Коментари - Борисов настоял за лифта, Симеонов му благодари | Днес.dir.bg

Борисов настоял за лифта, Симеонов му благодари

Вицепремиерът Валери Симеонов заяви, че точката за лифта в Банско е била предложена от премиера.

Обратно в новината

Коментари - Борисов настоял за лифта, Симеонов му благодари | Днес.dir.bg

Коментари

бай хой си получи мангите от цеко минев и .....предложил точката . валерката бе много притеснен , защото без тази точка той самият трябваше да връща манги на същия цеко .... Абе, проблемчета на най-корумпираната държава ... Ние да му мислим !

Никой не знае колко дървета ще се изсекат, колко човека ще е на час, колко легла има, колко ще се вложи, какъв е световният опит по въпроса, какув ще е ефекта върху екологията, икономиката и много, много груги. Само дрязги и патриотични напъни и обикновената омраза. Но никой не знае нищо и никой не е съвсем нормален според агресивността, тъпотата и дивотията, която виждам

Двамата Кафяви се обединили. Следва прегръдки, цалувки обнимашки и т.н .Мац-Мац мляс-мляс.

правилното решение да се закрие банско ,да се залеси а бансканлиите да ги натоварат по бански на лифтовете у австрия и там да се заселват щом се кефат на лифтове

открива тоелетни планува да обезлеси всичли планини,ебати кретена, с национална програма против бг. бсп си трае явно е в гувеча абе....

причината за ливта е логиката на банскя царвул-2 ливта значи ке се удвоят туристите ке ги бутам и у мазето и на двора на палатки и ке сме 2-пати по богати. прогнозата е обаче е за празен нерантабилен лифт,които ш скарца на празни обороти над изораната планина...затва има стар лаф проззз като от некое македонско село

Не ми е ясно защо тези посредствени актьори играха този водевил. Имат някаква далавера, но не това е основното. Отклоняват общественото внимание от поскъпването на водата, но защо точно с този посредствен спектакъл? Враговете на българите ГЕРБ и ОП са здраво свързани. Както каза агент Иван/Каракачанов/ , задружни калугери и в петък блажат.

Правителството ни разиграва театро, лошо изпълнение, но само с Винету театрал не се става. Актьорите са ясни, продуцента също е известен, а скоро ще научим и режисьора! Мръсници!

Преди време Тото Котуньо изпя ,,,ХУБАВА СИ МОЯ ГОРО,, на български пред притихналата зала!!!После експлозия от аплодисменти и бис....Сега дойде времето на,,ПРОПЛАКАЛА Е ПЛАНИНАТА,,-автори Борисов /Симеонов.

abasador

защо, другарите Бойко и Валери сравняват условията за зимен туризъм у нас със световно известните планински курорти в света! Нима могат да се сравняват красивата ни Пирин планина с Алпите, Скалистите планини в Колорадо или Андите? Докато не бетонираме Пирина няма да мирясаме, така както направихме с родното ни Черно (което не е вече черно) море. Лек ден.

А може би сериозния разговор Винкеле-Боби е протекъл така. Винкел - давам ти 30%, Боби - не 80%. При 70% страните са си стиснали ръцете, разменили усмивки и си пожелали все така по празниците !

Заглавие през 2018-,,Планината ,,глътна,, лифта....и ....Ама не разбират борсуците от поличби!!!!!!

Аман от продажни м.екерета ей! Що за дебилен спор. Не втори, ами досега трябваше 3-ти, 4-ти, 5-ти лифт да е построен и да действа!

Момче замених една констатация с многоточие.Айде сега да видим констатацията ли те смути или съдържанието. До колкото разбирам лифта требва да се направи с държавни средства.Тоест ше го плата аз.И покрай това искам да кажа некои неща които БГ едва ли се сещат. Става дума за за баснята че когато се прави некакъв бизнес в една държава всички имали файда от това ЩОТО ТЕЗИ КОИТО ГО ВЪРТАТ ТОА БИЗНЕС ПЛАЩАЛИ ДАНЪЦИ.Не се лъжете момчета това просто не е верно.Никой нема да седне да се трепе за да ви е по-гот на вас.За да разберете за кво говора си помислете за КАКВО ОТИВАТ КИНТИТЕ ОТ ПЛАТЕНИТЕ ДАНЪЦИ.Е не отиват за вашия хаир.Данъците които се плащат отиват за некакви услуги които се извършват на тези които ги плащат.Така че тези които немат общо с дадения бизнес немат ама ич никва далавера от това че некой си правел гуша.Той гушата си я прави за него и следователно на който му требва лифт,ми да си го направи бе.Аз не съм му майка че да му плащам за да може той да печели повече.Дано не съм ви затруднил имайки предвид че 98,75% от вас сте ... .И този факт е документиран с последните два избора.Щото само един ... в БГ или не задрасква най-долното квадратче ако е гласувал(след като знае какво е в БГ),или изобщо не отива да гласува

