Късметлия от Банско спечели 5,9 млн. от тотото

Късметлия от Банско спечели близо 6 000 000 лева от джакпота в играта 6 от 49 на Българския спортен тотализатор.

Обратно в новината

Коментари - Късметлия от Банско спечели 5,9 млн. от тотото | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Кой казава, че не се печели от ТОТОТО? Аз печеля всяка седмица като НЕ пускам фиш

Защо не разбрахте, че спечелилият всъщност взима едни 500хил и останалата печалба му я разсрочват за години напред. Тези пари инфлацията ще ги стопи. Реалната му печалба е тези 500хил. Не знам другаде по света като спечелиш да не ти дават да си взимеш печалбата. Да, в Щатите го има, но там избираш - или взимаш парите накуп и плащаш данъци/а те не са 10%/ или разсрочваш за години, но без данъци. А тук нито лихви, нито нищо ще получи спечелилият

Не е вярно. В щатите ако спечелиш и си искаш парите на куп вземаш 60-70%. Отложено е ПЛАЩАНЕ на данък първата годена. Отложено а не освободено. Втората година дължиш данък за 2 години на куп. Отложен е данъка само на главицата. На всички печалби произтекли от сумата включително и лихви се дължи данък още първата година. Ако си разсрочиш печалбата се получава на равни вноски за 29 години но без лихви. Дължи се данък още от получаването на първата вноска и печалбата не се наследява по никакъв начин. Демек умираш и гориш.

Страшен кретенизъм - стотици хиляди хора събират пари, за да дадат милиони на един.

И защо трябва някой да печели милиони.Навремето шестицата беше строго определена 20 хиляди лева,ако няма печеливш сумата се разпределяше пропорционално за петица, четворка и тройките.

Защото сега за 20000 няма кой да играе ,колкото е по голям джакпота толкова повече хора играят и така е по цял свят.

НИКОЙ НЕ ПЕЧЕЛИ МИЛИОНИ! Как не го проумявате! Парите се разсрочват за 10 години напрпед и човекът получава по малко. Като се вземе предвид нормалната инфлация и това че не се дават лихви.... считай че тоя не е спечелил повече от един апартамент в София

Български Спортен Тотализатор милиони не раздава !! Запомнете го това и го проумейте веднъж и завинаги !

Чета коментарите Ви и съм провокиран да напиша нещо за тотото. Не бъдете толкова негативно настроени към тотализатора. Аз спечелих малко над 400 хил.лева след като си бях пуснал фиш и познал шестте числа. Така че първо трябва да играете и най важно да познаете печелившите числа. В последния тираж със спечелените милиони аз имам 1 четвотка и 3 тройки,но са слаби и общо печеля 39 лева. Кой ми е крив,че вместо 22 съм зачеркнал 23,щях да имам 1 петица,2 четворки и 2 тройки. Аз играя със система 86 и е доста "продуктивна" ако познаеш числа. И не е много скъпа,играе се с 9 числа за 6 комбинации за около 6 лева.Честито на спечелилия,да си ги харчи със здраве! Когато аз спечелих се пазеше в тайна и само най близките ми разбраха. Не е хубаво,че обявяват спечелилите,дори е порочно! Сега този човек като го налазят разни хиени,роднини,приятели които от години не са се срещали,разни "доброжелатели",жална му майка на този човек. Колкото и на който и да дадеш,все ще са недоволни. А иначе не си пускат фиш за някой лев,а предпочитат да нагъват пици и банички по улиците с ококорени от апетит очи,ако може да глътнат целия свят. На добър час,приятели!

Всичко това е хубаво , но защо ли в последно време спечелилите се оказват все някакви фирмаджии които дължат милиони на НАП и банките ;) И в момента който лъсне истината затова те изчезват завинаги от полезрението на хората и медиите.С 400 хил. никой кредитен милионер няма да си оправи далаверите , но 5-6 млн биват за да се оправят бакиите :)

Вече не става защото дават само 500 000 накуп ,другите се изплащат за 7 години.

Поредният кредитен милионер който ще се оправи задължение като по изпере някое милионче като предишният.Като излезе наяве , че предишният печеливш е правил далавери с фирми и крил ДДС изведнъж се изпари.Същото стана и с пернишкият милионер.Как не се случи някой обикновен човек да спечели тези милиони.Далаварета с фишовете вървеше преди 10.11.1989 и сега продължава със пълна сила.

През 2015 имаше и един овчар спечелил с още 1 или двама шестицата. Стига да има човек късмет може и да уцели.

