Освободиха задържания заради банките Венци Чикагото

Задържаният за банкова атака вчера в Русе Венцислав Ангелов-Чикагото днес бе освободен след 24-часов престой в ареста. Той ще подаде жалба срещу Бойко Борисов.

Обратно в новината

Коментари - Освободиха задържания заради банките Венци Чикагото | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

човек като го арестуваха и имаше маска какви бицепси имаше.Леле.Тениската му беше малка. Трябва да си оправя настройките на телевизора или да сложа очилата.Този ми изглежда друг със същия дрес.Хм..

Погледнете му физиономията - баш милиционерска, ако някой си ги спомня. Престъпник от класа, ама прокуратурата го пуснала,че може да потребва пак за някоя поръчка.Нали беше от гражданското общество на Мая Манолова.

Аха, ясно - в ареста - сделка - пускаме те ако заведеш дело с/у ББ. Сигурно ББ брои комарите в големия си офис и не си вършеше работата за банков надзор през тези години. Сигурно пак той нареди да се теглят държавни пари. И отново той повтаряше като папагал колко сме добре само дни преди онзи петък. Избори идат, няма как. Тези комунистически похвати са добре НЕзабравено старо. Станишев, Доган и клика са престъпници и трябва да бъдат судени като такива. По законите преди 44-та.

банкерите са най-големата мафия , законите са написани от тях и ако си им длъжник нямаш никакви права и ти взимат и долните гащи. дръжте и стискайте си парите с 2те ръце като минавате покрай банка.

Бе на тоз сина му нали беше при Боъко във Банкя,нещо мирише майййййййй

Започнаха да гонят някакви свои отрепки от началото на "прехода". Комундетата са толкова затънали и закърнели, че дори най-крайните им действия приличат на почесване по топките..

Баце, че пуснеш жалба срещу Боко, както се разбрахме иначе ти обяснихме че ти лепим 20 години при бай Ставре.

Този човек определено не е в час. Като гледам и слушам сина му, същия е. По добре на 4 км. да го бяха откарали.

За тоя пич не освобождаване ами въже трябва!

По добре една бяла риза, без ръкави:-)

Искал обяснение??!?? Нагло,а?? Ами и ние искаме обяснение за това КОЙ и с какво право ще създава страх и паника сред хората.КОЙ ще поеме отговорността??? Знаете ли на колко хора се скъси живота?? Иначе има и такива които наричат оФце хората които се бяха наредили на опашката пред банките.. Пълна подигравка с народа.И то защо??Защото някои си решил да дестабилизира умишлено банковата система явно с полза на някой или някои. С открито сърце и душа ще кажа,че ПИБ се държа адски адекватно.Да знаете друга банка,която мже да устои с над 800 000 000 само за няколко часа?? Айде,който е виновен за всичко това, в панделата!!! А не да ми говорят,как баретите нахлули и т.н.. Ами ще нахлуят,май малко са нахлули!

Венци Чикагото е бивш милиционер, участвал във Възродителния процес. Той е лежал в затвора за участие в мрежа за наркотрафик. Чикагото бе сред идеолозите на национално движение "Свобода". Двигателите там бяха синът му Йордан Бонев и Бисер Миланов. С течение на времето обаче двамата се скараха.

Ами то и ББ беше бос на Ипон, и имше какви ли не слухове, ама вие си го избрахте. Сега вече няма слухове, щото и свидетели нема.

"...подписал предупредителен протокол да не публикува във фейсбук информация, която би уронила престижа на банките". Ето това показва за кого работи правителството. Когато банките ме тормозят правителството ме гърчи. Когато аз тормозя банките - пак мен гърчи!

Топ отрепката цяла седмица дестабилизира банковата система на България с истеричните си изказвания в медиите, поради тази причина има множество сигнали срещу него в ДАНС.Забелязвам, че след сигналите в ДАНС топ отрепката е ударил печат на гащите и днес не се е клонирал по всички медии!

Всеки начинаещ икономист ще ти каже,че икономиката на една държава функционира чрез "финансови институции и БАНКИ"! Все едно да обясняваш някому, че и да паднат колелата на една кола, тя ще продължи да се движи!А иначе фалитите на държавата са много видове-фалит на инститиции, фалит на държавност и т.н. но най-опасен е финансовия фалит-обхваща всички-от първия до последния!