За тези които не се досещат коя е думата заменена с многоточие ше препоръчам да се отнесат към професор христов нищо че е объркал процентите и е казал 80,което е доооста оптимистична оценка. Деиствителноста е доооста по неприятна

...милите,как се разбират с поглед...Мисля си, дали заедно няма да висят и надолу с главите?

Така е и в секса...Добрите партньори се разбират...с поглед...

СЛЪНЦЕТО пак изгря!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ОГЛАСЯТ БЪЛГАРИЯ,УЖАС ТРЯБВА ДА ВРЪЩАТ ПАРИТЕ НА БЛАГОДЕТЕЛИТЕ СИ

ОГЛАСЯТ БЪЛГАРИЯ,УЖАС ТРЯБВА ДА ВРЪЩАТ ПАРИТЕ НА БЛАГОДЕТЕЛИТЕ СИ

Колко време още ще искара това правителство дайте прогнози аз между половин година и година и половина

Някъде към два пъти по година и половина, или 6 половин години! След това пак!

А,кога Лифт и във Симитли?

Мутра до мутра,бандит до бандит.

Тук всички противници пишат за презастрояване. На Слънчев бряг, сега и с втория лифт на Банско. Нека някой да дефинира какво означава презастрояване. Ако на двете места има по 5 хотела, но резервациите за тях се правят 2 години предварително и свършват моментално - кой ще има полза от такъв курорт? Няма презастрояване, но я ви излезе късмета да се вредите там, я не. Питам отново - кой ще има полза от това? Туристите, които искат, но не могат да почиват там ли, някой друг ли? После тези 5 хотела заради липса на сериозна конкуренция и заради лудия наплив, нали знаете какви цени ще праснат. И в Банско и в Слънчев бряг цените са високи и въпреки това места трудно се намират. За какво презастрояване говорим ако всичко е фул и има останали на сухо желаещи да ходят там. И посоката е само растеж, вече години е само така. Цените се вдигат, но и туристите стават още повече.

Интересно какви са мотивите за негативното мнение на ЕС по въпроса?Требва да e завист а?Или пък те не разбират от екология?Или те да не ни дават акъл а само да дават кинти,след като са идиоти да се разправат изобщо с БГ

Не се ли наситихте, палачи?

и как ще строите лифт без да сечете бе келеши

Бойко клекна на Симеонов.Сега и двамата срещу Пирина.За да е на власт Бойчето е готов и на съюз с дявола.След като съсипахме ,благодарение на политиците Черноморието ,днес ще съсипем и Пирина в угода на шепа ,,Инвеститори"

Това не са инвеститори а Мутраците на България.

А кога и кой ще разреши да се реализират ски зоните на Батак, Берковица, Узана, Ракитово, Тетевен, Троян, Велинград и Слънчев бряг???

че нищо добро не ни очаква, нас хората,природата и страната ни от това мутренско и псевдопатриотично управление!

Българите сме доволни от решението на МС за Банско. А зелените инвалиди да вървят на майната им. Всички зелени са невалидни негодници които по физкултура са седели отстрани, гледайки как съучениците им спортуват. Това са душмани на България, нечистоплътни и гнусни.

Олигофрен безроден и платен трол си ти, бокллук жалък!

Да ти бера лайката, трол! Ела да видиш кой е инвалид и кой къде е седял в час по физическо!

Незабавни оставки на антибългарските тикви! Това правителство е СРАМ за България!!!

Голям цирк е това пост-комунистическо управление от децата и внуците на шофьорите и слугите на комунистическите велможи!

