Обама и Меркел: Санкциите за Русия продължават

Барак Обама и Ангела Меркел са единодушни за продължаване на санкциите срещу Русия, докато Москва не започне да зачита суверенитета на Украйна

Обратно в новината

Коментари - Обама и Меркел: Санкциите за Русия продължават | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Голям праз!

Тия освен да се фотографират и да си отправят добри пожелания, друго правят ли?

И след втори опит, на американците, не им се отвори марсианския парашут. И срещу Русия няма да им се отвори парашута

Не знам с парашутите, как е. Но, война САЩ + НАТО срещу Русия ще има! Като студена война, тя вече е факт! Зависи как ще сработват детонаторите, основно в Украйна за възпламеняване на гореща унищожителна война! Но, освен Украйна, повод може да бъде намерен всякъде другаде, когато в САЩ решат, че е момента! В САЩ наближават избори! Много е престижно, тези, които са на власт малко преди изборите да водят печеливша война, за да спечелят пак изборите! Мисля, че така ще се получи!

Ще им се отвори и още как! В САЩ, когато има Президентски избори е важно управляващите да водят печеливша война, за да спечелят! Демократите нямат никакви други шансове, освен с тази война да спечелят Президентските избори. Със сигурност ще тръгнат на този ход! Иначе са губещи!

Тези двамата дали си вярват?

Cлавко, троленето беше отменено, или ти не си разбрал?

В един спор не винаги тези които са повече са прави-в случая правото е на страната на Русия! Тя не иска война но е принудена да вземе мерки за своята защита от агресивния блок НАТО и САЩ! Дреме и на русия за Г-7 или 8-това е велика държава а не колония като ЕС и БГ!

"Санкциите за Русия продължават" -до пълното съсипване на ЕС и оправяне на краварската военна икономика!

България е в НАТО и Русия не може да на нападне както нападна Украйна

Добре е че България е в НАТО и Русия на може да на нападне както нападна Украйна

Добре е че България е в НАТО и Русия не може да на нападне както нападна Украйна

Абе май тия от Глист-7 тотално изтрещяха!? Москва не била изпълнявала Минските споразумения??? Ами че те бяха подписани с нейни усилия, между страните в конфликта - хунтата от кие$ и борците за свобода от югоизтока на крайна (ДНР и ЛНР)! Москва не е страна, а гарант за изпълнението, ведно с баба меркел и френския съсел оланд! Тея там да не са пушили нещо?

реферевдума в Украйна от 1991 г., след което на територията на Украйна (вкл. Крим и Донбас!)важат единствено конституцията и законите на Украйна! Русия подписа и меморандума в Будапеща когато Украйна й предаде ядрените си оръжия като в замяна на това Русия стана ГАРАНТ (заедно с Великобритания и САЩ) за украинските суверенитет и териториална цялост. Вместо това чрез Янукович се опита да наруши суверенитета, а след това започна да ръфа парчета от територията на Украйна! Как ще реагираш ако платиш сериозна цена за гаранция на новия си автомобил, а след това самият "гарант" ти смачка предницата (примерно)? А като се разчуе какво ще се случи с такъв производител (вносител) - гарант? Просто ще изхвърчи от пазара! Защото ще загуби всякакво доверие. Пък той нека си го мести между крачолите...

А съгласно конституцията на украйна или с преврат платен и организиран от САЩ киевската хунта взе властта?

Има един мъж и всички се обединяват срещу него. Смешни са и много добре казано малко по надолу "баба Цоцолана и Тошко Африкански"Страх ги хората, какво да правят.

ъъъъъъъъъъ

..Г-н Путин, не мога да дойда за 9 Май, а на 10 Май/Меркел/...Какъв ви е проблема? И без това на 9 Май пленници няма да участвуват/Путин/

На 9-ти май участват само лагерници (затворници) от най-големия лагер (затвор) на земното кълбо! Досега повечето бяха в отпуск, но вече ще се прибират на по-строг режим.

..Г-н Путин, не мога да дойда за 9 Май, а на 10 Май/Меркел/...Какъв ви е проблема? И без това на 9 Май пленници няма да участвуват/Путин/

Време е България да обяви Неутралитет , то тези обидени човечета на Сорос ще объркат светът ! ДА ЖИВЕЕ БЪЛГАРИЯ !!!!

кога на чичо ПутЬ ще му писне на оная работа и ща им врътне кранчето на газта. И санкции мигом ще вдигнат, и гащи веднага ще свалят.

си резва клона, на който седи! Така си го е направил. Но и да не го резне - той пак скоро ще се счупи! (Поинтересувай се за променящата се структура на енергийните източници в Германия, примерно, и ще разбереш, че предстои най-голямата световна бевзиностанция ще остане почти без клиенти).

