Коментари - Обама и Меркел с план за защита на руснаците в Украйна | Днес.dir.bg

Обама и Меркел с план за защита на руснаците в Украйна

Продължават дипломатическите усилия за уреждане на кризата в Крим и Източна Украйна. САЩ, Германия, Франция предлагат план за изход от ситуацията.

Обратно в новината

Коментари - Обама и Меркел с план за защита на руснаците в Украйна | Днес.dir.bg

Коментари

Като гледам, има нужда от защита на украинците в Украйна, които са заплашени от руската агресия. Руснаците да си вървят в Русия, в Москва или на Чукотка.

Въпросът е как ние , Българите, ще регираме пред новите предизвикателства ? Не искаме някоя сутрин да се събудим и видим, че сме я ''обединени'', я ''освободени'' от руско говоряща армия без отличителни знаци . Нужно е да си подредим къщичката - ако на някого му е по-мила чужда държава от нашата родина България, нека се чувства свободен да замине за там. Тук чужди агенти няма търпим - било то турсли, ли руски!

ОБАХАМА МАМА ЩЕ ДУХА СУПАТА

Звучи прекрасно за ВИЦ НА ДЕНЯТ! ХА, ХА, ХА!

колкото нас ни защитавате в турските фирми за хора не ни броят

и аз си мисля че най-добрият начин да се защитят руските бази и газопроводи, пърдон, граждани в украйна е да се превземе цялата украйна, а не само крим!

Руснаците в Русия се нуждаят от защита от дураки в Кремля.

Много се надявам руснаците в Украйна да не са толкова наивни ,че да очакват защита от Меркел и Обама.Преди 20 години в Руанда племето тутси очакваше защита от ООН и те така го защитиха , че хуту изби с мачетета 937000 тутси.Всичко това се разиграваше под благосклонния поглед на ООН и разлини правозащитни организации.А пък французите направо помагаха в клането , но след това се правеха на умряла лисица.Тук тази "защита "няма как да стане въпреки желанието на много западни политици защото Русия наистина ще защити своите сънародници.

От 20 години ги чакаме да се върнат в бившето ГДР.)))

Заарланд на два пъти е преминавал от Франция в Германия чрез референдум. Крим обаче няма право.

Да извикат и духа на Хитлер да защитава руснаците от руснаците.

Обама и Меркел с план за защита на руснаците в.....това виц ли е или шега или пълно лицемерие и наглост. Все едно руснаците да кажат ние имаме план за защита на негрите и латинос в щатите.

Обама и Меркел признават , че руснаците в Украйна, които не са малко, а в Крим са повече, са застрашени! От кого беее, от бандеровци и Вас ли?!

И плана включва колкото се може повече снайперисти, демократични разбира се

ПОХОДА КЪМ БОГАТСТВАТА НА РУСИЯ ЗАПОЧВА/ИЛИ ПРОДЪЛЖАВА/ ДА ВИДИМ ТОЗИ ПЪТ ДО КЪДЕ ЩЕ СТЕГНАТ/ИЛИ СТИГНЕМ/. БЪЛГАРИЯ ДАЛИ Е ВКЛЮЧЕНА!!!! ТО С НАШИЯ ОПИТ--ВСЕ НА ГРЕШНАТА ПОЗИЦИЯ И В ДВЕТЕ СВЕТОВНИ ВОЙНИ! АМА ТРЕТАТА---МАЙ Е БЕЗ ЗНАЧЕНИЕ. РЕЗУЛТАТА ЩЕ Е ЕДНАКЪВ--- ЯДРЕНАТА ЗИМА. ДАЛИ ЩЕ СТИГНЕ ДО ЕКВАТОРА!!

Д "сатаните". Това издевателство не се трае вече.

Зима ще има, при това МАЛЪК ЛЕДНИКОВ ПЕРИОД, но НЯМА ДА Е ЯДРЕНА! Виж "духането на супата" няма да се размине на НИКОЙ!

Виждате ли коментарите на български, сега учудвате ли се защо сте най-бедни в ЕС. Прост народ слаба държава. Прост, по-прост (даже и от украинците), най-прост(и от руснаците). Срам. Срам ме е че съм Българин.

Прав ти път друже, свят широк.

Руснаци, Меркел и Обама ще ви защитят! От кого?

Обама и Меркел с план за защита на руснаците в Украйна ! Навярно сега Обама ще изпрати тюлените и други тъпи риби да атакуват Украйна ! Меркел та ти си коалиция със социалистите в Германия ! Да се чуди човек на заглавието ...

Сърбите имат достатъчно спомени от такова омиротворяване от щатите и НАТО.Руснаците и сами спокойно могат да си решат проблемите ако не се намесва Запада без да е канен.

Ужасно ме дарни тази тетка Меркел. Защо Германия все си посяга към Русия. Нямат ли горчив опит от двете световни войни. Стой си в Германия и кротувай. нали сте най-голяма икономика на Европа. Все ви е малко. А да, нямате ресурси....

