Обама: Хаосът около катастрофиралия самолет е оскърбителен

Американският президент Барак Обама окачестви като "оскърбителен" хаоса на мястото, където е паднал малайзийският самолет.

Обратно в новината

Коментари - Обама: Хаосът около катастрофиралия самолет е оскърбителен | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Що така не се е посъветвал Обама с Плевнелиев какво да говори! Как така смее да му противоречи? КАТАСТРОФА!? Нашия знае истината. Просто Обама да го попита. Ама колкото повече време минава все по-предпазливо се изказват по повод дали е свален самолета или от кого. Явно започват да схващат грозната картинка.

Бреййй, тука много американофоби пишат - ама ако им дадат избор къде да емигрират - при Путин или при Обама, познайте какво ще изберат, муахахах!

Яяяя! Двамата с минусчетата предпочитат Путин пред Обама, маухахах!

Че нали имали "непровержими"доказателства какво е станало,снимки на ракетата,личните данни на изстрелялите я,че и кой номер гащи носят.Демократите обявиха виновните даже преди да свалят самолета.Но за разлика от руснаците нищо не показаха.А за втория самолет се говореше усилено още веднага след падането.Украинците казаха само че не е техен,но не че е нямало такъв.

че какво показаха руснаците,нищо не са показали,аиде стига!защо избяга в русия лидера на "луганската народна република",минавал на "друга работа",каква работа,нали уж местен,всички са от службите и кой ги въоръжава,сигурно от небето им пада оръжие!

Хаосът е "зареден" от тези, които разрешиха пътнически лайнер да лето по коридор над военни действия. Останалото са взаимни обвинения и безполезни спорове в напрегната обстановка...

за путен народ глодку порвет до сега народа нее живял така хубово в момента най стас тливата нация в цал свят черен банан мястото му на дърво тяе негова стехия

Бате, ти пък от коя джунгла изскочи :)

Маймуната ще лъже и маже до последно!! Кой му вярва?

Нищо не лъже Обама,ти сляп ли си!Не виждаш ли как се държат сепаратистите ,всички са от специалните части на Русия,криеха до скоро черните кутии!Ясно че няма как украинци да са го свалили,за тях самолета е известен,дават му коридор и имат връзка с него,защо да го свалят,докато в окупираната зона на Източна Украйна не са наясно ,за тях всички са врагове и изстрелват ракета за да го свалят!Това е безумие,руснаците нямат никаква мярка и разум!

След като не мина номера с обвиненията ни към Москва, че те са свалили самолета и ще се разбере, че са нашите хора, това вече не е важно.По-важно е, че на мястото на катастрофата е много разхвърляно, за което са виновни сепаратистите.

..НАЙ-ГОЛЕМИЯТ ДОСТАВЧИК НА НАСИЛИЕ В СВЕТА Е МОЯТА СОБСТВЕНА ДЪРЖАВА.АЗ НЕ МОГА ДА МЪЛЧА.....МАРТИН ЛУТЪР КИНГ

за путен народ глодку порвет до сега народа нее живял така хубово в момента най стас тливата нация в цал свят

Ден след изявлението на Обама се разбра, че хората от Донецк не само са предали черните кутии, но й са съдействали по превозването на останките и делегациите от Малайзия и Холандия. Явно САЩ, заедно е послушния ЕС излъгаха най-гадно и подло, манипулираха без срам и без съвест случващото се със сваления самолет цялото общество, за да извлекат дивиденти в подкрепа на Украйна срещу Русия. Това не е ли поставяне началото на Студена война основаваща се на яростна и безпринципна /макар и словестна/ атака спрямо иначе мислещите и разсъждаващи на база съществуващите явни факти и налични доказателства. Редно е да се каже СТИГА на поставянето на условия и редактирането на живота, в която й да е страна в света от САЩ, изживяваща се като последна инстанция на "справедливостта" !!

Щастлив съм, че живея в свободна и демократична държава. Държава, в която правителството скоро ще падне и ще бъде избрано ново. В други, недемократични държави, ТОВА Е НЕВЪЗМОЖНО!

А аз не съм щастлива,защото моят идол Боцко Тиквоцко все още не е докопал властта,а лятото мина.С какви запаси ще прекарам сега зимата?Друго си беше,когато бяхме на власт-имаше много храна за такива като мен.Вместо да събирам зимнина слугите сами ми я носеха,че и благодаряха,че съм я взела.Та как да не искаш демокрация.Та затова ще гласувам за моите идоли със всичките си крачета.Дано пак да вземем властта,че изгладняхме доста.

Хубава работа, ама циганска! Дава храна и на българските русофоби, за които няма нищо свято, като нашето набедено президентче с което са си лика и прилика по злоба и простотия относно Русия! Политически боклук за бунището!

Тоя май взе да дава нещо отбой! Явно има достатъчно информация, че приятелите му от майдана са свалили самолета и взе да шикалкави... Но ....отново "сепаратистите" и Русия са му "виновни" и така се изказва, все едно е бил там, като е паднал самолета и знае, какво са правили "сепаратистите" с телата на загиналите! Точно това е оскърбително - да се изказваш неподготвен и неадекватен за такава трагедия!

Бившият журналист от Асошиейтид Прес Роберт Пари, който има международни награди за разследвания в сферата на разузнаването, е публикувал материал със заглавие "US Satellite Images Show Ukrainian Troops". Желаещите могат да си го намерят по заглавието.