Tоù до сега можеше да го врътне 300 пъти, амa не го прави. 3апитаù се защо Aнщаùн?

Дневния ред на Г-7: Първа точка: Владимир Путин; Втора точка: Владимир Путин; Трета точка: Владимир Путин; Четвърта точка...

Баба Цоцолана и Тошко Африкански ! Как да не им се смее от сърце човек ...

а а точно точно

Втората Студена Война е факт. Всички така наречени русофили крещящи Слава на Путин да обясните какво е направил Путин за България? Спря Ю Поток, спря вноса на български плодове и зеленчуци, окраде КТБ за да си финансира войната в Донбас, забрани на държавни руски служители да посещават България. Путинофилите сте безгръбначни живи мазохисти в жалкия си опит да се докарате пред руснаците. Вас ви презират всички достойни хора, самите руснаци ви презират за раболепието си.

Хапчетаааааа.

си ходил на лекар? Марш веднага в психото!

Какъв бегеец си , ти си Сорьо Африкански !!!!

"Всички така наречени русофили крещящи Слава на Путин да обясните какво е направил Путин за България? " ХАХАХА къв си ти ве БАНДЕРЛОГА МИZЕRНА, ЧЕ ПУТИН ДА ПРАВИ НЕЩО ЗА ТЕБЕ.!. ПРЕЗИКА ТИ ПЛЮВНЮ И ТЪРСАЧА НА ЦАКАТА- БОКАТА, ДА ПРАВЯТ ХАХАХА МЪРЗЕЛИВАТА И НЕКАДЪРНАТА БАНДЕРЛОГА СЕ ЧАКА НЯКОЙ НЕЩО ДА НАПРАВИ ВМЕСТО НЕГО.!!};-)))))))

"Всички така наречени русофили крещящи Слава на Путин да обясните какво е направил Путин за България? " ХАХАХА къв си ти ве БАНДЕРЛОГА МИZЕRНА, ЧЕ ПУТИН ДА ПРАВИ НЕЩО ЗА ТЕБЕ.!. ПРЕЗИКА ТИ ПЛЮВНЮ И ТЪРСАЧА НА ЦАКАТА- БОКАТА, ДА ПРАВЯТ ХАХАХА МЪРЗЕЛИВАТА И НЕКАДЪРНАТА БАНДЕРЛОГА СЕ ЧАКА НЯКОЙ НЕЩО ДА НАПРАВИ ВМЕСТО НЕГО.!!};-)))))))

" Голямата седморка - Съединените щати, Великобритания, Германия, Канада, Япония, Италия и Франция" - 7-те държави с най-големи дългове. :))) Русия:"По-добре са, отколкото в лоша компания".

И Меркел ,и Обама утре си отиват,но Русия остава!

НЕ Е ВАЖНО БЪЛГАРИЯ ДА Е ДОБРЕ,ВАЖНО Е РУСИЯ ДА Е ЗЛЕ

ЗА СОРОСОИДА НЕ Е ВАЖНО НИЕ ДА ПЕЧЕЛИМ ,ПО ВАЖНО ДРУГИ ДА СА ЗЛЕ

Владимир е много уплашен и каза че ще го премести в другия крачол...

Кога ще забраним достъпа на Руснаци до територията на Р Бъпгария

когато решим курортния ни бизнес да фалира, ...

Само така срещу агресора Русия.

СТАЛИН В 1939 Е БИЛ МЕК С ХИТЛЕР, ЗАЩОТО Е ПЕЧЕЛИЛ ВРЕМЕ ДА ЗАПОЧНЕ ДА ПРЕВЪОРЪЖАВА СЪВЕТСКАТА АРМИЯ .... А ПУТИН Е МЕК С НАТО, ЗАЩОТО МУ ТРЯБВАШЕ ВРЕМЕ РУСКИТЕ МИЛИАРДИ ДА СЕ ИЗНЕСАТ ОТ ЗАПАДНА ЕВРОПА :)) ... СЕГА КОГАТ КАПИТАЛИТЕ СЕ ИЗНЕСОХА МОЖЕ СПОКОЙНО ДА ПРЕДЛОЖИ НА РУСНАЦИТЕ В УКРАЙНА ДА СЕ ПРИСЕДИНЯТ ПО ЛИНИЯТА НА РЕКА ДНЕПЪР КЪМ РУСИЯ .... А КАТОЛИЦИТЕ ОТ ЛВОВ И ИВАНО-ФРАНКОВС ДА СИ ПРАВЯТ КАТОЛИШКА РЕПУБЛИКА - КЪДЕ САМИ , КЪДЕ КАТО ЧАСТ ОТ ПОЛША :)) НА ЕТНИЧЕСКИТЕ УНГАРЦИ - РУСИНИТЕ , ПУТИН НАЙ-ВЕРОЯТНО ЩЕ ПРЕДЛОЖИ ИЛИ АВТОНОМИЯ В РАМКИТЕ НА РФ , ИЛИ ЩЕ ИМ ДАДЕ ДА СЕ ПРИСЪЕДИНЯТ КЪМ УНГАРИЯ , КОЕТО СЪВСЕМ ЩЕ БЕТОНИРА РАЗДЕЛЕНИЕТО ... БЕСАРАБИЯ НАЙ-ВЕРОЯТНО ЩЕ БЪДЕ БЪЛГАРСКО-ГАГАУЗКА АВТОНОМНА РЕПУБЛИКА В РФ СЪС СТОЛИЦА ОДЕСА :)))