А арестуваха ли прокурорите, които на практика направиха първата атака срещу КТБ :))))))))

Тяхното бе втората атака. Първата бе на Престъпната Мрежа, която даде банката на прукорорите, като престъпна организация, заедно с Пеевски и Бареков. Но съм напълно съгласен, че са виновни от прокуратурата. С тези публични акции, сигурно са си дигали само рейтинга. Едва ли е имало полза. Ако има основания, да бяха разследвали тайно. Другите виновни са Пеевски и онзи собственик на банката, които се карат помедиите. Към тях сега се включва и Бойко. И докато Престъпната Мрежа и прокуратурата разбраха, че са се ... (самоцензура) и млъкнаха. То последните трима наливат масло в огъня.

Докато такив като "Чикагото" и компания не започне да ги сполетява китайското правосъдие нищо добро не ни чака! Не, че съм радетел да ни управлява китайската комунистическа партия, но и тази псевдодемокрация у нас май взе да ни идва в повече! Между другото хора, наистина не се поддавайте на паниката - ПИБ си работи безпроблемно! И през почивните дни и преди малко си теглих пари от банкоматите й. Имам спестявания в тази банка и няма да ги докосна! Хубав ден и успешна седмица на всички

а къде остава свободата на словото? В момента, в който изкажеш съмнения към определени институции и биваш привикан в полицията, която го заставя ди излезе с лозунга, че е за паричният съвет... последните няколко дена са пълна смехурия в бг. Не сме научили нищо от кризата, продължаваме да си финансираме с държавни пари, частни институции.

Ще съди Бойко Борисов! АХАХАХАХ Но по-важното е, че фарсът продължава, някакви арести и веднага освобождаване!!! ЦИРК

Защо ни занимавате с глупостите на тази отрепка ?

Хаиде де полицаиче, защо се срамуваш? Този "Чикагото" Венци де, нали е бивш полицаи. Казваха, че се е занимавал с наркотици, както онзи настоящия полицай от морето с нарколаборатория в къщата си. Нали! Та бившия полицай клател стабилната държава и после бил освободен? С ЕСЕМЕСИ? Полицията, когато се занимава с наркотици, когато убива със служебното си оръжие невинни граждани ДЕМОНСТРАТИВНО не клати държавата. Клати я с ЕСЕМЕСИ. Казах: "полицията убива демонстративно" - защото нямам в предвид полицая дето застреля 16 годишното момиче в София послучайност, а полицая от Ловеч, дето разстреля момичето пред приятелите му в колата със служебното си оръжие или този полицаи от Банско дето разстреля съседа си по сред бял ден. Но тези полицаи са от добрите те не КЛАТЯТ диржавата ... Държавата е стабилна! Тя е Парламентарна държава, но не разбрах намериха ли Зам ПРЕДСЕДАТЕЛЯ на парламента, обявен за държавно издирване? Но и да не го намерят това НЕ КЛАТИ ДЪРЖАВАТА! Нали.

Този "Чикагото" Венци де, нали е бивш полицаи. Казваха, че се е занимавал с наркотици, както онзи настоящия полицай от морето с нарколаборатория в къщата си. Нали! Та бившия полицай клател стабилната държава и после бил освободен? С ЕСЕМЕСИ? Полицията, когато се занимава с наркотици, когато убива със служебното си оръжие невинни граждани ДЕМОНСТРАТИВНО не клати държавата. Клати я с ЕСЕМЕСИ. Казах: "полицията убива демонстративно" - защото нямам в предвид полицая дето застреля 16 годишното момиче в София послучайност, а полицая от Ловеч, дето разстреля момичето пред приятелите му в колата със служебното си оръжие или този полицаи от Банско дето разстреля съседа си по сред бял ден. Но тези полицаи са от добрите те не КЛАТЯТ диржавата ... Държавата е стабилна! Тя е Парламентарна държава, но не разбрах намериха ли Зам ПРЕДСЕДАТЕЛЯ на парламента, обявен за държавно издирване? Но и да не го намерят това НЕ КЛАТИ ДЪРЖАВАТА! Нали.