Ако се вярва на статията, Обама и Меркел ще позволят на Русия да води директни преговори с Украйна! Или българския език е много беден или автора е безкрайно тъп. Нали Украйна беше суверенна държава, как така ще й се разрешава какво да прави. Значи, обаче , разбираш ли Обама се застъпва за правата на руснаците в Украйна, ама да изпратят умиротворители в състав от американски морски пехотинци. В нашето село казват "Не е лесно да си щур"! Който не може да си го преведе да ми се обади ще му го преведа! Обама, президент си на САЩ, поне от уважение към държава си се прави на умен! Недей да говориш такива простотии, лошото е че и много такива правиш! Не случайно Путин ви се подигра, че сте като ученици влезли за пръв път в лаборатория с мишки! Лельо Меркел, моля те умна жена си, що им се връзваш на такива глупендери като Обама и Олан?

Путин дай на маймуната банан , но Украйна - никога!

Позицията на Обама е:"Стани аз да седна".

и двете предложения- наблюдатели и участие на руснаци в правителството са СПРАВЕДЛИВИ, ЧЕСТНИ И ДЕМОКРАТИЧНИ. Да видим какво ще подучи Москва своите агенти в Украйна, за да ги саботират.

да си върне Аляска

искарахме русия бедна неграмотна без икономика а защо се страхуваме толкова много

пишете у гугъла Ставрополье - русское Косово. и гледайте в тубата

Кога дребния кремълски милицонер ще обяви цената на украинската си авантюра на руския народ?

тези пари скапи прятелио са в пати по малко от тези които би дал за отбласкване на нато когато скапите миротворци разпологат своите ракети в крим и укражна така че браво путин *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Безродници,това което се случва в Украйна е нагледна демонстрация какво може да се случи заради вас, ако утре някой с лабилна психика и милиционерски маниери реши, че там където му е тръбата, е Русия.

Пазете ме, чада, от всяко чуждо влияние, което крие в себе си адски замисли, защото то е отрова, която ще съкрати цветущия ми живот, то е кинжал, който ще прониже гърдите на хубавата ви майка България. Пазете ме, мили чада, най-много от руския цар, защотоех, защото той е мой заклет враг, на когото съм като трън в очите и който иска да изтръгне из обятията ми моята независимост и свобода, които ми ги дари неговия велик баща. Пазете ме добре, защото веднъж грабне ли ме, о, тогава елате, елате и паднете в прегръдките ми, целунете ме по красното чело и простете се завсегда с хубавата си майка България Сълзите рукнаха сило и гласът й се удави в тях. Тя млъкна.

"Мор чрез глад"... Голодомор Украйна преживява три периода на голям глад: 1921-23, 1932-33 и 1946-47 г. Гладът от 1932-33 г. покрива всички критерии на общоприетото в международната практика определение за геноцид. 24 страни официално са го признали за геноцид на украинския народ. Според социологичните проучвания през последните години около 60% от украинците са на същото мнение. Около 20% са на противоположното мнение. През 2003 г. украинският парламент за пръв път определя глада от 1932-33 г. като геноцид, а през 2006 г. приема Закон за Голодомора, в член 1 се казва, че това е геноцид на украинския народ. По данни на научната демографска експертиза на СБУ /Служба за безопасност на Украйна - наследник на украинския КГБ/ жертвите на Голодомор 1932-33 са 10 063 000 души. От тях умрели непосредствено от глад, станали жертва на канибализъм и други престъпления, предизвикани от глада - 3 941 000. Половината от тях са на възраст от 6 месеца до 17 години.6 122 000 са неродените бъдещи украинци в резултат на страхотната демографска катастрофа от 1932-33 г.

а кога някой ще осъди американците за геноцида им срещу коренното население, което провеждат и днес. В какво превърнаха малкото останали коренни американци, затворени в пущинаци на безплодна земя...в резервати, или дай ще мълчим за това, а за сегрегацията, за кукулуксклан, който и до сега си, действа, а за маккартизма, а за лагерите им по време на втората световна война където са затваряли японците нищо че имали американско гражданство, айде и за това да замълчим за да не оцапаме облика на износителя на демокрация!

Когато споменаваш само част от истината то си е цяла лъжа.Гладомора не е етническа а социална политика за унищожаване на богатите и независими селяни и е засегнал основно казаците като силни и независими селяни но чисти руснаци.Украйна преди вкичко е била аграрна страна но винаги е била съставна част от Русия.Селяните независимо от етноса са били ограбвани за да се нахранят градовете но това е съсипвало селяните обричайки ги на глад.Украйна никога не е била третирана от руснаците като завладяна територия защото винаги е била една от съставляващите Русия области.

Всички комунета са в новините за путин и няма кой да каже една добра дума за станишев и сидеров. Засрамете се. Или опорните точки са тквиа днес :D

Путкин нада сльiшать, потому что деньги нет, економики нет, и так дале....