Вервайте ми!

Късметлия си е. Завиждам му:-))

Тегленето на тиражите е честно и аз ще ви оправя за 800 дни, вервайте ми.

дир .бг , нищо не казвате за "кресна на протест срещу настаняването на бежанците в града ", да не би да е герберска тайна ??

Стотици майки,биха довели дечицата си,да теглят топките,само и само да ги заснемат камерите,тях и децата им.Но това не се прави????!!!Защо ли?!Вместо това,се закупуват "машини"струващи десетки хиляди за"теглене" на числата!:-))))))))

с дечицата измамата е най лесна,Преди години в Русия дете тегли топките,но за да изтегли печелившата комбинация замразяват топките които им трябват,и казват на детето да хваща само студените топки,и айде честито,твоят фиш пак е в коша :)

Не се лъжете да играете тото! Всичко е нагласено и пълните гушите на тези, които и без това крадат предостатъчно от вас!

Вярно ли бе пич ,аз пък съм печелил от тотото доста голяма сума и мисля да продължа да играя ,5-10 лева къде ли не съм ги дал ,но си прав не играя на пеевските лотарии и билетчета ,стига сме му пълнили гушата.

Що ли не вярваме, че има такива случайни "късметлии"?!?

Цялата работа е фалшификация,и този бечеливш е нагласен за пред хората,спомнете си двата еднакви тиража които се паднаха един след друг тираж числа,и после ми говорете че всичко не е нагласено,както тези със триенето на картончетата уж били спечелили те Милиони от търкане на карточнета,пълни глупости,дават им се определена сума на хората,които да се покажат пред телевизията уж спечелили те много пари от Лотарията на Бинго Милиони от бизнеса на Пеевски,имало е хора със много големи печалби,които ги дават по телевизията че са спечелили,а те нямат никаква радост във лицата си,само си казват ребликата научена на изуст,за пред телевизията,защото знаят че няма да вземат такива пари,и другото,нека ако някой иска да проследи харченето на близък,който познава че е спечелил,да видите че ще си е същият както преди финансово и материално.

Тогава се повториха числата в 6/42.Причината,не бяха сменили софтуера нарочно,защото се сменяваше шефа на БСТ.Питайте Дамян Дамянов за повече инфо!

Стига теории на конспирацията ,в тотото вече се обявяват печелившите официално ,лотариите на черепа генерират огромни приходи ,народа е полудял да търка билети ,така ,че въобще не им трябва да слагат фиктивни хора ,това ,че ще раздадат няколко стотин хиляди -бълха ги е ухапала ,напротив като видят хората ,че наистина има печеливши почват още повече пари да дават за лотарии.

И като се обявяват, ще им попречи да си изперат парите ли?

Е схемата е много просташка. И предния път беше от района на Булгартабак - Благоевград. ;д

има ли някой да вярва в това

1. Вече не изплащат парите наведнъж, а ще имаш да вземаш... 2. Все повече спечелилите приличат на заслужили си печалбата. 3. Хората, които имат настроение да харчат на готово, нямат нищо общо с хората, които имат настроение да изкарват пари. 4. Мотивацията да се оправим, ще се подобри чувствително, веднага след като спрем да вярваме в глупости от рода на тото. Едва след това има перспективи реално да започне положителната промяна. Първо е мотивацията!

Точка 2-Нинджата!Не съм съгласен!:-) Такива като него не са пускали фиш НИКОГА!

someone

говори се, че нямало истински печеливши, а всичко било нагласено с подставени лица.

И сигурно пак е дъщерята на кмета или поне бедната му женица.

С Нинджата беше повече от грубо!

Нека със здраве да си ги изхарча до последната стинкъ :) :) :)

СЪС ЗДРАВЕ ДА СИ ГИ ИЗХАРЧИШ.

Ужас за еколозите! Нов хотел ще има в Банско!

Със здраве да си ги харчи и да почерпи.

"Кой" спечели. Зарибява народа да плаща за манипулирано тото. Нали си спомняте как се падаха едни и същи числа при 2 тегленя...не се лъжете

Спрете се бе!Късметлията,ако наистина е такъв,а не поставено лице,като Нинджата с неговите ВЕЦ-ве,ще прибере по-малко от 10%,или 500 000.Което никак не е малко разбира се.Останалото за 10 години.Я камилата,я камиларя!

Много обичам минуси на 100%-ви факти!:-)Сладури!Пак ви наритаха до стадион Славия да спамите!:-)