Хубава си, моя горо, миришеш на младост, но вселяваш в сърцата ни само скръб и жалост. Л. Каравелов, 1875 г. ТОВА е истинският патриот!

Като е толкова настоятелен сега да хвърля оставка и да изчезва. Мутра нещастна.

Опааа, Симеонов си прокара лобито, за което е взел пари. И сега благодари на Бойко за решението за лифта, негово било. Какво хитро измъкване. Сега какво излиза, главния разрушител на природата в България се нарича Бойко Борисов, така излиза според Симеонов. А Бойко Борисов предпочете да държи властта, от колкото да пази природата си. Абе тъпанари политически, не се ли осъзнахте, че вече живеем в друго време, действат други механизми и закони. Щом почвате да работите срещу България, срещу природата и земята си, ще бъдете изритани от политическата сцена. Я вижте царчето. Игра срещу България и заплати с първородния си син. Колкото и да се правите на велики и силни за деня, започнете ли си разрушителната дейност, следва изхвърляне и плащане.

Абе тука само лаици коментират, въобще не става дума за 2-ра кабинка в това решение на МС и не е там проблемът, истината е, че до момента в Пирин беше забранено да се строи,имаше една разрешена зона за сторителство и 5 забранени, сега зоните за строителство стават 3, съответно 3 забранени..какво означава това, няма да се строи само на Вихрен в общи линии, в потстъпите към планината не само от Банско ще може да се извършват СМР. Жалко за уникалната планина :(, проблемът с кабинката и скиорите може да бъде решен много лесно, като се увеличи капацитета на сегашния лифт или се дублира, много по-сериозни са нещата и лифта е само замаскиране на поредното бетониране, което ни очаква! п.с. Дир, публикувайте решението на МС, усведомете ги хората, а не да спорят за някаква кабинка, пак повтарям, нея я няма в решението!

С едно дума Правителствено решени в Разрез на 3 ЗАКОНА !

През 2018 цената на водата ще се увеличава с още +20-60 % .

От 2018 ще се възстановяват здравни права при плащане не за 5 год.назад, а за 17 години.

Хора най после бе ударена яко комунистическо - олигархичното обединение в България.Разбихме им съвместните действия и няма да им се огъваме повече , а ще ги скачаме задружно за да не провалят постоянно проекти в България .Тия родоотстъпници действат заедно по поръчки на външни сили от изток и запад ,но няма да им мине номера .Та ако щат да ПОЗЕЛЕНЕЯТ ОТ ЯД.

Рано си прекалил със субстанциите и алкохола бе!

Хайде бе! Че кога я удариха и кой е този, дето сам себе си ще удари? Да не би да са герберите? Я им погледни биографиите и ела на себе си!

През 2018 ще бъде въведена и такса електромер - 10 лв / месец .

КЕВР-ите като видяха, че народът се разгневи заради водата, за да тушират напрежението, наложиха глоби на ЕРП-тата. Те пък ще си върнат парите от глобите с таксата електромер. Тъй, че пак ще платим ние - потребителите.

Дано след оставката 3 ББ не е никога повече премиер.Мястото му е там където са останалите мутри

Б.Борисов, Защо мразиш българските пенсионери? Кефиш ли се, че си превърнал 2 млн от тях в просяците на Европа?

Европейските представители Трябва да знаят кого подкрепят с присъствието си Тук ! Трябва да знаят какви решения взима правителството в нарушение на 3 закона и кого обслужва ! Затова още на 4 януари пред Народния театър на протест !

Да се знае,от 2018 важи: 5 % отстъпка данък имоти и такса смет,само до 31 януари. Ако имате стари неплатени актове,глоби,такси и други ,не ползвате отстъпка.

Чудя се как сме живели преди появата на актуалния премиер! Каквото и да се забърка, все той го оправя. Сякаш целият кабинет е назначен, за да прави грешки и после премиерът мъдро да ги поправя. Даже др. Т. Живков не ръководеше държавата тъй добре, макар, че при него имахме далеч по-завидна позиция като държава.

"Борисов настоял за лифта, Симеонов му благодари":)))))) ....и една тлъста свирка да му врътне!:))))

Да се знае, от 2018 се въвежда : - такса водомер 10 лв/месец - такса солидарност 10 лв/месец + потребената вода

Внуците ни ще се мъчат със съсипана природа превърната в бетонна пустиня. Акъл имат ли управниците и ли само им се въртят чеверметата , паркинги и настроени една въз друга бетонни сгради?