Миризливец рязан.Мий нужниците на зап.хаюдуци

Искам немска заплата, немска кола, френска отпуска, норвежка социална система ама нека путин ме окупира и той да ме управлява :D :D :D

Ситуацията в Украйна може да се онагледи по следния начин: Сърничката (Украйна) е захапана от Лъва (САЩ) за гърлото (Киев) и я иска цялата за себе си и свойте корпорации (лъвчетата и лъвиците). Не смее да пусне, защото я е пуснал, ще я (Украйна) разкъсат хиените (Полша, Унгария, Румъния и Турция). Едно от крачетата (Крим) е захапан от една много едра бяла мечка (Русия) и не пуска. Както и да погледнем на ставащото сърничката (Украйна) е сдала багажа. Мир на праха и!

Абе господа рашафили. Ако утре дойде имперската армия на путин да окупира варна щото му е харесало пристанището, пак ли ще сте на негова страна ?

за путиновата не знам , ама ако дойде анадолската имперска то ще си мечтаем за путиновата .

Украйнци не се залъгвайте със спаителен план направен от "запада" ние сме живия пример за една разграбена и унищожена държава!!! Мислете с главите си за бъдещето на децата ви, а не за идеалите на няколко политически кви!!!

През 97 година минииналната заплатата в бг беше 30 $ сега е 300 $ така че не ми хвали руснаците...

Не говорете глупости за заплати в Русия. Моята близка пенсионерка(84 години) от Петербург плаща на домашна помошничка и гледачка от Украйна 600 долара. Та тази украинака издържа цалото си семейство в Киев с тези пари. А цялата пенсия на моята роднина е 2000 долара. Вярно, че има статут "блокадник". А средна заплата по страната е около 900 долара.

А колко $ струваше тогава златото? Колко милиарда хартийки напечатаха от тогава американците?

ВИЕ НЕ МИСЛИТЕ С ГЛАВАТА СИ. ВАС ВИ СЛАГАТ НАПИСАНОТО И ВИЕ ГО ПОВТАРЯТЕ КАТО ПАПАГАЛИ. АКО ИМАХТЕ МАЛКО МОЗЪК ШЯХТЕ ДА СХВАНЕТЕ, ЧЕ РУСНАЦИТЕ НИКОГА НЯМА ДА ИЗПУСНАТ УКРАЙНА. ТВЪРДЕ БЛИЗО Е И АКО СЕ ПРОВЕДАТ РЕДОВНИ ИЗБОРИ ПАК НА ВЛАСТ ЩЕ ДОЙДЕ НЯКОЙ ЯНУКОВИЧ. И ВТОРИ МАЙДАН ПРОСТО НЯМА ДА ИМА.

Кой извика тези глупости? Кой? Кой тролещ дебилен комуноид?

Може да е дебилен комунуид ама е прав еиднствения шанс на украйна да бъде свободна от влиянието на сибирската империя на злото е да се раздели. Истока да ходи да целува икони на путин поне запада да е свободен. Аз с удоволствие бих се простил с парче от България само и само с него да се махнат и продажните русофили.

Путин се обърка. Той трябваше да изтрие спомните за Голодомор и военния комунизъм, вместо да ги събужда с прилагането на средства присъщи на военния комунизъм на Ленин и Сталин.

Хитлер е оцелял десетина години прилагайки политика на окупиране на близките държави. Да видим путин до къде ще го докара...

Гледам, че Путин си връща руски територии, които комунизмът се опитваше да "обезруси", но неуспешно. Това няма нищо общо с Хитлер. По-скоро, това има общо с обединението на Западна и Източна Германия.

Обама предлага цивилизовано решение подходящо за 21 век, но кремълския милиционер никога не е учил дипломация ,а и други науки и поради произхода си от Тверская област, ще се надява докрай на средства от годините на военния комунизъм. Докрай, докато му припари под четирибуквието.

Предполагам, че "цивилизованото" решение беше да се окупира столицата Киев с въоръжени "протестиращи", да избият има-няма 100 полицаи (милиционера) и да свалят президента. След това, под въоръжена заплаха да контролират членовете на парламента и техните семейства...

Защитаваш престъпници. Защо не обясниш на хората от Майдана лично и отблизо, какво са сторили. Те ще ти се радват много.

Може,но ако охраната на Белия дом се поеме от КГБ.

"... ситуацията в Украйна, която сякаш е неочаквана, има елементи на неизбежност ...", каза китайският президент.

Обама предложи някакви международсни механизми за уреждание на кризата...Има хубава руска поговорка:"Пусти козла в огород." А за това, че много страни по света ще се отблъснат от Русия, няма да стане. В света няма държава, която да е мразена толкова от целия нормален свят, колкото САЩ.

Не си прав! Американците са обичани от всички. Особено от Виетнам, Ирак, Афганистан, Венецуела, Сърбия, Либия, Египет, цяла Латинска Америка и от всички земни кълбета.

