Спасяват две италиански банки със €17 млрд.

Италианското правителство прие указ за спасяване на две банки, застрашени от фалит.

Обратно в новината

Коментари - Спасяват две италиански банки със €17 млрд. | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

КТБ я фалираха за много по-малко , но тези банки в Италия не. И после тези мангали искали мястото на UK в ЕС.

Незнам кои са мангалите, ама айде наглосаксонците да си платят сметката първо и да видим кво ще стане, а?

В "Малка кухня", шес на шес банкер-арменец държи нож Дебело реже от филе Елена и го слага, бес хляб в устата Демонстрира на журналиЗка "скромна" банкерска закуска За арменката с брадавицата, попара със стар хляб ще има Ухилен, банкера се разчуства говоВрейки на журналиЗката Иска да й гоВоври поне 2 часа но Редактор му резва Ташака БлЯнувах, бес сол, че го дъфча, а Лизняков блЕнуваше 3 манда Аз останах с пръста в устата, а Профа им се наслаждава, вгза! Една бабичка във Гладна кома

А в Исландия стана по друг начин и хората заживяха по добре!

Подаряват добрите активи и печатат 17 милиарда за да платят на депозидантите. Защо подаряват добрите активи на частна банка. това са вече държавни активи с които да се изплатят депозитите???

Интересно нещо!?! 28г. ни продъниха ушите с мантрата, че държавата не трябва да се меси, че "нерентабилните" активи трябва да изчезнат и това е съвсем нормално в условията на т.н. "свободен" пазар, а пък се оказа, че пръв и най-добър приятел на умиращия капиталист е държавата... Усещате ли каква жестока лъжа са ни пробутвали през всичките тия години, докато ни унищожаваха и разграбваха, същите тия западняци и нашите тукашни предатели и техни слуги????

Спасяват, три български баБки, всички с пенции абаут 88 Еври! А примейра им в Европа се лези!

Запада упорито работи за да създаде Антихриста.Да доведе света до война и катастрофа.Интеранационала е съсипал Русия.Докарал им залпа на Аврора.Не успя в Испания благодарение на Франко но успя в Германия и докара Хитлер.Сега упорито прехвърля всички злини върху Русия а отглежда и храни Антихриста в утробата си.Двете съсипани италиански банки които уж са спасени са рожба на Интернационала.Цялата Световна банкова система е рожба на Интернационала.Всички членове на тази система банкови служители работят и служат на Интернационала.ООН ЕС УНИЦЕФ Световна банка МВФ БРИКС ШОС Г-7 Г-20 и други всичко това са метастази на Интернационала.

Така е докато продължават да събират метне бежанци и то направо от Африка( либийските брегове) да си ги осиновяват,додуркат и хрантутят.

Вярвай ми, тия работи изобщо не са от никакви и за никакви бежанци.

Италианците си сърбат каквото си избраха на изборите. Не искаха промени, ето ти сега две 100% италиански банки подарък на Драги.

Какъв е този капитализъм, при който държавата спасява частни банки с парите на данъкоплатците?!

Това е капитализмът на интернационалните банкери,всички работим за тях.

Пазарен и демократичен.

И да е губещ банкера пак печели. Какъв объркан погиващ свят.

Я , и там си имат КТБ , че и две на брой....демокрация , какво да се прави