Специално за Банско не си прав. В Кицбюел има 10 кабинкови лифта. Повтарям ДЕСЕТ, а не един и 160 километра писти спрямо 50 км в Банско. И то при положение, че пистите в Кицбюел се намират на по-ниска височина от тези в Банско. Мен ми е любопитно обаче защо не се правят протести срещу циганската сеч? Всеки ден циганите изсичат дървета като за десет лифта, а псевдо зелените си траят. Защо?

Тихомълком се прокарва и застрояването на Северното Черноморие - Шабла, Крапец, Дуранкулак, Карадере... Нищо хубаво не трябва да остане в България! Това е заветът на олигарсите и мутрите им! Ние сме виновни, че ги оставихме да ни превземат без бой! Сега те са всесилни! :(

Черноморието отдавна го отписахме ,ходим в Гърция на хубави и чисти морета ,сега и Банско ще отпишем и ще ходим в Сърбия на ски..

Мога да се басирам, че ти и сега не ходиш на ски в Банско. Ако беше скиор нямаше да си съгласен да чакаш с часове за лифта. Виждал си Банско, ама през крив макарон. Стой си във Враца където и гарга не каца.

Появи ли се нова партия, спечели ли доверие и избори, идват нови депутати с нови мераци, които трябва бързо да удовлетворят. Иначе за какво са се кандидатирали за народни избраници? Да не би да е заради някакъв-си народ? У нас таквиз неща не стават!

Явно кризатта с кадрите е много сериозна. Господа от комунистите, дето давате опорните точки взмете се сериозно с работа, то вярно народа става все повече необразован, ама чак пък толкоз да ви се хваща на простотиите не е...

Голяма грешка относно образованието. Възрастните - комунисти или антикомунисти, сме много по-образовани от родените и израснали през псевдодемокрацията. Тях не можеш ги обвини в любов към комунизма, защото не го познават.

Говеда, заради властта държавата ще затрият. ПРОДАЖНИЦИ.

Коментари - Борисов настоял за лифта, Симеонов му благодари | Днес.dir.bg

Борисов настоял за лифта, Симеонов му благодари

Вицепремиерът Валери Симеонов заяви, че точката за лифта в Банско е била предложена от премиера.

Обратно в новината

Коментари - Борисов настоял за лифта, Симеонов му благодари | Днес.dir.bg

Коментари

бай хой си получи мангите от цеко минев и .....предложил точката . валерката бе много притеснен , защото без тази точка той самият трябваше да връща манги на същия цеко .... Абе, проблемчета на най-корумпираната държава ... Ние да му мислим !

Никой не знае колко дървета ще се изсекат, колко човека ще е на час, колко легла има, колко ще се вложи, какъв е световният опит по въпроса, какув ще е ефекта върху екологията, икономиката и много, много груги. Само дрязги и патриотични напъни и обикновената омраза. Но никой не знае нищо и никой не е съвсем нормален според агресивността, тъпотата и дивотията, която виждам

Двамата Кафяви се обединили. Следва прегръдки, цалувки обнимашки и т.н .Мац-Мац мляс-мляс.

правилното решение да се закрие банско ,да се залеси а бансканлиите да ги натоварат по бански на лифтовете у австрия и там да се заселват щом се кефат на лифтове

открива тоелетни планува да обезлеси всичли планини,ебати кретена, с национална програма против бг. бсп си трае явно е в гувеча абе....

причината за ливта е логиката на банскя царвул-2 ливта значи ке се удвоят туристите ке ги бутам и у мазето и на двора на палатки и ке сме 2-пати по богати. прогнозата е обаче е за празен нерантабилен лифт,които ш скарца на празни обороти над изораната планина...затва има стар лаф проззз като от некое македонско село

Не ми е ясно защо тези посредствени актьори играха този водевил. Имат някаква далавера, но не това е основното. Отклоняват общественото внимание от поскъпването на водата, но защо точно с този посредствен спектакъл? Враговете на българите ГЕРБ и ОП са здраво свързани. Както каза агент Иван/Каракачанов/ , задружни калугери и в петък блажат.