А защо никой никога не е искал да изолира с икономически или други мерки САЩ? Пасивната ви любов към Кремъл наистина е ирационална, всички държави признаха новото правителство на Украйна, само Путин и българските русофили - не????

ПУТИН НЕ ИМ ОСПОРВА НЕЗАВИСИМОСТТА НА УКРАИНЦИТЕ, НО ТЕ СЕ ПРАВЯТ НА РАЗСЕЯНИ ЗА С-Н-Г , КОЕТО ГИ ОБВЪРЗВА С РУСИЯ

Дребния кремълски милиционер не може да се справи с мюсулманския тероризъм, а се бори и за украинска партизанска война. Би трябвало да знае от дядо си, който е готвил на Сталин в една от вилите на последния, как плохо се е чувствал Сталин, че цялата съветска мощ до средата на 50те години на миналия век не е успяла да се справи с украинската съпротива.

не бях амепиканофоб, но станах, не бях расист, но станах, не бях русофил, но станах. 20+ години гледам как разни политици, не само бг, превърнаха страната ми в клоака, то не беше изкуствено създавано етническо напрежение за да ни държат в шах, че ако не слушаме ще стане като югославия, то не беше разпродаване на страната ни на безценица...20+ г слушам колко лоша е Русия, но 20+ години гледам как САЩ, подобно на Ленин искаше да изнася революция, те пък изнасят демокрация и налагат тяхното виждане за нея. 20+ г. ЕС ми обясняват как трябва да съм етнически толерантна, но самите те си гонят циганите и още на какво ли още не се нагледах през тези години на налагането на Нов световен ред. Дали искам Путин да нарита задника на САЩ, оооо дааа!

абсолютно !

скъпа, обичам те:)!ти си моята сродна душа:)!

Абе умник последните 20+ години ни управлява повече от половината време бсп и производните и. БСП = петата колона, слугите на москва, контрабългарите и русифилите за които руските интереси са по важни от българските.

абе умник, я ми кажи колко от бг те, родителите им или прародителите им не са били комунисти. И като последните 20 г ни е управлявала петата колона що сме в НАТО и ЕС, а сетих се пратили са ни там като подривни елементи да ги съсипем, нали имаше един такъв виц на времето, дошле византииците превзели ни - разпадна ли се, дошла османската импрепия разпаднала се, дошла германия - прецакали сме я, идва СССР и на него му виждаме сметката, значи сега е ред на САЩ, НТО и ЕС

Само една думичка в дългият ти коментар ми подсказа, че си жена. Очарован съм от това, което си написала. Тия наши управници искат тотално да бъдем унищожени. И Физически и духовно. И като че ли успяват. Знаеш ли защо? Защото ние им позволихме.

Не бях зомби но станах,не бях изкъфял старец но.....станах,русофилското зомбирано поколение си заминава.....да го изпратим в последният му път

е как няма станеш зомби от толкова ГМО

Западът умира да дава акъл за развитието на чужди държава. Справка България. Резултатът е винаги предсказуем: Разруха, беднотия, пълна зависимост от Запада, извращения и оскотяване.

Пазете ме, чада, от всяко чуждо влияние, което крие в себе си адски замисли, защото то е отрова, която ще съкрати цветущия ми живот, то е кинжал, който ще прониже гърдите на хубавата ви майка България. Пазете ме, мили чада, най-много от руския цар, защотоех, защото той е мой заклет враг, на когото съм като трън в очите и който иска да изтръгне из обятията ми моята независимост и свобода, които ми ги дари неговия велик баща. Пазете ме добре, защото веднъж грабне ли ме, о, тогава елате, елате и паднете в прегръдките ми, целунете ме по красното чело и простете се завсегда с хубавата си майка България Сълзите рукнаха сило и гласът й се удави в тях. Тя млъкна.

Администрацията на Путин е точно толкова демократична, колкото администрацията на Клинтън, създала чрез война ислямска държава Косово в традиционно християнска Европа. При това с вулгарна икономическа алчност- ексдържавният секретар на САЩ Мадлин Олбрайт, архитектът на Косово, превзе косовските телекомуникации, а славният натовец ген. Уесли Кларк, бомбардировачът на Косово, се юрна да прави синтетичен петрол от косовски въглища, за да си подслади пенсийката. В тоя ред на мисли Путин е точно толкова демократ, колкото и Буш, Обама, Саркози, Тачър и прочие, които ни за миг не се подвоумиха да пращат войски на други континенти, по далечни острови, да разсипват цели държави само и само да отстояват своите лични и на няколко олигарха икономически интереси.

Американският президент Барак Обама е предложил на руския си колега Владимир Путин изход от украинската криза чрез изпращането на международни наблюдатели на Кримския полуостров и изтеглянето на руските войски. Забравил е да добави и пълна капитулация на Русия, предаване ядрения й арсенал под контрол на международни наблюдатели и предсрочни избори за президент в Русия без кандидатура на Путин. Пиндосите съвсем изтрещяха.

