Хърсев: В много от банковите измами е замесен и клиентът

Принципът е, че когато даден човек сложи парите си в банката, той е сигурен, че ще си ги получи – без значение какви измами извършват служителите.

Обратно в новината

Коментари - Хърсев: В много от банковите измами е замесен и клиентът | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

не ми е ясно какво е да имаш 10 милиона, но да не си проверяваш сметките 10 години- това не го разбирам! А път този Хмърсев никак не ми е симпатичен - винаги защитава престъпниците! Абе, кой е толкова глупав, че да дели парите си с друг и да участва в такива схеми? По-скоро са му казали, че депозитите ще участват в инвестиции, които ще му донесат мнооооого пари после и след това ги прибират, щото видиш ли борсовите индекси или каквито да са там глупотевини, били паднали рязко - сори, бой, просто лош късмет!

дал си е парите да му ги управляват с игране на борсата... оная цифрова борса :) дето е като да играеш на покер машинките... някой се е правил на велик трейдър :) мартинчо не ги разбира и се е доверил на банков служител да му играе с паричките и банката да го представлява пред борсите... но вместо да играе мартинчо, играе друг и то именно тая служителка, но е загубила паричките или отклонила в нейна сметка в чужда страна... а ходете я хванете :) една част от парите са загубени от трейдърството, а другата част са в нейна сметка нейде... има и виртуални сметки... превалутирано в е-койни и после в частен виртуален портфейл... ше проследите ама кога не се знае :)

Хърсев: В много от банковите измами е замесен и клиентът Хърсев,като възпитаник на българската банкерска школа,само това може да каже. А че в 90% от случаите банките подвеждат хората поне в България,мълчи като комунист на разпит.Името на Хърсев е свързано и с фалита на Кристал банк през 90-те години. През същите тези години той се повизаваше и като подуправител на БНБ, когато станаха най-големите фалити на банки и финансови пирамиди.

Искат мнение,докъде сме стигнали.Крадеца вика дръжте..........Докога ще се консултирате с тъкива отрепки,не означава ,че бъл .подкупно правосъдие му е ,,уж,,изчистил името е невинен.До гуша ни дойде от лъжите в пресата и в живота,а ЕС а ние ставаме по зле ,да вземат парите на човека.И друго ЕК предлага да няма гарантирани сто хиляди евро,изгежда им хареса как в Б-я откраднаха милиярди безнаказано и те искат същото,да ни обират банкитте без никой да поема отговорност,а да получават голями заплати с голями бонуси,безнаказано.ЕК защитава корпурацийте ,но не и обикновенният потърпевш.Мразя комунистите и не съм трол

Уж е банкер, а не внимава изобщо с процентите?! "По думите му клиентът се оказва съучастник в около 80% от случаите. " В 80 % от случаите, клиентите са подведени да "съучастват" от служители на банките. Едва ли повече от 20% от клиентите са вещи в банковото дело. Познанията им стигат само до лихвите върху влоговете. А за инфо на читателя, клиентите на банките, освен на измами, биват подлагани и на принудителни вземания чрез ЧСИ, базирани на измамно сключени кредитни договори, в отсъствие на поръчителите (разполагат с копия на лични карти), а дори в отсъствие на страна по договора. А коментара си го базирам на лична информация, за същата банка. По случая се води дело, вече 5 години, а ЧСИ продължават да висят по адресите, където биха могли да удостоверят среща с преследваното лице, по границите го дебнат да не се покрие случайно в чужбина, банката си изми ръцете, уволнявайки лицето, фалшифицирало договора, изимитирало подписа и не снема пуснатото производство в ЧСИ, под предлог, че задължението, (възникнало с участието на техен служител), е изкупено от фирмата на ЧСИ и не подлежи на контрол от банката. Явно и в това отношение, комунизмът беше на светлинни години пред клоаката на обирджийския фашиско- терористичен капитализъм. Последният устоя на атаката на социализма от 1917 г, възвърна хищническите си позиции, но леталната му тенденция е необратима. Социализмът настъпва неотклонно, а инвазията на угнетените от лапите на империализма нещастници от арабския свят, е само начало на глобален срив на мракобесния крадлив ред.