Правителството ни разиграва театро, лошо изпълнение, но само с Винету театрал не се става. Актьорите са ясни, продуцента също е известен, а скоро ще научим и режисьора! Мръсници!

Преди време Тото Котуньо изпя ,,,ХУБАВА СИ МОЯ ГОРО,, на български пред притихналата зала!!!После експлозия от аплодисменти и бис....Сега дойде времето на,,ПРОПЛАКАЛА Е ПЛАНИНАТА,,-автори Борисов /Симеонов.

abasador

защо, другарите Бойко и Валери сравняват условията за зимен туризъм у нас със световно известните планински курорти в света! Нима могат да се сравняват красивата ни Пирин планина с Алпите, Скалистите планини в Колорадо или Андите? Докато не бетонираме Пирина няма да мирясаме, така както направихме с родното ни Черно (което не е вече черно) море. Лек ден.

А може би сериозния разговор Винкеле-Боби е протекъл така. Винкел - давам ти 30%, Боби - не 80%. При 70% страните са си стиснали ръцете, разменили усмивки и си пожелали все така по празниците !

Заглавие през 2018-,,Планината ,,глътна,, лифта....и ....Ама не разбират борсуците от поличби!!!!!!

Аман от продажни м.екерета ей! Що за дебилен спор. Не втори, ами досега трябваше 3-ти, 4-ти, 5-ти лифт да е построен и да действа!

Момче замених една констатация с многоточие.Айде сега да видим констатацията ли те смути или съдържанието. До колкото разбирам лифта требва да се направи с държавни средства.Тоест ше го плата аз.И покрай това искам да кажа некои неща които БГ едва ли се сещат. Става дума за за баснята че когато се прави некакъв бизнес в една държава всички имали файда от това ЩОТО ТЕЗИ КОИТО ГО ВЪРТАТ ТОА БИЗНЕС ПЛАЩАЛИ ДАНЪЦИ.Не се лъжете момчета това просто не е верно.Никой нема да седне да се трепе за да ви е по-гот на вас.За да разберете за кво говора си помислете за КАКВО ОТИВАТ КИНТИТЕ ОТ ПЛАТЕНИТЕ ДАНЪЦИ.Е не отиват за вашия хаир.Данъците които се плащат отиват за некакви услуги които се извършват на тези които ги плащат.Така че тези които немат общо с дадения бизнес немат ама ич никва далавера от това че некой си правел гуша.Той гушата си я прави за него и следователно на който му требва лифт,ми да си го направи бе.Аз не съм му майка че да му плащам за да може той да печели повече.Дано не съм ви затруднил имайки предвид че 98,75% от вас сте ... .И този факт е документиран с последните два избора.Щото само един ... в БГ или не задрасква най-долното квадратче ако е гласувал(след като знае какво е в БГ),или изобщо не отива да гласува

За тези които не се досещат коя е думата заменена с многоточие ше препоръчам да се отнесат към професор христов нищо че е объркал процентите и е казал 80,което е доооста оптимистична оценка. Деиствителноста е доооста по неприятна

...милите,как се разбират с поглед...Мисля си, дали заедно няма да висят и надолу с главите?

Така е и в секса...Добрите партньори се разбират...с поглед...

СЛЪНЦЕТО пак изгря!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ОГЛАСЯТ БЪЛГАРИЯ,УЖАС ТРЯБВА ДА ВРЪЩАТ ПАРИТЕ НА БЛАГОДЕТЕЛИТЕ СИ

ОГЛАСЯТ БЪЛГАРИЯ,УЖАС ТРЯБВА ДА ВРЪЩАТ ПАРИТЕ НА БЛАГОДЕТЕЛИТЕ СИ

Колко време още ще искара това правителство дайте прогнози аз между половин година и година и половина

Някъде към два пъти по година и половина, или 6 половин години! След това пак!

А,кога Лифт и във Симитли?

Мутра до мутра,бандит до бандит.

