЗАПОРИРАНИ СМЕТКИ,ИЗТОЧЕНА ФИРМА,ОБЯВЕНА ВЪВ ФАЛИТ(УМИШЛЕН),МНИМА ПРОДАЖБА, ,ЗА-99-ЛВ…. Е-ФИНАНСОВ МИНИСТЪР,ДАДЕН Е ДОСТЪП НА-СЪДЕБНО ДОКАЗАН:ЛЪЖЕЦ,ИЗМАМНИК,ДО-ДЪРЖАВНАТА ХАЗНА(70-МИЛИАРДА ГОДИШНО)!

Постоянен = 30!

с 30 профила, нали? ;)

Престъпни предатели. Опорките са заемки от БСП. Вече са две партиите, които не са убедителни, та се налага да разпраща опорки.

Хахахах със сигурност са от БСП, а не от не-коалиционния им не-партньор Боко Тиквата с двете присъди за клевети! Гербопитеците сте доста жалко племе. Прости и ебани с 200 и очевидно ви харесва.

Само не се разбра платени ли са данъци върху печалбата при препродажбата или Спецове ще оправи нещата в НАП

Киро мазника се продаде на ББ и Пеевски , Киро и Асен са кучките на ББ и Пеевски ,единствено всички стоят мирно пред Посолството ,защото ББ и Пеевски искат да се отърват от Магнитски ,единият да излезе от списъка като награда за послушание ,а ББ да не влезе ,Киро мазника е поставен и слуша ,за да му се разреши да отчупи парче от Баницата.Тези хара продадоха държавата никой от основаването на България не си е позвлявал да продаде държавата така нагло ,смениха Гешев с шефа на 8те джуджета ,изпраха се ,превзеха прокоратурата ,съда ,службите със 20% народна подкрепа ,промениха конституцията ,Киро измамника не се брой ,той измами хората ,че ще чегърта ББ ,а после му стана кучката , илъга народа ,че е с прездента ,а после пристана па резаците ,Киро е олицетварение на национален предател !

Искрен Митев е за психиатрията, те мисирките го цитират. Егаси медиите

"Обвиненията са безпочвени, а Василев и Лорер споделиха позициите си в публичното пространство" И позициите им бяха именно това, безпочвени обвинение и толкоз. Нищо повече! В сутрешният блок на БТВ представител на ПП говореше по въпроса и как според него, след краткият "отговор" журналистите трябвало не само да спрат с говореното по темата, но ТЕ Самите да работят по установяването на дали обвиненията са безпочвени или не. Веднага след това журналиста на ефира възрази, че не им е работа да работят на база внушения с внушението че има какво Те самите да проверяват. И попита защо индивидите не можеха да дойдат в ефир и да представят доказателствата си? И юнака заяви, че не е необходимо хубавците да се явяват и да предоставят повече информация защото колкото повече информация се представи, толкова повече щяло да се ....... извади от контекст или нещо от този род. хаххаха

Цялата сбирщина от последните 35 години става само за храна на свинете

Кредото на управляващите е:"Всички заедно сме по-силни от народа." и "По-добре аморален, отколкото аполитичен."

Нагли, пошли и отвратителни...докога ще ги търпим тия изроди?

значи за цецка цачева и цв цветанов не може, а за Асен Василев и Лорер може? Кире, изхвърли ги тези мошенци от Промяната, защото ще останеш без гласоподаватели!

комунягите умират от злоба че им свърши 45 годишната лапачка и за това пускат какви ли не измислени компромати срещу ръководителите на държавата

Абе щом Искрен Митев е отрекъл, значи не е истина, а БЪРД лъжат... БЪРД казват истината само като пишат за Бойко, иначе лъжат.

Политическа Партия Педали на Промяната, съкратено ПП е вредна за държавата

"Интелигентни трафик системи" е избрана за доставчик на услуги за електронно таксуване на пътни такси ПО ВРЕМЕТОна кабинета НА ГЕРБ с комисионна от 7%, която групата на ПП-ДБ вече за втори път предложи да се намали на 3%." Чегъртащите СЕ ПРЕГЪРНАХА с Чегъртания и ИЗПИРАТ ПЕШКИРА Му.

Лицето Искрен Митев страда от тежка форма на кретенизъм! Затова не е чудно, че като един Матросов се хвърля върху картечницата, за да спаси своите вождове! ПП от Продължаваме Промяната много бързо се трансформира на СДС - Стани Да Седна! Всъщност промяната е, че на държавната ясла се подредиха цяла група паразити, които са особено некомпетентни, при това!

и говори,сглобката ,която създадоха пп-дб-герб-дпс е на корупционно-властова основа.Парите и властта са ги обединяват и държат заедно. Тепърва ще научаваме за нови и нови измами и зависимости.На другите вече ги знаем от години ,а ще и продължават.

Искрен Митев: "1) Тази информация НЕ е "изтекла". Тя е част от комуникационно съобщение изпратено до цялата общност - всички членове ..." на БСП, пардон ПП, по повод избора на Пеевски за шеф на ДАНС, пардон, избора на Асанка Спецова и Спецов !