Още един умствено увреден куманяга. Ти още ли не си разбрал, че точно куманяги управлевът балХар. Б.Б. никога не си е фърлил партийната книШка и практически е кадър на БКП (ак отека ти аресва повеке). Какво се правите, че това било капитализъм. Видел куманягата пари в банка, и казъл, че пари в банка е равно на капитълизъм. Банкови кражби е специалитета на еврейските банкери и техните слуги, куманягите на власт, които прикриват измамите и кражбите. Какъв капитализъм е това. капитализъм по дефиниция, е капитал инвестиран в производство, ьза да създава принадена стойност. Къде виждъш под куманиЗко управление, капиталите да са инвестирани в производство. Това си е чист куманизам и пладнешки грабеж, а не капитализъм.

Директора на тази банка заплата ли взима от италианците или рушвет за продажбата И.

Рушвет. И за консултации по химия.

няма начин футболера да не е комбина с "личният си банкер" в опита да отмъкнат 3 000 000 от банката!

От кой да ги отмъкнат? От самия себе си?

ми как да ти кажа, взимаш с банкерката си 3 800 000 пари от сметката си, в продължение на 10 години, после отиваш в банката и викаш оная ми е откраднала парите, ама аз не знам, и се надяваш банката да са улави като тебе, та да ти повярват и ти дадат нови 3 800 000 парички!

Тоа оти не го харестуват и разпитуват за КаТееБе?... А?...

Хърсев, Хърсев. Не е редно а е задължение на банката. Иначе докато гледаме кое е редно и кое не виж източили пак някоя банка. И скоро ще стане защото покрай КТБ някой да беше осъден? А редно беше, Хърсев, нали?

Айде сега Хампарцумян да се разходи по студиата на телевизиите да обясни колко са велики и как ще обезщетят клиента. То е много лесно да даваш коментари за развитието на икономиката, а като е негатив да пуснеш PR отдела.

Ако и е имал голямо доверие си е негов проблем а не на банката.

Ми, като няма доверие, матрака му е голям, бе! Да си тика там милионите, под СОТ и да ходи спокоен да рита топката по света.

TIREX

a ако любовница е решила да се овъзмезди? как става ясно че не е той или приближен? да е гледал н а кой дава права?

Ти как разбра, че любовницата има права, контактьор Деси?

Странно защо никой от т.нар. финансисти и анализатори не коментира предложението на ЕЦБ да отпаднат гарантираните кредити и - още по-абсурдното, при желание да вложителя да изтегли депозита си, това да се преценява от КОМПЕТЕНТЕН ОРГАН. Като през този период на вложителя да му се отпуснат пари за пет дни да покрие жизнените си разходи. Алооо, банкерчетааааа! После да няма пак рев "той дядо ми беше банкер, ама народният съд го прати в Белене"!

става дума,ти си написал....кредити,което е безмислица.

Благодаря за корекцията. За депозитите става дума.

сега като годишните лихви по депозитите намаляха до 0,3% , защо продължава да ги облага държавата с 8% данък....Ето така също се краде от хората, вложили парите си в банките

Съдията към подсъдимия:Защо обрахте банката? - Тя първа започна,господин съдия!

Защо ми се струва, че ако беше някой по-неизвестен човечец на когото са откраднали всичките му 100 лева нищо нямаше да чуем!

С какво е бил "зает" тоя футболист та не си е извършвал лично банковите операции? И колко такива е имал, че не е могъл лично да ги проследява от време на време поне?!Нещо не се връзва!

