Наследството на Обама

2016 е година на избори в САЩ. Който и да наследи Обама на президентския пост, за него (нея) ще останат много задачи за решаване.

Обратно в новината

Коментари - Наследството на Обама | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Казано е: Последният американски президент ще е черен и последен. Гуд бай ФАЩ!

"Защото в годината на избори повечето конгресмени не искат да настройват срещу себе си могъщото оръжейно лоби в САЩ." Кога ли ще заимаме и ние такова лоби ?! Щото престъпниците като Сапунджиев (виж новината) винаги си намират незаконно оръжие. Естествено, необходимо е да се либерализира и употребата на оръжие за самозащита- или ще чакате полицая да дойде и застане м/у Вас и въоръжения нападател ?!

и нито дума за най-гоуемиа проблем. взе щатите на 8 трилиона дълг, оставя го на 23! Убеден съм че имат 15 трилиона в токсични активи. ШЕ ИМА ЯКО РУТИ ТАЗ БОРСА БЕ

Жалко човече, подигравка за коя да е президентска институция, било то дори на САЩ. Който и да бъде изран ще е по-добър от тоз м......мун.

Ако не беше този мангал нямаше да сме в това световно мракобесие. Тази маимуна си показа циганският си характер; На циганина му даи нови обувки сложи му вратовръзка и му гледаи сеира.Тои е олицетворение на ниската степен на грамотност Казваи му аго и на него му става благо Даи власт на мангала и ще ти опасе ливадата. Очерава се като наи слабият политик а в същото време го направиха борец за мир от световен мащаб

Не беше този комплексиран гном в Кремъл.Десетки хиляди хора в Русия,Грузия,Чечня,Украина,Сирия щяха да бъдат живи.И къщите и животите им нямаше да бъдат разрушени.

Най ми хареса твърдението че САЩ вече не зависили от вноса на петрол... САЩ никога не са ЗАВИСИЛИ от вноса на петрол, просто при петролната криза от 70 години на миналия век е взето решение петрола като стратегическа суровина да се пази в резерв, а нуждите от петрол да се покриват предимно от внос.

Гуантанамо е окупирана кубинска територия!Всякакви сравнения с Крим са дебилски!

републиканци = изолационизъм? да бе, да. Авторът много греши. от 80-те години до днес демократите започнаха само 1 война - в Косово. А републиканците подпалиха целият близък изток. Да не говорим за договорът за разоръжаване, който е на път да бъде денонсиран от руснаците.

Барак Хюсеинов, направи така,че май дълго време след него щатите няма да имат черен президент.

Барак Обама е добър и миролюбив!Ще видим следващият как ще се справи със все по напредващата дименция на кремълският гном?!

като толкова си остроумен що не го целунеш по черния задник за да докажеш твоята привързаност

трудно за четене. Отдавна дойче веле е синонм на подлога на САщ и още някои колонизатори. Няма трезвомислещ да вярва в тази помия.