Съюзът на САЩ с Европа и Великобритания ще издържи

Трябва да засилим устойчивостта си срещу новите заплахи, включително кибернападенията, пише президентът на САЩ Барак Обама.

Обратно в новината

Коментари - Съюзът на САЩ с Европа и Великобритания ще издържи | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Във Варшава трябва да препотвърдим решимостта си ... да не си признаваме грешките, които правим (във Великобритания го осъзнаха, макар и малко безсмислено късно), а Украйна, трябва трайно да отпадне, защото е в конфликт на интереси (5 млрд. долара).

По-голямо зло в света от вас...., няма!Алчни, надменни, манипулативни и лицемерни!Е, с такъв партньор, съюзът дано не издържи!

по-често да повтарят тази мантра току виж са си повярвали! парите свършиха, дойде време разделно и всяка коза на свой крак!

Няма съюз, само икономически интереси.Когато те приключат приключва и съюза.

Някога(па и сеги) така лъжеха цръните цигнье! Докато успееха да откраднат нещичко! Те паразитите така са си свикнали да живуркат! Ако ги натикаме в родния им обор ФАЩ, ще има втора гражданска война и ке се изтребат за 1 годинка. Като чета за Далас, там май веки са започнали...

Грозен и лъжлив.

Съюза ви може и да издържи ама ние няма да издържим. Скоро ще ви ритаме по гъзовете тлъсти.

Имам една готварска книга с увод от времето на Червенков. Абе увода става за реч на Барак Хюсеин Обама. Да не би да е взимал курсове при комсомолската секретарка Ребека Меркел?

Този свързва Европа само с Германия и Франция, поредно доказателство за колонизирането на всички други държави. Европа са 50 държави американска кукло. Дано се провалите гадове!

Ще издържи на м...а ти в робската психика...

Този брикет, кога е слязъл от палмата???

Само дето Обонго забрави да каже кой създаде ИДИЛ и кой го подкрепяше с пари, оръжие и логистика. Заради бълхите в Сирия и Либия, изгориха юргана Среден Изток и Арабския свят. И как заради техните протежета и марионетки бе генерирана мигрантската вълна, а от конфликта между русняци и хохли не се получи такава. Аз се чудех откъде му идват на ума на Роско Тапета за разни хибридни и кибер войни, а то ето откъде идвали инструкциите - от еврейските господари на Барак Хюсеин Обонго!

Гледайте - доста е измъчена и състарена в този момент физиономията на другря Обамович. Много секс с тоя травестит Мишел, многе секс. И много войни разпали този афроамериканец. Сега разпали и война в собствената си сбирщина от отделни държави. Предстои разпадането на Ю еС еЙ. Четохте ли призива на неграта - "Стреляйте по всичко живо което се движи в сини униформи!" - Все едно бат Сали да изкомандва българските мангали да стрелят по всичко живо в синя униформа в България. Става наистина страшно в тази американска блаженопочивша демокрация - благодаря на Господ, че не отидох да живея в тази скапана държава. Предстои ритуално изгаряне на Зелена карта. Който е луд - да ходи там - Първо робство - от банките на ментетата - евреи покръстените хазари - ешкеназита - алчни и свирепи и гадни, второ робство - белия човек в Америка няма права - права имат негрите, латиносите, арабеските, индианците, пакистанците, идндийците, китайците и които се сетите после и накаря е белия човек. А си погледнал накирво някое негро - а си изялтупаника в най-добрия случай, - даже в скапаната америка негър е забранена дума - измислят си разни простотии тези кравари за да тормозят белия човек и да се подмазват на афроамериканците, обаче богатите бели ще са първи на гилотината. Всичко ще бъде разграбено - да не ви напомням Детройт - от 1980 година до сега този прекрасен град не може да се съвземе от свирепата деградация на черните му жители. Не мразя държавата Америка - природа е прекрасна, законите са прилични - но управляващите са измет - един престъпник Хиларито ще им стане президент, представяте ли си - все едно Фидосова да стане президент на Република България - как я виждате тази работа. Но както казват скапаните кравари - Нищо лично, всичко е бизнес! Да бизнесуваме тогава!

и САщ и Великобритания и Европа,той говори за Европа като за една страна даже един щат.очевидно американците се самозабравиха и идва времето на отрезвяването.Добре е да си седнат на дъто докато не им възникнат истински дертове. Избора на Клинтън за президент обаче не влиза в графата правилни решения -Тръмп също не би бил подходящ.САщ се намират в криза която скоро ще стане ясна на всички.

Проблемите на киберсигурността Обама да отиде да дискутира с Плевнелиев. Ще се научим много нови неща.

обама, не съм нито расист, нито сексист, но вие с меркел за пореден път доказахте, че на негър и жена вяра да нямаш!

ДА видим дали съм разбрал правилно, Ако съм про Руски настроен и изразя мнение в НЕТ-а, то мога да бъда обвинен като кибер престъпник и хибриден боец. Като към това прибавим и доносите (анонимните) както и възможностите за "обосновано предположение" и ограничението Шенген, си е направо член 1 от преди 26 години.

"съюзът" м/у САЩ и васалите от Европа и Великобритания ще издържи!?!??? Да,да ама НЕ!!!!!!

Шебек!!!

А така мистър Обама. Това му е цаката - всеки ден по сто пъти да се казва на глас "Съюзът на САЩ с Европа и Великобритания ще издържи". Това упражнение трябва да се превърне в задължително при започването на работния ден на служителите от държавната администрация на САЩ и Великобритания, на евродепутатите и чиновниците в Брюксел. Когато се изговаря тази фраза, съответните лица трябва да го правят с вътрешна убеденост, а не формално да го избърборват стотина пъти, колкото да отбият номера. При това положение, изказаните думи може да хванат дикиш и този съюз да издържи!