Тук всички противници пишат за презастрояване. На Слънчев бряг, сега и с втория лифт на Банско. Нека някой да дефинира какво означава презастрояване. Ако на двете места има по 5 хотела, но резервациите за тях се правят 2 години предварително и свършват моментално - кой ще има полза от такъв курорт? Няма презастрояване, но я ви излезе късмета да се вредите там, я не. Питам отново - кой ще има полза от това? Туристите, които искат, но не могат да почиват там ли, някой друг ли? После тези 5 хотела заради липса на сериозна конкуренция и заради лудия наплив, нали знаете какви цени ще праснат. И в Банско и в Слънчев бряг цените са високи и въпреки това места трудно се намират. За какво презастрояване говорим ако всичко е фул и има останали на сухо желаещи да ходят там. И посоката е само растеж, вече години е само така. Цените се вдигат, но и туристите стават още повече.

Интересно какви са мотивите за негативното мнение на ЕС по въпроса?Требва да e завист а?Или пък те не разбират от екология?Или те да не ни дават акъл а само да дават кинти,след като са идиоти да се разправат изобщо с БГ

Не се ли наситихте, палачи?

и как ще строите лифт без да сечете бе келеши

Бойко клекна на Симеонов.Сега и двамата срещу Пирина.За да е на власт Бойчето е готов и на съюз с дявола.След като съсипахме ,благодарение на политиците Черноморието ,днес ще съсипем и Пирина в угода на шепа ,,Инвеститори"

Това не са инвеститори а Мутраците на България.

А кога и кой ще разреши да се реализират ски зоните на Батак, Берковица, Узана, Ракитово, Тетевен, Троян, Велинград и Слънчев бряг???

че нищо добро не ни очаква, нас хората,природата и страната ни от това мутренско и псевдопатриотично управление!

Българите сме доволни от решението на МС за Банско. А зелените инвалиди да вървят на майната им. Всички зелени са невалидни негодници които по физкултура са седели отстрани, гледайки как съучениците им спортуват. Това са душмани на България, нечистоплътни и гнусни.

Олигофрен безроден и платен трол си ти, бокллук жалък!

Да ти бера лайката, трол! Ела да видиш кой е инвалид и кой къде е седял в час по физическо!

Незабавни оставки на антибългарските тикви! Това правителство е СРАМ за България!!!

Голям цирк е това пост-комунистическо управление от децата и внуците на шофьорите и слугите на комунистическите велможи!

Хубава си, моя горо, миришеш на младост, но вселяваш в сърцата ни само скръб и жалост. Л. Каравелов, 1875 г. ТОВА е истинският патриот!

Като е толкова настоятелен сега да хвърля оставка и да изчезва. Мутра нещастна.

Опааа, Симеонов си прокара лобито, за което е взел пари. И сега благодари на Бойко за решението за лифта, негово било. Какво хитро измъкване. Сега какво излиза, главния разрушител на природата в България се нарича Бойко Борисов, така излиза според Симеонов. А Бойко Борисов предпочете да държи властта, от колкото да пази природата си. Абе тъпанари политически, не се ли осъзнахте, че вече живеем в друго време, действат други механизми и закони. Щом почвате да работите срещу България, срещу природата и земята си, ще бъдете изритани от политическата сцена. Я вижте царчето. Игра срещу България и заплати с първородния си син. Колкото и да се правите на велики и силни за деня, започнете ли си разрушителната дейност, следва изхвърляне и плащане.

Абе тука само лаици коментират, въобще не става дума за 2-ра кабинка в това решение на МС и не е там проблемът, истината е, че до момента в Пирин беше забранено да се строи,имаше една разрешена зона за сторителство и 5 забранени, сега зоните за строителство стават 3, съответно 3 забранени..какво означава това, няма да се строи само на Вихрен в общи линии, в потстъпите към планината не само от Банско ще може да се извършват СМР. Жалко за уникалната планина :(, проблемът с кабинката и скиорите може да бъде решен много лесно, като се увеличи капацитета на сегашния лифт или се дублира, много по-сериозни са нещата и лифта е само замаскиране на поредното бетониране, което ни очаква! п.с. Дир, публикувайте решението на МС, усведомете ги хората, а не да спорят за някаква кабинка, пак повтарям, нея я няма в решението!

С едно дума Правителствено решени в Разрез на 3 ЗАКОНА !

През 2018 цената на водата ще се увеличава с още +20-60 % .

От 2018 ще се възстановяват здравни права при плащане не за 5 год.назад, а за 17 години.