Статията "Малайзийские эксперты стали очевидцами украинского авианалета" показва, че казаното от Обама са лъжи. Заблуждава международната общественост. опълченците са дали пълна подкрепа на разследващите и са свършили срочно цялата дейност. От тяхна страна не е имало никакви спънки а пълно съдействие. За което е изказана и благодарност от малайзийската страна. Фрапиращо, вулгарно и поресаващо е, президент на държава като САЩ да се изказва пред сялият свят по такъв начин. Да лъже пред всички като изпаднала мангалка. И да демонстрира, че неговите служби дори не могат да му осигурят нужната информация за случилото се. Верваме ти Обама. И за напред каквото кажеш, направо ще ти верваме.

Тези "черни кутии" ако стигнат до местопредназначението си и съвестно бъдат дешифрирани ще почернят живота на някой. Чакаме опити за унищожаването им. Кой ще започне, украинските "обединители" или проруските "сепаратисти"?

Путин и Обама са като Сталин и Хитлер, само нашата Тиква си няма аналог в историята, даже и бай Тошо замина по простотия.

Тоя е голям артист къде виде непочтително отношение пък и какво се меси след като в самолета не е имало американски граждани? Кво си пъха гагата къде не му е работа?

И тоя "президент" започва да прилича на нашият - размахва пръст и раздава присъди. Вече се чудя нашият ли се "учи" от него, или и амриканският е "прихванал" от нашият "нещо" ;)

А това което прави Израел не е "оскърбително"... нали!

Остна ли човек, на който да не му писна от този палячо Обама. Знае, назидава, внушава, предупреждава, размахва пръст. Не знам признак на тъпотия ли е или израз на безсилие у един безхарактерен и манипулативен човек.

Обамата вече толкова се е оплел в лъжите си, че не му остава нищо друго освен да продължава да лъже. :)))

Обама и Америка не се ли държат оскърбително с Ирак, Израел с Палестинците !Истината ще изплува от ефира в черните кутии!

На къде отива, този свят?Тези лъжи ги казва президента на САЩ?Снощи гледах,изказване на журналист от Италия,и той каза,че такова затъмнение на СМИ не е имало даже и по времето на студената война.Каза още че е отвратен,от манипулациите на CNN и ВВС,които бълвали откровени лъжи.От безхаберието на останалите СМИ в цяла западна Европа.Попита защо,всички отразяват украинската позиция,а никой не си прави труда да представи руската позиция.А бе направо си ги обвини,в липса на морал,манипулативност,и послусничество.

Алоооо дирника, защо не ми пускаш вече потовете. Да не съм вече под арест, задето много говоря?

Те се бият зверски, а той иска обноски, че и се обижда. А когато подкокоросваше украинците нямаше нищо обидно. Рашани и американци са си поделили света и си имат канарчета да им чуруликат и да се трепят. Вина за самолета ще се докаже след като се покажат черните кутии, но стои въпроса как компаниите,които знаеха, че вече има свалени самолети са позволили да се минава през такава военна зона? Един летец от половин дума разбира какво се случва в даден район,където вече има паднали самолети, защо са продължавали да летят от там?

Работата е много зле! Трият коментари така, както турците не са ги трили... Ето това е оскърбително, гуссин Обама!

ТАМ ИМА ВОЙНА! МНОГО БЪРЗО ЗАБРАВИХА ХОРАТА ,КАКВО Е ВОЙНА! КАКВО СА РАЗЛИЧНИ ХОРАТА ЗАГИНАЛИ В САМОЛЕТА ОТ ХОРАТА ЗАГИНАЛИ ВЪВ ВОЙНАТА! ПОНЕ СЕГА СВЕТА ВИДЯ ,ЧЕ ТАМ ИМА ГРАЖДАНСКА ВОЙНА!

Оскърбителен е хаосът който вие забъркахте в украйна въобще като цяло, язък само, че западноевропейските политици са толкова късогледи и не виждат по този начин как и на тях им го слагате

"Донецкие ополченцы обзавелись зенитно-ракетными комплексами Бук" - съобщение в руски медии от 29 Юни. Има и други подобни от 8 и 9 Юли. А защо разни генерали твърдяха, че сепаратистите нямат такива ракети - не си ли гледат собствената телевизия и не четат ли собствените си вестници?

"Господ ще ги накаже виновниците за това зло деяние " Няма значение какви са по пол, раса, религия или националност.....

Господ ще накаже виновните , които и да са те !!

Убиецът рони крокодилски сълзи! Мерзавец! Царе са на измамата и лицемерието!

Имам приятели там. Защо избиват невинни хора? Кой ще ги почете като американците участват в това масово убийство?

ЧУК

Според решението прието днес от ООН ,Русия ще изпрати и свои специалисти при огледа и следствието в връзка с сваленият самолет!

Баси и това го казва лидерът на държава, който излъга целияст свят за химически оръжия, нахлу и свали избраният президент, обеси го и създаде хаос с незнайно колко избити в дъжавата, която е била източникът на цивилизацията.

обама ти не си в час, малайзийците сами са си свалили самолета

Г-н Обама,оскърбително за всички ни е всяко отваряне на лъжливата ти уста!

Ние тук от задругата, докато си пием промоционалното бяло винце (изстудено според околната темп.) искаме да направим едно делово предложение, водени от искреното желание истината да се установи и правдата да възтържествува (както винаги сме го правили): Тези специалисти от межд. екип да извикат на мястото на катастрофата роднините на онези, дето изчезнаха/загинаха (вечна им памет!)с предишния полет отпреди 4 месеца, с цел разпознаване на загиналите. Мислим, че това е най-правилното решение, което ще разсее всякакви съмнения и недоразумения. Ако такова разпознаване бъде отказано или отхвърлено като неуместно, това само ще докаже, че някой не иска истината да се разкрие.

А това, че за разлика от Руснаците, още не сте представили никакви обективни данни от РВД и сателити, не е ли по-оскърбително. Не знам защо светът ги търпи такива държави (не народи, а държави)?

На калпавия американец, руснакът му пречи:)))