Коментари - Обама и Меркел с план за защита на руснаците в Украйна | Днес.dir.bg

Обама и Меркел с план за защита на руснаците в Украйна

Продължават дипломатическите усилия за уреждане на кризата в Крим и Източна Украйна. САЩ, Германия, Франция предлагат план за изход от ситуацията.

Обратно в новината

Коментари - Обама и Меркел с план за защита на руснаците в Украйна | Днес.dir.bg

Коментари

Като гледам, има нужда от защита на украинците в Украйна, които са заплашени от руската агресия. Руснаците да си вървят в Русия, в Москва или на Чукотка.

Въпросът е как ние , Българите, ще регираме пред новите предизвикателства ? Не искаме някоя сутрин да се събудим и видим, че сме я ''обединени'', я ''освободени'' от руско говоряща армия без отличителни знаци . Нужно е да си подредим къщичката - ако на някого му е по-мила чужда държава от нашата родина България, нека се чувства свободен да замине за там. Тук чужди агенти няма търпим - било то турсли, ли руски!

ОБАХАМА МАМА ЩЕ ДУХА СУПАТА

Звучи прекрасно за ВИЦ НА ДЕНЯТ! ХА, ХА, ХА!

колкото нас ни защитавате в турските фирми за хора не ни броят

и аз си мисля че най-добрият начин да се защитят руските бази и газопроводи, пърдон, граждани в украйна е да се превземе цялата украйна, а не само крим!

Руснаците в Русия се нуждаят от защита от дураки в Кремля.

Много се надявам руснаците в Украйна да не са толкова наивни ,че да очакват защита от Меркел и Обама.Преди 20 години в Руанда племето тутси очакваше защита от ООН и те така го защитиха , че хуту изби с мачетета 937000 тутси.Всичко това се разиграваше под благосклонния поглед на ООН и разлини правозащитни организации.А пък французите направо помагаха в клането , но след това се правеха на умряла лисица.Тук тази "защита "няма как да стане въпреки желанието на много западни политици защото Русия наистина ще защити своите сънародници.

От 20 години ги чакаме да се върнат в бившето ГДР.)))

Заарланд на два пъти е преминавал от Франция в Германия чрез референдум. Крим обаче няма право.

Да извикат и духа на Хитлер да защитава руснаците от руснаците.

Обама и Меркел с план за защита на руснаците в.....това виц ли е или шега или пълно лицемерие и наглост. Все едно руснаците да кажат ние имаме план за защита на негрите и латинос в щатите.

Обама и Меркел признават , че руснаците в Украйна, които не са малко, а в Крим са повече, са застрашени! От кого беее, от бандеровци и Вас ли?!

И плана включва колкото се може повече снайперисти, демократични разбира се

ПОХОДА КЪМ БОГАТСТВАТА НА РУСИЯ ЗАПОЧВА/ИЛИ ПРОДЪЛЖАВА/ ДА ВИДИМ ТОЗИ ПЪТ ДО КЪДЕ ЩЕ СТЕГНАТ/ИЛИ СТИГНЕМ/. БЪЛГАРИЯ ДАЛИ Е ВКЛЮЧЕНА!!!! ТО С НАШИЯ ОПИТ--ВСЕ НА ГРЕШНАТА ПОЗИЦИЯ И В ДВЕТЕ СВЕТОВНИ ВОЙНИ! АМА ТРЕТАТА---МАЙ Е БЕЗ ЗНАЧЕНИЕ. РЕЗУЛТАТА ЩЕ Е ЕДНАКЪВ--- ЯДРЕНАТА ЗИМА. ДАЛИ ЩЕ СТИГНЕ ДО ЕКВАТОРА!!

Д "сатаните". Това издевателство не се трае вече.

Зима ще има, при това МАЛЪК ЛЕДНИКОВ ПЕРИОД, но НЯМА ДА Е ЯДРЕНА! Виж "духането на супата" няма да се размине на НИКОЙ!

Виждате ли коментарите на български, сега учудвате ли се защо сте най-бедни в ЕС. Прост народ слаба държава. Прост, по-прост (даже и от украинците), най-прост(и от руснаците). Срам. Срам ме е че съм Българин.

Прав ти път друже, свят широк.

Руснаци, Меркел и Обама ще ви защитят! От кого?

Обама и Меркел с план за защита на руснаците в Украйна ! Навярно сега Обама ще изпрати тюлените и други тъпи риби да атакуват Украйна ! Меркел та ти си коалиция със социалистите в Германия ! Да се чуди човек на заглавието ...

Сърбите имат достатъчно спомени от такова омиротворяване от щатите и НАТО.Руснаците и сами спокойно могат да си решат проблемите ако не се намесва Запада без да е канен.

Ужасно ме дарни тази тетка Меркел. Защо Германия все си посяга към Русия. Нямат ли горчив опит от двете световни войни. Стой си в Германия и кротувай. нали сте най-голяма икономика на Европа. Все ви е малко. А да, нямате ресурси....

