Борисов за разсърдения Симеонов: Аз ще внеса точка за лифта

Премиерът Бойко Борисов отвърна меко на Валери Симеонов, който заяви, че не иска да го вижда заради отлагането на решение за изграждане на втори лифт на Банско.

Обратно в новината

Коментари - Борисов за разсърдения Симеонов: Аз ще внеса точка за лифта | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Нищо няма да внесе, само си говори популистки. На държавата не й пука за развитието на туризъм в региони като Разлог и Банско. Всеки да се оправя сам и да се спасява поединично!

Втори кабинков лифт не е потребен. Проблемите на Пирин и Банско ще се решат с оформянето на теснолинейката в Разложка долина като ЖП пръстен и се свържат селищата: Белица, Якоруда, Разлог, Банско, Добринище.... и т. н. Влакчетата по "Пръстена" да бъдат луксозни, с отопление и най-важно -на често. При лошо време е неземно удоволствие за скиора, да разпусне в минералната баня на Добринище, а и други минерални извори има в долината които могат да се използват. СЪЩЕВРЕМЕННО ЩЕ СЕ ПОЛЗВАТ ОТ СКИОРИТЕ И СЪСЕДНИТЕ СКИ ЗОНИ, КОЕТО ЩЕ ПРЕМАХНЕ СТРУПВАНЕТО ПО ПИСТИТЕ НА ВРЪХ ТОДОРКА. Тъй като Разложката долина е оградена и от още две велики БЪЛГАРСКИ планини: Рила, и Родопите, може да се изградят и нови ски зони в тях. Ако на кабинката има много хора, ще може да караш по пистите на Добринище -Безбог, Беталовото, Семково и по други бъдещи нови писти. Сега, като се закотвиш в Банско, вариантите са само Чалин валог или Тодорина орница, или да си опропастиш почивката!

имаме хотелски бази, туристи, но чакащи с часове..... като се отдръпнат, тогафа кел файда за каквото и решение! В Алпите печелят три държави, високоразвити и с екологична политика, а тук - всеки е всезнайковец. Смях и срам. На Пампорово на лифта съм виждал отдолу и лисици, че и мечки. Каква екология съсипват лифтовете?

Ха ха , това трябва да влезе в учебниците по корупция , как единия лобира за Пампорово/Цветелина / а другия за Банско /Цеко/ и то открито без свян правят коментари забележки и сипят закани пред медии , представете си докъде е стигнала наглостта им , а тя се базира на това че всички власти са в тях и няма кой да им дири сметка ...баси държавата !!!

Нека господин премиерът преди да дава изявление да обясни на обикновената публика следните неща: 1.Защо в България пистите и лифтовете върху тях в основните три курорта (Боровец, Банско и Пампорово) са дадени на концесии, при положение че практиката в Европа е те да са общински и дали това е част от регионалната политика на правителството? 2.Защо въпросните концесионери, са регистрирани в офшорни зони? 3.Колко е цената лифт картата като съотношение цена/километър и сравнена с други европейски дестинации? 4.Правен ли е анализ, колко е реалната себестойност на лифт картата от независим външен икономически екип (най-добре от чужбина)? 5.Може ли да се даде информация с колко е нараснала цената лифт картата през последните 20 години в контекста на цените на нощувките във въпросните курорти? 6.Притежават ли въпросните коцесионери (или дали управляват, чрез свързани фирми) значителна част от легловата база в курортите и продават ли туристически пакети с включени лифт карти на външни туристически пазари далеч преди началото на поредният зимен сезон? 5.Имат ли възможност другите хотели и БГ туроператори, опериращи на териториите на курортите, да продават туристически пакети с включена лифт карта, така както концесионерите? 6.Защо досега КЗК не се самосезирала за очевадният установил се монопол в курортите? Може и още въпроси в тази посока да се задедат и когато се отговори убедително и с доказателства, че това правилното състояние на нещата и е в полза на обществото, нека се строй и 2-ри и 3 ти и т.н лифтове от едни и същи лица...

тоя Тихомир - вицепремиера. Никакъв втори лифт!Събарянр на съществуващия и замяна с истински - с кабини за по 40 човека!

симеонов е за разследване, очевадно е наличието на корупционно споразуение между него с падналата му се сега в ръцете политичска власт и концеионния плъх скрит в джоба му.... що не скача така тоя симеонов за против увеличението на цените на тока , одата , парното или за увеличаване на 100 евро пенсии, ами се пали като луд по тв студиата за изсичането на националние природен парк Пирин...Направо смърди на корупция тоя олигофрен симеонов с тия кървясали очи и зинала уста

ти добре ли си? Как така в Арпите на три европейски държави има лифтове и еколози и печелят яко от туризъм, пък тук щели да изсекат есно дере място и ще съсипели Пирин? Що не се занимаваш с крадците на дърва и фирмите, дето изсякоха горите ни и ги изнесоха в Гърция и Турция, а?

