Варуфакис подготвял тайна банкова система

Бившият гръцки министър на финансите Янис Варуфакис е подготвял подробен план за въвеждане на паралелна платежна система, ако ЕЦБ бе закрила гръцките банки.

Обратно в новината

Коментари - Варуфакис подготвял тайна банкова система | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Гърците провеждат партизанска финансова борба срещу кръвопийците от МВФ.УСПЕХ!!!

ненадминати в измамите са нашите съседи!

има стари традиции. Сега остава да махнат три нули от парата , щото не са в борд и да извикат Костьофф и щерка му за съветници.

наскоро марионетката ципрас демонтративно се изпика върху волята на народа пред очите на цял свят. Сега, чрез лъжемедиите говедата отново се объчват с поредната доза пръдлива интрига все едно, че нищо не се е случило.... в крайна сметка, тоталното лумпенизиране на електората протича успешно

1 Щом Варуфакис, дет е с две ляви ръки е //имал готовност// да хаква защитен сайт, защо някои друг да не може да стори същото? 2 Доколкото се ориентирам в постно написаната статия, идеята е да се ползва наличната вече платформа, администрирана от данъчните, за да се плащат данъчни задължения и за да получават //пари// на свя сметка. Само че аз такова чудо данъчен да ти привежда пари до ся не съм виждал. На мен ми казаха, че ще ми ги прихванат от евентуални бъдещи глоби, което много ме успокои. 3 В крайна сметка това трябва да е някаква //виртуална// драхма или нещо от сорта на биткойна. Ключовото изречение е // трябваше също да се внуши на населението, че държавата контролира положението и има план // Внушението успя, офцете гласуваха с OXI. Обаче ако планът е бил да прекарат целият търговско икономически живот на една държава през джисием малко са се надценили.

всички тролове са побъркани , просто как им идват на ум тези простотии, комунист значи луд с картечница

аиде, пак ни плашат със страшния вече бивш министър. (изглежда здраво са се били уплашили кредиторите на гърция, още не могат да доидат на себе си). това е хубаво и даже забавно, но лошото е че съвременната "журналистика" съвсем загуби не само първоначалното си предназначение да информира, но загуби мярка и в новото си предназначение -- да заблуждава и очерня. интересно докъде ще стигне...

Нека да напомня на някои хора, които твърдят как МВФ извивал ръцете и ограбвал Гърция, че миналата седмица Гърция изпрати официално писмо-молба до МФВ фондът пак да се включи в програмата за подпомагане на Гърция. Толкова по въпроса кой кого изнудвал и притискал.

Гръцката държава я продадоха на мафиотския световен финансов капитал гръцки измекяри. Българската държава я продават на същия световен капитал български измекяри. Съвременните държавни структури са упадъчен начин за организиране на обществените формации и трябва да бъдат унищожени до една за да са добре нормалните хора, които живеят от труда си.

По този повод преди сто и двадесетина години един световен революционер беше написал цял труд: "Какво да се прави?". Лошото е, че изхвърлихме всички стари книги и сега няма от къде да го прочетем.

Да бе, а след като руснаците пуснаха ГЛОНАСС се яви и вторият фундаментален въпрос Где МьI?

Точно тка е, както е написано! Ама не е всичко - Варуфакис е имал намерение, с тайната банкова система да инкасира по 1 евроцент печалбо от всяко циркулиращо в нея евро. А с получените средства са щели с Ципрас да си купуват малки дечица, които да изнасилват, а после да убиват и изяждат! Дааам!

И за целта имал разработен канал за износ на деца от България.

Е, ся вече съвсем ми се изясни картинката! Какъв зловещ план само, а? Даам!

БРЦК

Сега понеже Варуфакис не успя да спаси Гърция от банковата мафия и почнаха да хвърлят помия върху него. След 1-2 години като се види ,че положението е същото и "реформите" не работят , а кредиторите парите пак нема кой да им ги плати кой ще е виновен ? И като са големи европейци от ЕС и СБ и тн съкращения , що не им дадът парите без лихва и гърците да си плащат по главницата? Щото досега за платили сума ти милярди лихви, а заема не намалява , а расте.