Бивши полицаи, настоящи, наркотици, обири на банки и бронирани коли, убииства, репресивен държавен ОРГАН - импотентен... Арестуван полицай за убииство на момиче, демонстративно в колата на приятеля и. Освободен полицаи за дестабилизация на държавата. Защо не ни оставите на мира и да си поделите БЪЛГАРИЯ между полицията и политиците? Така полицията ще издирва Зам председателя на Народното събрание и ще се състезава по кражби с него.

Е чак пък "нищо общо" не ми се вижда да е твърде интелигентно твърдение! Една държава е фалирала, когато няма пари, а парите се намират в банки, не са само в държавния резерв!

данс задържали петима заради слухове за източване на банките защо не задържът главния виновник цветан василев банкера на годината а нио пробутват кьор фишеци

разни писани и цветелини си позволяват да тормозят хора , които вероятно плащат данъци, без заповед за задържане , незаконно и нерегламентирано това вероятно е част от дейността по "частния проект" частно МВР на цветелина

Банковата система е стабилна....а пък няколко човека от фейса без малко да я съборят?!

Президентът обяви, че банкова криза няма, има криминална атака! Това като как се връзва с твърденията на Борисов не е съвсем ясно, но щом има криминално деяние, трябва да има и криминален субект, който го извършва (или го инициира) и той трябва да бъде задържан (или арестуван) или каквото там се прави!Плевнелиев или се изправя срещу Борисов, или не е чак толкова луд, че да си събори държавата в името на едната власт!

"martini4o" събеседва сам със себе си! И дори не може да се усети, че другите мнения просто не се публикуват! Унищожават се от модераторите!

Ами задай ми ти...опорните точки,че да те...подпра с тях:)))

Я, ама ти на всичко отгоре си и елементарен! Ами говори си сам със себе си тогава!

един коментар от 22.38 по надолу и просто млъкни!Давам ти опорна точка!

Чикагото е по-чист и от на калугер...оная работа,ама за всичко е виновен...Боко:))) Баси държавата сме,баси и цирка,щом кълцащия салати бивш полицай,обвиняем по дело за трафик на...наркотици и осъждан през годините за контрабанда и данъчни измами е индулгенцията за някои!!! Смешници и циркаджии,дерзайте още,то е явно отдавна,че простотията ви няма граници!!!

Първо- Да не би Бойко Борисов да е разбрал че тоя Чикагото ще краде заедно с Сергей Станишев или собственика на банка КТБ и мутренската фирма- Вивваком-Цветан Вассилев( а и част от БСП ), и сега тия да са го накарали да подаде жалба, за забаламосване на хората ??? .... Второ- Сергей Станишев или Цветан Вассилев ще му пишат на тоя жалбата, която ще подава срещу Бойко Борисов ???

Може и Антон Кутев да му я напише:))),а Пеевски ще я съчини:)))

Чикагото в момента е обвиняем по дело за трафик на наркотици. Той е бивш полицай, който през годините има присъди за контрабанда и данъчни престъпления. Ангелов разказа и какво точно се е случило вчера при задържането му. "Правя салата на моето дете вкъщи. Някой звъни на вратата. Моето дете отваря вратата, идва и ми казва - тате, има двама полицаи. Аз тръгнах да ги посрещам и бях посрещнат от една хунта - униформени, в пълно бойно снаряжение", обясни Ангелов. Той допълни, че спецполицаите не са имали заповед за задържане. "Не може в 21 век, когато ние говорим, че има демокрация, полицейщината да продължава с пълна сила. Знаех, че ще бъда арестуван, но не знаех кога ще стане това нещо. Не поддържам отношения с никого и именно поради тази причина си оставих телефона да се направи анализ, както и компютъра", каза Ангелов.

100 % акцията е разработена и ръководена от глав. сек Лазаров ! Голяма простотия , добре че няма жертви!

Чикагото(?!?),първо пуснал...след задълбочен анализ(смях в залата:)))се чува),на Фейсбук страницата си,че борда трябва да бъде съборен,но после подписал протокол(след като..."учтиво"бил помолен),че повече няма да прави...така(смехът в залата се засилва все повече и повече),а най-накрая се...съпикясал и разбрал,че не друг,а самият Боко му...с.ал в гащите,без той да разбере?!? И тук вече всички в залата са по корем и се гърчат от...смях:)))

Шило

Дир, оценявам коректността ви, но в другите агенции вече пишат кой е този инвестиционен посредник. Иначе поздравления за това, че се съобразихте с молбата на КФН, и не дадохте поле за "изяви"!