Ако се вярва на статията, Обама и Меркел ще позволят на Русия да води директни преговори с Украйна! Или българския език е много беден или автора е безкрайно тъп. Нали Украйна беше суверенна държава, как така ще й се разрешава какво да прави. Значи, обаче , разбираш ли Обама се застъпва за правата на руснаците в Украйна, ама да изпратят умиротворители в състав от американски морски пехотинци. В нашето село казват "Не е лесно да си щур"! Който не може да си го преведе да ми се обади ще му го преведа! Обама, президент си на САЩ, поне от уважение към държава си се прави на умен! Недей да говориш такива простотии, лошото е че и много такива правиш! Не случайно Путин ви се подигра, че сте като ученици влезли за пръв път в лаборатория с мишки! Лельо Меркел, моля те умна жена си, що им се връзваш на такива глупендери като Обама и Олан?

Путин дай на маймуната банан , но Украйна - никога!

Позицията на Обама е:"Стани аз да седна".

и двете предложения- наблюдатели и участие на руснаци в правителството са СПРАВЕДЛИВИ, ЧЕСТНИ И ДЕМОКРАТИЧНИ. Да видим какво ще подучи Москва своите агенти в Украйна, за да ги саботират.

да си върне Аляска

искарахме русия бедна неграмотна без икономика а защо се страхуваме толкова много

пишете у гугъла Ставрополье - русское Косово. и гледайте в тубата

Кога дребния кремълски милицонер ще обяви цената на украинската си авантюра на руския народ?

тези пари скапи прятелио са в пати по малко от тези които би дал за отбласкване на нато когато скапите миротворци разпологат своите ракети в крим и укражна така че браво путин *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Безродници,това което се случва в Украйна е нагледна демонстрация какво може да се случи заради вас, ако утре някой с лабилна психика и милиционерски маниери реши, че там където му е тръбата, е Русия.

Пазете ме, чада, от всяко чуждо влияние, което крие в себе си адски замисли, защото то е отрова, която ще съкрати цветущия ми живот, то е кинжал, който ще прониже гърдите на хубавата ви майка България. Пазете ме, мили чада, най-много от руския цар, защотоех, защото той е мой заклет враг, на когото съм като трън в очите и който иска да изтръгне из обятията ми моята независимост и свобода, които ми ги дари неговия велик баща. Пазете ме добре, защото веднъж грабне ли ме, о, тогава елате, елате и паднете в прегръдките ми, целунете ме по красното чело и простете се завсегда с хубавата си майка България Сълзите рукнаха сило и гласът й се удави в тях. Тя млъкна.

"Мор чрез глад"... Голодомор Украйна преживява три периода на голям глад: 1921-23, 1932-33 и 1946-47 г. Гладът от 1932-33 г. покрива всички критерии на общоприетото в международната практика определение за геноцид. 24 страни официално са го признали за геноцид на украинския народ. Според социологичните проучвания през последните години около 60% от украинците са на същото мнение. Около 20% са на противоположното мнение. През 2003 г. украинският парламент за пръв път определя глада от 1932-33 г. като геноцид, а през 2006 г. приема Закон за Голодомора, в член 1 се казва, че това е геноцид на украинския народ. По данни на научната демографска експертиза на СБУ /Служба за безопасност на Украйна - наследник на украинския КГБ/ жертвите на Голодомор 1932-33 са 10 063 000 души. От тях умрели непосредствено от глад, станали жертва на канибализъм и други престъпления, предизвикани от глада - 3 941 000. Половината от тях са на възраст от 6 месеца до 17 години.6 122 000 са неродените бъдещи украинци в резултат на страхотната демографска катастрофа от 1932-33 г.

а кога някой ще осъди американците за геноцида им срещу коренното население, което провеждат и днес. В какво превърнаха малкото останали коренни американци, затворени в пущинаци на безплодна земя...в резервати, или дай ще мълчим за това, а за сегрегацията, за кукулуксклан, който и до сега си, действа, а за маккартизма, а за лагерите им по време на втората световна война където са затваряли японците нищо че имали американско гражданство, айде и за това да замълчим за да не оцапаме облика на износителя на демокрация!

Когато споменаваш само част от истината то си е цяла лъжа.Гладомора не е етническа а социална политика за унищожаване на богатите и независими селяни и е засегнал основно казаците като силни и независими селяни но чисти руснаци.Украйна преди вкичко е била аграрна страна но винаги е била съставна част от Русия.Селяните независимо от етноса са били ограбвани за да се нахранят градовете но това е съсипвало селяните обричайки ги на глад.Украйна никога не е била третирана от руснаците като завладяна територия защото винаги е била една от съставляващите Русия области.

Всички комунета са в новините за путин и няма кой да каже една добра дума за станишев и сидеров. Засрамете се. Или опорните точки са тквиа днес :D

Путкин нада сльiшать, потому что деньги нет, економики нет, и так дале....