Само МВФ от гръцките кредити до ПРЕДИ идването на Сириза на власт е инкасирала 2.5 милиарда чиста печалба. За ЕЦБ (т.е. немските банки, които стоят зад нея) нямам информация. Засега, но и там ще "изплува" нещо.

40,000,000,000

Абе аланкоолу, да не би някой да ги държи насила в Еврозоната? Те искат да са там. Никой не ги спира да се махат, ама тогава никой няма да им дава пари и затова те не искат да излязат. Блъфираха и лъгаха народа си и целия свят с излизане от Еврозоната, а накрая като видяха, че наистина ше ги махнат оттам, се завайкаха и станаха първи привърженици на Еврозоната. Циркаджии. Слаби играчи.

Много сте интересни бе..:):))) Докато управлваха вашите любими европродажници от Нова ДемокраДция и ПАСОК,бяхме "мързеливи сиртакаджии"...:):))) Изведнъж,като СИРИЗА дойде на власт,станахме "излъган народ"...:):))) Косово,не е като Крим,нали...:):))))))

БРЦК

Браво - ние първо ще ви заробим със заеми и 'реформи' за да си ги връщате , ма като видим ,че няма какво повече да ви вземем ще ви изгоним от ЕС. Това ли е помоща и солидарността на ЕС ?

браво на фарофакис,това е истински политик и иономист.

Варуфакис - президент! Десо Чукулов - кмет!

А ти ще държиш масата над главата на павиана......и ду пе сарите ще те подкрепят отзад:)))))))

Лъжат, не е вярно! Не може да е вярно другарят Варуфакис да е планирал такова нещо! Той искаше да оправи Гърция, ама еврейските банкстери го съсипаха и отстраниха.

Туй да хакнеш нещо до което имаш достъп е доста смешно. Всъщност всичко си е доста нормално. Трябва да е доста наивен за да няма план Б. И истината е че наистина с едно натискане на копчета може да стане и всички тези заеми да изчезнат.

Явно твоите копчета са изпокъсани и няма какво да натискаш......а бе другаре до вчера бъркахте компютъра с компота а сега много разбирате.....натискаш едно копче и всичко изчезва явно някой е натиснал някое копче и нищо не е останало в кухите ви лейки:)))

Разбира се, най-ключовото нещо във великия план е изземването на резервите на централната банка и депозитите на хората, които са останали в банките. Вари ги, печи ги, комунистите само за секвестиране на парите на другите мислят. Те винаги са гледали на чуждите пари като на свои.

Turnokopa

Браво и заглавието ме разсмя и част от коментарите. Оправихте ми настроението. Доста филми гледате. Особенно тези с "хакване" ! :)

абе вие ганиовците сте наи-умни и живеете наи-добре и то защото позата ви е винаги в партер /нагъзакис/ като никога не се е променяла ..

Може и конспиративно да изглежда, но е възможно, какво ли не направиха Ципрас и Варуфакис за да не платят. Такова нагло държание, аз все още се съмнявам, че ще направят реформи, в Гърция години наред получават пенсиите на мъртвите си роднини включително и в България ги има, да не говорим, че пенсиите им се изчисляват на основание последната годишна заплата, познайте каква е тя ... възможно най-висока. Така пенсионната система е срината. Да сега ще трябва да си носят кръста, след опрощаването на 100 милиарда , никой повече няма да си позволи да им орязва дълга.... Малко ми приличат на братята роми у нас............., че те и нашите роми са ГОРДИ !!!!!!!!

Батка,защо пишеш глупости?? Пенсиите се изчисляват на база заплатата от последната година??:):))) И тя е най високата??:):))))) А,ония пенсии на "умрелите",ги получаваха едни "достойни" гниди,които осигуряваха гласовете за европедалските партии които управляваха!! Да не говорим,за парите които изядоха заедно с едни фирми като СИМЕНС,директорът на която(грък)се крие години наред в Германия и"правдивата независима" немска Прокуратура,отказва да го предаде на гръцките власти!! Ходил ли си в новото атинско летище?? Ако не-ходи...И ми кажи после,дали според теб,струва ония 4,500,000,000 евро които получи немската фирма ХОХТИФ за да го построи...:):)))))) За гръцкото БТК,`дето Дойче Телеком придоби 65% което означава 2,600,000,000 активи и 650,000,000 годишна печалба и за всичко това,плати 500,000,000,сиурно пак едни заеми са виновни,нали.......

