Пети ден търсят по суша, въздух и вода изчезналия адвокат

Пети ден край Банско продължава издирването на изчезналия 45-годишен адвокат Здравко Гоцевски. Акцията се провежда край язовир "Белизмата" на 3 км от града.

Обратно в новината

Коментари - Пети ден търсят по суша, въздух и вода изчезналия адвокат | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Толкова ли няма други адвокати в района, та са се вторачили в този...

БЪЛГАРСКИ АДВОКАТИ,СЪДИИ И ПРОЧЕЕ ПРАВИСТИ,НИКЪДЕ В ЕВРОСЪЮЗА НЕ ГИ ТЪРСЯТ ,ЗА РАЗЛИКА ОТ ДОКТОРИТЕ ,ИНЖЕНЕРИТЕ И ПР.ИЗВОДИТЕ СИ ГИ ПРАВЕТЕ САМИ ,

Защото законодателството на всяка страна е различно, умнико.

Дано го намерят все пак и той е човек въпреки че ме съмнява согурно го е загазил нещо много зле убили са го и е умрял и са го изкльопали пираните във гьола.

Леле.. ти пиян ли си, дрогиран ли си или просто пълен идиот? "убили са го и е умрял"? Аз не знам за някой, който са убили да е жив.. И какви пирани, какви пет лева?? Не мога да повярвам каква уникална простотия си написал... А, и, в българския език има препинателни знаци.. ако знаеш какво е препинателен знак де..

Ква е тая вила на 20 метра от водоема ? Не е ли забранено да има строежи толкова близо ?

За проспериращи адвокати такава забрана няма

...МОШЕНИК... ...1) АДВОКАТ...??? ...2) ОТ БАНСКО...!!! ...3) ДАЛАВЕРИ ...100% ...4) ПРАТЕН ПРИ РИБИТЕ ЗА ДА НАУЧИ ...ТЕХНИЯ ...ЕЗИК....МЪЛЧАНИЕ 100%.....ИСТИНА....

не прави необмислиени неща друг път

Добре е , че са включили ловците, ако е на земята ще го намерят. Но е бил твърде богат, според написаното и е възможно мутрите да са го погребали/ подводили и др. техни методи/ До като не се ликвидират мутрите в България няма да има сигурност.

Ей, внимавай какви ги пишеш - това да не ти е правова държава...

Три въпроса възникват у мен: Тази вила на брега на язовира законна ли е ? Кой ще плати разходите по издирването? За обикновен българин дали ще източат язовира?

време е да започнат да търсят под земя

кола, вила, две жени ... те за е бил само по бели гащи ...

Много на куп благини но душевни терзания според информацията .Края на историята е съвсем логичен за един баровец.Толкова шум за един наял се адвокат ,когато хиляди измират проста така като мухи на работните си места ,газени по спирки и пешеходни пътеки ,тровени с какво ли не или просто пожелали смъртта,дори и най-жестоката , пред гадния си живот.

ПАК ЛИ ИЗДИРВАМЕ НЯКОГО!! И ТОЯ ЛИ Е ИЗЧЕЗНАЛ ЯКО ДИМ ПОСРЕДНОЩ!? ДАЛИ НЕ Е ПОД ЗЕМЯТА ИЛИ СА СКРИЛИ ТРУПА ПОД ВОДАТА!?!? АКО СЕ Е ИЗПРАЧИЛ НА ПЪТЯ НА ДЕБЕЛОВРАТИ.....

Самоубийство не е. Сериозен човек не би го направил по слипове.

Този не бил сериозен, а майтпчия...

Тежка е професията и много адвокати си отиват неочаквано бързо. Ако е излязъл по слипове очевидно не се е загубил като момчетата в Стара планина.

До сега никъде по света никой не е скърбил за адвокат..

Интересно, когато някой започне да те съди по каквато и да е причина, кой ще те защитава?

Бедничкият! Дали "благинката" не му е дошла множко? Има хубава българска поговорка: "Да би мирно седяло - не би чудо видяло" . А разходите по търсенето ще платят Голите Ганьовци

Когато свърши КОИ??? Ще плати сметката нали така се казва от журналягите!!!!

Може да е избягал някъде със любовницата си.Пример на Вардеро.

"... Издирването се осъществява по суша, въздух и вода ..." Бих препоръчал да се фокусират в по вода и под вода.

скок в студена вода и сърцето спира

Като го намерят, да му представят сметката за издирването.

"Кой ще плати разходите по издирването? КОЙ?КОЙ? Дано намерят човека жив и здрав, но очаквам отново да се търсят пари за издирване, както стана с момчетата, изгубили се в балкана. Тази държава само взима, даже и здравето ни взе.

...Грешна стратегия... ...Не трябва да го търсят по суша,въздух и ...вода,а.... ...ПО ..."Д Е Л А "-та МУ.............

Ако питат мен,няма смисъл да го търсят вече,този е дал фира някъде,или са го отвлекли,или се е удавил във язовира,и рибите са го изяли.направо да му правят траур.