Боко ще го уважиш Валерката като го погалиш по черната точка...

Явно Валери е разбрал какъв балон е този втори лифт ! Реално ще работи на пълен капацитет този втори лифт не повече 5% от времето на сезона , а не година ! Дори и 5% от годината е малко за да се прави лифта !

ЕЙ, ТОВА ПРЕЗАСТРОЕНО СЕЛО БАНСКО СТАНА ЦЕНТЪР НА ВСЕЛЕНАТА БЕ.....ЗИМЕН КУРОРТ ОТ СВЕТОВНА ВЕЛИЧИНА С 2-3 МЕСЕЦА СНЯГ ПО ПИСТИТЕ.

ИНАЧЕ ДО СЕГА ДА БЕШЕ ФАЛИРАЛ ТОЗИ ИЗМИСЛЕН КУРОРТ!!

Точно казано!

Като е сърдит и не иска да вижда шефа си да вземе да си ходи и да върне парите на банкерите взети за услугата да съсипе българската природа. Нали е патриот и милее за страната си???? Борисов за пореден път показва завидна интуиция към народното недоволство и не вярвам да одобри този разбойнически проект.

Борисов за разсърдения Симеонов: Аз ще внеса точка за лифта... Единият сърдит, другият неориентиран... Да влезе Моля другарката да ги сдобри. Сякаш са в детската градина

валерката явно се е набълбукал с много мъни и сега трябва да ги връща ... затова и реве и ругае -- валерката е истински ДИНКО в политиката !

Валерка бъди мъж и издухай тая тиква!Не ти стиска нали? Сега е моментът бъди по-смел!

Така е Валерка, бъди мъж и на следващите избори може да влезеш в платената зона!

Този човек и неговите копои от ГЕРБ направиха от тази страна своя бащиния.Дори да падне някога от власт този лошия пример е даден.Този успя да наложи своя отвратителен манталитет за тези 10 години откакто е на власт.А на ЛИЗАЧА Симеонов хак да му е.Нали искаше да управлява?

Цеко пудел си намери, кръсти го Валери.

За да няма никакви спекулации, съм казал на Нено Димов, ако има възможност да се приеме точка за втори лифт на Банско, вносител ще бъда аз", заяви още премиерът. - т.е. ако някой ще дава подкупи, да ги дава само на човека, който кара влака т.е. на боко!

Тиквата много добре знае, че ако внесе предложение за втори кифт в Банско, може да му се наложи да подава оставка на правителството-вече има натрупан опит в тази посока!

сега на свой гъ... ша разбере, какво е имал предвид Гриша Ганчев с онова - "за невижданата подлост на Бойко Борисов"..

Мечтая си крадец като гришката да ме нарече подлец...

Hе става такааа комисионните през гърба на борисов нееее Hо ако тази Cимеонова мутра иска така през главата на борисов да вземе комисионните борисов ще му завие кранчето няма да има полицаи да нощуват в хотела му и то на цени като на 100 звезден хотел защото тези високи цени ние народа ги плащаме неее не става

Льо КОМЕДИ БАЛКАНЕЗЕ БУРГАСНЕЗЕ и БАНКЯНЕЗЕ са сдърляха кой е по-, по-, по-, най-... нанай, нанай, нанай..

Всички знаят , че заради кралицата на Пампорово - Цветелина, Борисов с лекота спира нови лифтове за Банско!Но той си е роден мръсник, според треньора му по карате , който го изгонил заради интрижките му!

Бащата на бойните изкуства у нас Валерий Найденов, не се изказваше много ласкаво за Бойко Борисов Ще ви дам прост пример. Годината е 1984-та. Ние сме поканени от основателя на стила киокушин във Варна на състезание по правилата на киокушин. Предизвика ни на състезание Коце Божилов, който е доайенът на карате-киокушин в България, един много уважаван от мен боец. Отидохме 10-15 състезатели, между които и Бойко Борисов. При една от първите срещи на мой състезател Денислав Скорчев, един от състезателите на Божилов го удря лошо и му чупи челюстта. След две срещи трябваше да играе Бойко Борисов. И тогава Бойко идва при мен и почва да кърши ръце тука аз още мога ли да не играя. Вдруги ден съм на дежурство в пожарната, ако нещо се случи. И аз го питам: Абе, пич, страх ли те е, какво? Ми аз предпочитам, такова Страх ли те е, бе? Щом те е страх, тая вечер взимай влака и заминавай за София. И го върнах. Всички останали, даже имаше жени, се биха, играха. А той нямаше доблестта дори да излезе на татамито, да играе и на втората секунда да падне, уж се подхлъзнал. Него дори го беше страх да излезе на спаринг. Аз имам чувството, че самият мирис на адреналин го плаши. Много често чета по медиите той е митичен герой, много добър каратист... При нас той имаше два прякора, които го характеризират отлично. Единият му беше измислен от Пламен и Данчо от Търново, които тъй като си биеха Бойко редовно, го бяха нарекли Праните гащи. Вторият прякор, който аз съм чул за него, е Борсука, понеже все странеше от хората. Той е един такъв, все се цупеше. Това определя донякъде субекта Бойко. Аз дори не мога да кажа, че е бил изявен таекуондист, той никога не е имал един медал, една купа по простата причина, че той никога в живота си не се е състезавал.

