Меркел към Обама: Да ме следите е абсолютно недопустимо. Обама: Не ви следим

Германското канцлерство съобщи, че телефонът на Ангела Меркел е бил следен от тайните служби на САЩ. Американският президент Барак Обама се обади на Меркел, за да отрече.

Обратно в новината

Коментари - Меркел към Обама: Да ме следите е абсолютно недопустимо. Обама: Не ви следим | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Демократът Обама да обяви АНС за репресивна организация,да я закрие,да отвори досиетата на всички нейни служители за свободен достъп от всички любопитковци.Да възложи на най добрият български разследващажурналист Христо Христов да направи анализ за нейната престъпна дейност и да нареди на конгреса на САЩ да гласува лустрационен закон.Така ще победи моралът на американската демокрация и партньорите на САЩ ще й имат доверие.

Американски лекари излекуваха дете, родено с ХИВ !!!

Хамериканците предизвикват заболявания с ХИВ - СПИН. Редно е да ги лекуват. Ама нещо куцат със здравната реформа ...

Американците са страхотни на тия неща..... Само пред твоето състояние са безпомощни дядка..... а па че на лекарството ще имат достъп само богатите,това е друг въпрос!!!

Добре че ги има USA, единствения стожер на свободата и демокрацията. За огромно съжаление човешката популация е предразположена към робство - "Бягство от свободата", Ерих Фром. Ако не са USA да привличат най-читавото от света, сме загубени. USA са интелектуалния, културния, технологичния център на света.

Ерих Фром????? Дядка,нещо пък си се объркал...или твоите сценаристи са неграмотни.... Ерих Фром според тебе,това го пише в полза на държави като С.А.Щ. а??? Ти май не просто се правиш на идиот..... Що не се занимаваш с дакелката бе чичко?С нея поне сте на същото интелектуално равнище.......

Отрепка!

Хамериканците не са подслушвали Меркел, а телефона и! Така че няма нищо нередно.

хахаха... германците ги е яд, че не са толкова напред с техниката и не могат да подслушват американците.....

Изтече информация,че е пускала СМС-и в подкрепа на Мира Радева в шоуто Вип Брадър.Меркел е бесна щото Ваня Червенкова ще разбере и става страшно :-)

"Меркел към Обама: Да ме следите е абсолютно недопустимо. Обама: Не ви следим" - Меркел: "Вервам ви"

Е, ако германците имаха възможност да подслушват Обама, 100% щяха да го направят. И какво толкова ще чуем от един разговор на Меркел - че взела някое милионче от Газпром ли...? Голям праз.

USA този път настъпиха мотиката.

И к`во се оказа сега? Че наш`те предци са тъпи с технте поговорки нали...... Щото,изглежда че на края излиза,че ГАРВАН НА ГАРВАН ОКО ВАДИ.....и то без да се замисли.......

"Германското канцлерство съобщи, че телефонът на Ангела Меркел е бил следен от тайните служби на САЩ." това е повече от смехотворно!

тъпите американци си режат леко клона на който седят

Меркел към Обама: Да ме следите е абсолютно недопустимо. Обама: Не ви следим Само ви подслушваме.

Хамериканците бодро крачат от другата страна на историческата стълба - надолу ...

Малко по малко дори и западноевропейските съюзници на Америка ще се убедят и обединят около заключението, че разлика между СССР и САЩ няма. Просто на единия динозавър му бе помогнато да умре по-рано, та с трупа му другия да поживее още малко. Това време привършва.

И Русия, и Китай и разни гениялни хакери подслушват, но атаката е срещу САЩ, само те биха си признали ако е истина и само от тях могат умишлено да се поискат някакви компенсации

едно е да те подслушва саседа защото и ние може да го правим , друго е сапругат ти!!! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

На такива като него не пиши такива коментари батка.... Докато ги премислят(е,доколкото могат)им изгарят платките,и дава заето.........

Тя Меркел е недоволна, щото от толкова гарги на клона (закачени да и слушат телефона служби) не може един нормален раговор да проведе - или батерията свършва за пет минути, или, ако е с андроид, ще и се качи IOS 7 по време на разговора, или ще получи последните снимки от Хъбъл от някоя неизвестна мъглавина. Това нейното не е живот.

Това е демокрация в действие! Това са най-големите демократи и т.н. стожери на света! Пази Боже! Този строй работи само и единствено за шепа богаташи и държави - сатрапи! Дано обикновения човек се осъзнае по-скоро и тотално промени това мракобесие, ако трябва и с революция, за да има по-голяма справедливост при разпределението на богатствата!

Пали свещ да не се случи това за което си мечтаеш, че ще видиш тогава кой кум, кой сват! Америка е единствената гаранция за запазване на цивилизацията. Арабския свят ли си мислиш, че ще се напъне да мисли за развитието на цивилизацията или Путин, или бюрократите в ЕС, или някоя африканска държава? САЩ са и ще бъдат най-верния стожер на цивилизацията, защото САЩ е създадена с идеята за свободата на индивида. Всички други държави копират това, което е създадено в САЩ, но все си го пригаждат за тяхна лична употреба.

алилуя!!!подслушват от ревност някои друг да не стане по демократичен !!! никоя имперя не се саздава в името на доброто!!! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Много правилно си го казал - "създаден с идеята", то и при Маркс и Енгелс имаше "идея", но докъде го докараха?

Така е говорил баща ти за руснаците, а дядо ти за турците. Децата ти пък ще се уповават наподнебесната империя.

Пич, страхотен виц. Оправи ми настроението.

Изхвърлете Съединените терористични щати от ООН.

