Синовете на Бин Ладен заплашиха със съд Обама

Синовете на Осама бин Ладен заплашиха да изправят пред съда американския президент Барак Обама, който според тях е отговорен за съдбата на баща им, убит на 2 май от американски спецчасти.

Обратно в новината

Коментари - Синовете на Бин Ладен заплашиха със съд Обама | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Като толкова ги е било грижа за баща им, а го бяха спрели те!

Ако заведат делото в България, може и да го осъдят, с нашите корумпирани съдии.

Нашият съд би пуснал Осама с условна

аиде бре ...корабчета да плуват тука ..били си бутнали сами кулите ..сеедно я да си бутнем сам кущата ..абе аланковцииии...аиде стига сте с тея капаци на очите бре прогледнете .

Ти сега ще кажеш, че и на Луната са стъпвали!!!!

В последните около 40 години не са стъпвали със сигурност. Нещо по им харесва да се правят на Гагарин и да се въртят в кръг около Земята.

хахахах какъв съд бе ,синчетата плачкат...

талибаните ин ги бутнаха кулите сега ако американците са прaат на отворени още бая ядове че берат..просто хамериканците не знаат с кои си имат работа по добре да си мирват ..

ха ха хааааааааааа

И синовете при баща си!

Ейййй, ако с такова настървение и хъс се и работеше, щяхме да задминем капиталистите отдавна... ама нали е по лесно да се джафкаме за глупости по форумите... айде със здраве, оивам да бачкам, пък дано изкарам некой лев повече

А може ли Бараката да им резне едно контра дело и да ги докарат в САЩ...

Той с правосъдие не се занимава а направо издава заповеди за убийство.

много сте се сдухали всички бе...

Ебати поАмериканчените тъпаци има в този сайт и в България..................ще трябва на стари години да се емигрира сигурно........................., че то и в белите държави има тъпаци, ама някак си по не си личат!!!

Всъщност какво ни пука. Това може и да е един голям театър, на който аз и вие не сме поканени, а само слушаме за него. Но пък може и да не е:) А май си имаме и други проблеми...

ти сега къв се явяваш с това американско именце..на къв ми са праиш ти си проблема ..бегаи легаи веднага у кревата ..навлек смотан..глава гламеста..

Хаха, малоумник:) Ща не ща това си ми е името, ама говоря и пиша на езика ни по-добре от теб. И проблема ти не съм аз, не и ако не го пожелаеш;) Просто ме кефите с тия всички конспирации дето нито можете да ги докажете, нито има смисъл!

Това "d" съкратено на деменция ли е,Tedi ? :))

какъв виден български интелектуалец и брилянтен академичен ум....поклон!

по кое време почвате да пиете там момко,че нямаш стигане *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

какво е глава гламеста бе сaдко,я говори български!

Абе те си бутнаха кулите, намериха паспорт на терорист сред отломките на небостъргачите, та едно изявление от синовете на Осама ли няма да си сътворят?!

пии валидолчето и се меткаи да спинкаш..калвач..кои си е бутнал кулите бре ..ония талибанин и такива пущиняци като тебе са ги бутнали..главундар много ти знае тъпата главундерица..otivai da nanish.

Чакаш си чека от службите и затова си толкоса нахъсан ли? Не се напъвай толкова ще пръцнеш:))хахаха Не остана човек с мозък, който да не знае че 11 септември е вътрешна работа, а тоя театър дето го разиграват тука със синове на осами и тъжни споделяния на обами, как това било толкова тежък моменти прочее е страшна тъпотия. Неслучайно цял свят им се смее.

Работата е там, че такива "умници" като тебе са в заспало състояние постоянно :)))

За кулите не знам - но един от самолетите уж падна насред едно поле. Беше адски нелепо - само една ЯМА и вътре нещо гори. Никакви отломки, никакви столове, дрехи, никакъв багаж, никакви криле... да не говорим за тела... ПЪЛНА БУТАФОРИЯ!!!!

абе заплес ниеден...

яде ли ти се кисело зеие а бре козлио? аз знаеш ли каде живееем аа бе тракторист..в германия бреее запомни го това..

Дано поне ти си разбрал какво искаш да кажеш? Бързо тичай до аптеката за някое успокоително!

дааа... германците наистина са мнооого пред нас - щом изпробват на маймуните в зоопарковете да им дават лаптопи... че и имат успех с обучението даже :-)))

Типичното за червените празни кратуни, е да се подхвърлят голословни твърдения, неподкрепени от нищо. Линковете, които дават водят към треторазрядни конспиративни сайтове, писани именно от такива чворове като тях или такива, поддържани от тоталитарни режими като иранския и пр. Срещу думите им не стои нищо, но това не им пречи да си веят червените гъзове по цял ден из форумите. Цървул-конспиратори.

Няма да ти давам линк към сайата на ФБР. Намери си го сам и прочети за къв xyй го издирваха хамериканосите. Не го издирват заради 11.09, чети там, ограмотявай се. P.S. Ако не ти харесва написаното в "треторазрядния" сайт на ФБР, да знаеш, че аз хакнах този сайт и написах каквото ми отърва. Хи!

Сега Обама ще хване и ще си го премести от единия крачол в другия

яде ли ти се кисело зеие а бре козлио? аз знаеш ли каде живееем аа бе тракторист..в германия бреее запомни го това..

Бахти репликата.Не можах да схвана нищо.

ами тои го премести,ама другарите пак искат фотоматериял ........и кои праими ся?