Подвеждаща думичка "да хакне" използвана от весникари, и тук на форума гледат я като втрещени. , Е, това е силата на долнопробни похвати на съвремието. За целта той бил готов да хакне сайта на Генералния секретариат на държавните доходи, за да получи достъп до индивидуалните номера на данъкоплатците, пише вестник "Катимерини". Разбира се, план Б щеше да бъде включен с решение на Парламента в кризисна ситуация. И такъв план не се разработва в последен момент.

по колко деца яде на ден този ? Сурови или леко опечени ? Разклати им колибката на банксерите и се почна ...

Янис Варуфакисе е профессор по финанси в англия ,австралия и америка ... много добре знае как работи евреиската банкова система

На партизаните само им дай да хакнат нещо (сайта), да тафят нещо (сметките на данъкоплатците), да изземат нещо (резервите на централната банка) и да арестуват и осъдят някого по бързата процедура (шефа на централната банка), ако той им се опъне.

Разкрих му тайната система - получаваш милиарди кредит, прехвърляш ги от банка в банка, и ги скриваш в тайна ошфорка. После пак искаш кредит и.....

Че,какво си "разкрил"??:):))) Това е системата,която от 70 години прилагат евровасалите на Нова ДемокраДция и ПАСОК,заедно с брюкселските мародери и немските фирми...:):)))))

От кога предложенията и проектите са нещо наказуемо?

Не бе, няма проблем всеки да си разработва планове как да хаква банковата и данъчната система на страната и да арестува централния банкер, ако той окаже съпротива :)))

Не се прави на неразбрал. Какво "хакване"? Длъжни са да имат и план Б, че и В.

Няма никакъв проблем да разработваш проекти било то да хакнеш някой си, да избомбиш някакви си там хора или просто да разработваш проект по поставяне на бомба на Синтагма в Събота сутрин. То това е само проект, нищо лошо няма :)

Това комуне е съсвсем изтрещяло

няма добър икономист с болно его и желание за циркаджийство икономистът трябва да разбира и изповядва законите на съвкупното търсене на пазара на желанията и мотивациите на хората не неговите желания и комплекси! да е станал рок звезда ама май е накадърен във всичко

Алхимика Хампарцумян имаш предвид-няма как иначе......

той е инженер не икономист ама тук всеки се занимава с тва което не е учил но се справя добре в равнение с комсомолските секретари некадърници

На тоя хитрец на дребно, хич, ама хич няма да му е смешно занапред :)

Това са бъртвежи на ненормалник. Ненормалник, който до скоро се разпореждаше със стотици милиарди евра. Какви тайни сметки, бе аланкоолу, живеем в 21 век, местната бакалия може да каже кога си ял, кога си срл, колко пъти си ебл тази седмица и кога жена ти и дъщеря ти са в цикъл, той тръгнал да ми пази тайни от банките... малоумник, както всички от Сириза...

"план Б" е бил разработан по поръчение на Алексис Ципрас преди още изборната му победа, твърдял Варуфакис" Конспирация, хакване, паралелна банкова с-ма, незаконен достъп до сметките на вложителите(народа)- дай му на левака власт, пък се чуди после де ти е държавицата !

тоя може да играе луцифер в някой филм

за разлика от теб`дето постоянно играеш единствено и само,с локума между краката...:):))))))

И все пак щеше да ми е интересно как гладни византийци бесят ципрас и варуфакис. :) Но като всеки комунист са и страхливи освен всичките си "полужителни" качества, та не можаха да докарат докрай нещата. Уплашиха се да не виснат на някой портокалово дърво из Атина.

този се взе на сериозно. явно се подготвя за процес и иска да го вземат за невменяем да избегне затвора. Щял да хакне... нещо си... в задния си двор.

На Плашипутакис-му приготвят карирана ризка,май?!...

Не, бе - раирана...

В крайна сметка Гърция загуби войната срещу банкстерите. Трябва сериозна съпротива ако не искат след 20 години да са държава-зомби както България. Световният банкстерски картел мачка като танк, но сигурно си има и слаби места.