И после да не се чудите що Боко е толкова пора американски настроен... Знаят всичките му кирливи ризи и си го литкат както им е кеф!

Меркел към Обама: Да ме следите е абсолютно недопустимо. Обама: Не ви следим МЕРКЕЛ : ВЯРВАМ ТИ

Обамата подслушва целия свят. И след това докладва на Путин ...

След като ГЕРМАНСКИ ексКАНЦЛЕР е на мужишка служба, как да не ги слушаме.

Какво си недоволен, нали Германия пак се съгласи да ги издоите с 1 милиард, за кой ли път помощ по измамническата схема "холокост" за периода 2014-2017. Какво недоволстваш, парите ли са ви малко. Обикновено тогава са обвинения в нацизъм, а сега вече и в комунизъм. Както е известно, икономиката на Германия здраво бърка сметките на евреите. Най-тежко го преживява Сорос.

Ти у ред ли си, бре, у ред ли си, те питам! Промужишка, щото купува газ и петрол от мужиците, а не ще да купи от саудитити, така ли? Промужишка, щото купува стомана и халамин от мужиците, а не ще американски. Промужишка, щото немските инвестиции в произвоство в Мужикистан за последните пет години са тройно на тези в страната на свободата и демокрацията?

pmotikov@abv.bg

Ако не бяха Великите USA, цялата им територия щеше да е ГДР, начело с разни ерих хонекерци, тъпако. То бива тъпотия, ама туземната е ненадмината.

Ще докладваме в Берлин какво мисли бащата на една германска лекарка от Български произход за Канцлерката

pmotikov@abv.bg

Става въпрос за шрьодер, тъпако. Това е жестоко унижение за Германската Нация, да слугува на миризливите чизмари.

Не ти се отдава - марш в Лангли на обучение !

Никой не ви подслушва. Просто записваме всички разговори на сървърите. Някой ден ако ни потрябват тогава ги ПРИслушваме, ама няма страшно нали не е ПОДслушваме;)

А, мен? А, Вас? А, има ли право да подслушва когото и да е?

Брикета лъжи кату дрът сиганин

Вярвайте ми! Нито ви гледам, нито ви слушам! Вярвайте ми!

ОСТАВКА!!! и в ушите на Gargamelyus.

е, че могат да си го позволят. Това че не го правят(?), няма никакво значение.

Едно от доказателствата, че войната е доходен бизнес за алчните и болни мозъци "представители" на демокрацията в САЩ!Само от 1945 г. до 2000 г. : Интервенциите на империята САЩ, представящ 67 случая;Бомбардировки на 25 суверенни държави;Намеса в изборите или провалени избори в 23 суверенни държави;Политически убийства(или опити) в 35 държави;Прилагани изтезания в 11 държави.Според статистиката на Блум това прави общо 167 случая на тежко политическо насилие извършено от империята по света, след Втората световна война. При, което представителните политици на "империята-демокрация" САЩ е убила между 12 и 16 милиона души.Ужасяващ световен рекорд! А ООН какво прави - разбира се преговаря, какво преговаря, само ООН си знае!

Това се нарича превенция приятелю.Това е една от причините вече 70 години да няма световна война.А що се отнася за демокрацията...има още много да учиш що е то демокрация.Ходи в Русия,Куба Китай Монголия С.Корея и т.н.Там демокрацията е в разцвета си.

Според Дейвид Айк съществуват два вида диктатура - открита (фашизъм и комунизъм) и скрита, маскирана като свобода, и представителна демокрация.Понеже хората не въстават срещу това, че са свободни, когато мислят, че са свободни, тази форма е много по-опасна, защото тя манипулира съзнанието на милиони хора по света и ги превръща в послушни роби.Основната сила, която решава кой да спечели на днешно време при представителната демокрация, това са насилието, парите и свобода (средствата за масово контролирано осведомяване и дезинформация-медии).С тези инструменти работят алчните и болни мозъци "представители" на преДставителната демокрация.С една дума - Представи си демокрация, защото Демокрация има само в Мислите Ви, но не и Реално!

Демокрацията в САЩ е само един мит.САЩ поддържа ли приятелски отношения с други страни? Разбира се! Но само ако в тях просто няма нефт и газ.Вие имате нефт и газ, но нямате демокрация, нали? Тогава ние вече летим към вас!Американците се заеха да донесат демокрацията и в Афганистан през 2001г., 12 години по-късно азиатската държава е износител на хероин 1 в света. 6 държави на света имат военни бази на чужда територия:Русия - 12;Великобритания - 6;Франция - 6;Турция - 1;Индия - 1; САЩ - 700

Ако му вярва някой --значи е ГЛУПАК!!!!

А ние му вярваме.

Безумие е да ни занимавате с меркел, Обама, Саркози . Говорете и пишете за бългърската мизерия и безумната политика на герп от която не можем да се управим и през следващшото столети!!!! Мене много ме интиресува кои кого потслушвал при условие че Боико Борисов доведе страната до адът! Явно бългърите си заслужават мизерията и съдбата щом нищят капиталистическите уйдорми.

ти самата трябва да идеш на училище някои да те учи на правопис и говор.

а теп на убноски

Учителко, марш в първи клас, но не да преподаваш, а да учиш !

Вие,мадам или господине ,по какво сте учител/ка ?Със сигурност не е по Български език и литература.По-скоро ,четейки коментра Ви ,стигам до извода,че сте учител на ония момичета от магистралата.Само те са толкова тъпи и за пари правят висчко.Точно като Вас,междувпрочем.

УРА!БРАВО! сега ще им остане един свободен да подслушва Хамстера Моника и скоро ще знаем ПОДРОБНОСТИ!:)))