Задържани са още петима души за пускане на слухове за банки

Служители на ДАНС днес задържаха още петима души за подкопаване на банковата система. В Агенцията има и сигнал срещу Бойко Борисов.

Обратно в новината

Коментари - Задържани са още петима души за пускане на слухове за банки | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ами ще има - от хора на Бягащия с вълци или още именуван Булката-беглец.

Още 5 души клатят България. Верно сме страна на КРАЛИ МАРКОВЦИ. Мислех, че България е страна с щастливи кокошки. щастливи прасета, политически дюни и прокурорски градини и хотели за краино нуждаещи се съдии. Виж на имали сме и още 5 души да клатят ... България.

дали този път ще разплчетат чорапа?

чудотвореца от Банкя, ми той не случайно е от банкя щото разбира от банки, или може би от бани... ???

Борисов говори в петък следобед, не знам какво каза, но днес хора пред банките няма. Всичко е спокойно.

явно са ти поръчали, има хора - случайно видях

е да се отнеме лиценза на инвестиционния посредник за нерегламентирана с лиценза дейност. Вън от пазара, това ще е профилактика за други "индестиционни" посредници с подобен предмет на дейност.

Време е вече разследването да се насочи към тези от дълбоките води, които на практика се опитаха да дестабилизират гордостта на България-банковата система. За последната година и половина се нагледахме на на толкова абсурдни неща , на каквито искрено се надявам, за идните 10 години да не виждаме. Дай Боже мъдрост на българите ,да отсява некадърните политици , след това кесията му сама ще се напълни.

Защо държавата подкрепи Цеко Минев, а атакува Цветан Василев ... предстои да разберем. Другите българи, притежаващи банка в България ... все едно не съществуват.

До гумата която трие Не съм нарушил закона за банките защото съм работил по него. Написах че българите са ограбвани с различни механизми през 20 години.

Оказва се, че Пеевски нещо със Василев (чиято е КТБ) не се е разбрал, та дори го заплашваше, за което Австрия поиска ареста му в Бъхлгария (естествено БСП и ДПС) се правят на глухи. Оказва се, че държавата изтеглила наскоро държавни пари от КТБ, като на въпрос кога точно е сторено, БСП ои ДПС отново се направиха на глухи. Интересни съвпадения с имена и дати. БСП И ДПС - чума за България.

Кремъл ТРЕСЕ БЪЛГАРИЯ!!! Кризата с КТБ вече е ясна: Пеевски взима необезпечени огромни кредити от КТБ да строи българския участък на Южен Поток. Депутатите от БСП Таско Ерменков и Явор Куюмджиев услужливо играят за Русия и Делян Пеевски. Работата се разпърдява окончателно, когато Еврокомисията спира Ю Поток. Марионетката Орешарски по незнайни причини обявява спиране. Станишев пада, Орешарски пада, Стойнев, Ерменков, Куюмджиев, Цветан Василев потъват, Пеевски ще фалира (ако Доган разреши), КТБ е фалирала - практически. За още по-сигурно и по-голям хаос е задействан план "В" с подкопаване на банковата система с подставени лица, инвестиционни посредници и обикновени хора срещу заплащане. ДАНС и службите са се покрили. Гнусната българска МАФИЯ в лицето на БСП и ДПС се проваля. Планът за сриване на държавата България от Кремъл също се проваля.

Точно така е..

От твоя пасквил излиза,че Кремъл саботира сам точно този свой проект, с който се надява да откъсне цяла Европа от орбитата на САЩ.Осветли ме по въпроса,протестърче."Незнайните причини" на Орешарски са твърде знайни- трима американски сенатори,заплашили премиера ни. БСП и ДПС категорично са мафия,но другото в писанките ти е просто шарада. Бягай да целунеш снимката на Вожда ви-може пък да ти дойде по-добро вдъхновение от божествения Му лик;-)!