Миризливец рязан.Мий нужниците на зап.хаюдуци

Искам немска заплата, немска кола, френска отпуска, норвежка социална система ама нека путин ме окупира и той да ме управлява :D :D :D

Ситуацията в Украйна може да се онагледи по следния начин: Сърничката (Украйна) е захапана от Лъва (САЩ) за гърлото (Киев) и я иска цялата за себе си и свойте корпорации (лъвчетата и лъвиците). Не смее да пусне, защото я е пуснал, ще я (Украйна) разкъсат хиените (Полша, Унгария, Румъния и Турция). Едно от крачетата (Крим) е захапан от една много едра бяла мечка (Русия) и не пуска. Както и да погледнем на ставащото сърничката (Украйна) е сдала багажа. Мир на праха и!

Абе господа рашафили. Ако утре дойде имперската армия на путин да окупира варна щото му е харесало пристанището, пак ли ще сте на негова страна ?

за путиновата не знам , ама ако дойде анадолската имперска то ще си мечтаем за путиновата .

Украйнци не се залъгвайте със спаителен план направен от "запада" ние сме живия пример за една разграбена и унищожена държава!!! Мислете с главите си за бъдещето на децата ви, а не за идеалите на няколко политически кви!!!

През 97 година минииналната заплатата в бг беше 30 $ сега е 300 $ така че не ми хвали руснаците...

Не говорете глупости за заплати в Русия. Моята близка пенсионерка(84 години) от Петербург плаща на домашна помошничка и гледачка от Украйна 600 долара. Та тази украинака издържа цалото си семейство в Киев с тези пари. А цялата пенсия на моята роднина е 2000 долара. Вярно, че има статут "блокадник". А средна заплата по страната е около 900 долара.

А колко $ струваше тогава златото? Колко милиарда хартийки напечатаха от тогава американците?

ВИЕ НЕ МИСЛИТЕ С ГЛАВАТА СИ. ВАС ВИ СЛАГАТ НАПИСАНОТО И ВИЕ ГО ПОВТАРЯТЕ КАТО ПАПАГАЛИ. АКО ИМАХТЕ МАЛКО МОЗЪК ШЯХТЕ ДА СХВАНЕТЕ, ЧЕ РУСНАЦИТЕ НИКОГА НЯМА ДА ИЗПУСНАТ УКРАЙНА. ТВЪРДЕ БЛИЗО Е И АКО СЕ ПРОВЕДАТ РЕДОВНИ ИЗБОРИ ПАК НА ВЛАСТ ЩЕ ДОЙДЕ НЯКОЙ ЯНУКОВИЧ. И ВТОРИ МАЙДАН ПРОСТО НЯМА ДА ИМА.

Кой извика тези глупости? Кой? Кой тролещ дебилен комуноид?

Може да е дебилен комунуид ама е прав еиднствения шанс на украйна да бъде свободна от влиянието на сибирската империя на злото е да се раздели. Истока да ходи да целува икони на путин поне запада да е свободен. Аз с удоволствие бих се простил с парче от България само и само с него да се махнат и продажните русофили.

Путин се обърка. Той трябваше да изтрие спомните за Голодомор и военния комунизъм, вместо да ги събужда с прилагането на средства присъщи на военния комунизъм на Ленин и Сталин.

Хитлер е оцелял десетина години прилагайки политика на окупиране на близките държави. Да видим путин до къде ще го докара...

Гледам, че Путин си връща руски територии, които комунизмът се опитваше да "обезруси", но неуспешно. Това няма нищо общо с Хитлер. По-скоро, това има общо с обединението на Западна и Източна Германия.

Обама предлага цивилизовано решение подходящо за 21 век, но кремълския милиционер никога не е учил дипломация ,а и други науки и поради произхода си от Тверская област, ще се надява докрай на средства от годините на военния комунизъм. Докрай, докато му припари под четирибуквието.

Предполагам, че "цивилизованото" решение беше да се окупира столицата Киев с въоръжени "протестиращи", да избият има-няма 100 полицаи (милиционера) и да свалят президента. След това, под въоръжена заплаха да контролират членовете на парламента и техните семейства...

Защитаваш престъпници. Защо не обясниш на хората от Майдана лично и отблизо, какво са сторили. Те ще ти се радват много.

Може,но ако охраната на Белия дом се поеме от КГБ.

"... ситуацията в Украйна, която сякаш е неочаквана, има елементи на неизбежност ...", каза китайският президент.

Обама предложи някакви международсни механизми за уреждание на кризата...Има хубава руска поговорка:"Пусти козла в огород." А за това, че много страни по света ще се отблъснат от Русия, няма да стане. В света няма държава, която да е мразена толкова от целия нормален свят, колкото САЩ.

Не си прав! Американците са обичани от всички. Особено от Виетнам, Ирак, Афганистан, Венецуела, Сърбия, Либия, Египет, цяла Латинска Америка и от всички земни кълбета.