Американското посолство се опитва с всички сили да закрие ППДБ. От САЩ се опитаха чрез ППДБ да съборят ГЕРБ, но се видя, че ППДБ са пълни некадърници и затова сега ги компрометират. Интересното е кой ще новият "евроатлантически проект" в България, който ще се опита да събори ГЕРБ. Най-вероятно ще разберем до 1-2 години. А дотогава "Възраждане" няма да има конкуренция и най-накрая българската държава ще бъде суверенна.

Сега кой е най-честният политик ? Асенчо , бащата на 4 щерки или еврейчето?

Само в празните кратуни на жълтопаветните, демокрацията е проба-грешка. Когато един човек е тъп - не страда той, даже и не разбира колко е прост. Страдат другите около него

Шило

Има ли учудени? Още с "оня" запис им лъсна истинското лице. Ама...Бунтарите от началото на 90-те остаряха, младите пръскат енергията си в социалните мрежи. И всичко е принизено до консуматорско мислене. Затова ще ги има такива, като Тиквата, Пеевски, простКиро, недо.бан Кокорчо, еврейските номера на Лорер.

Пак тиквата ви в устата. Ти не видя ли, че за 10 години при него се замогнахме. А, за 3 години при другите обедняхме отново

ти ли си?;)

Освен опорките, тръгнали реално още от Станишев и избора на Пеевски за шеф на ДАНС, ИМАМЕ ПРОМЯНА: "Измаменият американец Бретшнайдер е директор на офшорката на Асен Василев" :) https://bird.bg/bretschneider-vasilev-offshore/

Хахахахаха

Абе ,,протестъри, промяната,, Кво стана бе ??? Нали щяхте да чегъртате, а се омазахте и налапахте кокала якооо :))) Ега ти кочината !!!

тръгнаха от Станишев и неговият натиск за избор на Пеевски за шеф на ДАНС и последвалите протести "Излязоха "опорните точки" на Продължаваме промяната за скандалите #Винеткагейт, изборът на Десислава Атанасова за член на КС и предстоящият избор на Атанас Атанасов за председател на НС. Опорните точки, или "опорки" до членове на партията станаха популярни през 2013 г. когато БСП под това название разпространяваше вътрешни инструкции как да се оправдае изборът на Пеевски за председател на ДАНС и да се дискредитират гражданските протести." /Трибюн/

Който си е мислел, че "промяната" няма да бъде към по-лошо е бил пълен глупак! Братя, българи, вече няма време за "пробваме" - необходимо е да се мисли преди да се гласува или да се иде на площада.

И като ходихме по площадите 30 години и гласувахме ,,правилно,, какво стана ??? Кокала е сладък и действа като наркотик :)))

Ами, продължаваме. Не е вариант да не се гласува. Също не е вариант да се гласува за шизофреидни, но алчни идиоти като Харвардските измамници. Просто повечко мисъл преди да се налапа кукичката до дръжката на въдицата

К'ва смешна беше тая ДЕСА, дето гласува за против конститиионни промени и някакви дни по-късно ще кълне, че щяла да защитава Конституцията. Тя затова е издигната на Грамадански заплата и доживотна пенсийка после, за да защитава простотиите и престъпленията на рушителите на конституционната. Тя е работила в психиатрия и оттогава се е заразила.

Фокусирай се върху Кики Шизофренията и Асен Истината. За тях е статията

Вашата любима учителка , госпожа Бориславова ви е приготвила малко домашно за наизустяване! Знаем, че трудно помните и не разбирате почти нищо, но трябва да се постараете, защото ще се изпитваме и после ща се наказваме! Ще ви пуснем на бачо ви Киро да ви набие малките тъпи канченца!

Според мен, това не го е писала Лена - прекалено грамотно е за да е тя

Може само да им го е "свела" за изпълнение!

ПП-ДБ с дамгата Бойко Кенефов и любимеца на агент Тенто - Кики Петков: "Атанасова е кандидатура на ГЕРБ/СДС. Всеки застава с името си и носи отговорност за кандидатурите, които предлага, и така е честно спрямо обществото. Чрез кандидатура си, ние от ПП-ДБ, ясно дадохме да се разбере как си представяме да изглежда един член на КС. Ще следваме същия модел и при номинациите за ключовите регулатори - кандидатури с граждански профил, с биография в съответните области, с добра репутация, обществено отговорни и ангажирани лица."

За мен, в случая Чаталджа не цената, а лицата, които са замесени в сделката, са интересни. Между тези лица има преплетени икономически и политически интереси, като имота може да е подкуп. Трябва да се проверят изходящите парични потоци на замесените фирми и лица, както и условията на банковия кредит - как е обезпечен например и защо е отпуснат. Със сигурност ще се наложи и разкриване на банкова тайна.

Част от тези Опорни точки на Посолството на чуждата държава, вече ги чухме в различни програми почти Дословно. Като Папагали са Сглобените, учат си думичките и рецитират като първолаци. А Посолството не са много добри също,в съставянето.

ОПОРКИТЕ тръгнаха от Станишев и неговият натиск за избор на Пеевски за шеф на ДАНС и последвалите протести

Все по-жалки, все по-смешни, все по-тъжни. Криндж.

Дъра, бъра, дъра, бъра... Много глупости...

Май са пропуснали да споменат запора за 5 млн на Кокора