да сменя този, че и той като нашия поплювко не си знае мярката и до края на мандата си токе виж ни вкара в световна война!

Още едно доказателство че маймуната не е произлязла от човека.

този черен идиот ще ни унищожи. Войната ще се води тук И българите ще са пушечно месо,както и поляците

Дрън дрън, също като нашия комсомолец. Явно, обаче и вСАЩ са се хванали гуша за гуша. Руснаците пишат, че съветника на Тръмп, Пейдж,вчера е бил в Москва, на частно посещение да чете лекция в един московски институт . . . . . . . . .питали двама млади : Дядо попе, грешно ли е да спим заедно? - попа ги погледнал и казал:- Не е грешно чада мои, ама Вие не спитееее! . . . . . . само лекция да я чел . . . . . . . .

Дано Англия пийне студената вода като се подведе по акъла на САЩ и се опитва да разцепи ЕС. Но на ЕС му се пише много лошо защото сега към САЩ се присъедини и Англия и интересно дали Украйна няма да отнесе какалашката ...

Отдавна светът страда от затоворниците ФАЩ, Англия и Израел. Всички останали са васали или п.тки като БГ политици и народ!

Ето го и тоя....абе не е нападала Русия Украйна бе!Не е!Дайте доказателства,че там има руски войски!И това за Крим не е вярно!Крим се присъедини доброволно след референдум по бързата процедура! У освен това кримчани на хиря се оплакват,че в съседните области ги псуват и им натякват обедняването си заради,,кримнаш'' , а пък ,,даишниците'' им скъсват тва от глоби!Не е вярни това!Цялла Русия отрича твърденията за агресия срещу Украйна и застава твърдо зад ВВ Путин срещу несправедливия президент на САЩ Барак Обама!И без това всичкизнаем , че печатат фалшиви долари без златно покритие и искат да заробят Европа!Ами да!

За САЩ е важно войната да се води не на територията на Щатите,И ДАЖЕ НЕ НА ТЕРИТОРИЯТА НА РУСИЯ, а в Европа. Нека не забравяме, че Европа е не само техен съюзник, но и конкурент в икономиката. САЩ се нуждае от слаба Европа. И най-добрият начин да го направи е да предизвика конфликт с Русия в Европа.

Да нападнем безмилостно някоя държава, че така вече трудно се издържа. Макар, че аз съм оптимист, че може да издържим още няколко месеца без да нападаме. Въпреки това, за да бъдем още по-близки един с друг най-добре да не нападаме за сега Северна Корея и Иран. Аз исках Сирия, обаче там стана доста напечено. Предлагам отново да ударим Либия и Ирак - там сме много добри - вече знаем кое къде се намира. Трябва да създадем нов мощен съюз, който да направи отпор на тези държави, които засягат нашите интереси.

ПРИБАЛТИЙСКИТЕ ТИГРИ ЩЕ ТИ ПОМОГНАТ ДА РЕШИШ ПРОБЛЕМА !

Брех да му се не види! Надявах се някой да дойде в БРИКСА!

Джордж Вашингтон показа как може да се управлява държава. Теодор Рузвелт показа как трябва да се управлява държава. Даблю Буш показа, че всеки идиот може да управлява държава. Обама показа, че не всеки идиот може да управлява държава.

Много ми хареса!

+1

Супер си! :)

БРАВО!

Скачащият по клоните от дъждовната гора, както го нарече Ким, обаче не звучи мното убедено и убедително.

Въпрос: как можеш да познаеш, че обонго лъже? Отговор: мърда си устните. * На една конференция обонго изнасял реч. Един от участниците помоли преводач да му преведе речта, защото не знаел английски. Преводачът попитал: -Да превеждам ли лъжите, празните приказки, безсмилсиците и глупостите? Не- отговорил човекът. -Ами тогава обонго нищо не каза- рекъл преводачът

ФАЩ са гнусна държава, която непрекъснато се меси където не й е работа, която убива, за да са добре тъпото й население.

Кратък превод на изказването на Обама, за да не четете 2 страници: "Някой забърка каша в световен мащаб... дрън-дрън-дрън... но ние ще издържим и отговорим... дрън-дрън-дрън... Русия е виновна" Ваш Нобелов лауреат за Мир

Не знам, но мисля , че Обама е един от най-слабите президенти на САЩ, в тяхната , макар кратка история. Другият , който е предент за първо място е Буш младши, за който съм се чудел, как е възможно светът да се управлява от идиоти.Явно са управлявали техните психиатри.

Просто САЩ не се управлява от Президент, а от Корпорациите. Президентът просто чете речи. Но тезата ви е спорна - Обама води по брой убийства Буш Младши и то категорично.

Дойдох във Варшава за да ви надиктувам пряко....дрън-дрън-дрън...ще ви глобализираме до дупка...дрън-дрън-дрън...не пречете на банките ни в UK...др-дрън-дрън...Давайте още кинти за НАТО!!!

Съюзът на САЩ с Европа и Великобритания ще издържи Сега стана и с Великобритания. Та те все още са в ЕС бе черньо.Ако не си разбрал и нов еврокомисар си предложиха.

Тази реплика показа, че се съмнява.

След клането в Тексас, Обама прилича на състарен и ментално зле, човек. Той си отива от поста, но изпитанията с всеки ден го съсипват.