Аз ако имам 4 М, че си ги броя на лягане и ставане. Явно при Мартин случая не е такъв. Църковна мишка като теб (и мен) не може да го разбере, но той не е длъжен. А какво е правил си е негова работа. Работата на банкера е била да се грижи за парите.

Редно е банката извършила измамата да и бъде отнет лиценза и да няма право да бъде банка.Вън от България мошениците.

на момента да подаде оставка и да се проведе разследване. Точно тоя управител го канят по студиата да дава акъл по най-различни теми.

Ей сега ще хукнат хората да си теглят влоговете! Случва се - и в банките работят 80% "дебили".

Просто да върнат на човека парите, а управителя и да подаде оставка....че е важна птица.

Интересна мисъл: В 80% от случаите на банкови измами, клиентът крадял сам от себе си в съучастие със служителите на банките. Висшия ешелон от банкери и финансисти се състои само от мошеници!

Кое по-точно е висш ешалон банкери и финансисти, служителите които те обслужават ли?! Сериозно ли?! От информацията, която имаме може да съдим, че измамата е станала на възможно най-ниско ниво. За това и човека казва, че банката поема финансова отговорност за повечето случай зашщото неможе да контролира и да иска всичките си редови служители.

Има един проблем. Това, че не се чува по медиите, не означава, че явлението от статията е единичен случай. По скоро, бимогъл да се охарактеризира като характерен, особено за тази конкретно банка. Което трябва да означава, че има схема, подобна на онази, която познаваме като "Ко праим ся". Схема, която се покровителства от върха, но гърмят (ако се стигне до там), претоварените бушони. Не че нещо, ама ако си от клиентите, би трябвало и това да имаш предвид.

Висшия ешелон банкери и финансисти са разни Хърсевци, Каролевци, Хампарцуняновци.... Сега разбра ли? Ти за лелката на гишето ли мислиш, че ти говоря?

Хърсев, ти си неграмотен. Изписано е на челото ти и на мустаците, а като си отвориш устата, разсейваш и всякакви съмнения в глупостта си.

Ти пък кой си да оценяваш Хърсев? Последният е един от най-добрите банкери в България. Чел съм много негови статии и съм присъствал на негови лекции. А ти си просто едно комплексирано плямпало във форумите.

Ти си лош "мат'рял", затова за теб, това "академично" недоразумение "става". А аз съм mastermind, затова те оставям да затъваш в собствената си посредственост.

Кой е Хърсев ли? Виж историята на ТуристСпорт Банк през 90-те години и ще разбереш. Ако бяхме нормална държава въпросният човек трябваше още да гние в затвора!

Човекът в прав, но на банките тр малко да им се разнат правата, че много се оляха

В Българя редното е нередно ! И Хърсев много добре го знае !

коя е банката?

Ще се изненадаш....

Банката беше написана още в статията на в."Труд" - Уникредит Булбанк! След като рекламираш е-вестник, то поне напиши заглавието на тяхната статия, че по-лесно да я търсят рекламополучателите!

Банката се води най-голямата в България, ръководи се от инженер - химик и съдържа в името си "кредит" ... Достатъчно ли е?

В по-голямата си част от банковите измами са замесени самите банки! С разни такси и таксички ти съдират в пъти повече пари. Така преди дни преведох евро по сметка, като реално курса се оказа около 2,50 със всичките им такси за превод и ревалутиране. МОШЕници от класа!

На Иван Бакалов по този случайв е-вестник. Случаят е скандален. БНБ мълчи отново.

Да беше написал заглавието на тази статия, че по-лесно да я търсим в Гугъл?

пишеш е-вестник и статията ще лъсне пред теб.

Колкото от КТБ ги върнаха ;) Най-големият терорист (вносните са без значимост) е самата крадлива мафиотска ДС-арска псевдодържава, поддържана и финансирана от EU и УСА, която законно краде от банкови влогове, от здраве, от съдби, от природа, нагла, лъжеща и мизерна като народа си робски!