не са ли ти предлагали работа в банковата система на високо ниво, много ги рабираш

за тези дето плюят боико, които твърди че страната е в колапс - да си спомнят изявлението на беновска и на следващия ден на кутев - и двамата твърдяха по нова, че още две банки са наред. освен това само това чувам, че живеем в бсурдистан - цената на тока пада от 1ви жюли, компенсира се с топлоенергията и след това от оцтомври на всеки 3 месеца цената на тока ще се вдига защото енергетиката е пред коплапс. нек е здлъжняла с 1.5 милярда за последната година, отчетите се крият. как оценявате положението на странат? като при наглишев ли? макар, че по-малко хора гласуваха за нас ние спечелихме иборите"

Не знам защо никой не вижда,че цялата политическа и банкова криза в държавата я прави Бойко Борисов-злият гений на българския политически преход.След като падна от власт и хората се палеха по площадите от"коменетентното "му ръковоство, от първия ден след изборите единстветото ,което прави, е да дестабилизира държавата. Принципът е "колкото по-зле-толкова по-добре"/ разбира се за него/.За народа и държавата хич не му пука и би потопил всичко под вода, само да остане на върха и да се докопа до властта отново.Той е болен човек, къкъвто е и канибала Суарес- без да яде живо месо-не може да живиее.Така,че ако има независима/ естествено че няма, след като той я назначи/ съдебна власт трябва незабавно да му повдигнат поне 5 обвинения, като последното е за дестабилизиране на финансовата система на държавата, което е сериозно престъпление. Този селяк от Банкя не трябва никога повече да помирисва власт, а неговата мафиотска еднолична банда ГЕРБ трябва да остане в историята, като най-вредното събитие, което ни се натресе на главите след началото на прехода.

Народът е казал : "Вържи попа - да е мирно селото ". Лошото е, че в случая попът е с имунитет.......

което да направи сега действащия парламент е да му снеме имунитета и след това да сдаде оставка. Поне едно нещо на ползу роду

Как? Не е ли Костов виновен?

а преброихте ли колко се запаолиха след като боико подаде оставка - над 8 човека бяха

Кое е истина и кое лъжа? 800 млн.да се изтеглят, ха-ха, бедните хора нямат такива пари, имат знаете кои, та те току-така няма да си местят парите. Има нещо, но кой ще ни каже?

КОЙ

герберастите гласуват за един тъп пожарникар само защото го играе антикомунист.. И след 50 години на някои комунистите ще са им виновни, че са некадърни..

Каква е връзката между Цацаров ,Б.Борисов от една страна и КТБ и ПИБ от друга? Защо по този елементарен начин не удариха и СИБанк? Моля за отгвор .

sawo

Нали точно арестувания чикагото пусна сигнала и това той сам го каза, защо вече това не се споменава в новините, сякаш е някакъв мистериозен сигнал?

Всичко тръгна от Тиквун. десетки пъти каза пред най-различни медии, че държавата е във фалит, катастрофа, разруха, искаше намеса на Валутния фонд и т.н. Простакът и неговите послушни медии предизвикаха тази паника.

а какво ще кажеш за намесата на прокуратарута без повод и огласяване на неверни данни,за което дори тръгна да се извинява

За инвестиционният посредник не зная, но през уийкенда този господин Борисов избълва толкова глупости че за малко да достигне Бареката по малоумност и шовинизъм Този път обаче идиотиите му бяха опасни за стабилността на банковата система- някой трябва да му озаптява шизофренните изблици на тъпотия, Цветанов примерно няма такива, и м е далеч по симпатичен Никога няма да простя на Кънев и сие ако се коалира с него по какъвто и да е било начин

Трябва да ходя до банката да си платя тока и водата, та да питам има ли много хора?

Има, много хора има. Над 7 милиарда станаха на планетата. Чакай, ама ти за пред банката ли питаш? Коя банка, кой град, няма ли нещо да уточниш?

Ама ти сваляш ли ме?

Някой злобен слага минус на най-обикновен въпрос. Какъв е смисъла,изобщо не разбирам, защо го прави?Казаха,че ще ми спрат тока, ако не платя, а в банката е лудница.

Да се правиш на луд понякога е интересно , но не винаги, както е в случая...............

Тия са на път да въведат в закона като дума "мислопрестъпление" и да създат едно "министерство на истината"... и да кажат че водим война с агресора "Източна Евразия".

Ами кризата свърши. Акциите поскъпнаха. На никой не му пука за товините.

