Обама: Русия подкрепя бунтовниците с оръжие, пари и войски

Барак Обама обмисля различни варианти за изолиране на Русия. Ангела Меркел призова Владимир Путин да повлияе на сепаратистите в Източна Украйна.

Обратно в новината

Коментари - Обама: Русия подкрепя бунтовниците с оръжие, пари и войски | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Това е напълно нормално и така трябва. Всеки един народ трябва да се подкрепя и да се държи единен - един за всички, всички за един. Браво на руснаците!

Господинчото само декламира това което му наредят неговите шефове глобалните мафиоти.Искат да падне Русия единствената която може да се противопостави на тези глобални идиоти мислищи се за богове искащи да наложат новия световен ред.И тогава да намалят населението на земята и които останат да бъдат чипирани и послушни.Крайно време е да се събуди това заспало човечество и да вземе съдбата си в свой ръце.

anti globalist napalno te podkrepjm

"...Крайно време е да се събуди това заспало човечество и да вземе съдбата си в свой ръце." Няма какво да добавя, към вече написаното. Мога да потвърдя, че молитвите ми са чути и тече "реконструиране" на Човешката ДНК. А това означава, че ще паднат холографските маски на рептилите и недобронамерените към Човечеството извънземни. А органичните портали-синтетичните хора, направо ще си умират скоропостижно.

...Целия прогресивен и демократичен свят е възмутен от американското присъствие, по някакъв начин, във всеки международен военен конфликт ..., /даже и в този в ..Украйна бе спонсориран от САЩ../, но за тях това е ...естествено и нормално...!?!?!?Интересноооо...!?

Ще се консултира с европейските си васали е искал да каже но протокола не го позволява.......

Негъра Обама подкрепя с подопечният му ЕС Порошенко ,Путин подкрпя ДНР и ЛНР,защитавайки руско говорещите там.Така ще е докато не се разберат и американците не си отидат в заграбената индианска земя в Америка.Америка е зачената с кръв и в кръв ще се срути,ако продължава с жандармското си държание по земното кълбо.

тоя на снимката ми се иска да го попитам за пореден път, абе човече, ти какво точно изгуби в украйна, че още го търсиш?? същото важи и за ес-есовците ????

финансовата потдръжка на Приднестровието! Ами сега?

А вие какво искате бе дебили,да не ги подкрепят ли?!В момента водите война срещу Русия и понеже нямате топки да я водите военно,я водите икономически,ама няма да ви мине номера.

Видяхме ги санкциите,със сделката за милиард за ракетните двигатели!Правете си филмите как кацате на Марс и оставете света да работи!

Тази сутрин България нанесе първите въздушни удари срещу САЩ, в защита на свободното афроамериканско население убивано от местни американски полицаи.България обяви че ще наложи международно ембарго със своите партньри срещу недемократичното управление в сащ

При разпада на СССР Русия обеща да гарантира териториалната цялост на Украйна ако Украйна доброволно се откаже от ядрения си потенциал . . . Как би изглеждала кризата, ако Украйна беше запазила своите 1800 ядрени бойни глави ? ? ? - Тогава Украйна щеше да бъде по-авторитетна от Комунистическа Корея . . .

...а НАТО обеща да не се разширява отвъд границите на Германия. Макар че трябваше да се разпусне, защото пактът беше създаден, за да противодейства на Варшавския Договор. Е, и каква стана тя накрая? Така че първо прочети малко история, ама не както Дяволът - Евангелието!

Прав си , но само донякъде!!! НАТО е създадено преди Вършавския договор!!!!!

Kalin

Що?Да не би Обама да подкрепя тия в Киев с шоколад и кока кола????Егати смешника.

със самолета? Разбра ли се кой го свали? Защо всички мълчат като пръднали?

Уточнение - мълчат като пръднали в асансьор.

Още не е готов фотошопът и обяснителната записка към него, нещо все не могат да ги напаснат към желаната версия...но спокойно, работи се по въпроса. След има-няма 50 години ще публикуват резултатите. Веднага след като покажат ОМП на Саддам!

