Двама 18-годишни задържани за взривен банкомат

Двама 18-годишни младежи са задържани за взривения в края на миналата година банкомат на булевард "Панчо Владигеров" в столичния квартал "Люлин".

Обратно в новината

Коментари - Двама 18-годишни задържани за взривен банкомат | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Вместо да са в казармата и да тичат по баирите , взривяват банкомати. Ето до какво води безделието и зяпането на телевизия по цял ден...

Сега тати ще купува банкомат.....

А кво стана с ония дето ги търсиха по полята в благоевградско? Или и те като и тоя от Нови искър ще им хванат бахура. Материал нема, лош е материала в полицията явно.

Когато бедни разпределят блага взети от богати и държава,аз не се меся! Все пак трябва да има справедливост!!

Даже някога да стана свидетел на кражба или обир- никога не бих дал информация на мазните неграмотни червеи от МВР. Няма по-мащабно престъпление, в което да няма замесен служител на престъпната шайка.

Видиш ли журналист му тегли една, все има за какво.

Медиите у нас станаха информационен канал за подпомагане на организираната престъпност, с "благородната" цел - да са преди всички, много убедителни, и никога отговорни за последствията.

Ами ако касиерките спрат да правят въртели при плащане с карти ATM-те ще отидат в миналото. То не бяха, подписи, лични карти, кръщелни, пускане на терминала с дайлъп връзка , вместо GPRS, ръгане на картата с чипа вместо безконтактно, пускане на принтера пък той не е нужен при безконтактно. И така до безкрай.

Няма ли осъден на смърт обирджия-да чакаме следващия разбит банкомат!

- С какво искаш да се занимаваш, когато пораснеш? - Ще крада. - О! И защо си избрал представителна политика?

е тръгнало и питомците на детските градини ще почнат скоро да се занимават с банкоматния бизнес! Стига редовно да гледат полоцейските хроники по новините!

ТНТМ! :)))

За да отклоним вниманието от 6-то убийство, хванахме бушоните!

КОГА ГРЕШКАТА МОЖЕ ДА Е ВЯРНА Всеки човек в света ИСКА да бъде истински, защото дори САМО това, че е истински, му НОСИ толкова МНОГО радост, защо тогава ти ТРЯБВА да си фалшив. Свободата СЪЗДАВА страх. Хората говорят за свободата, но се страхуват. А човекът още не е човек, ако се СТРАХУВА от свободата. Страхът е този, който те прави роб, твоят страх. Когато си безстрашен, ВЕЧЕ не можеш да бъдеш роб на шепа "хора" - привилегирован елит и паразит. Ти върши колкото се МОЖЕ повече грешки, като помниш САМО едно нещо, НИКОГА не извършвай ЕДНА грешка два пъти. И така ще израстваш. Това е част от свободата ти да се отклониш, част от достойнството ти да вървиш ДОРИ и против това което е. А понякога е ПРЕКРАСНО да вървиш дори и ПРОТИВ това което е. Ето така ти ще ЗАПОЧНЕШ да имаш гръбнак, иначе има стотици милиони безгръбначни хора на тази земя. Колко стотици милиони хора са живели преди теб на тази земя. Ти дори не им знаеш имената, ДАЛИ изобщо са живели или не, няма НИКАКВО значение. Имало е диктатори - лидери, имало е много високоуважавани хора, имало е много високоуважавани духовници, имало е и всякакви ексцентрици, побъркани, но ВСИЧКИ те са изчезнали, те дори и СЛЕДА не са оставили на земята, и не само там.

тва е втора новина в рамките на ден, в която прокуратурата директно обвинява медиите за нещо. от медиите убиеца от нови искър разбрал, че го търсят и тръгнал да бяга, сега пък две 18 годишни момчета от медиите разбрали как се гърмят банкомати. хитро.

Бързо им влязохме в дирите. Задържахме ги, иначе, може би, щяха да повторят" Значи ако бяха обещали да не повтарят нямаше да ги арестуват.

Пуснати ли са вече? Да не се притеснява съд, следствие, прокуратура, че да не им се развалят празниците.

Ех, конче, конче, още ли веруеш, че у нази има таквиз юрист институции - съд следствие, прокурататура - ма те са в далаверата въ наивник!!!