:) странно, четвъртък и петък имаше вече имаше опашки, до мен слуха стигна вторник... Един познат казал на жена ми, че не може да заяви 8хил. долара за телене... Вторник! тъпаци... ако са изтеглени 1 милиард депозити ... сметнете колко лихви не са платени и как се оправя бюджета на банката...

Хей, алооооо, админите...и как така има коментари, след като * Коментарите към новини, отнасящи се до банки, са спрени по призив на Комисията за финансов надзор ???

Трябва да направят изборите явни, та да се разбере най-после кои са тези идиоти, които са си намислили да гласуват и този път този ненормалник Боко. Иначе аз лично този път за първи път няма да гласувам, защото наистина не намирам за кого.

За реформаторите, и по добре да се гласува според мен. По образованите и финансово ок ще гласуваме за тях.

Гласувай! За тези, които със сигурност са против Боко.

Реформаторите накрая ще подкрепят Тиквата, същото се отнася и за Дудука ако въобще получи нещо, че остана вече без пари.

При едно свое изказване Борисов каза, че е готов на всичко, даже да срине държавата само и само да е пак на влас, е показаха го последните събития, че господина и подчинените му са готови на всичко, жалко е че има още хора коиторват на него е цялата пасмина около него, толкова ли е къса паметта на избирателите?

От лош матрял, лоши управляващи.

Аааабе, Молов, що тей праите? А във фейсбук качват снимки от Япония пичовете...

То Бойко Борисов и за озоновата дупка е виновен.

Невинен е като сълза. При него сметките на държавните предприятия не бяха концентрирани до една в КТБ, а Булгартабак не беше продаден на Доган и Пеевски. Радвайте се на късата си памет. Тя ви прави щастливи!

всичко ще си излезе наяве. Знам само,че бабичките лесно се лъжат, хората от големите градове , не за дълго. Хубаво е ,че нещата вече се успокоиха.

wenci

Дали сред тези 5 задържани има тиква...

Нямаше как да мине без вина на Борисов :)

" Борисов многократно повтаря, че държавата е фалирала и че има нужда от МВФ." И този човек е "управлявал" цялата държава...

Как са спрпени коментарите като не са!? Иначе този, който разпалва истерията е за бой, ама много як бой!

Бойко Борисов стана инвестиционен посредник?

"благодарим ти" орешарски,че ни зароби с няколко милиарда заеми,че задържаше умишлено цените на тока и парното,за да се хареса правителството ти на хората които не виждат по далеч от носа си и сега ще ни се стоварят като дамоглев меч на главите защото нек,елп,мариците натрупаха дългове които тежат на нас,благодарим ти че с "компетентността" си си разписал заробващи договори които даже не си прочел, ти си "успешния" премиер довел страната ни и банките до фалит благодарим ти но ще искаме съд за теб и за тези които бяха зад теб и ти дърпаха конците

пище се дамоклеев

Няма значение как се пише - дамоглев или дамоклев, въпроса е там, че написаното е вярно. ББ не е за прехвала, но през цялото си управление за близо 4 г. не взе и стотинка заем, което си е вярно. Сегашното правителство м.г. взе заем, за къде, за кого, никой не разбра. Сега ще се увеличи ток, парно и какво ли още не, и понеже краха е на прага им, да му мисли новото правителство. Е, какво е това, гьонсуратлък, с нищо друго не го определям.

Глупавичко разсъждаваш, ще извиняваш! Избери отново Бойко. Той е компетентен, нали?

Благодарете на Иван Костов за договора с Американците за Мариците , "които ни носят огромни печалби" .Благодарете на Делян Добрев и Трайчо Трайков за фотоволтаиците , които също "ни носят огромни печалби" , и тогава търсете под вола теле .П.с "Огромни благодарности на Меглена Кунева за затврянето на и 4 блок на Аец "Козлодуй" . Смешен сте "господине"

Ейййй, как не се опитахте да попрочетете нещо, ами само това, което ви набива неграмотната /или умишлено повтаряща едно и също/ нашенска "журналистика"! Не жиждате ли, ч КРАДЕЦА ВИКА "ДРЪЖТЕ КРАДЕЦА"!!!!!!

Не пипайте Боко, той е наше момче :)