наглостта и цинизма на тоя нямат граници.значи,неговият сенат може да гласува военна помощ за украина която е на 12,000км.от демократичната му страна а русия нямя право да помага на санародниците си които са на границата и.този мурггавия открито признава че е олигофрен.има ли в света трезво мислещ политик които би се сагласил с него? *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Що бе, има такъв политик, та това е нашият прецедент - Плевнелиев! ...опа-а-а, чакай бе, ти каза "трезвомислещ"...значи нЕма...

Аз също твърдя,не без основания,че САЩ подкрепят фашистите в Киев с оръжия,пари и войски!

КОЙ и КОГА ще потърси сметка на тъпите хамериканци за НАМЕСАТА им в СУВЕРЕННИ държави като : Гватемала , Аржентина, Боливия , Салвадор , Югославия , Либия , Ирак , Афганистан , Сирия?????Крайно време е ЕС да се ГРИЖИ за ИНТЕРЕСА на своето население!!Изолирайки Русия ГУБИ само ЕС!! Европа НЯМА нужда от САЩ!! Те да се грижа за чернокожите и все още живеещите в РЕЗЕРВАТИ индианци!! НИЕ НЕ ГИ ИСКАМЕ в ЕВРОПА!!!!

майдановските събития и подкрепят слугинажното им правителство и крайно десните сили на Украйна с пари, оръжие, съветници и политическа изолация на Русия и за това в отговор на действията им "Русия подкрепя бунтовниците с оръжие, пари и войски".

А вие от УСА-то,кого подкрепяте бе черньо,свободата,демокрацията или го ударихте на демагогия и празни приказки.По-нагло налагане на интереси от ващо не познавам.

Аз пък обвинявам Обама, че върна студената война, доразви ислямизма в света и създаде невероятни интриги и дезинформация навсякъде, където погледна. Това вече е доказано.

Абе може ли двама дето се бият да са умни? Да ви имам и критериите за интелигентност!

Ако наистина е такъв "борец" за мир и справедливост /Нобелов при това/, серизно предлагам на Б.Обама да "обмисли" организирането на "Марш на солидарноста" /подобно на проведеният в Париж на 11,01,2014/, на Червения Площад в Москва и да го оглавят с Путин, Меркел и Порошенко ...

Друго мощно средство което спомага за изолацията на путинова Русия е интернет и свободата на движение.Ние българите се радваме и на двете.За жалост в путинова Русия малко хора могат да си го позволят.

Очевидно е, че не си достатъчно осведомен.

А на бас, че не знае дори къде е Русия на картата?

В Путинова Русия няма свобода на интернет ли!?Е точно тази абсолютно не помръднал във врето и пространството пропаганда ще ви излезе през носа соросоиди!

Обама има в ръцете си мощно пропагандно средство.Долар се казва и е Официалната валута на Русия и републиките.Даже и платените, отпуски"на руските главорези в Донбас се плащат в долари.Щото за рубли трудно се съгкасяват да колят

То доларът все повече се превръща в пропагандно средство и все по-малко във валута ... нали за това са тези войни по света с хамериканско участие. АБЕ - де са на Садам ОМЗ ?

Въпрос-какво се случи с опита за цветна революция в Тайван, или след срещата на Обама с китайския премиер при която без да го питат, Обама заяви, че няма нищо общо със случая, демократите се изпокриха.

Това е иди-дойди - но защо в нашите "независими" и "обективни" медии няма и дума, как на Бонго-бонго в Индия са му показали един голям среден пръст? И че индийците са отказали сделката за френските "Рафал" с обяснението, че нямат търговско доверие в доставчика, и по тази причина минават на СУ, част от които ще си произвеждат сами? И още, и още "удобно" пропуснати новини...

И руснаци и украинци, кой от кой по-голям глупак!

САЩ подкрепят антибунтовниците с оръжие, пари, съветници и наемници( не отпускари).Въпрос-кои украинци са по-прави-тези, узурпирали власта в Киев или тези, несъгласни с узурпаторите?Отговорете.

каква чест за марионетките! Обама ще се консултира с европейските си марионетки.