Хора най после бе ударена яко комунистическо - олигархичното обединение в България.Разбихме им съвместните действия и няма да им се огъваме повече , а ще ги скачаме задружно за да не провалят постоянно проекти в България .Тия родоотстъпници действат заедно по поръчки на външни сили от изток и запад ,но няма да им мине номера .Та ако щат да ПОЗЕЛЕНЕЯТ ОТ ЯД.

Рано си прекалил със субстанциите и алкохола бе!

Хайде бе! Че кога я удариха и кой е този, дето сам себе си ще удари? Да не би да са герберите? Я им погледни биографиите и ела на себе си!

През 2018 ще бъде въведена и такса електромер - 10 лв / месец .

КЕВР-ите като видяха, че народът се разгневи заради водата, за да тушират напрежението, наложиха глоби на ЕРП-тата. Те пък ще си върнат парите от глобите с таксата електромер. Тъй, че пак ще платим ние - потребителите.

Дано след оставката 3 ББ не е никога повече премиер.Мястото му е там където са останалите мутри

Б.Борисов, Защо мразиш българските пенсионери? Кефиш ли се, че си превърнал 2 млн от тях в просяците на Европа?

Европейските представители Трябва да знаят кого подкрепят с присъствието си Тук ! Трябва да знаят какви решения взима правителството в нарушение на 3 закона и кого обслужва ! Затова още на 4 януари пред Народния театър на протест !

Да се знае,от 2018 важи: 5 % отстъпка данък имоти и такса смет,само до 31 януари. Ако имате стари неплатени актове,глоби,такси и други ,не ползвате отстъпка.

Чудя се как сме живели преди появата на актуалния премиер! Каквото и да се забърка, все той го оправя. Сякаш целият кабинет е назначен, за да прави грешки и после премиерът мъдро да ги поправя. Даже др. Т. Живков не ръководеше държавата тъй добре, макар, че при него имахме далеч по-завидна позиция като държава.

"Борисов настоял за лифта, Симеонов му благодари":)))))) ....и една тлъста свирка да му врътне!:))))

Да се знае, от 2018 се въвежда : - такса водомер 10 лв/месец - такса солидарност 10 лв/месец + потребената вода

Внуците ни ще се мъчат със съсипана природа превърната в бетонна пустиня. Акъл имат ли управниците и ли само им се въртят чеверметата , паркинги и настроени една въз друга бетонни сгради?

Специално за Банско не си прав. В Кицбюел има 10 кабинкови лифта. Повтарям ДЕСЕТ, а не един и 160 километра писти спрямо 50 км в Банско. И то при положение, че пистите в Кицбюел се намират на по-ниска височина от тези в Банско. Мен ми е любопитно обаче защо не се правят протести срещу циганската сеч? Всеки ден циганите изсичат дървета като за десет лифта, а псевдо зелените си траят. Защо?

Тихомълком се прокарва и застрояването на Северното Черноморие - Шабла, Крапец, Дуранкулак, Карадере... Нищо хубаво не трябва да остане в България! Това е заветът на олигарсите и мутрите им! Ние сме виновни, че ги оставихме да ни превземат без бой! Сега те са всесилни! :(

Черноморието отдавна го отписахме ,ходим в Гърция на хубави и чисти морета ,сега и Банско ще отпишем и ще ходим в Сърбия на ски..

Мога да се басирам, че ти и сега не ходиш на ски в Банско. Ако беше скиор нямаше да си съгласен да чакаш с часове за лифта. Виждал си Банско, ама през крив макарон. Стой си във Враца където и гарга не каца.

Появи ли се нова партия, спечели ли доверие и избори, идват нови депутати с нови мераци, които трябва бързо да удовлетворят. Иначе за какво са се кандидатирали за народни избраници? Да не би да е заради някакъв-си народ? У нас таквиз неща не стават!

Явно кризатта с кадрите е много сериозна. Господа от комунистите, дето давате опорните точки взмете се сериозно с работа, то вярно народа става все повече необразован, ама чак пък толкоз да ви се хваща на простотиите не е...

Голяма грешка относно образованието. Възрастните - комунисти или антикомунисти, сме много по-образовани от родените и израснали през псевдодемокрацията. Тях не можеш ги обвини в любов към комунизма, защото не го познават.

Говеда, заради властта държавата ще затрият. ПРОДАЖНИЦИ.