След победата на Тръмп, Обама и Меркел хвалят ТТИП

След победата на Тръмп, Барак Обама и Ангела Меркел изтъкват ползите от търговското споразумение между ЕС и САЩ (ТТИП).

Обратно в новината

Коментари - След победата на Тръмп, Обама и Меркел хвалят ТТИП | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

То и в Германия скоро ще има избори! Та в този ред на мисли "Мамо Меркел" от сега може да се уговорите с "Мама Цецка" да си плачете заедно на някое кьоше!

Меркел се оказа такъв потресаващ Троянски кон!

се радват един на друг, но ще дойде Видовден и за тях!

Обамчук и баба Меркел искат да ни кажат- глобалистите -сатанисти се обединяват и ви водят към елекронния концлагер и Новия световен ред.

Освен Радан Кънев всички други пазят обирджиите на България . 1трилион 550 милиарда Русия източи от България затова сме бедни . Затова Българите бягат , а Руските , Лукойл с милярди обороти не плащат данъци обират децата ни , а родителите ни измират факт . При Бойко пазача на обирджиите Пазача на Българските пари в Лукоил е БСП лидера Румен Овчаров , Пазача на Човешки права е БСП лидерка , КЗК БСП , Стопанска камара БСП . И Бойко се прави на демократ. Реформаторите са му оправдание както и най големия Костов .Които изправи Фалиралата от Комунисти България Всичко Обрано и заложено , това са БСП , АБВ, АТАКА Псевдо гербери ,ДПС .Посредници на Руските обирджии факт . Всички помним и виждаме .

Как Нефтохима Бургас беше харизан на руснаците от КОСТОВ!!

Младите, като си се харесват, да се вземат.

"ДЕМО - КРАТИ" !?

И двамата плачат за трепане!!!

Дискретно : - както Холандия, така И Германия - Очевидно Се включиха в ТрансАтлантическата Развойна Дейност , респ. И финанси+фиск (Е, Тръмпови едва ли Биха изпуснали дрехите, обувките и посланикНаПраце ;-)

СТРАННО Е И ЗА ДВАМАТА (а са по умни каточели от нас ),че използват думата демократия която няма нищо общо с гръцката дума !Но се оказва думата демократияв тяхното разбиоане е закон - да да именно закон за потчиняване на масите ( съвремените роби е по правелно) защото те (политиците решават както си искат без съгласието на масите !!!!който междудругото ги оределят за правителсвата с мисълта да прелстват мислите и врлята на народа !иначе как една баба привилигирана от народа да преставя неговите интереси прави обратното ! народа неще мигранти и санкции а понеже са по "умни!с и позврляват да не слушат тоя народ и правят така както казват алигарсите !!! И ТОВА Е НАШ ЦИРК - ПОРАДИ ТЪПОТИЯТА НА НАРОДИТЕ КОЙТО ПОЗВОЛЯАТ ДА ГИ И=ЪТ

само в русия има'демокразия'-тапак смотан си иванчо

тръмп и радев са абсолютни противоположности. победите им нямат нищо общо. общо имат само в анти мюсюлманската им риторика.

Тези показват бъдещите взаимоотношения и никой не е в състояние да направи, каквито и да било промени. Край, решено е! Тръмп ще го разбере или ще го научи.

че още малко имат да му правят на пук

СВЕТЛОТО БЪДЕЩЕ НА СВЕТА НЯМА ДА Е СТОПИРАНО ОТ ТЕЗИ ВРЕДИТЕЛИ ЗА ОБЩЕСТВОТО!!!

Да хвалят, каквото още могат, щото и двамата ще са история скоро, скоро. Обама малко му остава до пенсия, Меркел и тя да се готви да си ходи под ръка с Оланд.

Не си прав - Баща му - Хюсеин, не носи еврейско име, а щом не носи еврейско име, значи не е евреин, и значи, че няма начин синът му, също да е евреин...

Не че е кой знае колко важно ама принадлежността към еврейството се удостоверява по майчина линия...

Прав си. Като си черен не означава, , че не си евреин по майчина линия какъвто е Барак Хюсеин.

Никой ли не е чувал, че еврейството се предава по майчина линия. Т.е. ако майка ти е еврейка, ти също си евреин. Ако обаче само баща ти е евреин, колкото и да се натискаш, никога няма да те приемат за евреин.

След победата на Тръмп, Обама и Меркел хвалят ТТИП А пък Тръмп /и аз/ си го преместваме от единия в другия крачол.

тва ще се хареса на нацитата русофили оказа се че иванка е станала еврейка щото мъжът й е еврейн :))) а ся ще го назначава в администрацията :)))

Е ка се става евреин, бре , Чавка? Нали затуй ги кръщаваме от малки - взимаме ги еврейчета, и им ги връщаме християнчета. Процеса е необратим, стегни се малко, изтрезней!

ае питай иванка кво ме занимаваш с подробности зет му е евреин и иванка е сменила религията факт

Това, "бежанците", все към Германия ги тегли....

ПРЕТРЕПИсоросяд спасиРОДИНАТА!