Всичкото плямпане е предизборно. Обама беше обвиняван, че е прекалено мек към Русия. Цялата работа се свежда до едно сменяне на имиджа. Съвременният свят заприлича по идиотизъм на римската империя.

Най-вероятно и съдбата му ще е такава. Вече започват да се заявяват и варварите, които ще го разрушат. Имам предвид едни хора с чалми, доскоро толерирани от метрополията като борци за демокрация. Ами лошото е, че ние пак сме от е..ната страна. Нямаме късмет и това си е.

Значи Щатите могат да наливат маса пари в Украйна, а русняците не може да дават пари на противниците им! Абе, Обонго!

Милият роб Обама, ако наистина имаше руски войски, нямаше да има нужда от санкции и заплахи, победителите не ги съдят. Няма такава държава Украйна. САЩ е терористична държава и светът трябва да й наложи санкции.

Ей, ама МНОГО са двойни тия американски стандарти... Като наляха 5 млрд. $ в Майдана, нямаше проблем...

Обадих се в Карлуково, казаха, че имат още едно място...

В Севрена Корея правилно са нарекли Барак - афрохамерикански загубеняк

Проблемът на Обана и еврейската хунта, която е окупирала САЩ, въобще не е Украйна. Украйна е използвана като инструмент, за да бъде унищожена Русия. Русия и БРИКС са на път да погребат долара, а с това и бизнеса на управляващата хунта на САЩ, която е решила, че ще управлява планетата. Иска се унищожаването на Русия, после Китай и останалите, за да се запази долара и господството на една групичка деградирали същества. За това е всичко това. И понеже са слаби и нищо не могат да направят, опитват се да настроят другите държави срещу Русия. Повтарят ситуацията от Втората световна война. Само дето изходът ще е същият. Агресорът, този път истинският ще се спомине.

Вие чули ли сте, защото аз не съм, някоя друга държава освен ЮЕсЕй да е бомбандирала противника си с атомни бомби или с бомби съдържащи обеднен уран?

Приказва. Скоро никой няма да го слуша.

Джеймс Бисет, който дълги години беше посланик на Канада в държави от Източна Европа, включително и у нас, изрази мнението, че агресивните политики на САЩ и експанзията на НАТО в региона са довели до войната в Украйна.Бисет заяви, че Русия е в отбранителна позиция и агресията идва от САЩ и НАТО, които все по-усилено засилват военното си присъствие по руската граница. Тези заключения бившия посланик на Канада изрази по време на дискусия в университета на Отава.

Пол Робъртс за пореден път коментира лицемерието на Съединените щати, които са подпалили най-много войни от края на Втората световна до днес: Забележете не е агресия, когато Вашингтон нахлува в 7 страни за 13 години без дори да обяви война. Агресия е, когато Русия приема желанието на жителите в Крим, 97% от които гласуваха той отново да се върне в рамките на Русия.. Бившия финансов министър на САЩ коментира и поредната кампания на САЩ в Близкия изток, този път, официално, срещу Ислямска държава. Кой е рака на насилието и екстремизма ИД, съставлявана от джихадистите, които Вашингтон подкрепяше при свалянето на Кадафи ли? Тези, които обезглавиха четири журналиста, или Вашингтон, който е бомбардирал десетки държави през 21 в. ? Ислямска държава е творение на Вашингтон. ИД обаче не са по-страшни от доктрината на Волфовиц, според която амриканската външна политика се води от това за установяването на САЩ като световен хегемон, заявява Пол Крейг Робъртс.

Изключително нагло и отвратително изказване от САЩ. А признанията на Виктория Нуланд, че САЩ са налели в Украйна 5 млрд за извършване на преврата, това не се ли брои. А това, че в Украйна е изпратена американската частна военна компания Блекутър и участва в сраженията, това не се ли брои? А е известно,, че тази компания изпълнява само и единствено държавни поръчки на Пентагона. А стотиците военни инструктори от САЩ, не се ли броят. А американското оръжие, оборудване и муниции, доставени на киевската хунта от САЩ и страни от НАТО и това ли не се брои? И въобще, кой започна всичко това първи? САЩ го започнаха. И какво търсят те, дошли от другия край на света. Да си седят в държавата и да си гледат работата там. Ако не бяха те, нямаше да има такива събития в Украйна.