койо по онова време работеше в БТА, доведе един път няколко души, сред които и Борсука, да правят показно. На последният беше отредена важната роля да държи тамешивари атрибутите и да вика силно Осу

ТОЙ, АЗът!

Планът за Пирин и за цяла България е еднакъв. Папкай, слушкай, кради, унищожавай!!! Млади и успели хора на по 30 години с автомобили и къщи за по няколко милиона лева. Айде стига бе??? Толкова са прости ретро мутрите, че вече и децата се изнасят от тая кочина!!!

Валерката сега ще разбере кой командва парада! Понеже е изключително п.......ст, сега нека сърба попарата, както я сърбаха едни други люде, наричащи се реформаторски блок, които сега / а и завинаги / ще бъдат на бунището на българската политика. Това чака и лъжепатриотите, които продадоха избирателите си. Честито!

ако беше мъж щеше да го разкараш тоя на момента в който му прочетоха осъдителна присъда! Излагаш и нас, но най вече себе си с това, че го търпиш . Ама явно си помагате в нещо и то е не добро за народа щом си трйкаш.

Ако нещо ще се решава, то не е Тома Белев човекът, който първи трябва да научи, а екипът на премиера.

Живеем в Мутренска Държава ! Мутра се държи като цар на Българите ! До кога ще го търпим ? Който ни го прибута ? Гоце , Кобурготски или Бриго Аспарухов ни го насадиха тази Мутра и не можем да се освободим от него !

Ще го търпите и още как! Нали си го избрахте. Това, ако беше в Гърция например три дни щяха да стачкуват, в РБ всеки се крие по кьошетата и чака някой друг да му свърши работата.Ако на някой не му е ясно- в сравнение с този режим, режима на Тато беше цвете, детска игра, романтика. Е, 450 000 бюлетини от печатницата в Костинброд бяха " брак"- така се печелят избори. Търпи народе! 45 години няма да стигнат, за да се нормализира държавата.

babavimeca@abv.bg

И как 300 000 от тези 450 000 щяха да стигнат до местоназначението си за един ден, като не бяха за избирателни райони в България, а по света? Аман от червено... айде бузи да кажа плямпачи!

Договорката да устискат 4 години кражби на воля защото както сами казаха ''няма кой да ни свали'' здраво държи мутри и мутреси във властта независимо от капризите на всички участници в краденето..От бая време гледаме аз на тебе ти на мене между ''партньорите'' в ''стабилната коалиция'' догарала голяма ''стабилност'' на територията България

Вижда се края на мутрите ГРОБАРИ. Колкото по скоро толкова по добре за България. Като гледам май никой вече не вярва на този БУРАТИНО и все повече всички казват взе ми го ти т.е. управлявай ти с този лъжец.

Няма как да стане защото и едните и другите във властта ламтят за крадене и власт:(((което само носи още по големи вреди на хората..

Отказваме се от болните,подкрепяме гробарите.Искаме да управляваме поне 4 год.

Цялата държава цъфнала, та лифтът на Банско ни проблема... Да отидат полицаите и техническият надзор и да пуснат лифта на нормална скорост и опашката ще изчезне. Ама не е в лифта проблема - искат сеч, за да продават недвижимите имоти от мъртвия град отстрани на Банско. 200 евро е квадрата в момента и сън не ги хваща бандитите-инвеститори. Боко е в кофти положение - от една страна натискат аверите от СИК, а от друга ако им даде подарък ще си изкара председателството на ЕС с протести до дупка. Вчера на протеста, дето според Валери имало 2 семейства, имаше над 2000 души. Така че бащицата да си прави сметката кое му е по-ценно. Ние ще гледаме!

Боко Тъпото!

Това вече не е прякор , а диагноза.

Ей тия, дето цикът минуси са същите простаци като идола си Боко Тъпото.