втф за ко нонстоп дават тази снимка сякаш ще се разплаче *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Аз вярвам, че този път(пети или шести, зависи как ги броим) Осама е наистина мъртъв. Вярвам на ЦРУ и на всички богати американци, които живеят добре с високите си заплати.

За конспираторите: ОБЛ никога не е имал връзки с ЦРУ, или с Америка. Това се твърди именно от Зауахири, заместник на ОБЛ. Нали конспираторите се сещат, че ако Америка беше помагала на Ал Кайда, терористите първи щяха да се похвалят с това. Или не се сещат? ГТ

Си много малък или късопаметен. САЩ и по-точно ЦРУ създаде Осама и въоръжаваше муджехидините в Афганистан, за да се сражават успешно с войските на СССР. Анъдъмо!

Oсамата е жив. Бил се виждал с Елвис вече. От друга страна бил във фризер от 2001-ва за да може сега точно да го "убият". За мене си е диагноза, ама и аз съм отскоро ,за да преценя точно. Следя развитието.

чудя ви се на търпението да разговаряте с отявлени червени фанатици с тежки графомански комплекси - те просто мелят едно и също докато не стане на прах и пак почват - америка , америка, америка. Сега пък ирански дивак отваря нова страница в историята - да падладееш проста

Грешиш !Осама Б.Ладен е вербуван от ЦРУ в периода на руско афганистанската войната и е отговарял за снабдяването на Муджахидините с ракети Стингър,което е разказало играта на руската авиация.Вербовката му е била според някой на принципна основа - срещу агресора.Тази му принципност на по-късен етап го обръща и срещу новите агресори САЩ.Осама Б.Ладен ще се превърне един ден в икона на подтиснатите мюсюлмани,срещу който и да е агресор - а такива винага ще има докато не свърши петрола и маковите полета...

я си заври тези смешни кремълски постановки дето слънце не изгрява....ако обичаш!

g_t като гледам активността ти по форумите е сигурно, че ще свършиш като Стефан д-р Чолаков.

На тия иранци все едно от един център са им давали материалите заедно с тия на родните цървул-конспиратори

Аз да не съм луд да слушам тоя фанатик от снимката, бе! Егати фанатиците! Само крещят "Аллах акбар" - ужас! Караконджоли!

ХА ХА ХА !

прерових над 10 български саита между които днес.бг, дневник, нюз бг, фрог нюз ,и никои не се занимава повече с темата Oсама, само дир все още я дъвче под един или друг ъгъл..........не смятате ли, че тази тема вече е изчерпана и безинтересна на читателите?нещата приключиха, просто продължете напред......колкото и да ви е мъчно....съболезнования....

а от хуманна и религиозна гледна точка дали е хуманно да бъдат изпепелени живи хиляди невинни хора?тези фанатизирани, застинали в развитието си някъде в ранното средновековие чалми са толкова нагли, че само атомна бобма за тях, и проблема на цивилизования свят ще се реши веднъж завинаги........мръсни фанатици, не им мина номера с америка, та сега са пощурели.

А ти освен голите твърдения на американските служби други доказателства имаш ли? А доказателства на сорта от видеозаписи на уж похитителите на самолетите правени след атентатите? Тия доказателства не ги броим нали? Щот не са публикувани от американска агенция. Айде вярвай си на пропагандата. И когато научаваш неудобни истини не ги игнорирай, ами се поинтересувай, щом даваш мнение.

аз вярвам на велика Aмерика и на неините себеотвержени мъже, не на фанатизирани рязани мусулмани-масови убиици на жени и деца, нито на пропаднали шизоидни алкохолизирани мужици , които продаватсебе си и жените си за две малки путинки, понимеш, Tаварищ?

дотам ли стигна наглостта и безочието на бг комунетата да защитават един изкукал масов убиец, радикален ислямист и психопат?браво, да се погледнем българите кои ни управлява:ренегати и комунисти, поддръжници на терора.........леле, жална ни маика

През Средновековието което споменаваш, "цивилизована" Европа си изливаше помийната вода върху главите на пешеходците, докато "варварските" араби ползваха ВиК каквато и до днес липсва в някои страни от ЕС.

Ти си по-зле и от мюсюлманите, които толкова мразиш. Такива като теб навсякъде по света, без значение каква религия се изповядва, ги затварят в лудница:))) Куку-руку вафла чудна... пълна с лекарства за луди като теб:)))

и къде точно ще го съдят чалмите Aмериканския президент ,че нещо не доразбрахме?...........дир, престанете да публикувате смехотворни ,изсмукани от пръстите "новини", които са в сферата на научната фантастика на всичкото отгоре.....

Искат да го съдят, защото са изостанали чалми. И то искат да го съдят не както и където беше осъден бин Ладен, а в страната на свободата. Ако бяха възпитани като теб, щяха да говорят за отмъщение и убийства, но тъпите камилчета бръщолевят за правосъдие.

куршум-в десятката.храна за рибите.толкова се полага на масов убиец. аиде сменяите темата вече.

Оооо педи, ти изпълзя от дупката... на чалмата Обама бин Бирибин:)) Чак пък "Американския президент" с главна буква, хи хи хи, българите в чужбина са големи дупелизци! Дали тук в БГ не си цункала партийни дупета и затова да си толкова озлобена? Това е типично за такива индивиди. Куха лейка!:)))

Ще го осъдят, когато барон фон Мюнхаузен се набере на ушите си ...