Целия свят знае, че Вашингтон свали едно законно избрано правителство в Украйна, че Вашингтон отказва да покаже сателитните снимки от свалянето на малайзийския самолет, че Украйна отказва да предостави данните от разговорите между украинските диспечери и пилотите, в които ги инструктират да променят курса си, европейските експерти потвърдиха, че от двете страни на пилотската кабина и по самия самолет има следи от картечен огън, което е индикация, че е бил свален от украинската военна авиация. Няма и обяснение какво са правили двата изтребителя на украинските ВВС в близост до Боинг-а минути преди свалянето му., припомни Робъртс. Има ли териториални амбиции Русия? На този въпрос уважавания публицист и икономист отговаря категорично: Ако Русия имаше териториални амбиции, когато руската армия разгроми тренираната и подпомагана от САЩ грузинска армия, която нападна под наше наставление Южна Осетия, Русия щеше да запази присъствието си в Грузия и да я присъедини към себе си, както е било векове наред в историята, заявява Пол Робъртс.

Сащ подкрепя престъпници с оръжие и пари. Къде е разликата ?! Обама същия мухлю си като Р.П.

Джон Макейн Диригента на Евромайдана и Арабската пролет Джон Макейн е американския политик, който ще влезе в историята като сенатора, пътувал най-много в историята на САЩ и като диригент на дузина преврати, сред които опита за свалянето на Чавес, свалянето на Кадафи и последно при свалянето на Виктор Янукович в Украйна. Джон Макейн е американския сенатор, който е взел участие във всички цветни революции, организирани от ЦРУ през последните две десетилетия

Американския сенатор Джон Макейн, лидера на републиканците, който беше победен на президентските избори през 2008г. от Барак Обама е неуморим пътешественик. Характерното за неговите пътешествия в страните от Близкия Изток и последно в Украйна е, че след това се случват идентични събития. В разгара на украинската криза Джон Макейн първо кацна в Киев, където се срещна с лидерите на Майдана, а по-късно предприе обикола в Източна Европа, посещавайки американските сателити в региона последователно Полша, Румъния и икногнито в България, като целта беше да консултира правителствата на източноевропейските буфери на НАТО срещу Русия как да се държат относно случващото се в Украйна. Макейн още беше силно ангажиран да обърне внимание на енергийните проекти в България. С Бойко Борисов обсъдиха Южен поток, а с представители на правителството (Орешарски) той се увери, че американската Уестингхаус ще получи своето по отношение на АЕЦ Козлудуй, а няколко дни по-късно правителството замрази руския проект Южен поток.

Обама разказва на Меркел: Аз имам три бутона, зелен ,жълт и червен. Натиском зеления и Европа я няма. Натиском жълтия и Китай го няма. Натиском червения и Русия я няма. Меркел си помислила и му казала: Бабами имаше три тоалетни чинии, една златна, една сребърна, и една фаянсовая,но когато руснаците влязоха в Берлин , се уджирка направо в коридора!!!)))

Червената армия = ужас за бабите.

Съгласен съм, ако се броиш за баба.

За PR-а на американската армия успешно се грижи "Доналд Кук"

като подкрепят бандеровската хунта с наемници и оръжия, виж за пари нещо не им се дават, това е нормално.

Кой си ти, бе че ще изолираш! Най- големият световен агресор се загрижил за световния мир! Много са хората по света, които виждат, че там където хамерика е "миротворствала" има само разруха, разбити държави и икономики и посяване на зло, което ражда тероризъм и всякакви извращения! Хитлер поне го правеше директно, без демагогия! Ама и вие ще си го получите като него, въпреки изродската ви демагогия! Some day, поживем, увидим!

Обама: "Русия подкрепя бунтовниците с оръжие, пари и войски" Алоооууу Обонгози ,ти тези дни беше се изказал, че Русия била фалит и нямала пари. За какви пари ставка вопрос? За тези който ги няма ,или за някакви други)) Обонгози в последно време ,много почна да врещи ))) значи не е нещо добре работает в обонговските кулоари))