Е кой те кара да искаш пари от тях? Работи, произвеждай, яж, пий и така...

Гърците загубиха Гърция. Защото сега ще ги карат да плащат дълговете продавайки островите си.

Изсмукани либерастки приказки за наивници.........кръстоностните походи продължават, начело с "независимите" средства за масова лъжа.

По почина на Варуфакис Мардас отрича всичко :-D

Не съм сигурен, че този КОМУНИСТ живее в реалноста. По скоро се намира в паралелна реалност. Горко им на американските студенти, щом такъв тип е професор забележете в техен университет.

За съжаление си ти. Не е нужно да се обяснява.

Сега "светилата" от по 20 цента на коментар,ще ни "убеждават" с "железни" аргументи,съдържащи се предимно от "комундел","путинкистанец", и "мужик",че Варуфакис е мошеник и нечестен престъпник,който е искал да удари едни "честни" и "почтени" олигарси,заедно с тяхната администрация в Брюксел...:):))) Къса памет,като техния морал-к`во да правиш...:)))) Забравят троловете,как се създаде кризата,как банкстърите официално вече,получават десетки милиарди помощи от бюджетите за да не фалират техните смръдливи бакалии наречени с ефемизъм "банки" и как работи срещу гражданите самата система,за да им пие кръвта...:):))) То,е като Косово и Крим батка!!:):))) Когато те прецакам аз,тогава е Косово и не е същото с Крим,`щото там,ти ме прецака,разбираш ли...:):))) И като си помисли човек,най ощетените от тази система,са най върлите и защитници,защото от глад,са принудени да пишат тук глупости цял ден,за да съберат стотинки,милите...:):)))))

Я - кой да го каже - човаека с по 20 рубли на коментар!

bmaleev@abv.bg

Ти по-колко долара взимаш на коментар?

Радвам се,че мислиш така...:):))) Ако всички имат акъл,как някои ще си живеем живота??:):))))))

е да прав си. А имаш ли си чадър, щото сега троловете има да плюят...

К`во да плюят...:):)) Слюнката им трябва за да си мият муцуните!!:):)) Че,за вода парите не им стигат на скотовете...:):)))))))

Посочи ми един честен престъпник и аз ще цуна някоя свиня.

Виждаш на улицата един пед...фил в действие,да върши най гадното нещо с едно дете... Той е известен с тази си наклоност,но досега се е измъсквал.....Обезвреждаш го,не представлява вече опасност,но от гняв,а и за да не лежи само 3 години и почне същото,решаваш да му светнеш маслото!! Според закона,си престъпник,въпреки,че си постъпил честно и справедливо! П.П. Имате ли свинеферма на махалата,или трЕб`а да пътуваш??...:):))))))))

Яко се разпеняви византиеца,значи някой тук успя да му набие чадъра и да го разтвори....споко гърче,ти нали си тук с "другарете"...да му мислят сънародниците ти а ти от тук ще даваш мъдрите съвети щото всите комундета сте все разбирачи и изпечени крадци:))))))

Батка,сигурен ли си,че майка ти е от женски пол??:):))))))) П.П. Мъжките членове батка,не са само за смучене....:):))) И в граматиката ги има-научи се да ги изписваш правилно,че срам...:):)) Знаем,че простотията ти е неимоверна,но все пак майчин език ти е...:):))))))))))

Що си не хакнат ЕЦБ и да си цицат на воля. Поне европейските данъкоплатци няма да знаят сумите и да се ядосват. А те заемите си няма да върнат, колкото и пари да им налеят. С половината от новия заем връщат стария, за фасон, а другата половина на кифтета... ...и така до края на света...

Е-ех Варуфакис, защо не успя да реализираш тайния си план? Колко ме е яд значи... Щяхме много бързо да изравим стандартите в нашите две 'братски' страни... -))))

бывш, Варуфакиса - вие май сте ползвали за сорс някое руско издание :-)))))))

Подли твари .....

К`во да пра`йш... Лош мат`риял батка,лош мат`риял...:):))))))(

Че що за подлост е предварително да се подготвиш за два -три варианта? Предпочитам такъв да ми е министърът, а не като нашите послушковци.

Жалко ако беше успял щеше да натрие носовете на европедалите!

Патриот-максист!