Нека да е виновен Боко,ама да се молим и...пушилката им от събота и неделя да е хванала дикиш,че и ако утре,не дай си Боже се извият опашки пред банката,не ми се мисли кой ще е виновен пък тогава:)))

БСП винаги води до криза И винаги има някой друг виновен - марсианците, Костов, Сорос, американците, евреите (ама не нашите, а ония лошите), Това им е квалификацията- да крадат и да викат "Дръжте крадеца"

Браво на МВР! Браво и на Чикагото ! Задачата е изпълнена , Може не само жалба срещу ББ а и съдебно разследване и анатемосване от църквата !

ЕТО ГИ ВРАГОВЕТЕ НА БОРИСОВ - ВЕНЦИ ЧИКАГОТО НАРКОТРАФИКАНТА, БСП И ДПС.

Мисля, че ако ДАНС си изпълни задълженията за банковата атака по закон и по съвест, "най-голямата политическа сила" ще се лиши от лидер, а България - от "политическо" кречетало.

Естествено, че ще подаде жалба срещу Бойко, нали затова го прибраха за 24 часа.

Колкото и да ме боли, колкото и да ми се иска разни индивиди със странни прякори ( май някъде казаха и за криминално минало) да са зад решетките... Явно е, че репресивният апарат е затънал в дълбоки лайна изпращайки спецялни сили и уж елитни части да следят и арестуват един психично нестабилен човек у дома му ( без дори да се опитат да говорят с него или да потърсят помощ за него ) или както имаме в случая за мнение във фейсбук да се арестува човек... За каква демокрация говорим, ако сега шишейки това мнение ( много вероятно да е и така ) влизам във графата " да бъде следен за всеки случай" и един ден да ми щракнат белезниците за " особено опасно мнение в дир.бг "... Как можем да наречем този акт? Фашизъм? Дикатура? Настъпват все по/интересни и репресивни времена, и всичкото останало място се заема със страх, медиини манипулации и долни политически игри

голям "тюрлюгювеч" направи от понятията "свобода"-"свободия"- "демокрация"-"фашизъм"-"диктатура" А всички те имат и една обща черта:"Никой няма право да дрънка каквото му дойде на ум, ако с това дрънкане НАВРЕЖДА на другите около себе си!"Ако го прави,трябва да бъде СПРЯН!

Как ти се вижда идеята, за създаване на аналогичен закон, на базата на аналогични мотиви, но думата "банки" да бъде заменена от думата "Правителството на България".

Luna0102

Те не грешат, те са прави, дори когато седят.

Много червен трол тука бе, лелеее. Боко ще е виновен ами, кой друг да е.

Знаете ли каква е разликата между Волтер и Валтер ? Волтер: "Не съм съгласен с мнението ви, но съм готов да умра за правото ви да го изразявате". Валтер: "Не съм съгласен с мнението ви. Готов ли сте да умрете за правото си да го изразявате?" Този закон за забрана на коментирането на банките, е твърде далеч от идеите на Волтер.

не можах да схвана какво общо имат принципите на Волтер със слуховете за фалит на банките? А, да допълня - слухът, особено злонамереният такъв трудно може да бъде квалифициран като МНЕНИЕ!

А виждате ли лъжицата. Мога да ви успокоя, че лъжица НЯМА. И СЛУХОВЕ няма.

Ами няма да ти обяснявам. Само ще предложа, да бъде приет закон за забрана на злонамерени слухове против правителството. С минимална присъда от 5 години ефективно. Повод за създаването на такъв закон - аналогичен.

val55

Сега, може би, ще се види от всички, кой кой е, и дали службите, ще си свършат работата за която са създадени особено ДАНС. Пак изпитче, обаче от него зависи да бъдем или да не бъдем, и кои...са се сраснали, като пиявици с институциите и смучат повече от 25 години....Няма ли хванати, осъдени подстрекатели и виновници били те вътрешни или външни, не се ли проверят всички банки съвместно от БНБ, ДАНС и прокуратурата за раздадени необезпечени кредити и... След, като приключи всичко да стане достояние на хората, то следващият път е повече от ясно, че няма да има прошка, но всичко зависи от..... Това дали има стабилност, нов начин на мислене без лъжи и манипулации, ще си проличи във времето....