тия как се гледат , нещо ме съмняват , тоя да не го изгони жена му

Коя бе? Маймуната с токчета, ли?

Меркел е американска подлога. Друго име за нея няма.

Американските служители на специалните служби спешно се изтеглят от Украйна. Агентите от структурите на ФБР и ЦРУ, които бяха разквартировани в сградите на Главна прокуратура и СБУ ( Служба за сигурност на Украйна) бързат да бързат да се изтеглят от страната.

След Берлин, Барак Хюсеин Обама ще избяга в Кения за да потърси убежище в родното си село.

Защо баба Меркел санкционира Русия, а не санкционира фашисткия режим на Ердоган? Двойни стандарти?

Щото Анадола е в Азия, респективно - Турция, а не е в Европа ;)

берлин е заприличал на окупационен град - на хората не им позволяват да си отварят прозорците 3 дни!!! всичко това от братските чувства на народа към big brother

КЕНЕДИ БЕШЕ ОТ ПРОЗОРЕЗ ЗАСТРЕРЯН! Кво се обаждаш като не си просветен? Или заради българинът да не са предпазливи?

Изобщо не е ясно откъде е застрелян Кенеди и кой го застреля. Официалната верся, че е застрелян от сградата на библиотеката в Далас е доказано, че няма директна видимост.

Шило

и двамата са пътници, така че, няма никакво значение какво искат

Обамата е дошъл в Берлин за да провери лично как работят подслушващите устройства, монтирани в спалнята на баба Меркел.

колко д а е напук ,като обама си отива и меркел ханъм ще го последва, а Тръмп ще прави каквото си поиска . болни хора с болни амбиции!

Обонго да се връща веднага при племето, защото му предстои мисия в Анадола...

тя и Кения не е много цъфнала!Ще има много работа и там!

Значи споразумението действително не е добро, но напук на Тръмп си го хвалят.

А, и бял маймун на токчета?!

Пардон, албинос.

вместо да се стреля на посоки не е ли по добре да се изведат между цивилизационни принципи и поне западната цивилизация да се старае да не ги нарушава тогава може би по лесно биха се възприели некои от по добрите идеи

лошото е че един политик, т. е. президент всема решение и решава неща за години напред без да се е допитал до народа. ами що не направят един референдум а! да видим какво ще кажат хората!

много добре си знаят какво ще даде референдумът, затова и не го провеждат.

Тя Танте и бежанците ни хвалеше по едно време. Като ги гледам са си лика прилика с Бонго, що не се вземат, па да се чупират нанякъде форева?

То баба Меркел какво ли не ни хвали??!.. де що мине от тука ..

Тая дърта, грозна ,бездетна крава е решила да унищожи Европа . Трябва и нея да я трупясат и да заминава като тоя и баба ти Килъри. ТРЪМП ИМ ОБЪРКА ПЛАНОВЕТЕ НА ТИЯ ПОЛИТИЧЕСКИ ТРУПОВЕ.

КОИТО СЪСИПАХА ЕВРОПА И АФРИКА

Абе Обама и Меркел може да си хвалят ТТИП, ама след победата на Тръмп и двамата са политически трупове с най-позорен край!

Каквото и да хвалят,тези двамата са пътници...

Честно ,много се радвам ,че има толкова колеги с едно твърдо НЕ на ТПТИ. Винаги ще бъдем заедно ,когато над нас е надвиснала истинска заплаха. Поздравявам ви искренно :)))

си,че не е възможно човек да е запознат с последиците от TTIP и да ги приема! Убийствен за страната ни договор. И СЕТА не бива да се ратифицира ог НС. Тръмп вече заяви, че иска да развали NAFTA-договора на САЩ с Канада, огледален образ на СЕТА. Не бива да допускаме ратификацията на СЕТА!

Този НЕГЪР какво е тръгнал да се разхожда из Европа? Да отива в Белия дом и да си изнася партакешите!

Заради политиката й в последната година на Меркел грам доверие нямам. А пък другият, който напълни Европа с ислямисти през Либия и Сирия, които подпали, даже не искам и да коментирам!

ТЕЗИ ДВАМАТА МОГАТ И "ИДИЛ" ДА ПОХВАЛЯТ !

Точно за туй, другарят Сорос обяви война на другаря Тръмп! Голям джумбуш ще падне!

На снимката няма хора, а долни алчни рептили. Това е истината. Гнусни типове, които се хранят със смърт и заробване на останалите.

Сатанисти.

ТРЪМП е на друго мнение. КРАЙ на глобализацията!! КРАЙ на проекта ТТИП!! КРАЙ НА ГЕРМАНИЯ!! ОТ ТУК НА СЕТНЕ - мита, акцзи за всички НЕМСКИ, КИТАЙСКИ стоки и подбни навлеци.

плеснали с ръце, че се прегърнали..... да се изриват по бързо! и двамата!!! и поддръжниците на тъпанарската им политика също.

Не се плашете! Повечето които сте писали сте против и сте ги нарисували тея призраци доста хубаво. И аз съм с ВАС . Това е агония!! Дръжте се на позицията колеги-дами и г-да НЯМАААААА да бъде тяхното.