Банкова служителка откраднала над 200 000 лева

Чрез неистински документи тя прехвърляла по сметки на свои близки парични суми, които после постъпвали по нейни

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Оня Пинокио, Деси Атанасова и тя беше май от Дулово. Хубав град, хубави хора!

200000 лв? Всички банкови служители крадат. При това по много повече. А държавните чиновници крадат още повече, на едро. Така, че за тези 200 хиляди тази леля трябва да я накажат най-много със строго мъмрене пред строя...

Как па никой не смее да каже коя е въпросната банка? Нали надзорни и наказващи органи все са загрижени за хората, а тук мълчат. Ми може и от други клиенти на въпросната банка да е взимала помалко, а е редно да информират коя е за да не се засилят към всички банки.

Като се влезе в гугъла и се виждат поне три банки в Дулово- Фибанк, УниКредит и ОББ. Та коя банка ще е в случая? Имат ли доблест банкерите да дадат изявление?

Е добре,че е заловена!Вероятно ще бъде осъдена,няма партия зад гърба си ,за разлика от " горката " Йончева която подобен начин ,но през вирджинска офшорка с панамци е присвоила пари на вложители,ама то правило филми Ленчето,може и с чужди пари без съгласието на собственика,нали е за " горещи" точки може и да са крадени!

Когато се опитваш да вменяваш вина за офшорките следва да споменеш и за офшорките на Плевнелиев. Защото той е известен и като Росен Плевнелиев-Офшорков... Ето там е ключа за бараката. Защото в единия случай става въпрос за някакви си 400-500 хиляди, а за Офшорков става въпрос за много милиони пари от държавната хазна...

Кражбите и лъжите, на нашия са мечтите.

Когато изтеглиш 20 000 ги връщаш 15 год Когато откраднеш 200 000 ги “лежиш” 7 год. ...

са големи крадци и измамници,бре.На първо масто по издаване на фалшиви ТЕЛК-ове,сега банкови измами,имаше една съдийка на която сина и компютърен специалист беше дясната ръка на Барона и шайката му от Сливница.В този район май не могат да живеят по честния и нормален начин.

Горката - толкова е глупава, че даже не знае как да краде.

Това Силистра много крадат.Далеч от столицата си правят каквото си искат.ВТелковете в банките навсякъде корупция.Ужас.

Разни прости селянки го правят това. Имаше една такава в Павликени. Изтегли бая пари, но май после пак отиде на работа в банката.

Кражбата е единствения начин за просперитет в БГ.

Не, това е така за цял свят. Гледай новините.

Да не е от частна неспестовна касичка?

Така е, ръководството но банките не държи на стария персонал и го пуска да си отиде с лека ръка, а назначават малоумници .