Ех, ако така се отстояваха образование, здравеопазване, правосъдие... В такъв спешен порядък, на всяка цена... Някой вярва ли, че става дума за един лифт? Залогът е милиарден!

След дискотеките на Слънчака, кабинката на Банско ми е най скъпа! Хората са ми гласували доверие, няма да ги подведа!

Кога ще падне самолета да ни спаси от тази Мутра Гробокопач ! Унищожи България и народа !

Господ бави, но не забравя чедо.

Ако ви харесва Слънчака и развития туризъм там - давайте смело!

нема да направи лифт та нали после на цветелина хотелите на пампорово ще са празни

Имахте ,,бАщица тОДОР жИВКОВ,ОВЧАРЯ ,сега ИМАТЕ бАЩИЦА бОЙКО мУТРАТА , дА са ви ЖИВИ И ЗДРАВИ.Продължавайте да ги избирате.

Не само ще внесеш, но и хоро ще играеш, щото ако патерицата се оттегли и си сам и гол.

Смятай ква далавера е приватизацията на Пирин щом са готови да бутнат правителството!

Ми те колега планината ще бутнат ако трябва !

Не се ли наситихте, палачи?

Затова са ги набутали в парламента и правителството, да обслужват началниците си, за да унищожат България и да си купят още яхти, замъци, лимузини. Вицепремиер, министър, кмет, настоящи и бивши, всичките наредени в редичка точат ножа на Пирин планина!

Цеко,Меко,Боко,Соко все отбор юнаци. Да Цеко,банка ,Ски . Такива осраха морето сега ще оакат и планините!!! Ей ченгета мутри !!

Туризмът носи ли пари? Определено -ДА. Има ли курорти с писти и лифтове без да е отсечено нито едно дърво и без бетон? Определено НЕ. Искаме ли пари и работни места2 Ето тук вече не съм много сигурен че българите искат да работят.

За 600 лв заплата белите роби си продадоха здравето, бъдещето на децата, въздуха, водата, планините, всичко! А господарите ти станаха милиардери! Скрий се с този мутро-бизнес и мутро-туризъм! Това е нещо съвсем различно вашето - геноцид!

в същата тази мутродържава безработните получават 200 лева или по-малко. Така ще получават около 800 ако работят в курорта. Малко са, знам. Мутренски бизнес -така е за съжаление.Аз работя в туризма и печеля добре за сведение фирмата изобщо не е мутренска.Така че има и такива фирми.

Ей смешник, хайде стига се гледали в чуждото канче. Постоянно едно и също - станали милионери, станали милиардери. Като сте такива разбирачи станете и вие такива. Българска дребнавщина, не е важно да съм добре, важно е банскалиите да не са добре. Никой не може да обясни защо да няма втори лифт - единствения довод е че някой щял да забогатее, използва се думата алчност и клишираната фраза бетон - в планинанат никой не е строил и най-вероятно няма да строи. Долу в града какво правят в частните си имоти си е лично тяхна работа. Единствено злоба и недорасляк прозира от всички псевдо еколози. И за твое сведения нямам нищо обшо ни с банско ни с туризъм. Просто не ходя там заради опашките. Парите ни за зимна почивка изтичат към чужбина и бия средно 1400 км. за да карам ски като бял човек. Като може да останат в България. И как може във всяко алпийско село да има по две кабинки поне, тука само рев от зелени. Големите им мега курорти обединяващи по 2-34 зони със ски ин/ски аут няма какво да ги коментирам. Там планината сигурно е изкуствена, няма дървета, нямат природа, нямат еколози, не са в ес. Толкова ви прозират елементарните ганьовски доводи че няма накъде вече. И рано или късно втора кабина ще има там, а вас като не ви харесва никой не ви задължава да ходите там, има друго държави терминал 2 и така. Скоро ще ядете палки от полицията, бъдете сигурни.

Лифта в Пирин ли е най важен да ева башата гайка?

Симеон Далаверов , карай още малко и няма да те изберем никога ! Огради , Кози рогове , граничари кабеларки ! Тиквата си е тиква ! Добре че разбрахме , кой какъв е !

dancho_o@

Евала на г-н Симеонов.

Стига рекет от лъжееколозите. Втори лифт трябва още сега.

Цекоминевград си го застроявайте като Дружба трета част! Пирин не е бащиния на мутрите, офшорките, олигарсите! Кой лъжете с този лифт? Хич не ви е до лифта за 3 месеца в годината!!! Искате да лапнете дървесината, земята, да перат пари Дебелаците!

Цеко е развързал кесията и корумпирани политици и псевдоикономисти реват с крокодилски сълзи за лифт.

Салама Санчо. Не лифтовете Ваше благородие. Не те са важни а принците Санчо. Кои принципи Ваше Благородие ? На властта Санчо - хахахах