през 1939-та с каква армия е разполагал Хитлер и с каква Сталин? Защо повтаряш пропагандните глупости, които отдавна са опровергани от историците?

Правилно са решили. Само че не трябва тогава да се същисват като Рогозин им казва че на танковете не са им нужни визи. Това не им е Куба а и Путин съвсем не е сам както се опитват да го изкарат.

Санкциите не работят, Путлер и Сие си правят каквото искат. Украйна ще се раздели на две - Източна и Западна. Ще има нова студена война, стена в Киев, и т.н. Историята се повтаря казват хората....

Дам, между "на Русия не им пука, че има санкции", "на Русия и е по-добре след санциите", "Русия ще удържи 2 години след края на света, пък санкциите ли ще ги уплашат" и "санкциите са по-вредни за ЕС", почвам да се чудя, защо изобщо ги споменават тия санкции руските тролове тука? Ако някой от вас ме обиди, дори няма да му обърна внимание, защото вие сте без значение за мен... Схващате ли? :))

Интересно, че г-жа Меркел е забравила как ФРГ анексира ГДР и Западен Берлинпрез 1990 г. след като през 1975г бе подписала документите за непроменяне на границите в Европа-на конференцията в Хелзинки.Това много удобно не се споменава,както и любимият западен локум-правата на човека. Излиза, че руснаците, живеещи в Украйна нямат никакви права, освен да бъдат избивани, тероризирани и асимилирани от украинските башибозуци на Порошенко.Типичен двоен стандарт за Запада!

Кажете какво печели Бг от тези санкции?

От 1989 година българският народ като цяло ежедневно инкасира загуби в жива сила и материални активи.

защото сте толкова загубени в българия. защо другите нови европеиски членове просперират?

Да, спряха режима на тока, спряха изходните визи и гражданството. Спряха и руската телевизия в петък вечер... Спряха и записването за стоки от първа необходимост. Но най ми липсват манифестациите и как бай Тошо ми маха от Мавзолея (никога няма да простя, че го взривиха), а аз му махах с малко червено знаменце и виках "Веч-На Друж-Ба!" Ужас!! Толкова хубаво си беше преди.

До тогава печелеше жива сила (забрана за емиграция в чужбина под заплаха от разсрел) и трупаше материални активи като за театралната бутафория, наречена комунизъм - всичко нужно, за да се отрази по плакати като пропаганда и агитация. Иначе почти фалира, но това някои хора няма никога да го запомнят, понеже за целта са нужни поне някоко неврона в главата, които им липсват.

...даже напротив - губи!

Голям праз!

Стига бе направо разплакахте Путин горкия човек какво ще прави сега с тези санкции ?

Аз мисля че другарката Меркел и другаря Обама са направили много сериозна грешка. Санкциите срещу Русия не бива да бъдат продължавани. Те трябва да бъдат подменени с пълни тотални санкции във всяка една област докато не остани жив путинак в тази държава.

Още един турчин.... Нали, сте много умни, че и акъл раздавате.

Вие, турците, нали сте много умни, че и акъл даваш. Хехе, по-спокойно, да не ти падне чалмата...

