61 топовни салюта в Лондон в чест на Обама

Британският премиер Дейвид Камерън ще организира барбекю в чест на президента на САЩ Барак Обама, който ще му гостува на "Даунинг стрийт 10" утре. Днес високият гост беше посрещнат в Бъкимганския дворец от кралицата.

Обратно в новината

Коментари - 61 топовни салюта в Лондон в чест на Обама | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

А една свирка лично от камерън, къде ви е джентълменството драги ми англичани.

Ама как па си мязат Обама с кралицата! Бяло и черно. Сал да затанцуват! Къде метнаха барбекюто? В Бъкингам? Чак тука замириса!

кефи ме как целия свят целува задните части на президента на наи-могъщата страна в света!

Всички са след теб Теди. След като хубаво си го облизала. Запази за себе си, колко е сладък. Не държа да зная. Можеш вече да се обърнеш и отпред. Успеееех Теди!

Тедка, ама ти пък - нали целуваш и задните и предните части на някой дебелог*з американец само и само да си уж в Америка. Та - какво пак си се напънала, м?

Лапай, и не говори с пълна уста. Смърди...

Камерън смята да опече Обама?

А защо Обама не включи в европейската си обиколка и България? Толкова много направихме за САЩ, а те нямат време за една кратка визитка! Тук Негово Превъзходителство ще направи и Свиренкю на Обама, ама той - откъде да знае...

:)))))))

обама няма да доиде в блгария защото бутнаха барбекюто на доган

Хари в голяма грешка си. И аз така си мислех,но нещата в Русия са се развили много бързо за последните 10-15 години. Доходите са им много добри и всичко е в пъти евтино и така се получава по висок доход от Европа.А за начин на живот няма сравнение с друга страна.Там си живеят полу комунизма и гледат сеира на всички останали.Освен това са на второ място по пътешественици по света след германците.Провери им доходите, но и разхода на месец след данъци и остатъка с който можеш да си купиш някаква пот.кошница сравни с други велики сили .А освен това няма безработица.Луди са на тема образование.Здравеопазването като при нас по бай Тошово време. Между другото опитай се да започнеш някаква позиция в Русия.Мисия невъзможна .Знам че ще кажеш опашка няма за русия,но и да има не става просто така. Самото взимане на работна виза е по сложно от за уса.ес. и др. За хубавици .гуляи и др. просто няма сравнение.

За образованието си прав. Имал съм възможност да общувам, както с руснаци интелектуалци, така и с германци. За сравнение и дума не може да става. Нивото на тези в Русия е по-високо. А по отношение но пиенето немците не отстъпват.

какъв стандарт, какви пет лева?над 1 милион руснаци от средната класа са емигрирали от русия в търсене на по-добър живот в последните няколко години ....картинката е същата като в бг....социализъм, комунизъм, мутро-полицеищина и мизерия...аиде по-полекичка с пропагандата,че никои не ти вярва.

Кралицата как ще го приеме, като президент или негър от прислугата.

Велики нации с мъдри ръководители, водачи на света. Влиянието и престижа на Великобритания расте.

Пак са пуснали нета в психиатрията на 4ти километър.

Защо сред източно европейските лидери няма българин? Може би защото тук няма лидери? Или г-н Борисов няма време за срещи, че има да строи магистрали :)

Дядо му ирландец, баба му кенийка, той е роден в Хаваи. И после се обиждат, че им викат мелези.

АХААХ...евалата ПОРОДИСТ Българин

Двама големи мъже на двете велики държави в света ,ще кажат как трябва да се развива той в бъдеще!Останалите-Китай,Япония,Германия и Франция засега изпълняват ролята на ученици!Русия дори и за ученик не става-тя е в средните векове!

Хари,сам знаеш,че вече не е така,двамата големи мъже са се озорили да оправят поне частично резултатите от простотийте на грандоманите преди тях.Гласовете им все още се чуват добре,поне в Европа,но извън нея???Идеята за ученици и учители е изветряла.Това не ме радва, но си е факт.А русофобията си е заболяване.

А нашите избранници посрещат със посна пица и се бият в гърдите , че кризата у нас преминала.Кой вярва още на тия малоумници, кой ще гасува за глада и мизерията, кого ще ограбват банките в България, кой ще слуша през високоговорители чуждоезични проповеди в сърцето на София ???Българино във България направи своята историческа крачка - гласувай по съвест и убеждения , а не за пари и партийно задължение.