А защо никой никога не е искал да изолира с икономически или други мерки САЩ? Пасивната ви любов към Кремъл наистина е ирационална, всички държави признаха новото правителство на Украйна, само Путин и българските русофили - не????

ПУТИН НЕ ИМ ОСПОРВА НЕЗАВИСИМОСТТА НА УКРАИНЦИТЕ, НО ТЕ СЕ ПРАВЯТ НА РАЗСЕЯНИ ЗА С-Н-Г , КОЕТО ГИ ОБВЪРЗВА С РУСИЯ

Дребния кремълски милиционер не може да се справи с мюсулманския тероризъм, а се бори и за украинска партизанска война. Би трябвало да знае от дядо си, който е готвил на Сталин в една от вилите на последния, как плохо се е чувствал Сталин, че цялата съветска мощ до средата на 50те години на миналия век не е успяла да се справи с украинската съпротива.

не бях амепиканофоб, но станах, не бях расист, но станах, не бях русофил, но станах. 20+ години гледам как разни политици, не само бг, превърнаха страната ми в клоака, то не беше изкуствено създавано етническо напрежение за да ни държат в шах, че ако не слушаме ще стане като югославия, то не беше разпродаване на страната ни на безценица...20+ г слушам колко лоша е Русия, но 20+ години гледам как САЩ, подобно на Ленин искаше да изнася революция, те пък изнасят демокрация и налагат тяхното виждане за нея. 20+ г. ЕС ми обясняват как трябва да съм етнически толерантна, но самите те си гонят циганите и още на какво ли още не се нагледах през тези години на налагането на Нов световен ред. Дали искам Путин да нарита задника на САЩ, оооо дааа!

абсолютно !

скъпа, обичам те:)!ти си моята сродна душа:)!

Абе умник последните 20+ години ни управлява повече от половината време бсп и производните и. БСП = петата колона, слугите на москва, контрабългарите и русифилите за които руските интереси са по важни от българските.

абе умник, я ми кажи колко от бг те, родителите им или прародителите им не са били комунисти. И като последните 20 г ни е управлявала петата колона що сме в НАТО и ЕС, а сетих се пратили са ни там като подривни елементи да ги съсипем, нали имаше един такъв виц на времето, дошле византииците превзели ни - разпадна ли се, дошла османската импрепия разпаднала се, дошла германия - прецакали сме я, идва СССР и на него му виждаме сметката, значи сега е ред на САЩ, НТО и ЕС

Само една думичка в дългият ти коментар ми подсказа, че си жена. Очарован съм от това, което си написала. Тия наши управници искат тотално да бъдем унищожени. И Физически и духовно. И като че ли успяват. Знаеш ли защо? Защото ние им позволихме.

Не бях зомби но станах,не бях изкъфял старец но.....станах,русофилското зомбирано поколение си заминава.....да го изпратим в последният му път

е как няма станеш зомби от толкова ГМО

Западът умира да дава акъл за развитието на чужди държава. Справка България. Резултатът е винаги предсказуем: Разруха, беднотия, пълна зависимост от Запада, извращения и оскотяване.

Пазете ме, чада, от всяко чуждо влияние, което крие в себе си адски замисли, защото то е отрова, която ще съкрати цветущия ми живот, то е кинжал, който ще прониже гърдите на хубавата ви майка България. Пазете ме, мили чада, най-много от руския цар, защотоех, защото той е мой заклет враг, на когото съм като трън в очите и който иска да изтръгне из обятията ми моята независимост и свобода, които ми ги дари неговия велик баща. Пазете ме добре, защото веднъж грабне ли ме, о, тогава елате, елате и паднете в прегръдките ми, целунете ме по красното чело и простете се завсегда с хубавата си майка България Сълзите рукнаха сило и гласът й се удави в тях. Тя млъкна.

Администрацията на Путин е точно толкова демократична, колкото администрацията на Клинтън, създала чрез война ислямска държава Косово в традиционно християнска Европа. При това с вулгарна икономическа алчност- ексдържавният секретар на САЩ Мадлин Олбрайт, архитектът на Косово, превзе косовските телекомуникации, а славният натовец ген. Уесли Кларк, бомбардировачът на Косово, се юрна да прави синтетичен петрол от косовски въглища, за да си подслади пенсийката. В тоя ред на мисли Путин е точно толкова демократ, колкото и Буш, Обама, Саркози, Тачър и прочие, които ни за миг не се подвоумиха да пращат войски на други континенти, по далечни острови, да разсипват цели държави само и само да отстояват своите лични и на няколко олигарха икономически интереси.

Американският президент Барак Обама е предложил на руския си колега Владимир Путин изход от украинската криза чрез изпращането на международни наблюдатели на Кримския полуостров и изтеглянето на руските войски. Забравил е да добави и пълна капитулация на Русия, предаване ядрения й арсенал под контрол на международни наблюдатели и предсрочни избори за президент в Русия без кандидатура на Путин. Пиндосите съвсем изтрещяха.