Само един коментар ще напиша за тъпата българска рая . която освен , че е компетентна по всичко , знае всичко за всеки ... може и разбира всичко ... НО САМО САМО ЕДНО НЕ ЗНАЕ И НИКОГА НЕ СЕ ЗАПИТВА: "ЗАЩО Е НАЙ-БЕДНАТА НАЦИЯ , С НАЙ-МНОГОТО ПЕСИМИСТИ И САМОУБИЙЦИ.. ЗАЩО Е ЗАГИВАЩА И ОТИВАЩА СИ ОТ ТОЗИ СВЯТ ..??? " Запитвате ли се драги червени промити мозъци , леещи горчиви и едри сълзи по отминалото "светло бъдеще на социлизма"...колко хиляди милиарда ..колко и какво икономическа мощ е съсредоточена в ръцете на това "G7"..????????????? И за онова- какви хора и как живеят в страните на това Г7 ??? Стига сте лаяли и плюли ... Смърди от вас , и от устите ви-= само на лайна и помия ..на бедност , на пошлост и злоба... НЕ Е ЛИ ВРЕМЕ ДА СИ СТЕГНЕТЕ БОХЧИТЕ- И ДА СИ ХОДИТЕ В "СИБИРО".. КАТО ТОЛКОВА СТЕ ЗАЖАЛИЛИ ТАЗИ "ИМПЕРИЯ НА ЗЛОТО"....???????????? ВИЕ ДРАГИ МОИ СТЕ ЖАЛКИ ПОДОБИЯ НА ХОРА С ВАШИТЕ ЗЛЪЧНИ ПОСТОВЕ- НЯМА И НИКОГА НЯМА ДА УЗНАЕТЕ ЗАЩО ХОРАТА В САЩ И "НА ЗАПАД"... НЕ СА ТОЛКОВА НЕЩССТНИ КАТО ВАС ...ПОНЕ -НЕ И ДОКАТО ГЛЕДАТЕ САМО И ЕДИНСТВЕНО - НАЗАД !ч!!!!!!

И аз само един път ще ти го набутам ефенди. Тъй съвсем неутрално.

Като си го изкараш изодзад, където си си го затъкнал отдавана и надълбоко, тогава говори на кого ще го... За сега си самопреиб.н и си личиш.

25 години стигат! И гаража, и Паси, и Костов, и Фил Дим, и Петьо Зъбльото! Какво плачеш за далечното минало, а се правиш на ударен за сегашните башибозуци?

Сега живееш в последствията от комунизма. Днешнот опоколение е възпитаник на уродливия строй и няма как да очакваш изобщо нещо различно от днешната реалност. Когато оригиналните комунисти поизмрат, поизмрат, тогава ще започне да действа онова, за което се стараем днес. преди това нищо друго не очаквай. Не са ти виновни костовци и прочее. Виновен е комунизмът, който ги създаде такива, но най-вече който съсипа главите на хората и днес те си избират такива. Като си заизброявал, защо пропусна Лилавия, дето остави народа гладен, Виденовия, който направи 5 долара месечната заплата, психопата Станишев и психо Патката Манолова, които от лъжа вече не знаят дали е ден, или нощ? Понеже само БСП е постигала икономически спад в България (според информацията за баланса на България), да не говорим за моралната криза и проказата на лъжата...

Ти май не си ходил в УСА ва.

внимавай какво казваш, защото в сибир така ще ги обучат,че когато се завърнат от нас няма да остане и прашинка дори... - огледай се колко останахме,направи си справката кои все са ни "просвещавали" и кой е финансирал издаването на учебници и т.н. и т.н.

Определено си слънчасъл и си се загубил в пространството. България, нито е най-бедната, нито с най-много песимисти, нито пък има самоубийци, и най-вече не е загиваща и отиваща си от който и да е свят.

Тия маймуняци май ще ядат тоягата!

Тия двамата "хубавци", май си търсят майстора!

Или те са майсторите! :-) Путя вече му изтърва края. Оказа се, че 2/3 от ологархическия бизнес на Русия се владее от щатските магнати! Путя от месец е наредилда се проследят веригите на собственост на капитали и се оакза чудо! Руската икономика е само част от добивната, а всичко останало е всъщност на магнатите от САЩ. Путя изведнъж разбра реалността. А може и да не еуспял, понеже информацията е много стряскаща.

докога ОБАМА ЩЕ СЕ ВОДИ НОБЕЛОВ ЛАУРЕАТ ЗА МИР ЛИЦЕМЕР И ЖАЛЪК СЛУГА НА ВПК НА САЩ

Тези държави ,които прилагат санкциите, май повече губят, отколкото Русия

Ако знаеш, колко е зле в Европа... Руските посолства не смогват да издадат визи на всички желаещи да се преселят в Путлеристиан. :)

Малко е странно Германия да учи Русия на мир, а САЩ да учат Русия на неизползване и неразпространение на атомно оръжие.

Най-добрият коментар!

Смешници! Анализатори пресметнаха, че Русия ще издържи на санкциите над 10 години, а на контрасанкциите Европа ще издържи до 4 години. На какво разчитат?

Двамка тапанари от Германия и САЩ от класа ,остатак от началото на 20 век.

Не те не са единодушни, просто Обама нареди на Госпожа Меркел, и "слугинята" изпълнява, ама кризичката и вас ще ви стигне!!!